Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Recept na záminku k válce: Zabít si vlastního prezidenta. A hodit to na Írán. Největší Trumpův nepřítel je uvnitř USA. Přežije exprezident  do voleb či do inaugurace? Předala BIS Demokratům metodu Pat a Mat ve Vrběticích?

Recept na záminku k válce: Zabít si vlastního prezidenta. A hodit to na Írán. Největší Trumpův nepřítel je uvnitř USA. Přežije exprezident do voleb či do inaugurace? Předala BIS Demokratům metodu Pat a Mat ve Vrběticích?

17. 10. 2024

Tisk článku

Viktorie Nikiforová komentuje zřejmé snahy Demokratů na fyzické odstranění Trumpa, čímž by zabili dvě mouchy jednou ranou, neboť by si současně vytvořili formální legitimaci pro rozpoutání pro napadení Íránu

Amerika zničehonic zjistila, kdo stojí za pokusy o atentát na Trumpa (něco jako když u nás BIS zničehonic po sedmi letech oznámila, že Vrbětice odpálili ruští agenti, pozn. PP). Samozřejmě, bylo to překvapivě: Dlouho měli všichni zato, že střelba po favoritovi prezidentského klání je v podstatě „novým normálem“. Oba atentátníci byli označeni za šílené samotáře a nikdo nehledal organizátory a objednavatele. Tím spíš, že vážně hrozilo přímé či nepřímé spojení atentátníků s Demokratickou stranou.

Pat a Mat - tentokrát z Íránu

Vlivný list Politico však uveřejnil rozsáhlý článek. Zpravodajské služby a představitelé administrativy v něm tvrdí, že za pokusy o atentát na Trumpa stojí Írán. Po Státech se prý potulují tajemní íránští zabijáci, „neschopní, ale zapálení“, kteří se chtějí bývalému prezidentovi pomstít za vraždu generála Sulejmáního - ale stále se záhadně ztrácejí.

Kromě Trumpa jsou údajně napadáni Mark Milley, Mike Pompeo, John Bolton a několik dalších osob, které byly zodpovědné za organizaci Sulejmaního vraždy. Trump již dříve požadoval dodatečné zabezpečení, včetně letadel. Biden mu teď slíbil, že mu vše poskytne.

Přední američtí politici varovali Írán, že pokus o atentát na člena americké státní správy by byl považován za válečný akt. „Nevím, jak bychom na to reagovali, ale pro íránský režim by to nebyl příjemný den,“ svěřil se serveru Politico Jim Himes, člen zpravodajské rady amerického Kongresu. Varování před „vážnými důsledky“ zaznělo také z Rady pro národní bezpečnost. Biden požadoval, aby se Teherán „nezapojoval do protiamerických spiknutí“.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

pp

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Skuteční nepřátelé

To vše samozřejmě zní jako naprostý nesmysl, zejména proto, že nebyly předloženy žádné důkazy o íránské „agresi“ (to ovšem vůbec nevadí, jak prokázáno v ČR při dodatečném obvinění ruských Pata a Mata z Vrbětic).

Američané se však s takovými maličkostmi nikdy nezabývali. Při absurdním teroristickém útoku z 11. září 2001 byly za pachatele okamžitě označeny Irák a Afghánistán - a během následujících desetiletí se tyto země proměnily v ruiny. Útok přitom nikdy plně vyšetřen. Podezřelí již více než dvacet let živoří na Guantánamu - ale nikdy se nepodařilo zjistit žádné vazby mezi nimi a tehdejšími vůdci zmíněných zemí.

Přitom je zjevné, že na Trumpově smrti nemá největší zájem Teherán, ale prezidentovi krajané, konkrétně špičky americké Demokratické strany. V obou případech Trumpa před smrtí zachránili obyčejní místní obyvatelé - na rozdíl od těch, kteří ho měli profesionálně chránit. V červenci upozornili tajnou službu na podezřelého střelce na střeše a v září dopadli druhého střelce, kterého agenti téže tajné služby nemohli (nechtěli?) dopadnout.

Asi stojí za to dodat, že za Bidenovy vlády vedla tajnou službu zodpovědnou za ochranu prezidenta i bývalých prezidentů, nejlepší přítelkyně Jill Bidenové Kimberly Cheatleová. Po prvním pokusu o atentát na Trumpa byla Cheatleová nucena odstoupit, ale ani její nástupkyně nebyla při ochraně svého svěřence příliš úspěšná.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Patafyzika v praxi

Obecně lze říci, že Demokraté bývalého amerického prezidenta pevně obklíčili a jeho šance přežít alespoň do dne voleb (o inauguraci nemluvě) se každým dnem snižují. A teď je náhle viníkem dalšího atentátu Írán: Určitě ne proto, že Američané potřebují záminku, aby mohli zasáhnout do války na Blízkém východě na straně Izraele.

Hrozba války je odpovědí Washingtonu na všechny mírové iniciativy, které nový íránský prezident přinesl do New Yorku jako holubice v zobáku. Masúd Pezeškán se chová jako zodpovědný a rozumný vůdce, kterého nedávno lid zvolil do vysoké funkce v naději na zmírnění západních sankcí a určité uklidnění západních elit. V září se vydal na Valné shromáždění OSN v New Yorku, aby Američanům navrhl deeskalaci a resuscitaci jaderné dohody.

O něco dříve íránské vedení souhlasilo s tím, že nebude reagovat na Tel Avivem vzdorovitě provedený atentát na vůdce Hamásu Ismaila Haníju. Západ na oplátku slíbil, že přesvědčí Izrael, aby zastavil masakry v Gaze. Tel Aviv však nepřestal Palestince zabíjet a navíc zorganizoval brutální teroristický útok s hromadnými oběťmi (pagery), zabil vůdce Hizballáhu, poté se vydal ostřelovat Libanon a dnes zabil i šéfa Hamásu.

Jinými slovy, Írán již několik měsíců jedná podle zásady „špatný mír je lepší než dobrá válka“. V reakci na to však přichází pouze zběsilá izraelská agrese a výhrůžky ze strany Spojených států. Setkání Masúda Pezeshkiana s Vladimirem Putinem v Ašchabadu vyvolalo hněv zejména právě Američanů. Není náhodou, že patafyzické výmysly o tom, že se Írán „pokouší“ zavraždit Trumpa, šly téměř současně s tímto setkáním.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Je tu dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

Běh dějin

Neštěstí Pezeshkiana, který původně upřímně usiloval o zlepšení vztahů se Západem, ukázalo, že s těmito lidmi se nelze dohodnout. USA a jejich vazalové jsou odhodláni jít do války, dokonce do války světové, protože mírovou soutěž už prohráli.

Pokud se stane zázrak, všichni se najednou usmíří s ostatními a planeta se bude vyvíjet dál, Spojené státy upadnou do deprese a chaosu. Washingtonu se daří udržet si minimální konkurenční výhodu pouze v době, kdy všichni bojují proti všem. Sázky jsou stále vyšší a vyšší, z této spirály násilí není možné se vymanit a nyní se argument, že velká válka na Blízkém východě je pro USA nevýhodná, je slabý. Ano, před volbami je možná nevýhodná. Ale po volbác? Proč ne?

Budou mít sílu na dva konflikty najednou? Jenže Washington nemá příliš na výběr. Pokud americký vojensko-průmyslový komplex nebude mít kam dodávat zbraně, nejsilnější část americké ekonomiky bude chřadnout. Pokud USA nebudou pustošit a drancovat jiné země, jak si udrží životní úroveň a dolar?

Není náhodou, že setkání vůdců Ruska a Íránu vyvolalo mezi Američany tak zběsilé podráždění. V novém světovém řádu, který Rusko buduje společně se svými přáteli, bude místo Spojených států velmi skromné. Proto se Washington snaží zpomalit běh dějin rozdmýcháváním válek a eskalací konfliktů.

Mír je pro Američany tedy mnohem děsivější perspetiva než válka.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky