Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Probuďme se konečně: Cenzorské běsnění narůstá. Aliance pro rodinu nesmí mluvit! Lidovec Výborný se děsí příšery, kterou pilně vykrmil. Posypou lidovci hlavu jako soudruzi v šedesátých letech při kultu osobnosti?

Probuďme se konečně: Cenzorské běsnění narůstá. Aliance pro rodinu nesmí mluvit! Lidovec Výborný se děsí příšery, kterou pilně vykrmil. Posypou lidovci hlavu jako soudruzi v šedesátých letech při kultu osobnosti?

17. 6. 2021

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad překvapením, které vyvolal cenzorský zásah proti zastáncům tradiční rodiny mezi lidovci, kteří kola cenzorské mašinérie pomáhali spolu s ostatními členy pražské kavárny roztáčet

Cenzorská aktivita, proti které jsou zásahy Federálního úřadu pro tisk a informace z předlistopadové éry slabým čajíčkem, dosáhla u nás další mety. Korporace, které jsou v rukou vládnoucích globálních elit, již delší dobu potvrzují, že si budování nového světového řádu rozvracet nenechají. Tento týden se stala obětí cenzorského zásahu i naprosto nevinná facebooková stránka spolku Aliance pro rodinu. Když se kácí les, létají třísky, jak říkávali soudruzi.

A že se při výstavbě nového spravedlivějšího multikulturního světa na nějakou tu třísku nehledí, dokazuje i chování korporací majících monopol na sociální sítě. Cenzorní "opatření" na Facebooku proti zastáncům tradiční rodiny jsou z jejich pohledu naprosto v pořádku. To by tak hrálo, aby nám tu rozvratné reakční živly tvořené tmářskými katolíky, hlásaly veřejně myšlenky, že dítě má mít mámu a tátu. Takhle bychom ten neomarxistický „pirátostan“ nevybudovali. 

Cenzoři z Facebooku proti těmto rozvratným myšlenkám zasáhli s plnou rozhodností. Stránku Aliance pro rodinu nemilosrdně smazali.  Aliance potom na svém Twitteru zveřejnila „parte“, na němž se loučí se svým profilem na Facebooku, který tato sociální síť odsoudila k „trestu on-line smrti“. Jako obvykle "porušuje zásady komunity". 

Pro pana Výborného

Pro informovanou část společnosti, která dnes a denně vidí v akci celou mašinérii, jež se pod prapory Bruselu, Washingtonu a jejich domácími pátými kolonami dala na pochod, není tento zásah nijak překvapivý. Zábavně však vyznívá rozhořčení lidoveckého poslance a bývalého předsedy KDU-ČSL Marka Výborného, který rozhodnutí Bruselu a jeho globalistických mediálních nástrojů, ke kterým Facebook dlouhodobě patří, kritizuje. 

Výborný teatrálně volá „Opravdu se svět zbláznil.“ Podle něho smazání profilu Aliance pro rodinu nemá s tolerancí nic společného. Jistě, pane Výborný. Je skvělé, že jste se právě probudil, a chcete obhajovat svobodu projevu v době, kdy je i kvůli vám a vaší straně cenzorní obluda rozjeta na plné obrátky. Byla to vaše strana, která ve spolupráci s neomarxisty v EU podporovala celých dvacet let všechny šílenosti, které se na nás z Bruselu od našeho vstupu do bruselského vězení národů valí.

Od počátku bylo přece všem včetně evropských a našich lidovců, kteří jsou spolu se socialisty a liberály hnacím motorem bruselské mašinérie, jasné, že tento zločinný projekt nemůže skončit jinak, než cenzurou a omezováním posledních zbytků svobody slova, národních a občanských práv, ke kterým globalisté i s vaším přispěním nyní sahají. Možná jste si myslel, že se to bude týkat jen těch ošklivých "nacionalistů", proti kterým jste se vy i vaše strana vždy vymezovali, když jste na vašich sjezdech pod protektorátní bruselskou vlajkou snili o nové multikulturní Evropě. 

Možná budete překvapen, ale bruselská bestie, kterou jste celou svou politikou kariéru podporoval a pomáhal vykrmovat, sežere spolu s dalšími globálními příšerami celý starý svět - protože to je od počátku jejím cílem. Už desítky let usilují tyto struktury o vybudování nového světového řádu, kde nebude národních států, ani křesťanské Evropy a už vůbec ne tradiční rodiny. Evropská unie, která podporuje všechny myslitelné úchylky včetně homosexualismu, genderismu a dalších nástrojů globální tyranie, bude i díky celé vaší páté bruselské koloně zasahovat do stále intimnějších oblastí života společnosti.

Vaše naříkání nad tím, že se globalisté se svým facebookovým nástrojem rozhodli potlačovat svobodu slova nejen těch, co jsou ve Vaších očích extremisté (a cenzuru si tedy zaslouží), ale také těch nevinných zastánců tradičních hodnot, zní podobně, jako když se někteří komunisté v padesátých letech divili, že zde nevinní lidé končí v koncentračních táborech a na popravištích. Většinou tam skončili také, neboť revoluce požírá svoje vlastní děti tak jak jejich předchůdkyně v Paříži a v Moskvě. Dnes kdy je centrem globální revoluce Brusel a Washington jsme svědky stejného scénáře. Býval bych něco udělal, kdybych o těch zločinech věděl, říkali hlavně v šedesátých letech soudruzi sypající si po krátkodobém politickém "tání" popel na hlavu. 

Čtěte ZDE: Globální cenzoři: Boj proti pravdě jako výnosný byznys? Vrabelovi krotitelé duchů fake news měli za rok obrat 100 milionů. Skončí jako Goebbelsovi datoví analytici Třetí říše? Za komunismu ze za to alespoň styděli

Pravdě do očí

Každý den jsme dnes opět svědky stále větších útoků na státní suverenitu a občanské svobody. Každý den útočí progresivisté, kteří jsou trojským koněm Bruselu a bidenovského Washingtonu, na základní tradiční hodnoty a každý kdo odmítá multikulti tyranii je označen za rasistu a fašistu a zatím jen mediálně zlikvidován. První rozsudky za "nenávist", ale na sebe jistě nenechají dlouho čekat, zvláště když máme i díky podpoře pana Výborného a jemu podobných od letoška nástroje, jako je Úřad evropského veřejného žalobce.  

V době kdy je definitivně odstraněn z Facebooku americký prezident Donald Trump, v době kdy jsou masivně mazány statisíce videí a nepohodlných stránek pod záminkou takzvaných dezinformací a netolerance, se pan Výborný diví, že si globální obluda našla cestu i z jeho pohledu k nevinné stránce jako je Aliance pro rodinu. Je skvělé, že si i lidé jako Marek Výborný konečně uvědomí, jaké soukolí zločinu pomáhali celou svou politickou kariéru roztáčet. 

Pokud by svá slova o tom, že svět se zbláznil, myslel pan Výborný upřímně, musel by z toho vyvodit jen jediné možné řešení: Nasypat si popel na hlavu za svou podporu zločinné organizace jménem Evropská unie, tak jako jeho výše zmínění političtí předchůdci (někteří z nich se pak podíleli i na odporu proti předlistopadovému režimu).

Pokud jsou zjištění pana Výborného opravdová a ne pouze účelová, aby před volbami zaujal i konzervativnější část voličů, měl by věnovat své politické úsilí k osvobození naší vlasti z bruselského vězení národů. V rámci bruselské pětky, jejíž je významným představitelem, by to šlo ale poměrně obtížně. 

Najde v sobě on a mnozí další, kteří prohlédli zločinnou podstatu globální tyranie sílu, aby se podívali pravdě do očí, přešli na stranu ohroženého národa a státu, a pomohli nám osvobodit se z okovů EU?

Zázraky se dějí. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky