Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sekta klimatických apokalyptiků: Stop naší civilizaci! Dogma o tání ledovců se hroutí. Skuteční vědci vyvracejí tupé lži: Žijeme v cyklu doby ledové. Vymřeme spíše zimou, nikoli horkem. Symbol náboženství smrti a zmaru už i na Letné

Sekta klimatických apokalyptiků: Stop naší civilizaci! Dogma o tání ledovců se hroutí. Skuteční vědci vyvracejí tupé lži: Žijeme v cyklu doby ledové. Vymřeme spíše zimou, nikoli horkem. Symbol náboženství smrti a zmaru už i na Letné

1. 12. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší zprávu o stále se prohlubujících se rozporech mezi proroky vědecky vyvráceného klimatického náboženství, které přesto dál slouží jako ideologické "ospravedlnění" zničení úspěšné civilizace - jeden z prvních kroků s cílem vyhubit většinu "nepotřebné" světové populace

Na Letné se staví obří klimatické hodiny, které – i přes zcela opačné tvrzení většiny skutečných odborníků – ukazují, že prý za 7 let údajně dojde k apokalypse.

Zelená klimatická sekta tentokrát nečeká dlouhých 20, 30 nebo dokonce 40 let, jak předpovídali jejich souputníci v minulosti. Takto máme ještě i my starší docela šanci se dožít toho, až uplyne 7 let …. a ono se jako vždycky vůbec nic nestane.

pp

Klimatická sekta apokalyptiků

Jako mnohokrát předtím, když někdo ze sekty klimatických šílenců přišel s apokalyptickou vizí, která se záhy nesplnila. Podle klimatických alarmistů by dnes již neměly existovat žádné lesy (ty zatím likvidují zejména zastánci neekologických větrníků), na pólech měly zmizet ledovce a přímořské oblasti či mnohé ostrovy již měly být dávno zality mořem.

Jak je tedy možné, že jsou lidé tak velmi lehce manipulovatelní a na tyto apokalyptické vize naletí? Jednoduše většina lidí má selektivní paměť. Druhým zásadním problémem je, že přijímají jen to, co jim do hlav naleje mainstreamová propaganda. Nikdo z těchto klimatických šílenců se proto samozřejmě nezeptá, proč kolem otázky klimatu neexistuje žádná veřejná diskuse.

Ta totiž neexistuje kolem ničeho, kde potřebuje oficiální propaganda protlačit svoji jedinou povolenou pravdu. Je to stejné jako u covidismu – ani tam nebyla připuštěna žádná odborná diskuze. Hlasy oponentů byly umlčovány a stejné je to i ohledně klimatu.

I proto je nutné upozorňovat i na to, co se mainstreamu v jeho propagandě nehodí do krámu. Ať už jde o teplotní rekordy v Antarktidě (samozřejmě minusové), nedávnou nezvykle krutou zimu na jižní polokouli, zotavování a další rozrůstání Velkého bariérového útesu, který již podle klimaalarmistů neměl letos vůbec existovat, či například o nárůstu ledovců, které podle mnoha předpovědí neměly přežít rok 2000 (posléze 2010 atd…).

Čtěte ZDE: Apokalyptické šílenství roste: Lidé se bojí a mají potřebu se bát. Proč pochybné vědy nahradily Boha? Nejde tu o klima. Bude svoboda zničena? Dusná atmosféra před válkou. Bude se opakovat temná historie?

Dogma se hroutí

Proč se ledová pokrývka Arktického moře v posledních několika letech tak rychle vrátila? Nikdo neví – ani jeden vědec na planetě vám to nemůže říct, píše Willis Eschenbach v krátké eseji na klimatické stránce Watts Up With That. Lze samozřejmě poznamenat, že při cyklickém poklesu nebyla nouze o vysvětlení, většinou s tím, že s tím mají něco společného lidé. Údajné tání ledu na pólech je přitom stále jednou z klíčových mystifikací celé politické klimatické agendy.

Pokud budou i nadále ledovce narůstat, jako je tomu v posledních letech, klimatičtí dezinformátoři, kteří tak neskutečně v duchu „Gretenismu“ zblbli valnou část mládeže, budou mít smůlu. Nepochybně i proto přešli od výrazu „globální oteplování“ k pojmu „klimatická změna.“ Všimli jste si toho?

pp

Výše uvedený graf ukazuje změny v arktické mořské ledové pokrývce během satelitní éry. Hodnoty, na nichž byla založena klimatická propaganda, jsou anomálie z průměru let 1991–2020.

Eschenbach poznamenává, že zhruba od roku 1990 lidé mluví o tom, jak člověkem emitovaný oxid uhličitý snižuje množství arktického mořského ledu. Když tání ledovců zrychlovalo, začali mluvit o tom, že jsme překročili „bod zvratu“, ze kterého se led už nikdy nevzpamatuje.

Navzdory nedávnému působivému zotavení ledu jsou řeči o těchto "bodech zvratu" – většinou po vynálezu takzvaných „atribučních“ počítačových modelů – nadále všudypřítomné. David Attenborough ve své nedávné agitační sérii Frozen Planet II (Zmrzlá planeta) uvedl pro BBC řadu modelem vytvořených odkazů na to, že Arktida bude do roku 2035 bez letního mořského ledu. Nyní je již jasné, že jen šířil nesmysly – respektive propagandu.

Klimatické lži a antarktická realita

Klimatické lži jsou nejvíc patrné v Antarktidě. Pokud by totiž byla pravda, že je planeta údajnou obětí globálního oteplování (způsobeného člověkem produkovaným sodovkovým plynem CO2), projevilo by se to i na jižním pólu. Ale ono tomu je právě naopak. Nové milénium přineslo razantní nárůst antarktického ledu, jak si lze ověřit na grafu:

pp

Proč se antarktická ledová pokrývka, na rozdíl od arktické, začala kolem roku 2008 poměrně rychle zvětšovat? Nikdo neví. Proč se liší od Arktidy tím, že v letech 2010 až 2015 se tam led ustálil, pak následoval Arktidu poklesem - ale pak se vše otočilo, a led se začal znovu rozrůstat? Na to nikdo odpovědět neumí. A už vůbec ne ti, kdo vedou hysterickou apokalyptickou propagandu.

pp

Proč se globální mořský led řídil tímto vzorem, zatímco CO2 v atmosféře údajně stále stoupá? Politicky motivovaní alarmisté nám navzdory všem faktům neustále tvrdí, že led brzy zmizí. Podle Eschenbacha tyto velké změny v mořském ledu nepředpověděl ani jeden klimatolog na planetě.

Navzdory selhání mnoha předpovědí o „Arktidě bez ledu“, navzdory zfalšovaným tvrzením, že jsme překročili „bod zvratu“, navzdory skutečnosti, že důvody kuriózních a nečekaných změn v polárním mořském ledu dosud nikdo nevysvětlil a narůstající ledové změny nikdo nepředpověděl, finančně podporovaní vědci zabývající se klimatickými změnami stále tvrdí, že vědí, jaká bude globální teplota v roce 2100 (zda letos zmrzneme však ani netuší).

Naštěstí existuje i stále více (finančně nezajištěných) skeptických vědců, kteří hledají skutečné odpovědi na cyklickou povahu globálního ledu mimo omezující hranice „oficiální“ klimatické vědy. Krátkodobé pohyby ledu jsou ovlivněny často nevyčíslitelnými výměnami tepla v atmosféře, mořskými proudy a mnoha dalšími přírodními klimatickými jevy.

Jak to všechno souvisí s politikou? Doporučujeme poslechnout si těch několik minut (s českými titulky), v nichž známý komentátor americké FOX News dává vše do patřičných souvislostí s ostatními depopulačními a proticivilizačními operacemi současných "majitelů klíčů" v EU i USA - včetně úlohy, kterou v tom hraje válka Západu proti Rusku rukama kyjevského pučistického režimu

Globálnímu oteplování došel dech

Geolog, profesor Ian Plimer nedávno v eseji publikované v uznávané revui Quadrant vysvětluje, že existovalo šest velkých dob ledových. Každá začala navzdory tomu, že bylo v atmosféře mnohem více CO2 než nyní. Při delším pohledu, říká Plimer, se v současnosti nacházíme v době ledové zahájené před 34 miliony let. Současný interglaciál (meziledové období) začal před 14 400 lety na severní polokouli a na jeho vrcholu jsme byli před 4 000 až 7 000 lety v holocénu.

Američtí geologové nedávno zjistili, že více než polovina současných arktických ledovců, v té době vůbec neexistovala, nebo byla menší před 3 400 až 10 000 lety. A to navzdory tomu, že té době se atmosférický CO2 pohyboval mezi 260 až 270 ppm, ve srovnání se současnými 410 ppm. Přesto na vrcholu tohoto meziledového arktického oteplování byly teploty o několik stupňů vyšší než dnes. Geologové uvádějí, že změna velikosti ledovců a ledové pokrývky za posledních několik století je pouze částečným návratem k dřívějšímu období, kdy bylo mnohem tepleji.

Politická strategie navržená tak, aby vyděsila celou populaci - a ta pak byla ochotna podřídit se zničující diktatuře ve jménu "produkce nulového uhlíku", nevěnuje těmto vědecky prokazatelným trendům žádnou pozornost. Je to dokonale absurdní: Mýtu o globálním oteplování došel dech již před několika desetiletími, přesto je klimatická propaganda stále dramatičtější a hysteričtější.

Navzdory jednoznačným důkazům z minulosti, že globální teploty stoupají a klesají (na základě mechanismů, které s člověkem vůbec nesouvisejí - sluneční činnost, změny magnetického pole Země atd.) vznikl celý klimatický průmysl, podporovaný neomezenými přesuny bohatství od chudých k bohatým. Nejde o vědu, ale o uměle vytvořené náboženství. Předpovídá Armageddon, pokud prý dojde k vzestupu globální teploty o jeden či dva stupně Celsia.

Klimatické hodiny na pražské Letné se tedy rozhodně nestanou ukazatelem přicházející klimatické apokalypsy, jak tvrdí jejich autoři. Ve skutečnosti budou další ukázkou, jak lehce jsou manipulovatelné celé masy, které již zcela ztratily schopnost se učit a zjišťovat si fakta.

Dalším potvrzením toho, že propaganda vítězí v momentě, kdy je zcela zapovězena jakákoli otevřená odborná diskuse...

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky