Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Světové ministerstvo pravdy a lásky: Ani Orwell to tak nedomyslel. Mocným dělá starosti infodemie, ne pandemie. WHO garantem sanitární diktatury? Spiknutí IT korporací. I slavný nobelista je náhle dezinformátor. Velký Bratr nezná bratra

Světové ministerstvo pravdy a lásky: Ani Orwell to tak nedomyslel. Mocným dělá starosti infodemie, ne pandemie. WHO garantem sanitární diktatury? Spiknutí IT korporací. I slavný nobelista je náhle dezinformátor. Velký Bratr nezná bratra

20. 9. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov nachází v současném covidismu a světovém sanitárním teroru řízeným WHO analogii k ministerstvu pravdy (a lásky), které zardousí každý pokus o pravdivé informování veřejnosti o tom, že se na ní provádějí smrtící experimenty

V románu George Orwella 1984 se Ministerstvo pravdy zabývalo falšováním historie, jejím přepisováním, novou interpretací faktů z minulosti a vymýšlením fiktivních událostí. Ministerstvo pravdy, stejně jako ostatní ministerstva (Ministerstvo lásky, Ministerstvo míru a Ministerstvo hojnosti), bylo zaměřeno na upevnění moci vládnoucí strany a jejího vůdce – Velkého bratra.

Ovšem naše dnešní a reálné Ministerstvo pravdy, které vzniká před našima očima, ono Ministerstvo pravdy ze zmíněného Orwellova románu v mnoha směrech převyšuje.

Světové ministerstvo pravdy 

Za prvé, Orwellovo ministerstvo pravdy se zabývalo pouze „opravováním“ historie. Ministerstvo pravdy, které vzniká dnes, má za cíl „opravovat“ informace týkající se všech oblastí života.

Za druhé, Orwellovy „správné informace“ byly poskytovány prostřednictvím médií, knih a vzdělávacích institucí. Hlavním nástrojem pro šíření „pravdy“ byla tištěná média, rozhlas a televize. Dnes jsou „správné informace“ poskytovány prostřednictvím internetu a sociálních médií. Tok „správných informací“ se tak tisícinásobně zvýšil.

Za třetí, Ministerstvo pravdy z románu 1984 bylo agenturou státu Oceánie. Podle znalců románu zabírá Oceánie třetinu zeměkoule a zahrnuje Ameriku, Velkou Británii, Jižní Afriku, Austrálii a vlastní Oceánii. Kromě ní jsou v Orwellově světě další dva obří státy, Eurasie a Ostazie. V Orwellově světě mezi nimi probíhá neustálá válka a Oceánie neovládá celý svět. Ale ministerstvo pravdy, které se buduje dnes, chce svou „pravdou“ obšťastnit celé lidstvo.

Orwellovo Ministerstvo pravdy sídlilo v několikapatrové budově v centru Londýna. Současné světové ministerstvo pravdy nemá konkrétní sídlo, ale je to síťová struktura. Některé jeho objekty lze identifikovat, jde o IT korporace, které ovládají internet a sociální sítě: Apple, Microsoft, Amazon, Google, Facebook a další. Sídla a divize mnoha předních IT společností se nacházejí v Kalifornii, v Silicon Valley.

Sanitární diktatura WHO

V roce 2020 se k budování celosvětového ministerstva pravdy připojila další organizace – Světová zdravotnická organizace (WHO). Aktivity WHO od začátku loňského roku jsou příkladem toho, jak lze a je třeba přetvářet informace, měnit bílou v černou a naopak. Pod hlavičkou boje WHO proti „pandemii“ probíhá převrat v lékařské vědě za účelem přetvoření myšlení miliard lidí.

WHO se prohlašuje za celosvětové ministerstvo zdravotnictví. V Orwellově knize bylo Ministerstvo lásky místem výslechů a mučení. Stejně tak se za vývěskou světového ministerstva zdravotnictví skrývá organizace, která zavádí „sanitární diktaturu“ (distancování, samoizolaci, lockdowny a nepřetržité očkování) v měřítku celé planety. WHO tak poskytuje neocenitelnou pomoc při vytváření celosvětového ministerstva pravdy.

Šéf WHO vyhlásil dne 11. března 2020 nákazu virem COVID-19 za „pandemii“. Ohromení lékaři nemohli toto vyhlášení strávit, protože rozsah infekce měl velmi daleko i k běžné epidemii.

V současné době je hlavním úsilím WHO bojovat proti „pandemii“ očkováním celého lidstva, přesněji 60 - 70 % světové populace (mnoho států již tato čísla vyprodukovalo). Náhle nikomu nevadí, že většina preparátů neprošla potřebnými klinickými zkouškami a je považována za experimentální (nikoli za vakcíny v pravém slova smyslu). Produkty společností Pfizer/BioNTech, Moderna a Johnson & Johnson mají status experimentálních preparátů. Americký regulační úřad FDA převedl produkt společnosti Pfizer/BioNTech z kategorie experimentálních preparátů do kategorie vakcín teprve 23. srpna tohoto roku. Jinými slovy, WHO podporovala a nadále podporuje lékařské experimenty na stovkách milionů lidí.

Čtěte ZDE: Je tu situace, kterou jsme očekávali: Začátek "přísnější vlády". Totální vakcinace pro vyšší zisk a depopulaci? Rockefellerova nadace i Schwabův Velký reset na plné obrátky. OSN, WHO, MMF a SB služkami mocných?

Lidský dobytek v ohradě

Mimochodem, George Orwell tento vývoj předvěděl a popsal ve své novele „Farma zvířat“.

WHO vnímá svět jako velkou stáj, jejíž obyvatelé musejí prodělat veterinární operaci. Část chovných kusů se operaci poslušně podvolí, jiná část si uvědomuje, že se chystá cosi děsivého – a brání se.

Pro organizátory plošného očkování jsou obzvlášť nebezpeční ti lékaři, kteří si uvědomují, že nejde o záchranu lidí, ale o fakticky o eutanazii maskovanou jako „boj proti pandemii“. Během prvních měsíců „pandemie“ ještě mohli nějak vyjádřit své názory odlišné od názorů WHO, ale následně byli umlčeni. Druhou prioritou WHO se hned po „pandemii“ stal boj proti „infodemii“.

V posledním roce a půl v podmínkách neúprosného „boje s pandemií“ se náš jazyk prošpikoval novými slovy. Jedním z nich je infodemie. Zrodilo se ve WHO. Oxfordský slovník angličtiny (OED) definuje infodemii jako šíření různorodých, často nepodložených informací o krizových událostech, které jsou nekontrolovaně přenášeny masmédii a zvyšují nervózní atmosféru ve společnosti. Tento termín vznikl v roce 2003 během epidemie SARS, ale aktivně se používá od loňského roku, kdy WHO uvedla, že infodemie není o nic méně nebezpečná než pandemie.

V loňském roce WHO oživila další slovo – „infodemiologie“. I to se zrodilo na počátku roku 2000 ve WHO. Autorství je připisováno kanadskému lékaři Guntheru Eysenbachovi, organizátorovi a vedoucímu světového kongresu „Internet v medicíně“. Jedná se vlastně o novou disciplínu, jejímž cílem je vyvinout metody boje proti jinému než oficiálně povolenému informování veřejnosti - „infodemii“. Ačkoli se „infodemiologie“ zrodila v lékařské komunitě, tato disciplína (pokud to tak můžeme nazvat) není lékařská. Infodemie může ovlivnit všechny oblasti veřejného života – politiku, ekonomiku, vojenství, kulturu atd. WHO je ideálním fórem, na němž lze rozvinout univerzální metody boje s jakoukoli infodemií. Dříve se tomu říkalo ideologický boj, který, jak víme, nezná bratra.

Potírání infodemie

V květnu 2020 přijaly členské státy WHO na Světovém zdravotnickém shromáždění rezoluci WHA73.1 o boji proti COVID-19. Rezoluce konstatuje, že řešení problému infodemie je důležitou součástí boje proti pandemii COVID-19.

WHO uspořádala první konferenci o infodemiologii v létě 2020. Konference se konala distančně (online), byla velmi intenzivní a trvala od 30. června do 16. července 2020. Podle WHO se na ní zúčastnilo více než 100 odborníků z 35 zemí, kteří zastupovali 20 různých oblastí odbornosti a znalostí. V návaznosti na konferenci zveřejnila WHO v únoru 2021 pětistupňový výzkumný program pro boj s infodemií.

Pokud jde o praktické výsledky války s takzvanou infodemií, WHO dosáhla neuvěřitelných úspěchů. Ještě před vyhlášením „pandemie“ uspořádal Andrew Pattinson, vedoucí digitálních operací WHO, kulatý stůl a podepsal dohody se společnostmi Google, Facebook, Twitter, Instagram a třiceti dalšími společnostmi o cenzuře všech informací o covid-19 a o blokování informací, které jsou v rozporu s oficiálním stanoviskem WHO.

Čtěte ZDE: Probuďme se konečně: Cenzorské běsnění narůstá. Aliance pro rodinu nesmí mluvit! Lidovec Výborný se děsí příšery, kterou pilně vykrmil. Posypou lidovci hlavu jako soudruzi v šedesátých letech při kultu osobnosti?

Novodobá inkvizice

V digitálním prostoru se objevilo velké množství firem, neziskových organizací a webových stránek, které se zabývají „vyvracením fejků“. Mezi takové „fejky“ patří i vystoupení a publikace dosud uznávaných vědců reprezentujících lékařskou vědu, pokud jsou v rozporu se stanoviskem WHO nebo se s ním neshodují. Například Luc Antoine Montagnier, slavný francouzský virolog a nositel Nobelovy ceny, na jaře 2020 prohlásil, že hrozba koronaviru je přehnaná a že infekce nespadá do kategorie pandemie. Reakce WHO a jejích pomocníků byla okamžitá. Nejprve byly zablokovány všechny Montagnierovy články na toto téma. V dalším byl nositel Nobelovy ceny obviněn z „hlouposti“, „neprofesionality“ a z „konspiračních výmyslů“. Na každé vystoupení lékaře se pověsily desítky „popíračů“ a „vyvracečů“. Všichni samozřejmě papouškují stejná oficiální klišé; v jejich vyjádřeních není ani zrnko věcné vědecké diskuse.

Boj proti „infodemii", který WHO vede ve spolupráci se společnostmi ze Silicon Valley, připomíná parodované či dřívější propagandou vsugerované představy o středověké inkvizici. Řada zemí připravuje nebo již přijala zákony, které trestně stíhají šíření „fejků“. 

V této souvislosti si připomeňme, že v románu George Orwella bojovalo proti jinak myslícím nejen Ministerstvo pravdy, ale také Ministerstvo lásky. 

Jak jinak.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky