Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Přesně před tím jsme varovali: Covid pryč, úmrtí očkovaných strmě narůstají. Rozvrácená imunita? Německá vláda už raději přestala zveřejňovat data. O to více se však veřejnost ptá: Co se to s očkovanými děje? U nás nic. Jsou volby

Přesně před tím jsme varovali: Covid pryč, úmrtí očkovaných strmě narůstají. Rozvrácená imunita? Německá vláda už raději přestala zveřejňovat data. O to více se však veřejnost ptá: Co se to s očkovanými děje? U nás nic. Jsou volby

25. 1. 2023

Tisk článku

Sean Adl-Tabatabai přináší informace o "překvapivě" rozsáhlém výskytu příznaků totožných s AIDS u lidí podrobených genové terapii mystifikačně nazývané "vakcína" - a také o panikaření německé vlády, která vše "řeší" tím, že přestává zveřejňovat data

Podle nových údajů zveřejněných německými úřady zaznamenalo Německo v roce 2022 více než 102 tisíc nadúmrtí, což je o 276 % více než v roce 2020, kdy nejvíce zuřila pandemie Covid 19.

Zpráva portálu Expose-news.com uvádí: „Když německá vláda zveřejnila údaje v lednu 2022, začaly narůstat obavy o účinnosti vakcín proti Covid-19.“ Data naznačují, že „u překvapivě vysokého množství jedinců, kteří byli plně očkováni, se rozvine syndrom získané imunodeficience (porucha imunity) vyvolaný vakcínou. Tedy problém velmi podobný nemoci AIDS.“

Čtěte ZDE: Vakcína: Více lidí zabije nežli ochrání? Depopulace funguje. Zbraň hromadného ničení. 200 tisíc mrtvých v USA. Umělý původ viru. Ze slov francouzského virologa - držitele Nobelovy ceny za medicínu - mrazí. Demografové souhlasí

Očkování zvyšuje možnost onemocnění Covid 19  

Jak ve zprávě potvrzeno, imunitní systém plně proočkovaných již degradoval v průměru o 87 %. V Německu bylo v té době plně očkováno 70,53 % občanů, 2,97 % částečně a zhruba čtvrtina (26,5 %) očkování odmítla.

Aktuální počty případů omikronu v Německu byly následující:

186 neočkování

2883 očkováni dvěma dávkami

1137 očkováni třemi dávkami

Z toho vyplývá, že neočkovaní měli 186 případů z 26,5% populace, plně očkovaní měli 4020 případů ze 70,53% populace.

Po přepočtení na společný základ, incidence omikronu u očkovaných bylo 57 na 1 procento populace (830 000 je 1% z 83 milionů německé populace). Zatímco incidence omikronu u neočkovaných byla jen 7,02 na 1 procento populace.

Jinými slovy, v Německu měli očkování (57,0 / 7,02) zhruba osmkrát vyšší pravděpodobnost, že budou infikováni omikronem než neočkovaní.

pp

Nezveřejňujte to!

Kochův institut ve své týdenní zprávě ze dne 30. prosince již nepředložil svou obvyklou tabulku o účinnosti vakcín. Účinnost vakcíny není ve skutečnosti měřítkem vakcíny, je to míra výkonnosti imunitního systému příjemce vakcíny v porovnání s výkonností imunitního systému neočkované osoby.

Vakcíny údajně pomáhají rozvíjet imunitu napodobováním infekce. Když imitace infekce vyvolaná vakcínou pomine, tělu zůstane zásoba „paměťových“ T-buněk (druh bílých krvinek) a protilátek, které si budou pamatovat, jak s touto nemocí v budoucnu bojovat. Takže když úřady uvádějí, že účinnost vakcín se časem oslabuje, ve skutečnosti tím říkají, že se oslabuje výkonnost vašeho imunitního systému.

Naštěstí se nám podařilo zprostředkovat německému obyvatelstvu informace, které Kochův institut  nechtěl zveřejnit. Udělali jsme to jednoduše provedením výpočtu pomocí vzorce účinnosti vakcíny od společnosti Pfizer:

Účinnost vakcíny = účinnost imunitního systému = (1 - 8,12) / 8,12 = -7,12 / 8,12 = -87,7%

Začátkem ledna měli tedy plně očkováni Němci proti omikronu o 87,7 % nižší imunitu, než neočkovaní. To znamená, že průměrnému Němci zůstalo posledních 12, 3 % výkonu jeho někdejšího imunitního systému pro boj s viry, bakteriemi, rakovinou atp.

Čtěte ZDE: Pandemie očkovaných: Do výkazů se ve Velké Británii dostala nežádoucí data. Úmrtnost je dvakrát vyšší než u neočkovaných? Statistický regulátor zasáhl. Nyní se data o účinku vakcín nesmějí zveřejňovat v neupravené formě

Panika mezi ministry

Další analýza ukázala, že průměrný plně proočkovaný Němec dosáhne do konce ledna minus 100% degradace svého imunitního systému. Jelikož údaje a počet obětí nadále vyvolávají obavy veřejnosti, německá vláda se ocitla pod tlakem. Ve snaze potlačit rostoucí nepokoje oznámila, že původní údaje byly „nesprávné“ a v analýze došlo k „chybě“. Tvrdili, že plně očkovaní nejsou vystaveni riziku rozvoje AIDS a že imunitní systém plně očkovaných se prý nesnížil v průměru o 87 %.

Mnozí však byli vůči tomuto tvrzením skeptičtí a obvinili vládu, že se snaží zakrýt pravdu. Kritici poukázali na to, že náhlá změna údajů z analýzy bez jakéhokoli dalšího vysvětlení nebo transparentnosti vyvolává podezření z utajování. Navzdory snaze německé vlády uklidnit veřejnost, škody již byly napáchány. Incident otřásl důvěrou ve vládu a farmaceutický průmysl a mnozí konečně začínají přemýšlet, jaký je skutečný vliv očkování proti Covid-19.

Čísla jsou totiž neúprosná: I podle oficiálních údajů německé vlády do 49. týdne roku 2022 země zaznamenala více než 102 000 nadměrných úmrtí (zemřelí proti průměru z předvakcinačních let), což je ohromující nárůst z 27 291,6 nadměrných úmrtí zaznamenaných k 49. týdnu v době covidového "výbuchu" (v roce 2020).

To představovalo 276 % nárůstu nadměrných úmrtí v roce 2022, a to právě po zavedení vakcíny, která přece měla snížit úmrtnost v důsledku údajné pandemie.

 pp

Na tomto grafu si můžete prohlédnout vývoj nadměrných úmrtí za poslední 3 roky - před a po zahájení masového očkování

Co se to mezi očkovanými děje?

Už jen tato čísla by měla veřejnost přimět k pochybnostem, zda vakcína neměla přesně opačný účinek a zda se u plně očkovaných Němců skutečně rozvinul syndrom imunitního selhání podobný AIDS. Vláda a farmaceutické společnosti budou samozřejmě nadále popírat jakoukoli odpovědnost a trvat na tom, že vakcína je bezpečná a účinná. Tyto údaje však dokazují, že bychom měli nadále hlasitě požadovat další výzkum a zkoumání důsledků experimentální genové mRNA terapie (mystifikačně nazývané „vakcína“) podané miliardám lidí na celém světě.

Vzhledem k tomu, že počet obětí neustále roste, ukazuje se, že něco není v pořádku a že je třeba plně pochopit skutečný vliv injekcí proti Covid-19. Pokud injekce proti Covid-19 způsobující syndrom získané imunodeficience (AIDS) nesou vinu za to, že Německo zaznamenalo v roce 2022 až 276% nárůst nadměrných úmrtí ve srovnání s rokem 2020, pak vláda musí vysvětlit veřejnosti, co se to vlastně děje.

Jenom chlácholení už nestačí.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky