Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Geozbraně jsou realitou: Použity proti Turecku? Generál podává svědectví. Tajemný HAARP. Západ na smlouvy z vysoka kašle. Co smíme a nesmíme vědět? Osud střední a východní Evropy. Dvojí metr - základní míra Západu

Geozbraně jsou realitou: Použity proti Turecku? Generál podává svědectví. Tajemný HAARP. Západ na smlouvy z vysoka kašle. Co smíme a nesmíme vědět? Osud střední a východní Evropy. Dvojí metr - základní míra Západu

18. 3. 2023

Tisk článku

Dragan Vujicic hovoří s rumunským generálem o válečném potenciálu geoinženýrství v dozvucích nedávného "podivného" zemětřesení v Turecku a Sýrii

Téma geoinženýrství a geoválky se vždy stává horkým po velkých "přírodních" katastrofách, které čas od času zasáhnou svět. Rumunská senátorka Diana Iovanović Šošaka je první političkou v Evropě, která varovala před sérií zvláštních "náhod", které následovaly po ničivých zemětřeseních v Turecku a Sýrii, při kterých zahynuly desetitisíce lidí.

Iovanović Šošaka v souvislosti s podezřením, že na Blízkém východě byly použity geozbraně, zmínila jméno rumunského generála v záloze Emila Strainua, jednoho z mála odborníků, kteří toto téma otevřeně rozebírají.

Generál Strainu souhlasil s rozhovorem pro srbská média s pochopitelnou poznámkou, že "nereprezentuje žádnou státní nebo soukromou instituci."

Čtěte ZDE: Počasí jako válečná zbraň: Začne už konečně pršet? Vyhlásí EU kvóty na vodu? Summit v Paříži o nastolení totality. Politické procesy proti "popíračům"? Geoinženýrská síra

Dragan Vujicic (DV): Co to vlastně jsou ty geozbraně a geoinženýrství?

Generál Emil Strainu (GES): Geozbraně nebo též environmentální zbraně jsou prostředky boje používané k neutralizaci nebo zničení nepřítele. Základem jejich použití jsou techniky a technologie pro úpravu zemského prostředí (litosféra, hydrosféra a atmosféra) pro vojenské účely.

Geoinženýrství se vztahuje na celou řadu nových technologií pro intervenci, které mohou manipulovat s atmosférou, litosférou a hydrosférou.

V současnosti existují tři hlavní směry geoinženýrství: uhlíkové geoinženýrství, jehož cílem je odstranit oxid uhličitý/bioxid z atmosféry; solární geoinženýrství, které chce modifikovat množství slunečního záření absorbovaného a uvolněného do zemské atmosféry; a geoinženýrství, které využívá environmentální modifikační technologie pro vojenské účely ve všech třech prostředích – zemském, oceánském a v zemské atmosféře a ionosféře.

Existují odborné názory, které říkají, že současná tzv. klimatická změna má ve skutečnosti za příčinu vojenské geoinženýrské projekty (např. projekt HAARP), které v tajnosti probíhají již několik desetiletí.

Je to jako se vším. Tyhle pokusy nám mohou pomoci, ale také zničit planetu - podle toho, jak je použijeme. Existují mezinárodní smlouvy, které zakazují využívání vesmíru pro vojenské účely a zakazují aktivní působení v atmosféře či používání technologií pro úpravu životního prostředí pro vojenské účely - ale ty pochopitelně nikdo nerespektuje.

DV: Co se všechny mocné země snaží dělat s naším klimatem a atmosférou? Jak nebezpečné jsou tyto experimenty?

GES: V současnosti je na světě nejméně deset zemí s instalacemi typu HAARP. Nejsilnější je v USA, na Aljašce v Gakoně [oficiálně přesunuto na University of Fairbanks na Aljašce v roce 2016]. Pro naši část světa je nejnebezpečnější instalace HAARP v Norsku v oblasti Tromso, která patří do Evropské unie.

Zařízení HAARP mohou být potenciálně použity pro hospodářskou válku, stejně jako pro změnu klimatu a kontrolu populace.

Dnes od 17:00 můžete vidět první díl nového pořadu Protiproud TV věnovaného zdraví: Jak je získat či ho uchovat v době, kdy stát tvrdě cenzuruje podstatné informace o cestách a metodách, které máme znát? 

DV:  Vy jste byl na Aljašce v centrále HAARP. Co se tam děje?

GES: Byl jsem na Aljašce na University of Fairbanks, kterou používá americká armáda a CIA jako krytí pro činnost probíhající ve městě Gakona, kde právě jsou instalace HAARP rozmístěny na stovkách akrů.

A co se tam děje? Spíše si řekněme, co se dít může. Použití je mnohostranné. Třeba jako:

  • Nasměrovaná energetická zbraň;
  • Komunikační systém pro ponorky;
  • Systém používaný pro boj proti satelitům jejich oslepením nebo sestřelením;
  • Komunikace s vlastními satelity v podmínkách elektronického boje a slunečních erupcí;
  • Rentgenový zářič;
  • Prostředky k vytváření místních, zónových nebo kontinentálních elektrických blackdownů;
  • Elektronické zbraně;
  • Vysoce výkonný bezdrátový přenos energie Teslovou metodou;
  • Prostředky pro zjišťování cizích předmětů a plavidel ve vesmíru;
  • Prostředky boje proti potenciálnímu útoku z vesmíru;
  • Zařízení schopné způsobit výbuchy srovnatelné s jadernými;
  • Zbraň schopná modifikovat prostředí (již se používá v Geoclimate Warfare);
  • Vytváření hurikánů, tornád a tsunami i v oblastech, které nejsou typické pro tyto přírodní jevy;
  • Vytváření zemětřesení v oblastech náchylných na takové jevy či pro aktivací sopek;
  • Zbraně používané v psychotronické válce, které mohou měnit mozkové vlny a kontrolovat myšlení a reaktivitu lidí (viz onen dosud nevysvětlený "Havanský syndrom").
  • Průzkum podzemních ložisek ropy, plynu a nerostných surovin ve vzdálenosti tisíců kilometrů;
  • Dálkový průzkum, respektive ničení bunkrů, skladů a jakýchkoli jiných podzemních základen;

Všechny tyto činnosti samozřejmě úzce souvisejí s emisním výkonem a provozním režimem zařízení typu HAARP.

Ostatně právem se HAARP také nazývá konečnou zbraní nebo zbraní apokalypsy.

DV: Američané tvrdí, že HAARP zastavili a už není v provozu.

GES: Jejich HAARP je v provozu od roku 1993. Nejenže nebyl nikdy vypnut, ale neustále se modernizoval a zdokonaloval, čímž se zvyšoval jeho výkon a rozsah zadání, které může provádět. Počet antén a vysílačů se rok od roku zvyšoval. Dnes používá více než 180 antén a hlavních generátorů. Aktuálně má HAARP největší schopnosti v celé své historii. Může provádět mise kdekoli po celé planetě. Asi jsem o tom ale neměl takhle otevřeně mluvit.

Čtěte ZDE: Dokonalá bouře se již ohlašuje: Nemá jméno Sabine. Někdo seje víc než jen vichr vysoko v atmosféře. Proč NASA varuje, že může přijít doba ledová? Také nové viry jsou jen „inženýrský“ test? Nesmrtelná touha

DV: Rozumím. Jen za poslední rok jste přežil tři pokusy o atentát. Kdo za nimi stál?

GES: Byl jsem předsedou nacionalistické strany Rumunska - po předčasné smrti jejího zakládajícího předsedy Corneluia Vadima Tudora. V současnosti už nejsem členem žádné politické strany.

Zúčastnil jsem se shromáždění a protestů proti vládním opatřením během takzvané pandemie covidu. V tisku a v televizi jsem se otevřeně postavil proti neoliberálním progresivistům a globalistům, kteří jsou nástrojem nevolených "elit" Deep state. To muselo mít své následky.

Byl jsem odstaven a následně vystaven drtivému tlaku, abych se přestal veřejně vyjadřovat. Mysleli to vážně. Po velmi tvrdých výhrůžkách vůči mně a mé rodině jsem se musel stáhnout z politického života. Pak okamžitě rozjeli neuvěřitelnou očerňovací kampaň k mé diskreditace.

DV: Co by dnes člověk neměl říkat, aby se ho mocní nepokusili zlikvidovat?

GES: Nemluvit o tom, že máte speciální informace. Pouze je mít není nebezpečné, pokud nepřekročíte úroveň, která vám byla přidělena v dané oblasti a sociální hierarchii. Ale nesmíte vyjít na veřejnost s tím, že existují tajné skupiny a hnutí, které neviděny vládnou světu.

Ve světě momentálně probíhá krutý boj mezi skupinou suverénních států a skupinou států prosazujících neoprogresivismus, takzvanou globalizaci nebo jinými slovy internacionalistický korporativismus, jenž nebere v úvahu národy a suverenitu států, přesněji řečeno usiluje je zničit.

DV: Jak se díváte na srbský boj od roku 1991 až po dnešní pokusy Západu definitivně sebrat Kosovo Srbům? 

GES: Západ si chce monopolizovat východoevropské státy, zejména ty bývalé socialistické. Potřebuje vytvářet malé státy na vnucených principech, aby je pak ovládl a vykořisťoval. To je to, co se stalo silné Jugoslávii. Rozdělili ji na malé státy, které jsou - s výjimkou Srbska - už všechny kontrolovány Západem. To byl ostatně i osud Československa a jeho rozpadu na dva menší státy snáze manipulovatelné Západem, především Německem.

Čtěte ZDE: Turci podezírají USA z použití tajných zbraní: V noci před zemětřesením se objevily zvláštní úkazy na obloze. Ambasáda před katastrofou varovala občany USA. Přijdou tektonické posuny v geopolitice? Svět se otřásá

Proces likvidace národních států dnes pokračuje vytvářením takzvaných euroregionů, které jsou ve skutečnosti jádry budoucích mini států. Západ je hlavním motorem snahy o úpadek a následnou likvidaci států ve střední a východní Evropě. 

Již od roku 1991 vede Srbská republika přímý boj o státnost a zachování národní identity Srbů. A Kosovo je nedílnou součástí Srbska, je kolébkou. Proto Kosovo musí zůstat nedílnou součástí Srbska. Místní etnické otázky musí být vyřešeny bez amerického, respektive západního vměšování.

Pro Západ je typický dvojí metru: Prosazuje nezávislost srbského Kosova, ale současně odmítá nezávislost Donbasu. Může tyhle šílenosti prosazovat také proto, že k nim má technologie, o nichž jsme hovořili na začátku. Ale už není sám.

A všeho do času.

(Rumunský generál Emil Strainu je fyzik specializovaný na radiolokaci. Publikoval přes 50 knih, tisíce knih, článků a studií v oblasti výzkumu vzdušného prostoru o radarových metodách, geofyzikálních zbraních, klimatologii, fenoménu UFO. Zúčastnil se expedicí a cest v oblastech jako: Aljaška, Sibiř, Tibet, Velikonoční ostrov, Grónsko, Island, Špicberky, Himaláje, jezero Bajkal, Kamčatka, Beringův průliv. Vstoupil do zakázaných oblastí, jako je Area 51, Gakom – HAARP, pouště v Nevadě, Atacama, Nové Mexiko, Arizona, Mojave)

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky