Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Z Bruselu znějí koledy noční: Vánoční však patří nám! Jak krást, když jeden nespolupracuje. Gang ladí falešné noty pro dvacátý čtvrtý. Orbán zahrál skvělé sólo. Bolero pro dementa. Lejno-part. Poklad, který neukradnou. Halelujá!

Z Bruselu znějí koledy noční: Vánoční však patří nám! Jak krást, když jeden nespolupracuje. Gang ladí falešné noty pro dvacátý čtvrtý. Orbán zahrál skvělé sólo. Bolero pro dementa. Lejno-part. Poklad, který neukradnou. Halelujá!

17. 12. 2023

Tisk článku

Petr Hájek naslouchal skřípajícímu chóru bruselských zločinců, oceňuje brilantní Orbánovo sólo, které ukazuje, že i proti převaze bubnů propagandy lze hrát na nejvyšší úrovni - když někomu skutečně jde o stát, který vede a reprezentuje - a upozorňuje, že máme převahu my, nepodvolení, protože je s námi On

Blíží se Vánoce, oslava narozenin Bohočlověka. Třiadvacátý rok třetího tisíciletí od Jeho vtělení končí stejně zoufale, jako začal. Pětice kolaborantských seskupení, reprezentovaná lunatikem s muzikologickou a politologickou kvalifikací, rabuje a ničí, co ještě ze státu a jeho národů zbývá a co jim přijde pod špinavé pracky: Hospodářský a politický rozvrat žene kupředu velkovýrobou zničujících zákonů a nařízení, zčásti i jednoznačně protiústavních - přičemž spoléhají na sbor politicky zkorumpovaného sboru ve výsměšných talárech ústavních soudců.

Fialový gang iniciativně ještě dalece překonává direktivy svých německých a amerických protektorů v ožebračování „spodních deseti milionů“ občanů, upevňování totalitní diktatury a znásilňování zbytků již tak pokrouceného volebního systému – v plané naději, že mu to pomůže udržet se u koryt, v nichž si sami sobě bohatě prostírají - z našeho. Spoléhají při tom na pomoc Bruselu, kam nyní odkvačil premiér Fiala, aby náš stát ještě více zadlužil a dal svým německým sponzorům najevo, jak důsledně je jeho „gang pěti“ proti vlastní zemi loajální.

Moc to ale nedopadlo. 

Pupíci krátce poklábosili, popili, pojedli – a rozjeli se domů "na ubikace". Kdeže jsou nekonečná celonoční jednání, protahování "summitů" o den či dva nebo velké politické (a finanční) obchody na udržení dojmu, že je EU "jednotná". To bylo v dobách, kdy ještě o něco šlo. Dnes všichni vědí, že je konec – jen není jasné, jak dlouho to bude trvat, a jak krach dalšího německého znásilnění Evropy (tentokrát bez tanků, jen nekrytými penězi) prodat veřejnosti.

Sláva, Ukrajina je v EU! volají vládní korporátní média, ač vědí, že je to jen propagandistická lež.

Ladění falešných not

Stejně tak přelaďují noty, pokud jde o válku Západu proti Rusku ukrajinskýma rukama svázanýma popřevratovým nacistickým kyjevským režimem. Právě tak jako předtím táž média názorně předváděla, co jsou to skutečné „fake news“ a dezinformace, když jásala nad postupem ukrajinských vojsk, která prý již co nevidět budou na Krymu (opakování absurdních výroků kyjevských pupíků), nad Ruskem hroutícím se pod západními sankcemi a Putinem, který prý každou chvíli zemře na blíže neupřesněnou chorobu, tak nyní stejně lživě lkají a naříkají:

Nad proradností amerických Republikánů, kteří kriminálnímu uchvatiteli, dementovi v Bílém domě, blokují další desítky miliard inflačních dolarů pro zkorumpovaný režim (od něhož si dement přes svého syna také „lízl“ pár desítek milionů). Nad zločinností nezkorumpovatelného maďarského premiéra Orbána, jenž totéž zarazil v Bruselu. Nad bojem o moc špiček režimu, které si před blížícím se pádem chtějí nakrást alespoň tak jako Zelenský a jeho klika. Nad neschopností mizející Páté kolony v Rusku, která nedokáže připravit obvyklý barevný převrat a hostinu následného drancování Západem.

PŘIPOMÍNÁME: Protiproud TV v pondělí 18. 12. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další díl pravidelného setkání Petra Hájka s "tvrdým jádrem" nepodvolených. "Porady" se můžete účastnit jako vždy i prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Jen v českých poměrech mediálně občas ještě problikne paprsek jásání:

Nad dokonalou reprízou Husákovy normalizace (ovšem bez její sociální a ekonomické stability) – typicky při brutální likvidaci názorové opozice v akademické sféře („Ševčík padl!“ hlásají titulky propagandistů). Či pomocí justičních zločinů při výrobě politických procesů a vězňů, existenční likvidaci nepohodlných skrze ztrátu zaměstnání či „asanačním“ vyháněním těch nejviditelnějších nepodvolených ze země (budu o tom mluvit ve středu večer ve vysílání PPTV při rozhovoru s Ladislavem Vrabelem). Místo poklidného a rozjímavého Adventu si tím skřípající orchestr tupé propagandy připravuje další falešný part pro blížící se čtyřiadvacátý.

Orbánův ukrajinský sólo-part

Nejvíce se při tom asi aktuálně dere na povrch olej pravdy v sudu otrávené vody ukrajinské lži. Viktor Orbán jim k tomu zahrál moc pěknou etudu – jež měla právě za následek, že „proti očekávání“ proběhl „summit šéfů amerických poskoků“ v Bruselu tak rychle.

Maďarský premiér totiž dával dopředu najevo, že nebude souhlasit se zahájením „přístupových rozhovorů“ s kyjevským režimem. Pupíci se trochu třásli – ale měli páku: zadržované miliardy eur, o které chtěli Maďarsko připravit obvyklou mantrou o ohrožení právního státu.

„Tak mi, grázlové, teď navalte, co mi patří,“ vyzval je s roztomilostí jemu vlastní Orbán. „Víš ty co,“ napadlo dalšího z nástupců knírkatého německého kancléře neblahé paměti, „tak mi ti to hned teď pošleme. A ty si zase odskočíš ze sálu na kafe, a my to zatím odhlasujeme.“ A tak se také stalo.

SLEDUJTE: Ve středu 20. 12. 2023 bude Protiproud TV vysílat na svém youtubovém kanálu "hloubkový rozhovor" Petra Hájka s Ladislavem Vrabelem. 

Jak čelí pronásledování od Rakušana a celého fialového gangu? Proč založil nové politické hnutí - a kam s ním směřuje? Dívejte se od šesté večerní!

Je téměř neuvěřitelné, že něco tak pubertálního beze studu ve veřejném prostoru předvádějí, když se současně snaží zachovat zdání, že jsou dospělí lidé, kteří rozhodují o osudech půl miliardy dalších ve všech končinách zastupujícího říšského amerického protektorátu nad značnou částí evropského kontinentu.

Jenže ono je to samozřejmě jinak. Oni už o ničem nerozhodují. Pouze hledají cesty jak (pro část zmanipulovaných) alespoň trochu uvěřitelným způsobem „implementovat“ příkazy institucí se značkami USA, OSN, WHO, WEF (Schwabové z Davosu), jež implementují příkazy skutečných majitelů klíčů v přítmí za nimi. 

Orbán to vzal s vítězným úsměvem a se slovy „stejně se o přistoupení Ukrajiny bude nakonec rozhodovat jinde“ (tedy v parlamentech členských zemí, které musejí vstup schválit), odešel na kávu (měl si k ní dát vítězný doutník). Musel se neslýchaně bavit, když sledoval, jak tenhle jeho vítězný part musí zkorumpovaná mediální smečka interpretovat co důkaz jednoty.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Bolero

Je ostatně škoda, že se Ukrajina nikdy nestane členskou zemí EU. Její slavnostně vytrubované „přistoupení“ bude mít totiž stejný průběh jako troubení o „přistoupení“ Turecka (s nímž toto largo hráli bruselští pupíci desítky let, než je Erdogan poslal kamsi, stejně jako pupíky z NATO). Mělo by to totiž stejný efekt jako s Tureckem: Německá Čtvrtá říše by se téměř okamžitě rozpadla. Ono se to stane dříve či později stejně – jen by se to takto stalo (k naší záchraně) dříve.

Třeba takový prezident Macron, kovaný zástupce Rothschildů na francouzském teritoriu, dal jasně najevo, že pokud by se měla Ukrajina stát členem EU, Francie by z ní okamžitě vystoupila. Na „summitu“ však samozřejmě „zahájení přístupových rozhovorů“ odmávl – stejně jako všichni – protože takové prázdné politické gesto se aktuálně skomírající propagandě hodilo.

Toto všeobecné vědomí bylo podstatou Orbánova sólo-partu za miliardy (ne)ukradených eur Maďarsku. Pak si ale převzala sólo Němka Lejnová. Šlo samozřejmě zase jen o (inflační a ničím jiným než americkými zbraněmi nepodložená) eura.

Potřebovali kyjevské nacisty zásobit alespoň 50 miliardami, aby dokázali pokrýt všechny zájemce o rozkradení – a ještě chvíli se nezhroutili, když Republikáni mezitím hrají Ravelovo Bolero (rozvíjený chytlavý motiv připravující náhlý dramatický konec) coby přípravný taneček k dementově impeachmentu (odvolání). Hrají to po orbánovsku, chtějí ve skutečnosti něco jiného – vrátit Trumpa do Bílého domu.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Lejno-part

Lejnová ani nestačila naladit – a Victor Orbán jí 50 miliard Zelenskému z partitury vyškrtl. Což ale vůbec nevadí, protože si okamžitě vytáhla náhradní zločin: Způsobní hráči orchestru maďarského sólistu obejdou a – přestože je to zcela proti pravidlům EU, na nichž přece jindy tak vášnivě trvají – vypůjčí si každý svou část almužny, a nácka obdarují „po straně“. Respektive ukradnou je daňovým poplatníkům svých zemí, a pouze Maďarsko jim je ponechá.

Takže opět: Jednota zachována. Respektive ve stojícím vlaku podle známé brežněvovské anekdoty si pupíci zatáhnou rolety – a budou se tvářit, že „expres dál jede“.

A tak je to úplně se vším v tom našem podivném Adventu 23. Už jenom záplatují, vyhrožují a šmírují. Jsou bez peněz (těch skutečných), a tak by z těch virtuálních rádi udělali jen elektronické signály v počítačích prázdných bank. A aby to vypadalo vznešeně, hrají dál temné Wagnerovy akordy kolem „záchrany planety před uškvařením“ (přičemž vzhledem k „línému" Slunci hrozí spíše její zamrznutí). A k tomu vyzývají své zdecimované spoluobčany, aby se (v jejich prospěch) vzdali veškerého zbývajícího privátního majetku – a byli šťastní.

Něco podobného ostatně doporučoval také Spasitel, jehož dvou tisící dvacáté třetí narozeniny se právě chystáme slavit. Jenže On k tomu měl úplně jinou motivaci: Směřovala vzhůru, ke Světlu. K pokladům, které nerezivějí – a zloději, jako ti bruselští, na ně nedosáhnou. Tihle však hledí do temnot, v nichž se… no přinejmenším na každého z nich už vaří voda.

Tak krásný, rozjímavý čtvrtý adventní týden, moji milí nepodvolení. Vše je na dobré cestě. Všechno dobře dopadne, jak nás ujistil Ten, jemuž se vyplatí věřit. 

Alelujá!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky