Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Německý Šváb (Schwab): Čína náš vzor! Velký reset? Převrat v rukou korporací a miliardářů. Sociální kredity, fízlování, cenzura, průkazy (výjezdní doložky) pro cestování. Svoboda pro zlatou miliardu podvolených. Kupředu! Lenin byl břídil!

Německý Šváb (Schwab): Čína náš vzor! Velký reset? Převrat v rukou korporací a miliardářů. Sociální kredity, fízlování, cenzura, průkazy (výjezdní doložky) pro cestování. Svoboda pro "zlatou miliardu" podvolených. Kupředu! Lenin byl břídil!

29. 11. 2022

Tisk článku

James Murphy informuje, jak německý (Klaus) Schwab prozradil významnou inspiraci Velkého resetu, jehož první "dobra" právě zažíváme v energetické chudobě, rozvratu hospodářství a policejním státu v podání malého ukro-německého "Schwaba" s krycím jménem Petr Fiala

V nedávném rozhovoru pro státní televizi komunistické Číny (CGTN) vyjádřil zakladatel Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab velkou pochvalu pro Čínskou lidovou republiku. Když 84letý Schwab probíral své plány na nadcházející globální vládu, nadšeně chválil komunistický národ a nazval jej „vzorem“ pro země celého světa.

V diskusi o potřebě „systémové transformace světa“ s Tian Weiem z CGTN minulý týden na summitu generálních ředitelů APEC v Bangkoku hovořil Schwab o potřebě postupovat strategicky v nadcházejícím globalistickém převzetí planety.

Už není co tajit

Na otázku, co si odnesl z konference G20 na Bali v Indonésii, byl Schwab většinou pozitivní – ale také se zdálo, že je netrpělivý, aby se jeho projekt Velkého resetu pohnul rychleji vpřed.

"Myslím, že je to pozitivní. Základ je vytvořen, ale musíme jít ještě o krok dál,“ uvedl. „Musíme mít strategické vnímání při vytvoření světa zítřka."

Pokud jde konkrétně o Čínu, Schwab chválil úspěchy komunistického režimu a označil je za „obrovské“.

„Čína je vzorem pro mnoho zemí,“ řekl.

Současně se Schwab snažil být trochu rezervovaný a utrousil, že "pravděpodobně" není v nejlepším zájmu žádného národa vnucovat mu jakýkoli politický systém. Ale rozhodně na něj udělalo dojem, jak komunismus v Číně funguje.

"Měli bychom být velmi opatrní při zavádění systému," řekl, "ale čínský model je zcela jistě mimořádně atraktivním modelem pro ostatní země."

Čtěte ZDE: Člověk budoucnosti: Vše hezky podle Švábových not. Podvýživa, jízda na trakaři a suchý zip přes hubu. Kolikrát ročně povinné očkování? Fiala nám to vysvětlí. BRICS nám bude závidět. Vzkaz pro cenzory a lolíky

Korporace - správci společnosti

Neinformovaného možná překvapí, co na represivním čínském systému Schwab tak obdivuje. Pokračuje tam brutální vakcinační diktatura a covidové lockdowny, přičemž k poslednímu došlo v Kantonu, velkoměstě nedaleko Hong Kongu. Oblast je již několik týdnů striktně uzavřena, a tento týden tam přesto došlo k násilným nepokojům, které museli potlačit těžkooděnci.

Určitě jej však inspiruje schopnosti Číny násilně umlčet etnické nebo náboženské skupiny, jako je genocida Ujgurů nebo převýchovné tábory na vymývání mozků pro křesťany.

Ačkoli to Schwab nevyjádřil přímo, vzrušuje ho k dokonalosti dovedená policejní kontrola občanů, kterou spolu s dalšími globalistickými vůdci plánují uvalit na světovou populaci.

Vysloveně skvělý je pro lidi jako Schwab čínský "sociální kredit" - systém „morálního hodnocení“, při němž vláda sleduje chování občanů, boduje ho a na základě dosaženého skóre nabízí odměnu - nebo trest. Taková věc by byla ideální pro sledování skóre ESG (Environmental, Social, Governance) jednotlivců. Schwabovo WEF je hlasitým propagátorem ESG a tvrdí, že má klíčovou roli v nadcházejících vztazích s vládami a korporacemi. Využití ke sledování jednotlivců je pak už jen drobná technikálie.

„‚Kapitalismus stakeholderů‘, model, který jsem poprvé navrhl před půl stoletím, staví nadnárodní korporace do role správců společnosti a je jednoznačně nejlepší odpovědí na dnešní společenské a ekologické výzvy,“ napsal Schwab v roce 2019 - těsně před umělou plandémií covidismu. „Tento okamžik musíme využít. Zajistit, aby kapitalismus stakeholderů zůstal novým dominantním modelem světového uspořádání.

Výjezdní doložky v novém vydání

Jedním z prvních signálů takového celosvětového systému by měl být „digitální zdravotní certifikát“ propagovaný vůdci G20 během jejich nedávné konference na Bali v Indonésii. Tvrdí, že takový systém by „usnadnil bezproblémové mezinárodní cestování“ v případě další globální pandemie. Že by už byla naplánovaná?

Současně by to připravované budoucí globální vládě sloužilo jako jeden z mnoha prostředků ke sledování "správného chování" jednotlivců - ať už jde o používání fosilních paliv, návštěvu potratové kliniky nebo třeba střelnice.

Nazvat autoritářský čínský režim „vzorem“ je docela síla i od někoho jako je Schwab. Otevřeně tak přiznává, že "jeho" Světové ekonomické fórum prahne po typu institucionální kontroly, kterou má Čína nad svým převážně zotročeným obyvatelstvem již přivedenou téměř k technologické dokonalosti.

Nyní jde jen o to, zda to Schwabem reprezentované globalistické síly prosadí. Svoboda pak bude záviset na ochotě zotročovaných podvolit se.

Svoboda v pekle.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky