Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tajemství „Bohémského háje“: Podivné rituály mocných pod tisíciletými sekvoji. Představuje malá skupina elit usilující o světovládu satanistickou sektu? Dohodl se volební podvod na Trumpa právě tam? Sovy nejsou, čím se zdají být

Tajemství „Bohémského háje“: Podivné rituály mocných pod tisíciletými sekvoji. Představuje malá skupina elit usilující o světovládu satanistickou sektu? Dohodl se volební podvod na Trumpa právě tam? Sovy nejsou, čím se zdají být

15. 4. 2023

Tisk článku

Andrej Sokolov si všímá Demokraty vyvolaného skandálu okolo republikánského soudce Clarence Thomase, který jako "vedlejší efekt" znovu rozvířil dohady o tajném Bohémském klubu sdružujícím nejmocnější lidi nejen z USA

V USA vypukl skandál okolo soudce Nejvyššího soudu Clarence Thomase – jednoho z nejstarších a nejvlivnějších členů soudu a přesvědčeného konzervativce. Začalo to zveřejněním zprávy agentury ProPublica, podle níž tento soudce po dobu dvaceti let každoročně přijímal štědré dary od miliardáře Harlana Crowa a doprovázel ho na „opulentních dovolených“.

Zločinnost takového jednání spočívá v tom, že podle zákona o etice ve státní správě z roku 1978 musí soudci v USA každoročně zveřejňovat informace o svých příjmech a uvádět v nich dary v hodnotě vyšší než 415 dolarů. Podle serveru ProPublica mohla cena pouze jedné z cest soudce Thomase s miliardářem Crowem přesáhnout 500 000 dolarů. Clarence Thomas si však o těchto „darech“ od podnikatele nevedl účetní záznamy, v důsledku čehož Senát zahájil vyšetřování jeho aktivit a média začala pátrat v jeho minulosti.

Tajný elitní klub

A najednou vyšlo najevo, že Clarence Thomas, člen Nejvyššího soudu v USA, je už léta účastníkem tajných setkání amerického establishmentu a finančních elit v místě zvaném Bohemian Grove (Bohémský háj). Deník New York Times v dané souvislosti minulý týden zveřejnil článek o tomto tajemném zákoutí americké smetánky pod titulkem „Co je Bohémský háj? Tajný tábor spojený s Clarencem Thomasem.“

pp

Čtěte ZDE: Letošní Bilderberg je pokračováním jednání G7: David Rockefeller tam oslaví sté narozeniny. Dostane jako dárek plán na Putinovu hlavu? Chystají nám otroctví - a my mlčíme

Podle listu jde o „pastoušku pouze pro muže“ v Kalifornii, kde se konají tajemné rituály a jejíž seznam návštěvníků, mezi nimiž jsou prezidenti, bohatí byznysmeni, mezinárodní mocní hráči a elitní novináři, je přísně utajen. Kupodivu se však NYT podařilo zjistit, že mezi ně patří i soudce Nejvyššího soudu Clarence Thomas. A toto "přírodní zákoutí" prý navštěvoval společně s přítelem, miliardářem a „donorem Republikánů“ Harlanem Crowem.

O Bohémském háji se již dlouho šíří fámy. Podle některých je to jedno z míst, kde se scházejí členové tajné světové vlády, aby se nejen oddávali pochybné zábavě, ale aby rozhodovali o osudu světa. Zatímco činnost jiných stínových organizací, jako Bilderberg Club nebo Trilaterální komise, už dávno vešla v obecnou známost, o tom, co se skutečně děje v Bohemian Grove, se toho stále ví jen velmi málo.

Již sto dvacet let - a nikdo nic neví

Bohemian Grove je "rekreační oblast" o rozloze 11 km2, která se nachází na adrese 20601 Bohemian Avenue v Monte Riu v Kalifornii. Samotný háj je unikátní přírodní rezervací, kde rostou obří sekvoje staré více než 1 500 let. Oblast patří soukromému pánskému uměleckému klubu známému jako Bohemian Club a je přísně střežen.

Od roku 1899 se sem každoročně v červenci sjíždějí nejvlivnější lidé světa i představitelé umělecké bohémy, aby zde údajně jen strávili dvoutýdenní letní "dovolenou". Patří mezi ně vysoce postavení podnikatelé, vládní úředníci (včetně prezidentů USA) a vydavatelé novin. Má to dávnou tradici.

Jak upřesňují New York Times, mezi členy Bohemian Clubu se dříve objevovala jména takových významných osobností, jako Henry Kissinger, Richard Nixon, Ronald Reagan, Charles Schwab, ale i slavných představitelů uměleckého světa, jako byli Mark Twain či Jack London (postavy patřící k Demokratům noviny "shodou okolností" samozřejmě vynechávají). Kandidáti na členství v klubu procházejí přísným prověřovacím procesem, který trvá patnáct let. A nikdo nezná přesný seznam jeho členů.

Ve znamení sovy

Na vývěsním štítu Bohemian Grove je sova, která, jak známo, symbolizuje vědění a moudrost. Existuje však i jiné vysvětlení – sovy vidí ve tmě. Vidí tedy i věci, které jsou pro lidi obvykle neviditelné. V písmech řádu iluminátů se ostatně uvádí, že „démonická bohyně Lilith se v průběhu dějin často zjevovala v podobě sovy.“

Nepodvolení na čaji v Protiproudu aneb česká Tea Party - sledujte v pondělí 17. 4. od 18:00 v přímém přenosu. Své podněty do diskuse můžete již nyní psát do chatu v pravé části okna.

A heraldické motto Bohémského Háje – „Pavouci tkající sítě sem nechodí“ údajně naznačuje, že všechny problémy a obchodní transakce by měly být ponechány venku. Ví se však, že tomu je právě naopak. Kromě jiného právě zde se v září 1942 prodiskutovala myšlenka projektu Manhattan, který vedl k vytvoření atomové bomby.

Bohemian Grove má pro své stálé hosty vybudované ubikace, které jsou rozděleny do sektorů se symbolickými názvy. Například sektor obývaný vojáky a vojenskými průmyslníky se nazývá Cave Men (Jeskynní muži), sektor obývaný bankéři se nazývá Lost Angels (Ztracení andělé), zatímco majitelé realit, investoři a vědečtí pracovníci se nazývají Hillbillies (Burani). Američtí prezidenti a vrcholní představitelé ozbrojených sil sídlí ve zvláštním sektoru zvaném Owls Nest (Soví hnízdo).

Satanistické rituály

Kolem klubu vypukl skandál v roce 1989, kdy časopis Spy Magazine zveřejnil článek, v němž autor uvedl, že do klubu přiváželi speciálním autobusem muže se „sníženou společenskou odpovědností“. A brzy byl zveřejněn osobní deník Paula Bonacciho, který se do Háje dostal na pozvání Lawrence Kinga, a byl zděšen tím, co tam viděl a zažil. Na „zasedání“ byl Bonacci kromě jiného vyzván ke sledování filmů se "specifickým obsahem", a poté donucen zapojit se do soulože s muži.

V roce 1996 zveřejnil deník New York Times zpověď Davida Gergena, hlavního poradce Billa Clintona. Ten prozradil, že z Bohémského klubu odešel, protože „nehodlal běhat nahý po lese“.

A v roce 2000 se novinářům Alexi Johnsonovi spolu s Mikem Hansonem podařilo proniknout na zakázané prostranství a nainstalovat tam několik průmyslových kamer. Ukázalo se, že v Bohemian Grove probíhaly děsivé rituály.

Z reproduktorů,“ popisuje Johnson dění v Háji, „se ozývalo volání o milost. Tělu zabalenému do černých prostěradel však byla milost odepřena a bylo odvlečeno k „oltáři“ – velké soše sovy. Přímo nad oltářem se tyčí obrovská hořící lampa, které říkají „věčný plamen“. Velekněz vezme nezapálenou pochodeň a zapálí ji od lampy. Co by to asi mohlo znamenat? Tělo opět prosí o milost. Velekněz s velkými obtížemi (je tak starý, že sotva hýbe nohama) sestoupí k oltáři a zapálí obětní hranici.

Takže,“ pokračuje Johnson, „viděl jsem tam cosi, co připomínalo vize středověkého malíře Hieronyma Bosche – peklo: hořící kovové kříže, kněží v červených a černých hábitech s veleknězem ve stříbrném rouchu s červeným pláštěm, hořící tělo křičící bolestí. A tomu všemu přihlíželi světoví vůdci a bankéři. Bylo to naprosto šílené.“

Hovory s nepodvolenými v přímém přenosu: JUDr. Daniela Kovářová - senátorka, právnička, spisovatelka. Sledujte v přímém přenosu v úterý 18. 4. od 16:00. Své podněty do diskuse můžete již nyní psát do chatu v pravé části okna.

Divoký rituál, který zachytili novináři, popsali sami členové jako „soucitnou kremaci“. Obětí ovšem nebyl živý člověk, ale slaměná figurína. Reportéři však byli přesto šokováni tím, co viděli. Nikdy nečekali, že by se „mocní tohoto světa“ mohli účastnit pohanských rituálů a dopouštět se nejrůznějších zvráceností.

Spiknutí proti Trumpovi

Mnozí se domnívají, že pod kouřovou clonou tohoto druhu „specifické“ zábavy, v podstatě satanistických orgií, tam mocní v úzkém neformálním kruhu diskutují o otázkách ovlivňujících osud světa. Před několika lety zveřejnilo vydavatelství Brietbart dopisy z korespondence bývalého ministra zahraničí USA Colina Powella, jemuž se do elektronické pošty nabourala hackerská skupina DCLeaks, určené kanadskému poslanci Gordonu MacKayovi.

Uváděl v nich, že účastníci uzavřeného setkání americké politické a podnikatelské elity v Bohemian Grove plánují zorganizovat hlasování proti Donaldu Trumpovi v nadcházejících prezidentských volbách v USA.

Právě jsem se vrátil ze setkání v Bohemian Grove... Všichni účastníci chápou, že Trump je katastrofa. Většina bude hlasovat proti němu...,“ cituje Brietbart výňatek z Powellova dopisu.

Reportáž o tomto tajném klubu na základě amerických záběrů před nedávnem ukázal také televizní kanál Russia Today. Jeden z jeho účastníků – Dr. Peter Phillips – přiznal, že právě v Bohemian Grove se přijímají rozhodnutí, která ovlivňují osud různých zemí.

Výslovně také naznačil, že se v něm schází nejen „smetánka“, ale i „tajná světová vláda“.

pp

Čtěte ZDE:Trumpovo zatčení: Ústavní krize v USA? Washingtonské bažiny za Rubiconem. Zatkne teď Texas Joe Bidena nebo Clintonův klan? Kdy vezmou po zuby ozbrojení nepodvolení "Trumpovci" spravedlnost do vlastních rukou?

Trochu jiný "háj"

Člen Bohémského klubu filosof Nicholas Murray Butler svého času řekl: „Svět je rozdělen na tři vrstvy lidí: velmi malou skupinu lidí, kteří dělají věci, o něco větší skupinku, která sleduje, jak se věci dělají, a absolutní většinu, která nikdy neví, co se doopravdy děje.“

A když se podíváme na seznamy účastníků Bohemian Grove (těch, jejichž jména unikla na veřejnost), stejně jako Rady pro zahraniční vztahy a Klubu Bilderberg, zjistíme, že všechny obsahují jména stejných lidí z klíčových úrovní vlády v USA.

Je jasné, že New York Times zveřejnily třaskavý článek o Bohemian Grove pouze proto, aby zdiskreditovaly soudce Clarence Thomase, potažmo Nejvyšší soud, který je nyní pod kontrolou Republikánů. Noviny ani nenapadne odhalovat podezřelé obchody, které se tam odehrávaly a stále odehrávají, ba právě naopak.

Jedna ze zveličených představ o Bohémském háji se zakládá na tom, že je místem setkávání a rozhodování národních a mezinárodních mocenských hybatelů,“ uklidňuje své čtenáře toto vlivné americké vydavatelství a hlásná trouba Demokratické strany. Pozvaní se tam prý jen baví a žádnou politiku nedělají.

Tomu však uvěří jen hodně naivní čtenáři. Anebo ti, kteří věřit chtějí, i kdyby je zavřeli do koncentráku. 

Což se dost možná brzy stane nejen jim.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky