Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Donald Trump: Třetí světová válka nebyla nikdy blíže než dnes. Musíme vyčistit Bílý dům od válečných štváčů. Válku bych ukončil do 24 hodin. Zastavme zbrojařskou lobby toužící po válce. Svět se dnes Americe směje

Donald Trump: Třetí světová válka nebyla nikdy blíže než dnes. Musíme vyčistit Bílý dům od válečných štváčů. Válku bych ukončil do 24 hodin. Zastavme zbrojařskou lobby toužící po válce. Svět se dnes Americe směje

1. 3. 2023

Tisk článku

Donald Trump v zásadním prohlášení k eskalující válce Západu proti Rusku jednoznačně konstatuje, že hlavním viníkem současné ukrajinské krize hrozící přerůst v jadernou apokalypsu je Bidenova administrativa, sloužící globalistickým zájmům a americkým zbrojovkám

Donald Trump, prezident, kterého volebním podvodem odstranili z Bílého domu, se v minulých dnech zatím nejostřeji vyjádřil k válce Západu proti Rusku na ukrajinském bojišti vedené především Spojenými státy. Má kliku, že nežije v ČR, protože by mohl skončit ve vězení za "šíření poplašné zprávy" o blízkosti jaderné války.

Třetí světová válka nebyla nikdy blíže než právě teď. Musíme vyčistit Bílý dům od všech válečných štváčů, globalistů, pro které je Amerika na posledním místě. Stejně tak Deep State, Pentagon, ministerstvo zahraničních věcí a národní obrany – bezpečnostní komplex. Jedním z důvodů, proč jsem byl jediným prezidentem za celé generace, který nezačal žádnou válku, je, že jsem byl jediným prezidentem, který odmítl katastrofální rady washingtonských generálů, byrokratů a takzvaných diplomatů, kteří nás umějí dostat jen do konfliktu, ale nevědí, jak nás z něj dostat ven.

pp

Zorganizovali jsme puč na Ukrajině - a teď vidíme následky

Desetiletí máme stále tytéž lidi jako je Viktorie Nulandová a mnozí další, kteří jsou posedlí tlačením Ukrajiny do NATO. A to nemluvím o podpoře násilného puče na Ukrajině ze strany ministerstva zahraničí.  Tito lidé už dlouho vyhledávali konflikt, podobně jako v případě Iráku a v jiných částech světa a nyní balancujeme na pokraji Třetí světové války. Hodně lidí to ještě nevidí, ale já to vidím a v mnohých věcech jsem měl pravdu.

Nic z toho žádným způsobem neospravedlňuje pobuřující a hroznou invazi na Ukrajinu před rokem, která by se nestala, kdybych, byl váš prezident. Ani náhodou. Znamená to, že Ameriku musíme zbavit zkorumpovaného globalistického režimu, který pokazil každé významné zahraničně politické rozhodnutí, na celá desetiletí. A to včetně prezidenta Bidena, o kterém vlastní lidé říkají, že nikdy neudělal dobré rozhodnutí, pokud jde o jiné země a války.

Čtěte ZDE: Demence a paranoia Západu: USA mají bžundu z Německa. Leopardy teď, naše Abramsy až po válce. Útok současně na Rusko, Čínu a Írán? Závod o pád na dno. Kdo se zřítí do propasti dřív: EU, NATO, nebo všichni společně?

Musíme je nahradit lidmi, kteří podporují americké zájmy. Po dobu našich čtyřech let v Bílém domě, jsme udělali neuvěřitelný pokrok, při skoncování s mentalitou „Amerika na posledním místě“ a přiblížení světa k míru, a nyní tu misi dokončíme.

Zastavím zbrojařskou lobby toužící po válce

Ministerstvo zahraničních věcí, Pentagon a národní bezpečnost budou do konce mé administrativy změněny k nepoznání. Vlastně hned od začátku mé administrativy, to bude fungovat úplně jinak. Díky tomu, budou věci fungovat, přesně tak, jak jsem to učinil před čtyřmi lety. Nikdy nám nebylo tak dobře. Zastavíme i lobbisty a velké dodavatele zbraní při vstupu do politiky a tlačení našich vysokopostavených armádních a národně - bezpečnostních představitelů do konfliktu, jen aby je odměnili až půjdou do důchodu, lukrativními pracovními místy, kde vydělají miliony dolarů.

Podívejte se na globalistické, po válce toužící sponzory, kteří podporují naše oponenty. To proto, že jsou to kandidáti války.

Čtěte ZDE: Evropská Achillova pata: Polsko, Pobaltí a ČR. Francouzi a Němci nemají žaludek na pytle s mrtvolami. USA již otevřely Pandořinu skříňku. Sklouznutí k jaderné válce může být dílem okamžiku. Dokáže to někdo zastavit?

Zbavím USA válečných štváčů

Jsem prezident, který přináší mír. A to mír skrze sílu. Existoval důvod, proč jsme neměli konflikt. Existoval důvod, proč jsme se nedostali do válek. Protože jiné země nás respektovaly. Od začátku mého působení jsem úplně přebudoval armádu.  Je to velký důvod. Dříve si nikdo nechtěl nic začít se Spojenými státy a nyní se nám smějí.

Se správným vedením bychom mohli ukončit ukrajinský konflikt do 24 hodin. Na konci mých následujících čtyř let váleční štváči a podvodníci a vysokopostavení představitelé kteří selhali, budou všichni pryč. A budeme mít novou skupinu kompetentních představitelů národní bezpečnosti, kteří nadevšechno věří v obranu životně důležitých zájmů Ameriky.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky