Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vzbouřená Itálie: Proč lidé smetli protektorátní bruselskou vládu. Proč se ale tak podvolili covidismu a vakcinaci? Kdo vlastně je Giorgia Meloni? Není to všechno trochu jinak? Co o tom ví Češka z blízkosti Salviniho?

Vzbouřená Itálie: Proč lidé smetli protektorátní bruselskou vládu. Proč se ale tak podvolili covidismu a vakcinaci? Kdo vlastně je Giorgia Meloni? Není to všechno trochu jinak? Co o tom ví Češka z blízkosti Salviniho?

5. 10. 2022

Tisk článku

Protiproud TV přináší diskusi Petra Hájka se známou českou publicistkou Monikou Pilloni, která již přes 15 let žije v Itálii, kde se také aktivně zapojila do politického zápasu Mattea Salviniho za návrat normálního světa

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Když byly před pár dny zveřejněny výsledky parlamentních voleb v Itálii, nepodvolení u nás – a vlastně ve všech zemích podřízených bruselskému chomoutu – jásali. Pro zápas o návrat normálního světa z „progresivistického“ marasmu má přece jenom podstatný význam, když lidé z třetí největší ekonomiky EU pošlou do politického hrobu místní bruselské přisluhovače.

Jenže jsou zde i jisté pochybnosti: Čím to, že právě bouřliváci Italové se nechali tak snadno zmasírovat covidistickou a vakcinační propagandou, takže tamní nepodvolení to měli ještě mnohem horší než třeba u nás?  

Ale nejen to. Proč ve volbách ztratil mnoho hlasů autentický Matteo Salvini (italský Okamura) a dominovala donedávna malá strana vedená jeho „dítětem“? Opravdu vyhrála volby pravice? Kdo je ve skutečnosti Giorgia Meloni, šéfka Bratří Itálie, kterou režimní média nazývají „postfašistickou“, ačkoli se stala členkou amerického globalistického Aspen Institutu? Nežijeme v iluzi? Není to jen další podvod?

To jsou jen některé otázky, o nichž šéfredaktor Protiproudu diskutuje s Monikou Pilloni v pořadu Nepodvolení v Protiproudu.




Tagy článku

Doporučujeme

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky