Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Drzost kyjevského spratka bez mezí: Na jeho „černé listině“ jsou už i američtí senátoři a novináři. Zelenského dny sečteny? Odpraví ho nejbližší okolí? Udělá to Rusko nebo USA? Jen první malý krok k záchraně civilizace

Drzost kyjevského spratka bez mezí: Na jeho „černé listině“ jsou už i američtí senátoři a novináři. Zelenského dny sečteny? Odpraví ho nejbližší okolí? Udělá to Rusko nebo USA? Jen první malý krok k záchraně civilizace

28. 7. 2022

Tisk článku

Mike Adams je zděšen, co si dovolil ukrajinský „prezident“ k USA bez ohledu na to, zda byl zrovna zfetovaný, jeho odstranění pokládá za první krok k míru, ale je přesvědčen, že hned ten následující musí být proveden ve Spojených státech

Loutkový ukrajinský „prezident“ Zelenskij sice saje miliardy dolarů od amerických daňových poplatníků, ale současně uveřejnil hrozivý a drzý „černý seznam“, který udává různé americké zákonodárce a novináře jako „ruské propagandisty“, jež by teď měla korporátní média skandalizovat, a postarat se tak o jejich „vyvržení ze společnosti“ (pro nás nic nového, pozn. PP). Jsou mezi nimi i významné osobnosti, třeba americký senátor Rand Paul, kongresmanka Tulsi Gabbardová či mnohokrát oceněný novinář Glenn Greenwald.

Fascinující drzost tohoto spratka řízeného Bidenovou CIA se každým dnem stupňuje. Prostě každý, kdo se Zelenským nesouhlasí, má být označen za „Putinovu loutku“. Jako jeden z vůdců dosazených po státním převratu ve vzdálené evropské zemi chce nyní diktovat známkování i americkým zákonodárcům a novinářům ve snaze poškodit jejich reputaci.

 

To jsou typické způsoby používané ve fašistických a autoritářských státech, jakými byly nacistické Německo a někdejší Sovětský svaz. Tohle požaduje stejný Zelenský, který praktikuje všechny ohavné způsoby autoritářství a tyranie: Jeho režim zakázal všechny opoziční politické strany, na Ukrajině postavil mimo zákon všechna média kromě těch, která ovládá, zakazuje knihy, filmy, hudbu, umělecká díla a divadelní produkce, jež odkazují na rusko-etnickou historii Ukrajiny, ve snaze vymazat z paměti skutečnou historii této země. 

To tu ještě nebylo

Novinář Glenn Greenwald to popsal zcela přesně:

Již před ruskou invazí zrušil Zelenskij základní občanské svobody: Zlikvidoval opoziční média, zakázal politické strany, uvěznil disidenty. Jeho režim současně požaduje od Západu peníze a zbraně a současně chce tyto diktátorské represe exportovat do západních zemí mccarthyovskými černými listinami:

Úplný ukrajinský blacklist získal @unherd. Kromě výše uvedených osob jsou na něm také třeba @JeffDSachs, @RandPaul, bývalý brazilský prezident @LulaOficial, plukovník Douglas MacGregor, Caleb Maupin, Marine LePen a mnoho dalších.

Je potřeba extrémní drzosti, aby Zelenský a jeho nohsledi žebrali po celém světě o obrovské množství zbraní a peněz, a současně se snažili potlačit opoziční disent v těchže zemích zbabělým pošpiněním novinářů a občanů, kteří zpochybňují jeho kompetenci či duševní zdraví.

Čtěte ZDE: Jen dny do katastrofy: Zavře Rusko kohoutky? Politici EU se diví: Chceme zabít Putina – a on nám darebák vypne plyn? Zelená sebevražda Západu začala mnohem dřív. Je lidové povstání nevyhnutelné? Hlad i zima odpoví…

Šílený tyran opilý mocí je nebezpečím pro celý svět

Zelenskij se stal zuřivým šíleným tyranem, který požaduje od USA desítky miliard dolarů pod falešnou nálepkou „obrany demokracie“, zatímco pochoduje v těsném závěsu za svými dějinnými předchůdci jako jsou Hitler, Stalin a Mao. Přesto je dál oslavován korporátními západními médii jako božský hrdina, který má za úkol zachránit západní Evropu před zpustošením Ruskem.

Přitom pouze Rusko dnes poskytuje lidu Ukrajiny jedinou skutečnou naději jak uniknout zotročení z vlády diktátorů, včetně Zelenského předchůdců – popřevratových tyranů – kteří více než 8 let vraždí nevinné civilisty na Donbasu, vedou proti nim vyhlazovací válku a zároveň provozují operace tajné policie po celé zemi a neštítí se atentátů na politické oponenty, únosy a fyzickou likvidací kritiků režimu.

Jak se zbavit zfetovaného šílence?

To vše se dělo za faktického vedení a velení CIA, jak nyní připustil už i Washington Post a další zpravodajské zdroje. Dokonce i ony „náhle zjišťují“, že Zelenskyj je po celou dobu americkou loutkou. Jestliže Rusko pracuje na „denacifikaci“ Ukrajiny, dává to vše logiku a smysl. Vždyť právě Zelenskyj nejvíce spoléhal na nacistické prapory typu Azov, které leta terorizovaly ukrajinské civilisty – a byly zčásti zlikvidovány až ruskou „speciální vojenskou operací“.

Je proto v zájmu nejen ukrajinského lidu, ale všech západních států aby (často zfetovaného) šílence Zelenského někdo brzy odstranil od moci: A je úplně jedno, jestli to nakonec udělá jeho protektor USA, jemuž se možná už vymyká z rukou, Rusko nebo vnitřní vojenský převrat (ostatně divoké Zelenského čistky z posledních dní v jeho nejbližším okolí, v tajné policii a v armádě ukazují, že tomu zřejmě na poslední chvíli zabránil – ale na jak dlouho?, pozn. PP) .

Je to zcela jasné: Čím dříve bude Zelenskij odstraněn, tím dříve mohou začít jednání s Ruskem o mírovém řešení. Zbytečná smrt ukrajinských mužů se může konečně zastavit. Jistě: příliš pozdě a dlouho poté, co Zelenskij obětoval životy desítek tisíc nevinných Ukrajinců, ve snaze zachránit svůj vlastní nezákonný režim, který se ze stejných důvodů současně poníženě podbízí Západu – a současně se mu nyní už i snaží diktovat.

Čtěte ZDE: Konec legrace: Absurdní "instrukce" Newyorčanům. Způsob, jak dobít ty, kteří přežijí jaderný úder? Chce Biden pomocí ruských raket vylidnit Ameriku? Velký reset s tím počítá. Co nestihly vakcíny… My jsme mnohem blíž

Odstraní zuřícího tyrana Rusko?

Naštěstí pro lid Ukrajiny Rusko ohlásilo rozšíření rozsah své vojenské operace a naznačuje, že má v plánu odstranit Zelenského od moci. Konečně! Jak podrobně uvádí Zero Hedge:

Rusko poprvé uvedlo jako jeden z hlavních cílů své operace dosažení změny režimu na Ukrajině. Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov řekl, že Moskva pomůže ukrajinskému lidu „zbavit se režimu“ v Kyjevě.

Na začátku léta se ruská armáda zaměřila na osvobození Donbasu, ale tento Lavrovův komentář přímo naznačuje odstranění Volodymyra Zelenského a představuje dosud nejrozsáhlejší operační cíl. "Jsme odhodláni pomoci lidem na východní Ukrajině osvobodit se od břemene tohoto absolutně nepřijatelného režimu," řekl Lavrov při setkání s představiteli Ligy arabských států v Egyptě.

Podobně se vyjádřil doněcký vůdce Denis Pušilin: Je čas znovu osvobodit ruská města založená ruským lidem jako je Kyjev, Černigov, Poltava, Oděsa, Dněpropetrovsk, Charkov, Záporoží a Luck.

Zdá se, že Zelenského dny jsou sečteny – tak či onak.

Zbavit se nacismu stojí vždy oběti

V předchozí éře se Amerika i Spojené království podílely na obětech, které ukončily německý nacistický režim Adolfa Hitlera. Ale zvláště Rusko zaplatilo vysokou cenu za účast v této kapitole dějin: ztratilo přes 20 milionů lidí bojujících proti nacistům. Zdá se, že Rusko je nyní opět osudově vyzváno, aby tuto oběť dokončilo – ve prospěch budoucnosti lidstva. Diktátorům řízeným loutkami CIA jako je Zelenskij, musí být zabráněno rozšiřovat nákazu nacismu do zbytku světa.

Zelenskij je skutečně ztvárněním čistého zla. Proto je plně v souladu s protilidskou agendou LGBT, „probuzenou“ démonickou propagandou Západu, podvodem o změně klimatu, který drtí lidskou civilizaci, agendou vakcinační smrti, depopulací, totalitní cenzurou a ostatními pilíři zla, které nyní sužují západní národy (USA, Spojené království, Německo, Francie, Kanada, Austrálie a Nový Zéland a státy na ně civilizačně navázané). 

Po pravdě řečeno, odstranění Zelenského bude tedy jen jedním z prvních kroků potřebných k záchraně západní civilizace před satanismem a kolapsem. Nejhorší okupační síla, která v současnosti řídí nelegitimní režim v Americe, musí být také demokraticky zbavena moci, stíhána za své zločiny a potrestána za zločiny proti našemu světu.

Jen tak se můžeme vrátit k mírovému soužití, globálnímu volnému obchodu, dostupným potravinám, hnojivům, energiím, funkčnímu zemědělství a prosperitě.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky