Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zločinci utržení ze řetězu: Vakcinace, stop levným energiím, chudoba. Teď ještě chtějí zastínit Slunce. Výsledek? Doba ledová a hladomor. Gates navíc přidá rozprašování z letadel. Žádné sci-fi. Reálný horor. Bílý dům je pro. A my?

Zločinci utržení ze řetězu: Vakcinace, stop levným energiím, chudoba. Teď ještě chtějí zastínit Slunce. Výsledek? Doba ledová a hladomor. Gates navíc přidá rozprašování z letadel. Žádné sci-fi. Reálný horor. Bílý dům je pro. A my?

27. 12. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší informace o dalších podobách klimatické lži, jejíž pomocí chtějí ničitelé světa přejít k ještě radikálnějším metodám vyhubení většiny lidstva, protože dosavadní metody nejsou tak účinné, jak doufali - a zotročovaným, pokud nevezmou věci do vlastních rukou, zbývá naděje, že žádný plán nikdy nevyjde

Klimatičtí šílenci neustále vymýšlejí další způsoby, jakými odvrátit po tisíciletí zcela běžné klimatické projevy. Už to není „poručíme větru dešti,“ ale už je to nebezpečné geoinženýrství, které může planetu dostat do permanentní doby ledové, která povede k hladomoru a razantní depopulaci. Ostatně přesně to je ve skutečnosti jejich cílem.

pp

Jak zastínit slunce?

Vzpomínáte si na pohádku Jiřího Wolkera "O milionáři, který ukradl Slunce"? Byla to vpravdě prorocká vize. Současní miliardáři chtějí v rámci "depopulace" na zlatou miliardu otroků přesně totéž. Samozřejmě s falešnými písněmi o dobru a záchraně planety na rtech. Vydávají proto obrovské částky na zkorumpování vědců, - a ti přicházejí s bizardními nápady.

V posledních letech se objevilo již několik různých návrhů, jak zastínit Slunce tak, aby naše planeta razantně ochladla. To by samozřejmě znamenalo, že základní plodiny by již nebylo možné pěstovat v místech, kde jsou nyní zcela běžné, čímž by se drasticky snížily výnosy. To by logicky vedlo k nedostatku potravin pro většinu populace určené k likvidaci.

Je proto bezpodmínečně nutné toto klimatické šílenství zastavit, než bude příliš pozdě…

Jedna skupina takzvaných „vědců“ navrhla postavit obří vesmírnou oponu, která by snížila globální oteplování a "ochránila" Zemi před životodárnými slunečními paprsky.

 pp

Čtěte ZDE: Mýtus o globálním oteplování se hroutí: Mořského ledu je nejvíc za desetiletí. Island v zajetí ledové tříště. Studené počasí dělá těžkou hlavu farmářům v Kanadě. V Australských Alpách jsou rekordní přívaly sněhu. Klimatické lži

Tato megastruktura by se rozkládala na ploše až 4 miliony kilometrů čtverečních a umístit ji chtějí asi 1 milion mil od Země, v oblasti známé jako bod Slunce-Země Lagrange-1, vysvětluje zpravodajský web The Messenger. Tento bod označuje oblast mezi Sluncem a Zemí, kde kombinované gravitační síly hvězdy a planety vytvářejí rovnováhu, jež umožňuje „zaparkovat“ kosmickou loď.

Po instalaci by tato konstrukce mohla snížit množství tepla ze Slunce zachyceného Zemi tím, že odkloní sluneční světlo do vesmíru.

Podle The Messenger není prý zatím zcela jasné, jak by taková sluneční opona ovlivnila světlo, které Země dostává od Slunce, nebo zda blokování slunečního světla směřujícího k Zemi vůbec přinese neočekávané důsledky. Doufejme v základní zákon "Žádný plán nikdy nevyjde".

Technologie solárních plachet

S touto myšlenkou přicházejí „vědci,“ kteří jsou součástí nadace Planetary Sunshade Foundation, skupiny, jejíž webové stránky alarmisticky prohlašují, že „změna klimatu se zhoršuje.“

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Množství, o které by globální teploty klesly, jakmile by byla struktura na svém místě, je podle těchto zločinců „proměnlivé v závislosti na tom, jak dlouho trvá zastavení emisí uhlíku, jak rychle lze uhlík odstranit z atmosféry a zda si společnost (pomatená a zmanipulovaná nekončící hysterickou propagandou, pozn. PP) přeje částečně zmírnit globální oteplování a obnovit teploty do doby před průmyslovou revolucí,“ uvedla ve zprávě z roku 2022 ředitelka výzkumu Planetary Sunshade Foundation Liz Scottová.

S poukazem na technologii solárních plachet – použití reflexních plachet k pohonu kosmické lodi vesmírem pomocí slunečního světla – nadace doufá, že „rychlé“ tempo technologického vývoje v oblasti kosmických vypouštěcích systémů by snížilo náklady na „rychlé vyslání materiálů a lidí do vesmíru, což změní rozsah toho, co je možné,“ uvedl The Messenger.

Planetary Sunshade Foundation tvrdí, že existují dokonce dvě možnosti, jak zničující planetární sluneční clonu postavit, uvádí se na webových stránkách této zločinecké skupiny.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Slunečníky za pochodu, Gates okamžitě

Během primárních fází by projekt mohl být postaven s využitím architektury vypuštěné na Zemi. V závěrečných fázích by se výstavba mohla odehrávat ve vesmíru včetně zdrojů z „Měsíce nebo asteroidů v blízkosti Země, Takto velký projekt ovlivňuje technologii, která by byla použita k jeho výstavbě. Můžeme začít v měřítku, kterého jsme schopni, a učit se, jak dostavět slunečníky za pochodu,“ tvrdí nadace ve snaze plán na uměle vyvolanou dobu ledovou urychlit.

Tato šílenost samozřejmě není jediným projektem zaměřeným na zmírnění údajných klimatických změn blokováním slunce.

Podobný projekt podporovaný Billem Gatesem, miliardářem, kterému už zjevně nestačí vraždit vakcínami, ale teď chce lidem ukrást i Slunce – má za cíl blokovat části slunečního záření směřujícího k Zemi rozprašováním různých částic z letadel do stratosféry (ovšem "chemtrails" vydávají korporátní média nadále za "konspirační teorii", pozn. PP).

Cílem má být opět vyvolat ochlazující účinek na pozemské teploty (a vyvolat hladomor daleko rychleji) – tento efekt je jistě jen čirou "náhodou" tématem sci-fi filmu „Snowpiercer“ z roku 2013, který je v současné době vysílán na Netflixu (coby klasické otevírání "Overtonových oken", metoda přípravy veřejnosti na něco nemyslitelného, pozn. PP).

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v redakci v Opletalově ulici (pár kroků od Václavského náměstí).

Podle zprávy Bílého domu zveřejněné v červenci je i Bidenova administrativa otevřena tomu, aby se podívala na plány ke změně intenzity slunečního světla dopadajícího na Zemi - jako na možné řešení snížení globálních teplot.

„Program výzkumu vědeckých a společenských důsledků modifikace slunečního záření (SRM) by umožnil informovanější rozhodování o potenciálních rizicích a přínosech SRM jako součásti klimatické politiky, spolu se základními prvky zmírňování emisí skleníkových plynů a adaptace na ně,“ uvádí zpráva Bílého domu. „SRM nabízí možnost významného ochlazení planety v časovém horizontu několika let.“

Zločinci spolu se šílenci a zkorumpovanými vědci prostě nastupují už zcela konkrétně. 

Nejde o jedinou věc, v níž je musí probuzení nepodvolení co nejrychleji zastavit. 

Čas se krátí.

 Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky