Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vynálezce mRNA vakcín: Očkování mne málem zabilo. I chytří a vzdělaní dělají osudové chyby. Výběrová šarže jedovaté šmakulády. Nápady a příkazy shora: Buďme extra opatrní! Skrytá rizika

Vynálezce mRNA vakcín: Očkování mne málem zabilo. I chytří a vzdělaní dělají osudové chyby. Výběrová šarže jedovaté šmakulády. Nápady a příkazy shora: Buďme extra opatrní! Skrytá rizika

19. 1. 2022

Tisk článku

Nikola Bornová překládá a komentuje svědectví Dr. Maloneho, který vystřízlivěl poté, co ho málem zabil jeho vlastní vynález

Na začátku je obvykle ten samý problém – člověk příliš důvěřuje nějakému oficiálnímu zdroji, nějaké “autoritě”, a o situaci moc nepřemýšlí. Lékař řekne “udělejte tohle” a my to uděláme, protože povinností lékaře přece je si všemožné procedury nejprve pečlivě prověřit, než nám je předepíše. Důvěřujeme jeho odbornosti a profesionalitě. Stejný problém se objevuje v každé profesi – v zabezpečování informačních systémů nebo státních hranic, v potravinářství, v medicíně a farmakologii, ve vodohospodářství, v ochraně lesů, v otázce klimatických změn atd.

Pokud se ale na chviličku zastavíme a přestaneme bez přemýšlení důvěřovat všemu, co řeknou “autority”, můžeme se rychle proměnit v bílého králíčka, který leze do opravdu hluboké nory poznání. Může se totiž stát, že když se na nějakou problematiku podíváme sami a soustředěně, jsme často naprosto ŠOKOVÁNI, jak obří mezery v některých informacích a řešeních problémů jsou. Jsme zaskočeni, kolik nesrovnalostí a dokonce i očividných lží “autority” dokáží vyprodukovat a nechápeme, jak je vůbec možné, že jsme to neviděli na první pohled.

Takhle bohužel funguje lidská psychika – jsme sociální tvorové a obrovské množství věcí “outsourcujeme” na někoho jiného, bez velkého přemýšlení. Včetně myšlení o zásadních problémech. Po statisíce let to tak totiž bylo víceméně v pořádku – byli jsme součástí stejného společenství, jednoho semknutého kmene, a tak dávalo smysl, že všichni táhnou za jeden provaz. Ohrožení vlastního kmene znamenalo i ohrožení sebe sama.

Jenže dnes nám něco prodávají nebo doporučují lidé, se kterými nemáme naprosto nic společného, kteří o nás nic neví (a my nevíme nic o nich), kteří často žijí na jiném kontinentu a je jim úplně ukradené, co s námi bude. Jsme pro ně jako stromy v lese, jakési bezvýznamné “věci”, které jde potenciálně podojit – a to víceméně bez hrozby závažnějších následků. Když takového člověka navíc zaštiťuje státní aparát nebo obří nadnárodní korporát, je ten efekt ještě mnohem silnější.

Nesprávné a dokonce i nebezpečné informace se pak snadno šíří pyramidálním systémem společnosti, takže se každý odkazuje na nějakou “autoritu” nad sebou, která se zas odkazuje na někoho dalšího, a tak se může i nějaký nesmysl snadno stát něčím, co “přece ví každý, potvrzuje to i 11 z 10 autorit”. Přičemž na vrcholku informační pyramidy může stát jen malá skupina psychopatů, kteří jen mají dostatek prostředků, aby provedli pod obřím tlakem úvodní emisi nesprávné informace (z které pak mohou nějak profitovat a stát se ještě mocnějšími).

Čtěte ZDE: Bojovník proti pandemii lži: Vynálezce mRNA vakcín vyzývá k zastavení vakcinace. Očkovaní jsou největšími přenašeči nákazy. Vakcinovat během pandemie je výsměch vědě o virech. Protiepidemická opatření jsou zločin

I proto musíme být v současné době extra opatrní. Obzvlášť, pokud různá doporučení nebo dokonce příkazy a “léčivé přípravky” přicházejí z cizích zemí, se kterými jsme byli někdy po stovky nebo i tisíce let v nepříliš přátelském vztahu.

Tím snížíme riziko, že dopadneme jako doktor Malone – geniální vědec, chytrý a přemýšlivý člověk, který prostě jen nevěnoval dostatečnou pozornost některým varovným signálům…a málem ho to stálo život.

A nyní už k samotnému článku doktora Maloneho.

Doktor Malone a falšovaná data o vakcínách

Ve skutečnosti mám i osobní život. S manželkou, se kterou žiji už 42 let, si ale docela hlídáme soukromí. Sdílení osobní historie není něco, co bych dělal každý den. Nicméně, jak mnozí z vás vědí – byl jsem dvakrát očkován vakcínou Moderna, a okusil jsem po očkování dost závažné nežádoucí účinky. Stalo se to poměrně brzy po vypuštění vakcín. Bylo to dlouho předtím, než se objevila data z japonských předklinických studií FOIA, které ukazovaly tak velký počet červených vlajek a nesrovnalostí; dlouho předtím, než jsme se dozvěděli o všech problémech s klinickými studiemi, a dlouho předtím, než se začalo být známé VAERS a nežádoucí účinky. 

Musím pro jistotu napsat, že jsem nikdy nebyl “anti-vax” člověk. Svou kariéru jsem strávil prací s vakcínami. Vím také, že některé vakcíny jsou “horké zboží” a jsou méně bezpečné. Obvykle jsou tyto typy vakcín vyhrazeny pro extrémně nebezpečné viry, jako je ebola nebo žlutá zimnice. Tam je cílem, aby vakcína byla 100% účinná. Jiné vakcíny, které jsou široce distribuovány, jako například vakcíny proti chřipce, musí být naopak hlavně velmi bezpečné. Výměnou za vyšší bezpečnost jsou zase méně účinné. Proces vytváření vakcín tak, aby adekvátně odpovídaly “hrozbě”, je skutečná věda a umění.

Takže vím, že než si vezmu experimentální produkt nebo jakoukoli vakcínu, musím si přečíst literaturu, udělat si vlastní průzkum atd. To je to, co jsem si myslel, že jsem udělal. Vláda nás ujišťovala, že tyto vakcíny jsou velmi bezpečné. Nikdy jsem si nedokázal představit, že by klinická data mohla být zkreslená a dokonce zfalšovaná – jak už nyní víme, že opravdu falšována byla.

Podlehl propagandě... a málem zemřel

Nicméně zpět k mému příběhu. Na začátku dubna 2021 jsem věděl, že musím vycestovat do zahraničí, a v kuloárech se říkalo, že Evropská Unie bude do léta vyžadovat plné očkování před vstupem do jakékoli země EU (což se mimochodem nikdy nestalo). Věděl jsem, že proces plné vakcinace je na několik týdnů – a že bych tedy měl začít co nejdříve! Kromě toho se hodně mluvilo o tom, že očkování pomůže s “dlouhým covidem”. COVID jsem již prodělal a prostě jsem se nemohl zbavit řady chronických problémů, které se u mě po prodělání nemoci objevily. Upřímně řečeno, měl jsem si lépe udělat domácí úkoly – protože nic z toho při podrobném přezkoumání opravdu neobstálo.

Ať je to jak chce, v dubnu 2021 jsem se nechal očkovat. Bylo to brzy v cyklu registrací, takže jsem neměl jinou možnost, než si vzít vakcínu Moderna, protože ta byla v mé oblasti dostupná. Vakcína byla distribuována na místní vysoké škole, přičemž program spravovaly Armádní Zálohy.

První injekce byla v pořádku. Žádné problémy.

Druhá injekce mě skoro dostala. Málem jsem zemřel.

Po injekci jsem měl běžnou únavu, bolest svalů…a pak začalo bušení srdce a také silná dušnost. Během několika dní se to zhoršilo – nejsem člověk, který by chodil k lékaři jen tak, ale naštěstí pro mě jsem měl náhodou domluvenou rutinní návštěvu své lékařky. Nasadila mi manžetu a můj systolický krevní tlak byl v kritických hodnotách. Protože je také kardioložka, nechala mi udělat další testy, nasadila mi léky na vysoký tlak a dostali jsme to pod kontrolu. Mám tak trochu pocit, že jí vděčím za svůj život. Velké díky fantastické doktorce C. Boveové.

Čtěte ZDE: Bývalý spolupracovník WHO a fondu Billa Gatese: Vakcinace proti omikronu povede ke katastrofě. Špičkový vědec a spoluvynálezce mRNA vakcín ve svém dopise volá po okamžitém zastavení očkování proti koronaviru

Přesuňme se k dnešku

Jeden z lidí, kteří komentují mé články na Substack blogu, mě upozornil na tuto stránku.

Stránka porovnává kódy šarží vakcín s informacemi ze systému VAERS, což je systém hlášení nežádoucích účinků provozovaný CDC (americké Centrum pro Kontrolu a Prevenci Nemocí). Tato stránka porovnává šarže vakcín s nežádoucími účinky, úmrtími, postiženími a život ohrožujícími onemocněními ze systému VAERS.

Podle výše uvedené webové stránky, která reprodukuje údaje hlášené do systému VAERS, se ukazuje, že nežádoucí účinky vyvolané různými šaržemi vakcíny Moderna se výrazně lišily.

  • 5 % šarží zřejmě vyvolalo 90 % nežádoucích reakcí.
  • Některé šarže přípravku Moderna jsou spojeny s 50× vyšším počtem úmrtí a zdravotních postižení než jiné šarže.

Zde je můj výsledek:

Šarže: 009C21A, Nežádoucí účinky: 742, Úmrtí: 8, Zdravotní postižení: 16, Život ohrožující onemocnění: 13

Nevím, kolik dávek vakcín je v každé šarži. Ale vím, že moje šarže rozhodně patřila mezi “nejlepších” 5%. Takže při zpětném pohledu není překvapením, že jsem měl tak závažný profil nežádoucích účinků.

Vždycky jsem měl pocit, že jsem měl velké štěstí, že jsem ten den náhodou šel ke své lékařce, která je zároveň i kardioložka (je to moje internistka – takže jsem k ní nechodil kvůli specializaci na kardiologii).

Ale zamysleme se: Naše vláda měla tyto údaje už v době, kdy byly zaznamenané v systému VAERS. Dokonce už i loni v létě. Tyto údaje jsou naprosto přesvědčivé, a přesto… ticho po pěšině. Kolika lidem mohli zveřejněním těchto údajů pomoci? Lidem jako já, kteří, kdybych sám nebyl lékař a nešel ke svému lékaři, mohli snadno zemřít.

Co se to s naší vládou děje, že tyto zásadní informativní stránky nejsou k dispozici přímo na CDC nebo FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv)?

Pokud má někdo pochybnosti o nežádoucích účincích těchto vakcín, ať se podívá na některý z recenzovaných výzkumůnebo se podívá na údaje VAERS o úmrtích mladých dospělých a dětí.

Lidé mají právo na informovaný souhlas s riziky a přínosy lékařského zákroku.

Informovaný souhlas není dán, pokud jsou rizika skryta.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky