Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Štěstí 2030: Nic nebudeš vlastnit! Tichý globální převrat v režii WEF. Desatero nástrojů přicházející totality. Čipy v těle i v oblečení, implantované mobily. Překalibrování svobody slova. Správné kádry v místních vládách to zařídí

Štěstí 2030: Nic nebudeš vlastnit! Tichý globální převrat v režii WEF. Desatero nástrojů přicházející totality. Čipy v těle i v oblečení, implantované mobily. Překalibrování svobody slova. Správné kádry v místních vládách to zařídí

4. 2. 2023

Tisk článku

Karel Bek přináší šokující výčet totalitních cílů Velkého resetu, vycházejících z "tréninku" veřejnosti během uměle vyvolaného covidismu, o nichž už Schwabové nehovoří jako o "konspiračních teoriích", ale o báječné přicházející realitě, o které natáčejí propagandistická videa pro podvolené

Světové ekonomické fórum (WEF) se postupnou salámovou metodou stalo jednou z nejmocnějších organizací rozhodujících o světě - především té jeho části, kterou dosud ovládají Spojené státy, potažmo Západ.

Když se mluví o „globální elitě“, je řeč o vlastně docela malé skupině bohatých a mocných, kteří působí nad hranicemi států. Prostřednictvím různých organizací se tito nikým nevolení jednotlivci shromažďují v polotajném režimu, aby rozhodli o politikách, které pak zavádějí na globální úrovni skrze zkorumpované místní vlády.

Světové ekonomické fórum (WEF) je uprostřed toho všeho. Prostřednictvím každoročních setkání v Davosu se pokouší legitimizovat svůj vliv na světové společenství tím, že se akce zúčastní různí lídři, kteří zde vystoupí.

Pohled na seznam účastníků těchto setkání odhalí neuvěřitelný dosah a vliv organizace. Na WEF jsou zastoupena největší jména z médií, politiky, obchodu, vědy, techniky a financí.

účastníci 10 nejstrašidelnějších a nejvíce dystopických věcí, které prosadilo Světové ekonomické fórum (WEF)

Toto je pouze jediná strana 34 (z  celkových 58) seznamu účastníků setkání v Davosu v roce 2022. Velká jména, velké společnosti, velký vliv.

Podle korporátních médií se v Davosu setkávají lidé, aby toliko "diskutovali" o otázkách jako „nerovnost, změna klimatu a mezinárodní spolupráce“. Tato nic neříkající fráze je vyrobena na míru, aby běžný občan zíval nudou, a mávl nad tím rukou. Témata na WEF ve skutečnosti sahají mnohem dále.

Když se důkladněji podíváme na WEF z posledních roků, spatříme téma zastřešující: Úplná kontrola lidí skrze technologie a média při vytváření globální vlády.

Podívejme se alespoň na 10 hlavních dystopických plánů, které právě teď prosazuje WEF. Všechny jsou stejně šílené:

Globální vláda

Klaus Schwab, zakladatel a šéf WEF již otevřeně vnímá demokracii jako překážku plně globalizovaného světa. Ve zprávě WEF již z roku 2010 s názvem „Global Redesign“ stojí:

Schwab předpokládá, že globalizovaný svět nejlépe řídí „koalice nadnárodních korporací, vlád (i prostřednictvím agentur OSN) a vybraných organizací občanské společnosti (CSO).

Tedy přesný opak formálně stále "vzývané" západní demokracie. Vlády již nejsou „převážně dominantními aktéry na světové scéně“ protože „nastal čas na nové paradigma zúčastněných stran mezinárodního řízení“. Nadnárodní institut (TNI)  proto říká, že WEF připravil „tichý globální státní převrat“ s cílem uchvátit moc nevolených.

V roce 2017 na Harvard Kennedy School již zcela bez zábran Schwab přiznal to, co média neustále zesměšňují obvyklou nálepkou „konspirační teorie“: WEF „proniká“ do vlád po celém světě.

„Když zmíním jména, jako paní Angela Merkelová a dokonce i Vladimir Putin a tak dále, všichni byli mladými globálními lídry Světového ekonomického fóra. Ale na co jsme nyní velmi hrdí, je mladá generace jako kanadský premiér [Justin] Trudeau, prezident Argentiny a tak dále.“

Čtěte ZDE: Davoská slezina: Co na nás globalisté nachystali? Léta 2023 až 2025 budou ve znamení souběhu mnoha krizí. Nový háv Velkého resetu – Velké vynulování: Likvidace střední třídy, ožebračování bezmocných, hlad a bída s nouzí

„Včera jsem byl na recepci pro premiéra Trudeaua, a zjistil jsem, že více než polovina jeho kabinetu, jsou mladí globální lídři Světového ekonomického fóra. (…) Platí to i v Argentině a platí to i ve Francii, kde je prezident rovněž náš mladý globální lídr.“

Ovládání mysli pomocí zvukových vln

V roce 2018 byla jedním z témat diskuse na WEF „Kontrola mysli pomocí zvukových vln“. Opět: Žádná konspirační teorie, ale výrazy, které používá WEF.

2022 06 01 09 39 44 Ovládání mysli pomocí zvukových vln Ptáme se vědce, jak to funguje Světová ekonomika e1654091091108 10 nejstrašidelnějších a nejdystopičtějších věcí, které prosadilo Světové ekonomické fórum (WEF)

Toto je název článku zveřejněného na oficiální webové stránce WEF. Byl sice z poměrně jasných důvodů brzy odstraněn, ale stále je možné jej zobrazit ve webových archivech.

V článku se tato technologie prezentuje jako možná léčba Parkinsonovy a Alzheimerovy choroby,. Současně však konstatuje, že „vás může vyléčit, může u vás vyvolat závislost, může vás i zabít“, ale lze ji také použít k úplnému ovládání mysli člověka na dálku:

Přichází den, kdy bude vědec schopen ovládat to, co člověk vidí ve své mysli, vysíláním správných vln na správné místo v jeho mozku.

„Většina námitek bude podobná těm o podprahových zprávách v reklamách. Je to opravdu podobné, jen mnohem razantnější. Může se stát revoluční zdravotní technologií, ale i dokonalým ovládacím nástrojem. Tentokrát však bude kontrola doslovná.“

Závěr článku: Nikdo nemůže zastavit vývoji této technologie. Aby se předešlo zneužití, mělo by to být prý regulováno organizacemi jako je… WEF. Bude to prý výhodné, protože firmy vyvíjející tuto technologii jsou součástí WEF...

Lepší příklad kozla zahradníkem nevymyslíš.

Pilulky s mikročipy

Opět: Konspirační teorie, které se v "seriózních médiích" propagandisté pošklebují? Ale kdež! Zde je video ze schůzky WEF v roce 2018. Albert Bourla, generální ředitel společnosti Pfizer, v něm hovoří o tabletách s mikročipy.

Bourla říká:

„FDA schválil první ‚elektronickou pilulku', pokud to tak mohu nazvat. Je to v podstatě biologický čip v tabletě. Jakmile si ji vezmete, rozpustí se v žaludku a vyšle signál, že jste tabletu užili. Představte si ty skvělé možnosti aplikací! Například pojišťovny budou vědět, že léky, které má pacient užívat, je i bere. Je fascinující, co se děje v této oblasti.“

To tedy opravdu! Tato technologie otevírá dveře všem druhům děsivých aplikací. Od doby, kdy covid postavil Pfizer do pozice, o jaké se zatím farmaceutickým gigantům ani nesnilo, jdou rychle dál k čistě dystopické budoucnosti.

Pochopitelně i WEF využil covid k podpoře své agendy:

Drastické omezení základních svobod

V letech 2020 a 2021 byly lidé po celém světě vystaveni masivně drastickým lockdownům, které způsobily ztráty zaměstnání, sebevraždy, předávkování drogami, izolaci, problémy s psychikou, domácí násilí, bankroty, bezdomovectví a tak dále - všichni si ty šílenosti snad ještě pamatujeme (a měli bychom, protože je v lidské přirozenosti, že na zlé se nejrychleji zapomíná).

Během tohoto hrozného období také děti nemohly celé měsíce navštěvovat školy a bylo jim tak zabráněno v interakci s jinými dětmi. Množství malých a středních podniků bylo zničeno, zatímco velké korporace mohutněly a běžely ostošest.

Přesto se WEF neostýchalo ukázat podporu těmto neslýchaným život ničícím omezením. Dokonce zveřejnilo video surrealisticky nazvané „Lockdowny zlepšují města po celém světě“. Tady je kus z toho naprostého šílenství.

Ve videu říkají: „Lockdowny výrazně omezily lidskou aktivitu… což vedlo k nejtiššímu období Země za poslední desetiletí“, přičemž zobrazuje dystopické obrázky prázdných míst a letadel uvízlých na zemi. Zcela ignorují obrovské lidské utrpení, místo toho si zločinci z WEF libují, že to všechno stálo za to, neb prý „emise uhlíku klesly v roce 2020 o 7 %“.

Ta drzost je vskutku bez hranic. Setkala se ovšem s tak intenzivním odporem veřejnosti, že WEF raději odstranilo video a zveřejnilo tento tweet.

lockdowntweet 10 nejstrašidelnějších a nejvíce dystopických věcí, které prosadilo Světové ekonomické fórum (WEF)

Jak vidět, navzdory vymazání pobuřujícího videa, WEF nadále chválí lockdowny, protože smyslem je, aby se „covidový život "stal trvalým - a přímo tam (tedy k izolování společenství do věznic osamělosti) programově směřuje.

„Nahlédněte do budoucnosti“

Podle komentářů na YouTube a sociálních sítích lidé v naprosté většině odsuzují nechutná propagandistická videa vytvořená WEF. To však produkuje stále další, ještě šílenější. Protože "elity" nezajímá, co si myslíme. Potřebují jen zasadit semínko šílenství do co největšího počtu myslí snadno ovlivnitelných jedinců. 

Ve videu s názvem „Jak by naše životy mohly brzy vypadat“ WEF vyzývá diváky, aby „nahlédli do budoucnosti“.  Spočívá to celé v trvalém covidovém režimu.

Mimo jiné "informuje" : „NASA vynalezla systém, který vás dokáže identifikovat podle tlukotu srdce pomocí laseru.“ A do toho ukazují "šťastné" děti uvízlé doma a učící se přes obrazovky a lidi, kteří chodí venku v rouškách.

Velký reset

Jinými slovy, WEF vnímá uměle stvořenou "pandemii" jako „příležitost“ k restrukturalizaci světového uspořádání. Ano, to je ten „Velký Reset“. K jeho propagaci vydalo WEF propagandistické video. Tady je v celé své absurdnosti:

Oznamují „smrt kapitalismu“, který je založen na přirozeném samoregulačním principu nabídky a poptávky. Velký Reset totiž změní způsob, jakým jsou podniky hodnoceny prostřednictvím nových parametrů. Ten hlavní: Dodržování sociálních a politických programů stanovených nevolenými elitami.

Ke konci zazní záhadná věta: „Všechno spočívá v umísťování správných lidí na správná místa ve správný čas.“

Prostě kádrová práce - tak  dobře známá z dob pokusu o komunistickou utopii. Namísto aby umožnili úspěšným jednotlivcům a firmám organický růst, který respektuje, o co je na trhu zájem, systém elit usiluje o to „umístit správné lidi na správná místa ve správný čas“ - v souladu s právě prosazovanou agendou. 

Nejde o nic futurologického. Nevolená bruselská "Komise" to již pár let pro podřízené země EU praktikuje (s patřičně zničujícími důsledky - jako třeba Green Deal, který znamenal vyhlášení energetické chudoby uprostřed jinak všeobecného dostatku energií).

Video končí mrazivě komickou výzvou divákům, aby se zapojili.  

„Překalibrování“ svobody slova

Jednoduchý způsob, jak identifikovat politické lídry, které připravuje WEF, probíhá prostřednictvím stále ostřejšího a drsnějšího útoku na svobodu projevu. Elity svobodu slova absolutně nenávidí a neustále volají po cenzuře, ale protože to zní hrozivě, používají termín "intenzivní regulace" - především na internetu. Někteří se s tím však již nepárají. Například australská „komisařka pro elektronickou bezpečnost“ Julie Inman Grantová se nechala loni v Davosu slyšet, že prý potřebujeme „rekalibraci svobody projevu.“

Grantová řekla: „Ocitli jsme se v bodu, kdy všude narůstá polarizace a vše je binární (princip demokracie, pozn. PP), ačkoli to způsobuje rozdělení společnosti. Budeme proto muset uvažovat o rekalibraci celé řady lidských práv a občanských svobod, které se realizují online. Od svobody projevu, ke svobodě být bez online násilí.“

Nic než výzva k otevřené cenzuře - coby součásti oněch báječných "nových hodnot" umírajícího Západu. Pokud Grantová vyzývá k „překalibrování“ občanských svobod - samozřejmě to platí jen pro oponující "plebs", aby jim do jejich děsivých plánů nemluvil. Ale  krásou nechtěného je to skutečně tak, jak říká. Svoboda slova a projevu je binární: Buď ji máme v neokleštěné podobě, nebo neexistuje vůbec. 

Už jde i o oblečení

WEF chce dokonce kontrolovat i co si oblékáme. A natočilo i o tom video. Další z těch, která spoustě lidí hnula žlučí.

S využitím tzv. ochrany životního prostředí jako obvyklé clony pro další násilí, WEF oznámilo příchod oblečení s „digitálními pasy“, které lze kdykoli vystopovat. S podporou Microsoftu (samozřejmě) prý tyto oděvy zaplaví trh již do roku 2025.

Podle WEF čipy umožní módním značkám lépe prodávat jejich novinky. Jak, to sice neříkají, ale ani se nezmiňují, že tato technologie bude skvělou náhražkou, jak sledovat ty, kteří by se vzdali svých "chytrých" telefonů. Jenže pozor: Ani to už nebude možné.

Implantace telefonů do lidského těla

V Davosu v roce 2022 generální ředitel společnosti Nokia Pekka Lundmark potvrdil, že do roku 2030 bude možné (zatím nevíme od kdy povinně) „smartphony implantovat přímo do lidského těla“. A to uku v ruce s příchodem technologie 6G, jejíž spuštění se očekává do konce desetiletí.

To jen ilustruje zvyšující se tlak davoských elit na transhumanismus - spojování lidí se stroji. Urychlit tento přechod tím, že zpřístupní věci, bez kterých dnes většina lidí už neumí žít - mobilní telefony jsou jejich typický reprezentant - v transhumanitní formě. Strašidelná dychtivost vkládat věci do našich těl je pro dystopické totality typická a charakteristická.

Nic nebudete vlastnit. A budete šťastní.

Tuto klíčovou větu pronesla již v roce 2016 Ida Auken, členka dánského parlamentu v Dánsku:

"Vítejte v roce 2030. Nic nevlastním, nemám žádné soukromí a život nikdy nebyl lepší." Ani ne sto let poté, co tento ráj na zemi doporučil Vladimír Iljič Lenin - kterého nepochybně nezná.

weftweet 10 nejstrašidelnějších a nejvíce dystopických věcí, které prosadilo Světové ekonomické fórum (WEF)

WEF také vytvořilo video (které všichni naprosto nenáviděli) s názvem „8 předpovědí pro svět v roce 2030“. Zde je snímek obrazovky.

Na webové stránce WEF to dánská poslankyně dále vysvětluje:

„Nic nevlastním, ani auto, ani byt či dům. Nevlastním žádné spotřebiče, ani žádné oblečení.“ Nakupování je  ve městě roku 2030 už jen vzdálenou vzpomínkou (a lidská paměť, jak shora řečeno, je krátká). Jeho obyvatelé čerpají pouze "čistou" energii (pokud vůbec je a mají na to ji za horentní sumy zaplatit) a na požádání si pouze půjčují, co potřebují. 

Zní to jako absurdita - dokud nezmíní, že každý její pohyb je sledován, přičemž mimo město bohužel žijí ještě zástupy nespokojených a nepodvolených. Konečná vize společnosti totálně  rozdělené.

V této - vlastně již nedaleké - budoucnosti neexistují žádné produkty, které byste mohli vlastnit. Pouze „služby“, které se pronajímají a doručují - nejlépe pomocí dronů, abyste neriskovali setkání s nikým "závadným". Tento systém učiní lidi zcela závislé na korporacích kontrolovaných WEF pro každou jednu základní potřebu. Absolutní konec veškeré autonomie, svobody a žádné soukromí... 

A budeš šťastný... (ona už je teď).

Bonus: Individuální "uhlíkové" stopování

Loni v Davosu oznámil prezident skupiny Alibaba J. Michael Evans vývoj „individuálního sledování uhlíku“.

WEF opět využívá mou "náboženskou mantru" Klimatická Změna k mikromanagementu lidského chování. Evans říká, že systém elektronických sledovačů ve všech předmětech, jež nás již dnes obklopují, dokáže monitorovat, „kam cestují, jak cestují, co jedí a co konzumují“.

Všimněte si použití zájmena „oni“. To my jsme pro ně "oni".

Odzkoušená čínská metoda?

Jsou zřejmé společné motivy "pronikání":

WEF chce proniknout  - respektive již pronikl - do většiny západních vlád pomocí „výchovy a dosazení globálních lídrů“. Nyní plánuje proniknout do našeho těla prostřednictvím pilulek, mikročipů a vakcín. Chce také proniknout do naší mysli pomocí zvukových vln, cenzury a propagandy.

Dalším tématem je „kontrola“. Připravuje kontrolu všeho, co si myslíme, kam jdeme, co říkáme, co jíme - a dokonce už i co na sobě nosíme.

A co je pozoruhodné? V dokonalém souladu s WEF je zatím pouze - Čína. Cenzura je tam perfektně rozšířená, systém sociálních kreditů kontroluje chování lidí a covid se stále používá jako odůvodnění pro masivní lockdown a úplnou kontrolu populace. Jaký div, že čínští představitelé jsou neustále přítomni na všech setkáních WEF. Čína je totiž v podstatě živá laboratoř záměrů elit WEF.

Co s tím?

Lze vůbec nějak čelit šílenství WEF? Nemůžeme je ani nevolit - protože je nikdy nikdo nezvolil.

Prvním krokem by byla volba – na všech úrovních – zástupců, kteří nechtějí mít nic společného s programem WEF. Pokud by se naši volení představitelé chovali k WEF jako ke zločinecké nelegitimní organizaci, kterou je, její vliv by přestal existovat. Jenže je to za cenzury svobodných médií a naprosté převaze médií korporátních - které jsou v rukou jejich elit - vůbec možné? Odpověď nechme otevřenou. Ale něco je přesto možné už nyní:

Můžeme bojkotovat každou společnost, která je součástí WEF. I to se samozřejmě snáze řekne, než udělá, protože mnohé z nich mají již dnes monopoly na věci k životu nezbytné - včetně zdravotnictví. Pokud jim však alespoň omezíme jejich možnost sát od nás peníze, přestanou být všemocné. Pak je musíme nahradit výrobou na národní úrovni - a v dalším kroku je zcela od našich peněz odříznout.

Potom nebudou vlastnit nic. A všichni budeme mít možnost být opět šťastni. 

Jenže to je možná ještě větší utopie než ta, která právě kolem nás jako chobotnice rodu WEF salámovou metodou ovíjí svá chapadla.

Zbývá jediná naděje: Totiž že žádný plán nikdy nevyjde.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky