Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zjištění: Kyjev má zbraně hromadného ničení. Junta se nezastaví před ničím. Teroristické činy s použitím bojových jedů. V sestřelených dronech nalezeny aerosoly s botulotoxinem. Jak odpoví Rusko? O další krok blíž zkáze

Zjištění: Kyjev má zbraně hromadného ničení. Junta se nezastaví před ničím. Teroristické činy s použitím bojových jedů. V sestřelených dronech nalezeny aerosoly s botulotoxinem. Jak odpoví Rusko? O další krok blíž zkáze

23. 8. 2022

Tisk článku

Jurij Selivanov přináší alarmující důkazy o používání chemických zbraní kyjevským režimem, který k oddálení své likvidace je v americké režii už schopen čehokoliv - včetně vyvolání jaderné havárie či masových otrav civilistů zakázanými bojovými jedy

Není pochyb, že loutková ukrajinská „elita“ je připravena k bojovému použití jakýchkoli druhů zbraní hromadného ničení, které jí padly nebo padnou do rukou.

Takže tajemství je prozrazeno, dosavadní podezření byla podpořena důkazy. Kyjevský režim skutečně použil na bojišti zbraně hromadného ničení:

Tragikomické výmluvy 

Z oznámení Ministerstva obrany Ruské federace ze dne 20. 8. 2022: „Na pozadí vojenských porážek na Donbasu a dalších regionech, Zelenského režim povolil teroristické činy s použitím chemických jedů proti ruskému vojenskému personálu a civilistům.  31. července ruské vojáky, kteří plnili úkoly v obci Vasiljevka v Záporožské oblasti, převezli do vojenské nemocnice s příznaky těžké otravy. Při vyšetření byla v těle vojáků nalezena jedovatá látka botulotoxin typu „B“.

pp

Čtěte ZDE: Skončil zástupný konflikt: Začala válka mezi NATO a Ruskem. USA operují již i na ruském území. Přejí si jadernou odpověď. Hlavní města Západu už brzy smetena z povrchu? Včera nemyslitelná 3. světová válka je již na dohled

Kvůli zjištění příčin otravy provedli specialisté z Hlavního výzkumného a zkušebního ústavu vojenského zdravotnictví Ministerstva obrany Ruska (v Petrohradě) ještě dodatečnou analýzu, která jednoznačně potvrdila přítomnost organického jedu umělého původu - botulinu toxinu typu „B“.

Jako obvykle kyjevský režim vše popírá a ujišťuje „světový“ (čti západní) tisk, který je vždy připraven jeho často tragikomické výmluvy opakovat, že všechno má na svědomí záludný Putin, který na vlastní vojáky vystřelil smrtící jed. Vždyť všichni vědí, že Doněck ostřeluje sám sebe už osm let a ruské jednotky přímou palbou raketového dělostřelectva z deseti metrů ničí jadernou elektrárnu v Záporoží, aby vystavili i část Ruska radiační zkáze. A teď sami sebe otrávili, aby všechno svalili na nevinnou Ukrajinu.“

pp

Čtěte ZDE: Kyjevské propagandistické lži dostávají rozměr dadaismu: Rusové v Záporožské elektrárně prý bombardují sami na sebe. Úder hypersonických raket Kinžál na srdce velitelství HIMARS. Obranné linie u Slavjansku se hroutí

Lež jako nástroj Kyjeva k vládnutí

Bylo by však lepší, kdyby i ta nejnaivnější část západní veřejnosti tyto stále absurdnější kyjevské pohádky konečně přestala brát vážně. Aby pochopila, že popřevratová junta v Kyjevě vždy lhala a bude lhát i nadále, protože na lži a podvodech byla vytvořena a existuje. Včetně Zelenského.

Byl to právě ukrajinský prezident, kdo prohlásil, že chemické ani jiné zbraně hromadného ničení nebyly na území Ukrajiny vyvinuty. Laboratoře v zemi prý zůstaly ze sovětských dob, a vědci se při zacházení s nimi věnovali „obyčejné vědě“.

"Většina (takže ne všechny?) těchto laboratoří pochází ze sovětské éry a zabývá se konvenční vědou, ne vojenskými technologiemi," ujišťoval ve video-zprávě zveřejněné na Telegramu. A na základě toho rovněž ujišťoval, že je prezidentem adekvátního státu a adekvátního národa. "Na naší půdě se nevyvíjejí žádné chemické ani žádné jiné zbraně hromadného ničení," dodal.

Jenže není kouře bez ohně a šídlo v pytli neschováte. A tato ukrajinská „šídla“ vylezla z laboratoří hned po zahájení ruské speciální vojenské operace.

pp

Čtěte ZDE: Evropa před poslední červenou linií: Budou evropské národy obětovány již ve třetí válce za posledních 100 let? Gavrilovovo varování a blížící se generál mráz. Kyjev ostřeloval zajaté nácky z pluku Azov. Začali totiž mluvit...

Rozprašování jedů z dronů

„Ukrajinský režim se pokusil přeměnit turecké bezpilotní prostředky „Bayraktar“ na nosiče chemických a biologických zbraní,“ oznámil již 31. března 2022 Igor Kirillov, velitel sil radiační, chemické a biologické obrany ruské armády. „Požadavek ukrajinské společnosti „Motor Sič“ adresovaný tureckému výrobci bezpilotních letadel „Bayraktar“ je hoden zvláštní pozornosti. Zdůrazňuji, že tento dokument je již z 15. prosince 2021. Žádost zní: vybavit drony systémy a mechanismy pro rozprašování aerosolů o objemu více než 20 litrů.

S letovým dosahem těchto dronů do 300 kilometrů - a vybavením kontejnerů biologickými přípravky – vzniká reálná hrozba rozsáhlého použití biologických zbraní na území Ruska. Ve skutečnosti hovoříme o vývoji technických prostředků pro distribuci a použití biologických zbraní při přípravě jejich použití proti Ruské federaci.“

Uplynulo sotva půl měsíce, a vyšlo najevo, že kyjevský záměr použít drony k útoku zbraněmi hromadného ničení nezůstal jen na papíře - a nabyl velmi specifický vojensko-technický vzhled:

„Ruská armáda našla bezpilotní letadlo s nádobami na kapaliny a rozprašovači na území jedné z vytlačených ukrajinských vojenských jednotek. Tyto drony lze použít k rozprašování jedovatých látek na ruské ozbrojené síly, civilisty a zamoření zemědělské půdy,“ vysvětluje jeden z ruských vojáků.

pp

Čtěte ZDE: Nic nového: USA vedou proxy válku proti Rusku již celá desetiletí. Agent CIA Usáma byl součástí plánu zničit SSSR. Výcvik a zbraně již před převratem. McCain k Ukrajincům: "Našimi zbraněmi za naše zájmy!" Tomuhle pomáháme?

Nejnebezpečnější jsou právě aerosoly

A poté je k dispozici malé rozuzlení. Pro bojové účely se totiž skutečně používají jedovaté látky ze skupiny botulotoxinů ve formě aerosolových směsí, které jsou nejúčinnější pro ničení biologických objektů včetně lidí:

„Ve 20. století, v rámci přípravy na chemickou a bakteriologickou válku, byly vyvinuty metody výroby botulotoxinu pro vojenské a diverzní účely. Ve Spojených státech už během druhé světové války byl botulotoxin považován za slibnou biologickou zbraň. Ve vojenských centrech USA, Anglie a Kanady se uvažovalo právě o botulotoxinu typu „A“, který je pro člověka nejnebezpečnější. Jako výsledek dlouholetého výzkumu v roce 1975 byl botulotoxin typu „A“ přijat americkou armádou pod kódem XR, jehož zásoby jsou uloženy v „Pine Bluff Arsenal“ v Arkansasu.

Inhalační toxicita pro člověka je mimořádná. Smrt může nastat do tří dnů. Ve vzduchu je aerosol jako biologická zbraň účinný 12 hodin. Pro civilní obyvatelstvo je nejnebezpečnější biologická zbraň ve formě aerosolu, protože toxin se dobře vstřebává ze sliznic očí a horních cest dýchacích. Ochranu proti aerosolu XR spolehlivě poskytují plynové masky a respirátory.“

pp

Čtěte ZDE: Válka s Ruskem: Na otevřený konflikt nemají Spojené státy včetně zemí NATO. Už i pokus "do posledního Ukrajince" ztrácí příznivce. Nikoli čísla, ale realita. Expertní závěr: V přímém střetu Rusko rychle vyhraje. Fiala ale dál bubnuje...

Smrtící kyjevský "déšť"

Můžeme tedy konstatovat: Kyjevský režim chtěl nejen vlastnit chemické a biologické zbraně hromadného ničení, ale také je použít. Jasně to vyplývá z oficiálních žádostí Kyjeva o speciální vybavení na rozprašování aerosolových jedovatých látek z bezpilotních letadel.

Silná jedovatá látka botulotoxin je nejúčinnější, tedy smrtelná právě při postřiku.

Kyjevský režim má potřebné technické vybavení k uskutečnění takových chemicko-biologických leteckých útoků.

Skutečný útok botulotoxinem byl zaznamenán Ministerstvem obrany Ruské federace a potvrzen v průběhu opakovaných klinických studií.

Toto vše dohromady je vyčerpávajícím důkazem toho, že kyjevský režim má zásoby chemických a biologických zbraní hromadného ničení (ZHN) - a během bojových akcí je skutečně použil.

pp

Čtěte ZDE: Balancování na hraně zániku civilizace: Z Moskvy zaznělo dosud nejvážnější varování Západu. Pokud rakety USA zasáhnou ruské území, přijde drtivá odpověď na "řídící centra". Neumí, nebo záměrně nechce Washington rozumět?

Za červenou linií

A to je zase přímý důkaz, že Ukrajina již překročila „červenou čáru“, která odděluje konvenční válku od totální války s použitím zbraní hromadného ničení.

A protože tato „červená čára“ byla kyjevským režimem již překročena a v praxi potvrzena připravenost přejít k hromadnému ničení lidí, už v zásadě nezáleží na tom, jaké ZHN – chemické, biologické nebo jaderné – budou použity.

Bagatelizující řeči na Západě, že Ukrajina se prý nezbláznila natolik, aby zasáhla jaderné elektrárny a jiná nebezpečná zařízení Jaderné elektrárny Záporoží, že údajně „pouze straší“, nemají žádný reálný základ. Protože mezi různými typy zbraní hromadného ničení není zásadní rozdíl. Všechny jsou navrženy tak, aby zabíjely lidi ve velkém počtu a bez rozdílu.

A nikoli jen mimochodem: Použití biologických zbraní hromadného ničení (botulotoxinu) kyjevským režimem je přímým a zásadním porušením „Úmluvy o zákazu vývoje, výroby a skladování bakteriologických (biologických) a toxinových zbraní a o jejich zničení“ (BTWC), jejíž smluvní stranou je také Ukrajina.

pp

Čtete ZDE: Pět měsíců, které prozradily skutečný stav: USA a jeho křoví zvané NATO na válku s Ruskem nemá. Západ Ukrajinci pohrdá stejně jako Rusy. Moskva teď nepříteli zvedne "práh bolesti". Zatím ekonomicky. A donutí-li ji, pak...

Zbraně hromadného ničení v rukou šílenců

Skutečnost očividného ignorování této mezinárodní dohody je z hlediska kyjevského režimu precedentní ke všem ostatním dokumentům tohoto druhu, které omezují šíření zbraní hromadného ničení. Včetně „Smlouvy o nešíření jaderných zbraní“, neboť současná situace na Ukrajině nadále vyvolává řadu otázek.

Zejména vezmeme-li v úvahu jaderné a raketové technologie, které Kyjev získal během rozpadu Sovětského svazu, jakož i v praxi právě prokázaná vůle a technické možností využít tento potenciál pro vojenské účely.

A protože ukrajinský režim již překročil tuto fatální hranici použitím bojových jedů, je nutné předpokládat, že bude pokračovat v používání jakékoli zbraně hromadného ničení, jakmile se mu od západních protektorů dostane do rukou.

Pokud ji už nemá.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky