Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Inženýři zmaru: Škola jako laboratoř? Děti jako předmět pokusů? Hlavně zničit řád. Dusík se za Hliníkem, žel, ještě z ministerstva neodstěhoval - a žvaní o Kysličníku. Fiala veze Grétě milion dolarů kapesného. Pol Pot vzorem?

Inženýři zmaru: Škola jako laboratoř? Děti jako předmět pokusů? Hlavně zničit řád. Dusík se za Hliníkem, žel, ještě z ministerstva neodstěhoval - a žvaní o Kysličníku. Fiala veze Grétě milion dolarů kapesného. Pol Pot vzorem?

9. 11. 2022

Tisk článku

Ivo Strejček konstatuje, že zničující křížová výprava Fialovy bruselsko-ukrajinské vládní pětky "kreativně" kombinuje pokusy na dospělých s experimenty na dětech, a teď už i v Egyptě rozhazuje milióny z vybrakovaných peněženek ožebračovaného českého národa

„Ve třídách neexistuje zvonění, děti nedostávají úkoly, nikdo na ně nekřičí a do školy mohou přijít, jen když samy chtějí,“ představuje ředitelka školy poměry, které na své škole zavedla, a dodává: „U nás to funguje tak, že rodič se sám rozhodne, zda své dítě k nám zapíše prezenčně, nebo bude mít domácí výuku s možností chodit do školy, jen když dítě chce“.

Škola jako pokusná laboratoř

Jsem zatvrzelým odpůrcem módních liberálních voluntarismů ve vzdělávání, mezi které „respektování chuti“ chodit do školy patří. Nejsem zastánce názorů považujících dítě za „klienta“, který „má právo“ si „vybírat“. Tvrdím, že stát se rezignací na dodržování řádu ve vzdělávání dopouští vážné chyby, jejíž obětí jsou v důsledku děti samy.

pp

Čtěte ZDE: Další posunutí hranice idiocie: Škola od 9 hodin? Nemají rodiče i tak problémů dost? Tímhle se zabývají místo řešení krize! I školství ve službách národní zkázy. Bizarní nápady nového ministra ze STANu jen k odlákání pozornosti?

Škola nemá být pokusnou laboratoří, kde je možné si pod pláštíkem údajné „kreativity“ dovolovat téměř vše. Důsledky těchto chyb nejsou vidět hned, ale až za deset patnáct let. A to už je na nápravu pozdě – pro děti i pro stát.

Něco k tomuto tématu – nepřekvapivě - přidává i konference v Egyptě.

Do tamního Šarm aš-Šajchu se (dle korporátních médií) „sjíždějí desetitisíce lidí“(!), kteří se (za peníze daňových poplatníků) budou tvářit, že mudrují nad tím, jak zabránit takzvanému globálnímu oteplování. Hlavně ale budou hledat gigantické finanční zdroje jednak pro nenasytnou „envi-lobby“, jednak k uklidnění chudších zemí, na které bohatý Západ uvaluje nesmyslné a zničující zelené požadavky.

Klimatická konference a zelený náměstek Dusík

Hlavním českým „vyjednavačem“ je tělem a duší zelený Jan Dusík, náměstek ministryně nebo ministra (kdo se v těch Škatulata hejbejte se už vyzná?) životního prostředí. Vzhledem k tomu, že ČR v těchto měsících „předsedá“ EU, bude tento český aktivista Strany zelených navíc „zastupovat“ také EU. To mu půjde vcelku snadno, radikální environmentalismus je jedním z hlavních ideových generátorů politik EU a pro Dusíkovy zelené názory je tím nejvhodnějším pařeništěm.

Čtěte ZDE: Zelená lež v praxi: Planeta v nebezpečí? Nejsou o tom data - protože ani být nemohou. Tváří se to vědecky, ale je to jen podvod. Cíl? Chudoba, zima, hlad a vymírání. Už začali sít. Vydělají a zotročí nás, nebo sklidí bouři?

Fiala a jeho milion dolarů do Zeleného klimatického fondu

Do Egypta přicestoval také premiér Fiala. Přislíbil obnovení závazku České republiky v příštích čtyřech letech přispívat jedním milionem dolarů do Zeleného klimatického fondu (peněz máme v rozpočtu skutečně na rozdávání), dnes se zúčastní kulatého stolu o vodní bezpečnosti, ke které „máme hodně co říci“ (říká Dusík) a vystoupí na téma podpory klimatického vzdělávání, na které, podle svých slov, „se musíme ještě více zaměřit, aby nešlo jen o formální vzdělání, ale o budování celkového povědomí“.

Jinými slovy Fiala bez rozpaků souhlasí s environmentální ideologizací českých žáků a studentů.

Nebude to nakonec mít něco do sebe, když naše děti budou do českých škol chodit jen svátečně?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky