Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Test odolnosti: Zapomeňte! Nic nebylo! Falešné plačky nad cizí královnou. Kořeny zkázy. Výstřel z Aurory. Nejen mileniálové netuší. Výchova před Verdunem. Brána do otroctví dokořán otevřena. Podvolením ke svobodě?

Test odolnosti: Zapomeňte! Nic nebylo! Falešné plačky nad cizí královnou. Kořeny zkázy. Výstřel z Aurory. Nejen mileniálové netuší. Výchova před Verdunem. Brána do otroctví dokořán otevřena. Podvolením ke svobodě?

11. 9. 2022

Tisk článku

Petr Hájek zprvu nevěřícně zírá na to, jak snadno lze úplnou pitomostí změnit vnímání většiny veřejnosti, než si uvědomí, že jde o tutéž stále úspěšně opakovanou metodu moderních otrokářů


Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Zemřela jim královna

Od největší protivládní demonstrace na Václavském náměstí v Praze uběhl teprve týden – a vypadá to, že vlastně vůbec nebyla. Alespoň pokud jde o korporátní média – tedy ta největší a nejbohatší, s největším vlivem na veřejnost. Již několik dní se zato shora zdola, zleva zprava, zevnitř zvenčí, znovu a znovu a dokolečka dokola patlají ve zcela okrajové události, jež jako zázrakem všechno překryla: Zemřela jim královna!

Ne že by ta hezká a příjemná šestadevadesátiletá paní nebyla sympatická. Ne že by nebyla skvělou marketingovou příležitostí, jak přitáhnout diváky soukromých televizí k obrazovkám a čtenáře k novinám a jejich webům. Jestliže však i takzvaně veřejnoprávní ČT přerušila vysílání večerních zpráv, a už se k nim nevrátila, ale věnovala se jen skonu britské panovnice, je to neslýchané. Vlastně ne. Už to tady bylo. Vzpomínáte? Asi ne. A přece se právě dnes stalo něco, co vlastně těch více než sto tisíc protestujících fakticky na Václavák přivedlo.

Začátek

No ano, dnes je Ten Den. Před jedenadvaceti roky, 11. září 2001, začalo jedenadvacáté století. Nikoli o osm měsíců a jedenáct dnů dříve, když na všechna náměstí celé planety vyšly miliardy lidí, aby oslavily příchod třetího tisíciletí po Kristu jako naději na lepší příští. Na ZMĚNU, jak se obvykle říká především v euroamerickém civilizačním prostoru, když se blíží – jakékoli – volby. Ta změna tenkrát však skutečně přišla – ale až o devět měsíců a jedenáct dní později. 

V New Yorku, v srdci novodobé Římské říše, spadly tři baráky, do nichž údajně narazila dvě letadla unesená teroristy z bin-Ládinovy Al-Kajdy. Třetí mělo o něco později vrazit do přízemí budovy Pentagonu ve Washingtonu. Nechme teď stranou, že se z něho nic nenašlo, že – ačkoli jde o americké ministerstvo války obklíčené kamerami – neexistuje jediný dostupný záznam z tohoto světodějného ataku.

Čtěte ZDE: 11. září: Show podle osvědčené metody mistra propagandy Goebbelse. Pád "trojčat" jako požár Říšského sněmu. Kdo chce zlatý odznak? Integrace jako tenkrát. Nikoho nenutíme k loajalitě. Věc volby. Je to 20, nebo 80 let?

Ostatně ani z těch dvou, co měla navzdory technické nemožnosti takového letu narazit do dvou věží Světového obchodního centra, jež se pak po nějaké době zhroutila – prý kvůli požáru, jenž tím vznikl. A stejně tak se po nějakém čase zřítila i třetí budova. Mnohem nižší, do níž kupodivu nic nenarazilo, ale zato patřila tajným službám. Spadla sice asi až dvacet minut poté, co její zhroucení „omylem“ vzrušeně oznámila moderátorka BBC, ač budova na záběrech za ní dál stála – ale na to se rychle zapomnělo.

Zato na všech významných šestnácti amerických televizních kanálech zhruba celých následující sedmdesát hodin komentátoři tvrdili, že kolaps budov způsobila vnitřní exploze – než jako mávnutím kouzelného proutku náhle začali tvrdit, že volný pád prý způsobil požár. Na pár hodin prostě v Americe přestaly platit fyzikální zákony.

Právě tehdy skutečně začalo první století třetího tisíciletí.

Velká válka

„Amerika čelí útoku!“, hlásaly titulky na obrazovkách na pozadí hroutících se budov. Předznamenávaly tak, aniž to kromě hrstky zasvěcených, kdo tušil, start Velké války. Zdaleka ne jen té, kterou vzápětí rozpoutala domněle napadená Amerika proti islámským teroristům (čímž skutečný islámský terorismus konečně stvořila). Respektive zaútočila proti zemi, jež jim prý poskytla útočiště – proti Afghánistánu. Dlouhodobě tam přebýval agent CIA bin-Ládin. Už od časů, kdy jeho „Základně“ (tak zní překlad Al_Kajdá) dodávali Američané zbraně proti sovětským vojákům – právě tak jako dnes svému agentovi Zelenskému na Ukrajině.

Velká válka se okamžitě rozhořela v mnoha směrech. Ten nejdůležitější úder, o němž se nemluví, ale směřoval dovnitř, proti vlastním občanům. Nic jiného nebyl ihned přijatý zákon (tzv. Patriot Act), který nejprve ve Spojených státech, a vzápětí v celém euroatlantickém prostoru, drasticky omezil občanské svobody, jež se zdály být do té doby na Západě nedotknutelné. Ale v okamžiku inscenovaného šoku šlo snadno prosadit cokoliv.

Brzy se také rozhořela občanská válka – zatím jen informační. To ve chvíli, kdy se k mnoha lidem dostaly dokumenty, které jednoznačně svědčily o tom, že domnělý útok na Ameriku byl kolosální podvod – a nechtěli se zjevné manipulaci podvolit. Právě tehdy se v mainstreamu objevil termín „konspirační teorie“, a postupně pak „dezinformace“ či „fake news“ – které se od té doby používají na všechno, co vršící se hory lží mocných korporátních médií vyvrací.

Protože s fakty o podvodu nebylo možné polemizovat věcně, bylo nutné dehonestovat, zesměšňovat a skandalizovat jejich nositele a šiřitele. Včetně třeba organizace Architekti a inženýři za pravdu o 11. září, v níž kromě významných expertů ze všech oborů a z mnoha zemí pracují třeba i nositelé Nobelových cen. Což, nejdou-li s proudem, nic neznamená, jak víme i později z covidové a vakcinační diktatury.

Čtěte ZDE: Podvod 9/11: Quo vadis, náš světe? Druhá vlna rouškyády. Odpálené baráky už nikdo neřeší. Jestli Donald prohraje, bude zle. Jestli vyhraje, bude hůř. Žádný průšvih netrvá věčně? Zažíváme dějinné zlomy

Test

Právě tato organizace stojí za novým testem, na který mě upozornila spolupracovnice Protiproudu, jež se u nás bojem za pravdu o 11. září zabývá dlouhodobě a asi nejdůsledněji. Je adresován především (ale ne jen) současným studentům – obecně mladým lidem, „mileniálům“. Mají odpovědět na jednoduché otázky:

1. Proběhlo trestní vyšetřování pádu budov?

2. Jaká byla dominantní hypotéza televizních reportérů během živého přenosu?

3. Může nějaká budova při zhroucení dosáhnout rychlosti volného pádu?

4. Co by bylo příčinou takové rychlosti budov v New Yorku?

5. Počítal NIST kolaps dvou věží Světového obchodního centra?

6. Která federální instituce upravila výkresy WTC7 (to je ta třetí zřícená nízká budova)?

5. Byly nosníky zhroucených budov roztavené?

6. Byly analyzovány? Co bylo zjištěno?

Je jasné, jak bude odpovídat naprostá většina lidí narozených těsně před či po události, jež odstartovala války a revoluce jedenadvacátého století: Homosexuální, feministické me too, černošskou a historickou „kulturu ničení“, migrační invazi – a konečně revoluci grýndýlovou či covidově vakcinační –  a v nich pramenící uměle zkonstruovanou energetickou, hospodářskou, potravinovou a finanční krizi Velkého resetu, do níž nás právě vedou. 

Přímá cesta do otroctví je otevřena – a oni vlastně vůbec netuší proč. Jsou dětmi zformovanými obludnou dvacetiletou dezinformační kampaní, jež má ovšem na svědomí i jejich rodiče. Pokud se tomu tlaku podvolili.

Výchova před Verdunem

Není to nic nového. Před nějakými snad patnácti lety – to jsem ještě směl i do ČT – mě pozvali na přednášku studentům žurnalistiky. V posluchárně byla asi stovka posluchačů třetího ročníku. V jednu chvíli jsem použil termín Výstřel z Aurory, abych demonstroval případ události, jež domněle – pro historii – odstartovala revoluci. Chtěl jsem vysvětlit, že údajný signál k zahájení bolševické revoluce výstřelem z děla křižníku Aurora, je samozřejmě nesmysl, smyšlenka, lež pro vytvoření mýtu lidového povstání – právě jako ty protilidové revoluce dnešní.   

Všiml jsem si ale prázdných očí studentů, a tak jsem požádal, ať zvedne ruku, kdo ví, co byl Výstřel z Aurory. Ne deset, ne pět, ne tři: nikdo. Budoucí novináři, kteří již zanedlouho nastoupili do redakcí – a dnes nám spolu se svými zaměstnavateli kážou jedinou povolenou pravdu.

Čtěte ZDE: Hvězda šokující sobotní demonstrace: Hrůza, kterou nám Fialova vláda připravila, tu vůbec nemusela být. Máme experty a jsme připraveni změnit to během několika týdnů. Rozvrat naší země prostě nesmíme dovolit

Podle staré metody

Je 11. září 2022. Před týdnem proběhla mohutná protivládní – vpravdě kontrarevoluční – demonstrace. Dnes máme podle mediálních not lkát nad skonem staré paní kdesi na zámku ve Skotsku. Jako by šlo o tragédii, kterou nikdo nečekal, která změní svět. Vždyť snad i nebesa… Alespoň podle té duhy, která se prý v okamžiku smrti jedné protestantské královny rozklenula nad Británií, přičemž Alžběta samozřejmě zemřela již několik hodin před tím, než bylo oficiálně oznámeno. I takový alfasamec jako soudruh expremiér Topolánek se spěchal svěřit, že uronil mužnou slzu, za niž se prý nestydí. Všichni odleva do prava žvaní po několik dnů totéž. Proč asi? 

Ani slovo o skutečné tragédii, která se na nás valí. Stačil týden – a masové vystoupení hnutí odporu jako by bylo zapomenuto. Alespoň do chvíle, než o něm nevytvoří nějakou další falešnou legendu. Pokud si ji necháme vnutit. Pokud se podvolíme.

Tedy pokud znovu a znovu nebudou nepodvolení přicházet ve statisících na náměstích, aby se pokusili skutečně změnit hrozivou realitu. Aby si tak začali brát svou ukradenou zemi zpět. Aby měli jídlo a peníze na byty, v nichž se smí normálně topit a žít z výdělku své práce. A třeba aby jednou mohli – nejen mileniálům – svobodně a bez rizika, že o práci přijdou, říci i pravdu o fantaskním podvodu z 11. září, jenž byl výstřelem z Aurory pro cestu Západu do otroctví.

Brána se známým jen trochu renovovaným starým nápisem Podvolením ke svobodě je krok před námi doširoka otevřená.

Vstoupíme?




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky