Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Heslo Fialovy vlády: Wir schaffen das! Jen neříká, kdo to zvládne. Vládní elity jistě. Plán? Líbat prsten protektorům. A co přijde po zimě? Bez surovin z Ruska tak jako tak končíme. Pak už jen tvrdá cenzura a političtí vězni

Heslo Fialovy vlády: Wir schaffen das! Jen neříká, kdo to zvládne. Vládní elity jistě. Plán? Líbat prsten protektorům. A co přijde po zimě? Bez surovin z Ruska tak jako tak končíme. Pak už jen tvrdá cenzura a političtí vězni

15. 11. 2022

Tisk článku

Nikola Bornová upozorňuje, že Fialova vláda národní zkázy se sice soustředí na přesvědčování veřejnosti, že tuto zimu ještě nezmrzneme a nepojdeme hlady - ale důsledně se brání jediné zmínce o tom, co dál, protože ví, že dál už je jen propast, do níž nás vědomě a plánovitě vede

V médiích, mezi většinou politiků i mezi pomatenou částí veřejnosti se neustále opakuje jedno konstatování – my to přes tuhle zimu zvládneme! Wir schaffen das! Vezmeme si dva svetry, nebudeme se koupat ani sprchovat, budeme jíst jen červíky a sóju, naši rodiče pomřou na zápaly plic…pardon, na Covid a půlka firem zkrachuje, ale my tuhle zimu překonáme i bez Putlerova plynu! Putler pak bude hrozně plakat, jak jsme to my hrdinové vydrželi a jak už si od něj nekoupíme ani toho nejmenšího kubíka plynu nebo soudek ropy!

pp

Čtěte ZDE: Disidenti ve sněmovně: Vláda lže. Krizi nezpůsobil Putin. Brusel se střelil do vlastní nohy. Nám už míří na hlavu. USA levně kupují ruský plyn a draze nám ho prodávají. Jak snížit ceny elektřiny a plynu pro ožebračované občany a firmy?

Ruská lež (a všchny další) nás nezachrání

Fajn, tak tuhle zimu nějak zvládneme. Zatneme zuby, zabalíme se do dek a do svetrů, budeme v kamínkách pálit odpadní dřevo a plastové lahve a zimní měsíce vydržíme.

Ale já se ptám – a co pak?

Co se pak na jaře změní?

Myslíte, že Rusko se najednou absolutně vzdá s výkřikem: „Tak jo, my se všem omlouváme a končíme tuhletu naší naprosto nevyprovokovanou agresi. Tady máte od nás plyn a ropu zadarmo, služebníček! A vemte si Krym i Donbas a vyvražděte tam obyvatele podle původního plánu. Taky obnovte na Ukrajině ty bio-laboratoře a na hranice nám umístěte ty slibované jaderné zbraně a namiřte je na naše hlavní město. Nám už to nevadí. Stejně se nám Moskva nelíbila!“

Pokud si tohle opravdu myslíte, doporučím návštěvu Chocholouška a zvýšení dávek psychofarmak. Rusko nemá sebemenší důvod něco takového udělat. Nezáleží, jestli si myslíte, zda je v tomhle střetu padouch nebo hrdina (či něco mezi) – Rusko prostě necouvne. Ono totiž ani couvnout nemůže, Rusům tu jde doslova o přežití. A oni, světe div se, přežít chtějí (na rozdíl od nás EUropanů).

pp

Čtěte ZDE: Fialova zahraniční vláda: Utíkají na Ukrajinu, česká realita je nezajímá. HDP klesá? Nejdražší elektřina v Evropě? Padáme do recese? Šup před kamery do Kyjeva! Nikoli prezidenta Babiše, ale premiéra Fialu si tato země nezaslouží!

Navíc i přes absolutní nesmysly šířené v médiích mají v konfliktu navrch takřka ve všech oblastech – jejich ekonomika je zasažena zásadně méně než ta evropská a americká, nemají žádný problém s nedostatkem zdrojů, mají lepší vojáky, lepší vojenskou techniku a i přes některé fascinující chyby na bojišti průběžně vyhrávají. Ostatně, část Ukrajiny už se v referendu dobrovolně připojila k Ruské Federaci. Rusko se také přeorientovalo na posílení vztahů s Čínou, Indií a dalšími zeměmi a naši sebevražednou EU už vlastně ani tolik nepotřebuje. Rozhodně nás nepotřebuje k přežití, jsme pro ně spíš zdroj luxusní než nezbytný.

Bez surovin z Ruska prostě končíme

To my jsme na tom přesně naopak – bez surovin z Ruska prostě končíme. Nemáme žádnou alternativu, EU je na mohutném prsu Matky Rusi naprosto závislá.

Znovu se tedy ptám – až přežijeme tuhle zimu, tak co budeme dělat pak? Žádné nové zdroje se tu zázračně neobjeví. Je to přesně naopak – dojdou nám i ty malé zásoby, které jsme si stihli nakřečkovat ještě když jsme na sebe neuvalili tolik sankcí a bylo nám dovoleno si od Rusa něco nakoupit. Tohle ale na jaře skočí – zásoby se vyčerpají, transfer z Ruska prakticky skončí (a to čistě z našeho rozhodnutí) a my nemáme žádnou skutečnou alternativu. Jen chiméry a nesmyslné sliby ze Západu.

Skromná těžba v Norsku a na pár dalších místech v blízkém okolí pro naše potřeby ani náhodou nestačí. A to, co se natěží, stejně schramstne jak malinu skomírající průmysl Německa. Tentokrát nám už Němci plyn nepustí, i když je o to budeme prosit.

Spoléhat se na dovoz plynu a ropy loděmi z USA je také absurdní – objem, který jsou schopné přepravit, je naprosto minimální. Navíc bude vše za naprosto absurdní ceny. A pokud vám záleží na ekologii, tak tenhle dovoz je samozřejmě monstrózně neekologický.

Jediné, čeho budeme mít na jaře víc, je cenzura a počet politických vězňů

Se zeměmi arabského poloostrova se Západ dokázal díky své aroganci ještě víc rozhádat, takže i tam se nám podařilo místo záchrany získat spíš další nepřátele.

Takže znova – až skončí zima, co budeme dělat pak? Sundáme svetry, poděkujeme Fialovi, podíváme se na nějakou hezkou talkshow s hajlující Drábovou, pohřbíme nemocemi skolené rodiče, uvolníme v bytech místo dalšímu milionu Ukrajinců a s blaženým úsměvem budeme vyvěšovat další plakáty Vladimíra Vladimiroviče Putina v pytli na mrtvoly?

pp

Čtěte ZDE:  Poplašná (dobrá) zpráva: Rakušan se pověsil (na Kachlíkárnu)! Odporný plakát je jeho zosobněním. Nevzdělaná knihovnice a jeden vyděšený vojenský policajt. Což takhle dát si Solženicyna? Za Říši, Chvilkaři! S vámi do pekel!

Budeme radostně tančit v ulicích, jak jsme to těm „ruSSákům“ nandali tím, že jsme si úplně zdevastovali zemi, že nám krachnul průmysl, že se k nám vrátila proslulá ukrajinská mafie, že nemáme benzín do aut, elektřinu pro tramvají, plyn pro průmysl ani domácnosti a dokonce ani hnojiva na to, abychom si mohli vypěstovat aspoň trochu toho jídla? A i orat pole budeme asi pomocí motyček, protože i ty zatrolené traktory a kombajny jezdí na naftu. Jediné, čeho budeme mít na jaře víc, je cenzura a počet politických vězňů…a nevím, jestli tohle je zrovna komodita, kterou bychom se měli chlubit.

Plán?

Nebo co je tedy ten náš plán do budoucna? Budeme pohánět naše stroje usilovným zdviháním pravice a zahřívat se řvaním aktualizovaného hesla „Heil Uršula“? Nebo máme někde ve sklepě zavřeného českého Nikolu Teslu, kterého vypustíme ven a on nám za pytlík sušených červů vynalezne zázračný stroj, který bude generovat elektřinu z duhových vlajek?

Takže se ptám ještě jednou – co je náš plán, až skončí tahle zima? Nějaký plán určitě máme, že? Umíme myslet dál než za horizont jednoho dvou měsíců, že jo?

Protože jestli ne…tak pánbůh s námi.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky