Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Útoky Demokratů na Donalda Trumpa: USA se mění v banánovou republiku. Deep State a projekt přípravy Ukrajiny na válku s Ruskem.  Útok na Kapitol pod falešnou vlajkou Pelosiové. Trumpa zoufalé jednání Bidena jen posiluje

Útoky Demokratů na Donalda Trumpa: USA se mění v banánovou republiku. Deep State a projekt přípravy Ukrajiny na válku s Ruskem. Útok na Kapitol pod falešnou vlajkou Pelosiové. Trumpa zoufalé jednání Bidena jen posiluje

15. 6. 2023

Tisk článku

Ron Paul ,bývalý republikánský kongresman za stát Texas a jeden ze zakladatelů politického hnutí Tea Party, komentuje útoky Demokratů, kteří se snaží díky vykonstruovaným obviněním vyřadit bývalého amerického prezidenta z boje o prezidentský úřad, a konstatuje, že každý takový útok Donalda Trumpa jen posiluje

Demokraté a Donald Trump mi připomínají špatný horor, kde nešťastní hrdinové každým pokusem o likvidaci monstra jen posilují jeho sílu. Stejně tak nekonečné pokusy demokratů konečně zbavit Ameriku „pohromy“ Donalda Trumpa.

pp

Deep State a projekt Ukrajina na válku s Ruskem

Díky Durhamově zprávě nyní víme, že začaly ještě před Trumpovým zvolením prezidentem. Kampaň Hillary Clintonové – s plným vědomím kandidátky a úřadujícího prezidenta Baracka Obamy – připravila „špinavý trik“, který měl Trumpa vykreslit jako agenta Ruska ve snaze zabránit Trumpovi v nástupu do Bílého domu.

Když to nevyšlo, vyzbrojili FBI, CIA a zbytek „Deep State“, aby podkopali a znemožnili jeho prezidentství. Špehovali Trumpa a jeho volební štáb s využitím falešných informací vyrobených FBI.

Když to nezabralo, obžalovali ho na základě falešného obvinění, že usiloval o zahraniční pomoc pro svou kandidaturu na znovuzvolení v roce 2020. Tentokrát byl vyslán špion v osobě pracovníka NSC Alexandra Vindmana, aby odposlouchával Trumpův telefonát s ukrajinským prezidentem Zelenským a na jeho základě pak vznesl proti Trumpovi nejrůznější falešná obvinění.

Čtěte ZDE: Trumpovo zatčení: Ústavní krize v USA? Washingtonské bažiny za Rubiconem. Zatkne teď Texas Joe Bidena nebo Clintonův klan? Kdy vezmou po zuby ozbrojení nepodvolení "Trumpovci" spravedlnost do vlastních rukou?

Demokraté zuřili, že Trump nebyl příliš nadšený z jejich plánů využít Ukrajinu jako prostředníka k válce s Ruskem. Vindman, ačkoli byl americkým vojenským důstojníkem v aktivní službě, byl ukrajinského původu a byl loajální k zemi svého původu, nikoli k zemi svého občanství. Otevřeně se také vzepřel vojenskému velení a svému vrchnímu veliteli. Trumpův nedostatek nadšení pro jejich „projekt Ukrajina“ Vindmana rozzuřil a snažil se americkému prezidentovi pomstít.

Útok na Kapitol pod falešnou vlajkou Pelosiové

Když to nezabralo, znovu Trumpa zbavili funkce kvůli falešnému obvinění, že 6. ledna 2021 vedl „povstání“ proti vládě USA. Čím více videozáznamů ze sledování tohoto „povstání“ vidíme, tím více to vypadá jako operace pod falešnou vlajkou, kterou možná připravila Nancy Pelosiová a zbytek washingtonské bažiny, aby se Trumpa konečně zbavili. Stovky politických vězňů byly drženy na samotkách na základě falešných obvinění, že se pokusili svrhnout vládu USA.

Když to nezabralo a Trumpova čísla pro znovuzvolení vypadala čím dál příznivěji, zatímco Bidenův rating se stále držel v politickém suterénu, demokraté ho nyní obvinili kvůli některým tajným dokumentům, které byly zřejmě objeveny v jeho rezidenci na Floridě.

Krabice a krabice utajovaných dokumentů objevené na několika Bidenových místech zmizely s pomocí médií v zapomnění. Není tu nic k vidění.

pp

Vrtěti Trumpem: Bažiny bojují o život. Známý recept = kriminalizace. Neštítí se ničeho. Model Babiš v USA? Zvěrstva Bidenovců soudy ignorují. Jediný úkol: Jak dostat Trumpa do tepláků. Média čekají na povel. Mise zla splněna?

Trump by ve volbách Bidena vymazal

Najednou Donaldu Trumpovi, který by podle průzkumů veřejného mínění ve férových amerických volbách vymazal Joea Bidena, hrozí 100 let vězení! Kde jinde byste viděli, že šéf jedné politické strany zatkne svého hlavního politického protivníka na základě vykonstruovaných obvinění? V banánové republice!

Pro ty z nás, kteří mají tuto zemi rádi, je pohled na toto zneužití moci skutečně šokující. Ale je tu jedna věc, kterou tito špinaví intrikáni zřejmě nikdy nepochopí: čím více falešných důkazů a falešných obvinění proti Trumpovi připraví, tím silnějším se Trump stane. Díky těmto nehorázným a neustálým útokům na Trumpa ztratila Demokratická strana (a spousta republikánů) veškerou důvěryhodnost. Až tento plán selže, a on selže, bojím se pomyslet, co by mohli zkusit příště.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky