Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tajné schůzky v USA: Přijde Maďarské veto proti členství Ukrajiny v EU? Fiala v Granadě odkýval, že členství Kyjeva v EU zaplatí ČR. Kdo je pro přijetí Ukrajiny do EU, je pro likvidaci svrchovanosti českého státu. Urychlí Kyjev rozpad EU?

Tajné schůzky v USA: Přijde Maďarské veto proti členství Ukrajiny v EU? Fiala v Granadě odkýval, že členství Kyjeva v EU zaplatí ČR. Kdo je pro přijetí Ukrajiny do EU, je pro likvidaci svrchovanosti českého státu. Urychlí Kyjev rozpad EU?

14. 12. 2023

Tisk článku

Michal Svatoš přináší informace o tajných schůzkách odpůrců pokračování krachující války Západu proti Rusku na Ukrajině před klíčovým jednáním, které začíná dnes v Bruselu a kde by prodloužené paže washingtonského Deep State v evropských vládách chtěly rozhodnout o budoucím členství Ukrajiny v EU

Ve dnech 11. a 12. prosince se podle organizace založené CIA na podrývání Ruska měly ve Washingtonu konat tajné schůzky, (v angl. textu: closed-door meeting), mezi maďarskými diplomaty, představiteli Maďarského institutu zahraničních věcí, a skupinou vlivných republikánských kongresmanů a senátorů. Cílem bylo dosáhnout ukončení vojenské a finanční pomoci Spojených států Ukrajině. Podle hlášení z Washingtonu tajná jednání zřejmě uspěla, protože Ukrajina, jak již smutně přiznal i prezident Zelenskyj, očekávanou pomoc nedostala, a jen tak ani nedostane.

pp

Přijde Maďarské veto?

CIA dále očekává, že ve dnech 14. a 15. prosince Maďarsko na konferenci nejvyšších představitelů vlád všech zemí EU v Bruselu zablokuje všechny naděje Ukrajiny jak na členství v EU, tak zřejmě i veškerou finanční pomoc Kyjevskému režimu ze strany EU. V ČR tento týden překvapivě začala rázný postup Maďarska proti Ukrajině podporovat strana Socdem, jak včera potvrdili její předseda Šmarda, i bývalý ministr zahraničí ČR Zaorálek, který se stal jedničkou kandidátky Socdem v jarních volbách do Europarlamentu.

Podle pár dní staré tajné interní analýzy Rady EU, kterou zveřejnil americký NYT, má Brusel v plánu, aby za přijetí Ukrajiny do EU ekonomicky zaplatili hlavně občané ČR, SR, Polska a dalších tzv. chudých zemí EU. Aby se získalo 186 miliard EUR, (4.65 bilionu korun), nutných na pouhé financování vstupu kyjevského režimu do EU, má dojít k plošnému snížení zemědělských dotací o 20%.

pp

Čtěte ZDE: Likvidace českého zemědělství naplno: Drahotou platíme už nejen Kyjev, ale i Západ. 200 000 čuníků. Milion jabloní. Otrávené ukrajinské obilí pro bruselská prasata - a pro české spotřebitele. Vše agent Fiala s povolením zabíjet ČR

Fiala v Granadě rozhazoval z českého

Podle tajných závěrů říjnové konference eurokratů a politiků ve španělské Granadě uniklých do britských médií bude přijetí Ukrajiny a 8 dalších malých zemí převážně z Balkánu stát celkem 256 miliard EUR, (6.4 bilionu korun), a bude znamenat, že Česká republika, Polsko, Estonsko, Slovinsko, Kypr, Malta a Litva již nebudou dostávat žádné evropské dotace, ale pouze platit do bruselské pokladny. Každoroční platby do Bruselu bude podle ujednání eurokratů z Granady třeba zvýšit o 1.47 miliardy EUR, (36.75 miliardy korun), jen aby se pokryly náklady na mzdy nových euro-úředníků z Ukrajiny a z Balkánu.

ČR by po přijetí Ukrajiny do EU měla do Bruselu ročně odvádět zhruba 70 miliard korun, přičemž podobně jako Německo a další bohaté země ztratí nárok na většinu dotací. V posledních letech ČR získávala z EU zhruba o 40 miliard CZK více, než do Bruselu posílala. Podle závěrů granadské konference se ČR po přijetí Ukrajiny do EU stane čistým plátcem, a ztratí nárok na většinu dotací, a zemědělské dotace budou zkráceny o 20%. Výsledkem přijetí Ukrajiny do EU tak má být stav, že ČR místo přebytku při finančních transferech v rámci EU ve výši 40 miliard CZK ročně, bude muset ročně odvádět o 40 miliard více, než dostane zpět. Pro státní rozpočet ČR a veřejné rozpočty to znamená až -80 miliard ročně, jen na finančních transferech.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Neskutečné!  

Podle závěrů konference eurokratů v Granadě, kde ČR zastupoval premiér Fiala, má ČR přijetím Ukrajiny do EU přijít o všechny dotace z největšího fondu EU – tzv. Fondu soudržnosti. Tento fond přitom slouží v ČR třeba také k proplacení nákladů v hodnotě 60 miliard CZK na snížení energetické náročnosti českých bytů, domů, škol, a třeba školních jídelen! (Seznam školních jídelen, a dalších projektů, ve kterých má dojít díky dotacím z Fondu soudržnosti, ke snížení energetické náročnosti).

 Asi není žádnou náhodou, že vláda Petra Fialy, těsně před konferenci v Granadě, kde se rozhodlo, že ČR už nebude dostávat dotace z Fondu soudržnosti, až Ukrajina bude přijata do EU, začala plánovat omezení školních kuchyní a školního stravování. A snažit se školní jídelny zlikvidovat pomocí nízkých platů jejich zaměstnanců. A ve spolupráci s neziskovkami změnit školní jídelny na jakési podivné školní restaurace, které mají nově podávat žákům v Čechách, na Moravě i ve Slezsku velmi neobvyklou stravu, zřejmě odpovídající předpisům Green Deal.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Náhle probuzený Zaorálek: Orbán má pravdu!

Podle Viktora Orbána by začlenění Ukrajiny a jejího zemědělství do evropského hospodářského systému zničilo maďarské zemědělce, a celé Maďarsko by přišlo o rozvojové zdroje nutné k modernizaci své ekonomiky, a k přiblížení životní úrovně Maďarů, životní úrovni obyvatel západní EU.  Brusel by proto podle Orbána měl nejprve uzavřít strategickou dohodu s Ukrajinou, která by trvala 5 - 10 let, a teprve potom přemýšlet, zda už Ukrajina splňuje normy EU, a může se tak ucházet o členství v EU.

Podle Lubomíra Zaorálka má Orbán ve své (proti) ukrajinské politice v Evropě řadu vlivných spojenců EU, ačkoli v ČR všichni vládní politici i média svorně tvrdí, že Orbán je zloduch, když nechce vstup Ukrajiny do Evropské unie. Ale nikdo z nich, podle Zaorálka, neřekne lidem pravdu, co by vstup Ukrajiny do EU pro české občany a zaměstnance znamenal.

Dokonce i Tuskovo Polsko...

Orbánův negativní postoj ke členství Ukrajiny v EU má svou logiku i četné spojence. Podle respektovaného britsko-amerického profesora Jolyona Howortha by přijetí válkou zničené Ukrajiny do EU stálo strašlivou sumu, a mohlo by trvale poškodit finanční stabilitu celé EU.

Proti Ukrajině se nečekaně postavila i nová polská vláda Donalda Tuska, která je jinak považovaná za silně pro-bruselskou. Nově jmenovaný náměstek ministerstva zemědělství Stefan Krajewski ihned po nástupu do funkce washingtonským médiím potvrdil, že vláda Donalda Tuska bude pokračovat v politice předchozí vlády Mateusze Morawieckeho, a nezruší zákazy dovozu ukrajinského obilí a dalších potravin do Polska, ačkoli to Brusel požaduje.

pp

Čtěte ZDE: Hořké "oslavy" deseti let od Majdanu: Genocida ruskojazyčného obyvatelstva se Kyjevu vrátila jako bumerang. Kvůli puči financovanému USA a EU vymírají Ukrajinci zdaleka ne jen na frontě. Stát zaniká, národ mizí. Smrt, bída a zmar

Krajewski zákaz dovozů zdůvodnil tím, že polští farmáři a podnikatelé by neměli nést tíhu pomoci Ukrajině. Premiér Tusk se už dokonce už vyjádřil, že ukrajinské obilí ničí polské farmáře a nutí nás všechny se divit, z jaké mouky je vyroben polský chléb. Citoval vzbouřené polské farmáře a zástupce potravinářského průmyslu, kteří označili ukrajinské obilí za největší svinstvo a tvrdili, že je zamořené červy a bakteriemi. Existence pro-bruselské Tuskovy vlády závisí od blahosklonnosti jejího koaličního partnera PSL, (Polská lidová strana), která má 87 000 členů, 32 poslanců ze 460, a její voliči jsou převážně zemědělci.

Chaos

Zemědělský sektor ekonomiky je v Polsku mnohem důležitější než v ČR, a hlasy zemědělců často rozhodují, kdo bude v Polsku vládnout. Polsko tak nebude mít politickou vůli přijmout Ukrajinu do EU, dokud nebude polským zemědělcům a potravinářům zaručena jistota, že je levná ukrajinská produkce nepřeválcuje.

Obdobnou politiku vůči členství Ukrajiny v EU jako Polsko a Maďarsko, s určitostí povede i staronový slovenský premiér Robert Fico, který k prosazení svých představ o dalším směřování Slovenska potřebuje proti bouřící se "bruselské" Bratislavě podporu venkovských komunit.

I francouzský prezident Macron po předvčerejším nečekaném debaklu při pokusu schválit imigrační zákon v Národním shromáždění stojí před dilematem, zda vypsat nové volby, a riskovat úplnou porážku,. Tedy hrozbu strávit zbytek funkčního období s nepřátelským parlamentem, který bude veškerou jeho vládu vetovat a sabotovat. Nebo má ustoupit ze svých probruselských a proberlínských pozic, a dát více prostoru návrhům konzervativních a národoveckých stran Francie?

pp

Čtěte ZDE: Krvavý boj o moc v Kyjevě graduje. Nahradí Zelenského šéf armády generál Zalužnyj? Podivná smrt jeho pobočníka. Kokainový führer zrušil prezidentské volby. Vsadí Washington spíš na šéfa špionů Budanova? Komu zvoní hrana?

Francouzské zemědělství je největším příjemcem bruselských dotací v EU. Ostatně byli to převážně právě francouzští zemědělci, kteří se vzbouřili při zdražení cen nafty, vytvořili radikální jádro Hnutí žlutých vest, a málem se jim podařilo svrhnout tehdy ještě relativně silného Macrona. Po debaklu v parlamentu je nyní Macron “chromá kachna”, a nebude ani v nejmenším riskovat, že zemědělci kvůli hrozbě ztráty dotací zboří celou Francii. Protože ve Francii hrozí v souvislosti se vstupem Ukrajiny do EU, a tak s nutnými změnami Smlouvy o fungování EU, konání referenda, má se za to, že ani Brusel ani Paříž nebudou nyní riskovat rozpad EU, kvůli členství Ukrajiny.

Česká levice začíná chápat

Pokud Lubomír Zaorálek tvrdí, že Orbán má v EU při své proti-ukrajinské politice mocné spojence, a že přijetí Ukrajiny do EU by pro ČR znamenalo nebezpečné ekonomické potíže, ukazuje, že evropské politice rozumí lépe, než současní vládní politici. V nadcházejících volbách se tak o levicové národně orientované voliče navzájem poperou hlavně uskupení pod vedením Kateřiny Konečné STAČILO! a SOCDEM, a budou se je snažit odlákat od volby hnutí velkoagrárníka Babiše (ANO).

Hnutí SOCDEM, (bývalá ČSSD), známé svou letitou progresivistickou probruselskou orientací, která ho takřka zahubila, asi zkouší přilákat nové, (své bývalé), voliče. V levém vlasteneckém segmentu tak budou příští rok o voliče bojovat hned nejméně čtyři uskupení – ANO, SOCDEM, STAČILO!, a parta Marťana Paroubka - nyní opět pod hlavičkou ČSSD - kterou mazaná Jana Wolfová šikovně SOCDEM, (Ex-ČSSD), úspěšně vyfoukla.

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v redakci v Opletalově ulici (pár kroků od Václavského náměstí).

Likvidace svrchovanosti českého státu

V záloze zatím číhá Robert Šlachta s Přísahou, který se ovšem možná brzy “s-koalí” se Šmardovou SOCDEM. Na levém vlasteneckém spektru tak vypukne doslova sebevražedný boj o voliče. Radost z téhle rvačky zatím budou mít hlavně fialoví. Ovšem pokud STAČILO! a SOCDEM uspějí a získají místa v euro-parlamentu společně s ANO, úsměv fialovým rychle zmrzne, protože opakování podobného výsledku v domácích parlamentních volbách, je pošle do opozice.

Asi nejhorším možným důsledkem přijetí Ukrajiny do EU by byla s tím spojená reorganizace základních pravidel EU, která předpokládá definitivní ukončení suverenity jednotlivých zemí EU, a odevzdání kompetencí v obraně, zahraniční politice, a v řadě dalších oblastí Bruselu.

Kdo je tedy pro přijetí Ukrajiny do EU, je také zároveň pro likvidaci zbytků svrchovanosti českého státu.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky