Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Drceni koly režimu: Jsme bezmocní? Za názor do basy, za prošustrované státní miliardy nic? Spravedlnost? Jak pro koho. Máme právo svrhnout režim? Ústava je cár papíru. Odtrhne se od Čech Morava? Žádný plán nikdy nevyjde

Drceni koly režimu: Jsme bezmocní? Za názor do basy, za prošustrované státní miliardy nic? Spravedlnost? Jak pro koho. Máme právo svrhnout režim? Ústava je cár papíru. Odtrhne se od Čech Morava? Žádný plán nikdy nevyjde

9. 11. 2022

Tisk článku

Protiproud TV v cyklu Nepodvolení přináší další rozhovor Petra Hájka, tentokrát se známým ústavním právníkem Zdeňkem Koudelkou, jenž kromě jiného vyhrál řadu covidistických žalob proti státu, o dnešním režimu nemá iluze – a navíc mu nedá spát „Moravská otázka“

 

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. 

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Jeho expertní služby,

kromě všech ostatních klientů, využívali i oba poslední prezidenti. Miloš Zeman jej ostatně nedávno nominoval do pozice zástupce ombudsmana (senát „zprivatizovaný“ Kavárnou jej samozřejmě nezvolil). Píše články (i do Protiproudu), patřil do skupiny lékařů a právníků bojujících proti covidové a vakcinační diktatuře (jako MUDr. Soňa Peková z našeho minulého rozhovoru, který měl naprosto mimořádný ohlas) – a ve svém boji proti režimním nespravedlnostem dále pokračuje na různých frontách.

Jenže: Je to všechno vůbec k něčemu? Máme šanci, že lidé jako on (a statisíce scházející se na demonstracích proti vládě) něco podstatného změní? Nepřišel čas začít mluvit s našimi utlačovateli „jiným jazykem“ – a zůstat při tom v rámci zákonů a ústavy, aby nás jen tak snadno neposlali „do tepláků“?

„Kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázali,“ mínil o demokracii již před dávnými lety slavný americký spisovatel Mark Twain. Co si o tom myslí Zdeněk Koudelka – kromě všeho ostatního také oddaný Moravák, jenž nevzdá úsilí, aby Česká republika neznamenala jen Prahu a její diktát zbytku země?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky