Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Teror začíná vždy stejně: Stát si důvěru nezaslouží. Statistiky vyvracejí lži o ochraně očkovaných. Panikáři vystrašili sami sebe. Srovnání s nacismem nemá žádná totalita ráda. Cenzura už je všude. A co znamená pro Pražáky laissez-faire?

Teror začíná vždy stejně: Stát si důvěru nezaslouží. Statistiky vyvracejí lži o ochraně očkovaných. Panikáři vystrašili sami sebe. Srovnání s nacismem nemá žádná totalita ráda. Cenzura už je všude. A co znamená pro Pražáky laissez-faire?

25. 11. 2021

Tisk článku

Ladislav Větvička bilancuje tuny lží a demagogie posledních týdnů, které mají za úkol obrat nás o poslední zbytky osobních svobod a přináší jasná čísla, za něž je tvrdě cenzurován

Nechat se opichat je každeho osobni věc. Nikomu do teho nic neni, co si člověk střika do těla, ať už je to droga, jed nebo lek. Ať si každy robi co chce, mi je to jedno. To všecko ovšem do okamžiku, dokud se ten dotyčny nezačne vyptavat, čemu ja nekuřim, nešňupu koks nebo nestřikam si do těla drogy, jedy nebo leky, kere ten druhy považuje za duležite. Nejhorši su agresyvni vegani, agresyvni zastanci zdraveho životniho stylu nebo agresyvni zastanci teho, že opichani jakymsik sajrajtem je vhodne pro moje tělo.

Nechte mě kurva byt! Co je vam do teho, co ja piju po ranu nebo k večeru? Co je vam do teho, jestli scypnu na chlast, na cigara nebo na koronu? Laissez-faire!

Neposlucham ty vaše radyja a televize, v kerych strašite lidi Bidrmanovyma metodama. Vy mate prostě strach, bo ste vystrašili sami sebe. Slibovali vam tečky, slibovali vam ochranu před tu koronu, slibovali vam, že se vam nic nestane a že se to zastavi. Fčil už vite, že vam lhali, ale stejně se bojite si to přiznat a vymyšlate si nove nesmysly, kere už su ale jinde ověřene, že nefunguju.

Nejohroženějši kategorie nad 60 let (https://ockovani.opendatalab.cz/)

Nejdřiv šly zvěsti, že očkovany se už nenakazi. Tuž, dneska už to nikdo netvrdi, bo včera bylo 8 645 nakaženych plně opichanych v kategoryji ohroženych nad 60 roku (což je 68% všech nakaženych).

Pak se řikalo, že očkovani chrani před těžkym pruběhem. OK, to je dobry argument. Ale čemu pak je podil plně očkovanych mezi hospitalizovanyma 53 % a na JIPkach 46 %?

Kecy o epidemiji neočkovanych tak zmizely tři dny pote, co byly poprve vladnima koronoagentama vyslovene, bo zapomněli ty svoje statystyky ukryt.

Tuž kdy padne dalši lež? "Stači proočkovanost 70% a budeme všeci v pohodě", znělo ještě před paru tydňama z režimnich zdroju. Tuž to mi teda vysvětlete, Jak je možne, že v Rumunsku včera klesnul počet nakaženych z 15 tisic na 2 tisice denně, přestože proočkovanost je enem 39 %? Takže stupeň proočkovani nema vliv?

A pročpak se asi přistupuje k totalitnim opatřenim ve statach, kere maju miru propichanosti vyšši než 70 %? Že by to nefungovalo? To je ale zvlaštni...

V Singapuru dosahuju obrovsky počet novych umrti, přestože je naočkovanych 85 % obyvatelstva. Obrovske narusty nakaženych hlasi Nizozemi (naočkovanych 70 %), Island (naočkovanych 76 %) a stat Vermont (71 %).

Prof. Stanislav Komárek napsal: "Vzhledem k tomu, že očkování je pro každého dostupné a kdo chce, dávno je mohl absolvovat, je drastické nucení k němu brutálním zásahem do lidských svobod. Člověk je tím degradován na úroveň domácího zvířete, které majitel, v tomto případě stát, očkuje či jinak manipuluje, jak chce.

Podobné akce podkopávají důvěru občanů ve stát, vytvářejí dosti děsivý precedent a přinesou na dlouhé lokte nesrovnatelně větší škodu, než je pochybný epidemiologický prospěch, též nepříjemně upomínající na praktiky nacistického režimu vůči Židům."

A tak sem se setkal poprve s politycku cenzuru mojeho blogu. Předchozi blog o tym, že 4 miliony Čechu se staly občany druhe kategoryje byl označeny za nevhodny a staženy z hlavni stranky iDnesu. Bo pry srovnava totalitu nacistycku s totalitu dnešni, multykulturně koronově socialistycku. 

To sem teda netušil, že srovnavat se nesmi. Ale čeho se ti očkovani teda boji? Chapu, že každa totalitni moc se boji srovnavani s nacistyckym režimem. Bolševici tež nesnašali, když se upozorňovalo na podobnost SA a LM. Na podobnost NSDAP a KSČ. Na podobnost koncentraku a gulagu. Na podobnost hesel Arbeit macht frei a Praci ke svobodě. Na podobnost obou levičackych ideologii. Dnešni multykulturni majitele kliču su naprosto stejni. Maju strach. 

Ale z čeho?

Nic po nich nechceme. Su opichani, takže su chraněni před těžkym pruběhem, možu chodit svobodně na Klusa, do divadla maleho Hrušinskeho, na Slaviju aji do prazdnych hospod. Jediny strach možu mět leda tak z teho, že jim system zahapruje, zčervena jim tečka a oni nebudu vědět, kdy je čeka dalši davka. Tuž čemu do nas furt jedu?

Laissez-faire! V překladu pro Pražaky to znamena cosik jako "Nechte nás bejt!" Po ostravsky -"Neserte se do nas!"

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky