Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Robot 107: Mrtvé oči v režii ČT. Plky, lži, výhrůžky – ale i výstřel z Aurory. Pryč s korunou! Nepátrejte po střelci z FF UK! Tři hlavní zločiny fialového Gangu Pěti. Nepodvolení? Jdeme vám po krku. Dva politruci na Pavlově smetišti

Robot 107: Mrtvé oči v režii ČT. Plky, lži, výhrůžky – ale i výstřel z Aurory. Pryč s korunou! Nepátrejte po střelci z FF UK! Tři hlavní zločiny fialového Gangu Pěti. Nepodvolení? Jdeme vám po krku. Dva politruci na Pavlově smetišti

1. 1. 2024

Tisk článku

Petr Hájek si z profesionální povinnosti vyslechl nejen žvásty plastové figuríny, ale především interpretaci projevu „umělé inteligence“ v ČT – a překvapilo ho, jak nezastřeně a ostře "signalizuje" likvidaci zbytků státu a nepodvolených

Včera jsme s předstihem přinesli novoroční projev Petra Pavla – tak, jak do redakce „propadl škvírou v časoprostoru“: plky, lži, výhrůžky. Ukázalo se, že jsme sice dostali správný text, ale přece jen „několik vět“ z něho stojí za pár slov. Především kvůli tomu, jak je okamžitě uchopila – a patřičně interpretovala – mafie krytá značkou Česká televize.

Vcelku šlo o pečlivě režírovaný šmírácký kus s mizerným plastovým „robotem-hercem“ v hlavní roli. Zmínit je třeba i scénu: Asi poprvé v historii nepronesl prezident projev z Pražského hradu, ale z nějakého „neutrálního“ nehezkého venkovního prostoru. Příznačně mu dominovala obří moderně-progresivistická socha jakési variace na pštrosa – ptáka, jenž podle lidové tradice před problémem strká hlavu do písku. Byl herci po celou dobu „přítelem po boku“.

Celé frašce předstírající prezidentský novoroční projev dominovala zhruba tři témata: Výhrůžky nepodvoleným, chvála a obrana demoličního fialového „gangu pěti“ a především: výstřel z Aurory pro „Operaci euro“. Česká koruna je totiž poslední překážkou, která dosud aktuálním vládním zločincům brání v úplnému rozplynutí České republiky v německé (tzv. bruselské) 4. říši.

Tomu odpovídal i fakt, že německo-americký robotický uchvatitel na Hradě se ani slovem nezmínil o našem státním svátku. Je to přímo fantastické: Prezident republiky má projev při jedenatřicátém výročí Dne obnovy samostatného českého státu, a přitom pomlčí o tom, že 1. leden je právě tímto státním svátkem. Kdepak chyba v robotově softvéru. Záměr.

Výstřel v režii ČT

Režisér pečlivě sestříhaného záznamu dával úpěnlivý pozor, aby se nikde ani nemihlo čtecí zařízení, z něhož robot splichtěný text přeříkával. Prozrazovaly a zrcadlily to jen jeho mrtvé oči zabodnuté do textu. Plastový projev byl zjevně několikrát přetočen, aby se agent 107 ani jednou nepřeřekl. Výsledkem je zkažená konzerva plná jedu.

Okamžitě po odeznění ji otevřel (ke všemu antičeskému vždy připravený) Daniel Kroupa, někdejší předseda klubu baráčníků zn. ODA. A od první chvíle také moderátorka usilovně obracela první dopředu dohodnuté „komentáře“ k jedinému tématu: K likvidaci české koruny, posledního nástroje, který nám ještě zbývá pro trochu samostatnou hospodářskou politiku – tedy k přijetí polomrtvého eura. Plastový robot 107 přeslabikoval znění „výstřelu“:

„Druhým (naším údajným závazkem) je přijetí společné evropské měny. Je načase, abychom po letech začali dělat konkrétní kroky, které nás k naplnění tohoto závazku dovedou. Přes nekončící diskuse o výhodách a nevýhodách eura pro zemi s otevřenou a exportní ekonomikou, ležící ve středu Evropy, je společná měna logickou budoucností.“

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Kampaň začíná

Šlo o jediný závažný moment v jinak úřednicky plytkém plkání zjevně sestaveném v ping-pongu mezi pěti-gangem ze Strakovky a americko-bruselskými kolaboranty Pavlova již několikrát (skandálními metodami) obměněného týmu v čele s hlavním politrukem, agentem „speciálních služeb“ USA Petrem Kolářem. A pirátská pointa na sebe nedala dlouho čekat.

Na obrazovce se nejprve postupně vystřídali představitelé „gangu“. Mezi nimi jako jedna z prvních hysterická knihovnice z jihomoravského Fialova klanu vládní mafie, Miroslava Němcová. Také ona, coby zástupkyně ODS, dostala otázku na přijetí eura. A hle, toto někdejší „klausovsky euroskeptické trdlo“ to konečně za ODS řeklo jasně: Jsem pro.

„Tak proč už něco neděláte?“ páčila ze všech dalších moderátorka. Jen málokdo se odvážil připomenout (jako Karel Havlíček z ANO), že Robot Pavel v kampani před prezidentskou volbou zavedení eura odmítal. Měl naopak vzniknout dojem (nakonec i explicitně vyjádřený v moderátorčině slovech), že „prekabátěný“ rozvědčík nyní postrčí „gang“ k tomuto „závazku“ (jenž není ve vládním programu, a který dokonce i Fiala ještě po uchvácení Strakovky výslovně odmítl).

„Máte v rukou všechny možnosti zahájit proces přijetí eura. Všichni, s nimiž z vládní koalice hovořím, jsou pro. Tak kde to vázne?“ ptala se marně nešťastnice, na niž vyšla v ČT služba při zahájení „euro-kampaně“.

Vše vysvětlil až Pirát Bartoš, kterého si kvůli tomu nechali až na konec: Vyzradil, že gang pěti se do toho ve skutečnosti už dal. Potichu, za zády veřejnosti, v rozporu s vládním prohlášením. Elektrikář z ministerstva financí prý má už připravenou zprávu, kterou předloží hned na některé z prvních schůzí vlády v lednu. A poté vzápětí proces likvidace české měny rozjedou.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Tři hlavní zločiny

Jde o důležitou informaci – zvlášť před blížícími se volbami do takzvaného europarlamentu. Tihle zločinci mají několik „domácích úkolů“ z Bruselu, o nichž se pochopitelně raději nešířili ani před těmi nešťastníky, kteří je před dvěma roky volili. Jedním je protiústavní změna volebního systému (však také Pavel připomněl, že již ke znásilnění ústavy vyměnil sedm s patnácti ústavních „soudců“) zavedením tzv. korespondenčního hlasování. Tedy legalizace volebních podvodů ve velkém. A druhým je euro.

Třetí, který zmínil v „projevu“ naopak na místě prvním, je prý již splněn, a týká se závazku gangu k americkým protektorům, respektive jejich zbrojovkám: Tedy ona „dvě procenta HDP“ (stamiliardy korun) z našich krvavých daní a vládou nasekaných dluhů – které kromě Bidenovi valí i přímo do bezrozměrné korupční černé díry Zelenského kyjevského nacistického režimu.

Ostatně – to je vlastně jediná zajímavost na Robotově ne-sdělení: Vedle státního svátku samostatné ČR nezmínil slovem ani Ukrajinu. Patrně při pozvolné přípravě kapitulace Západu ve válce s Ruskem ukrajinskou krví má být téma propagandisticky zvolna tlumeno. Zůstanou jen výkřiky nadšení nad teroristickými výpady kyjevských nácků, kteří za pomoci našich smrtících zbraní budou občas vraždit civilisty v Rusku.

Čtěte ZDE: Novoroční plky rozvědčíka z Pražského hradu: Získali jsme je a zveřejňujeme! Skutečný projev ke státnímu svátku ČR obstarala Krásná Neznámá. Život je jinde. Kde? Na sídlištích. U popelnic. Že by už čtyřiadvacátý?

Výhrůžky a lži

Zbytek slohového cvičení z Robotova vystoupení byl už nudný, protože ohřívaný z fialové kaše:

  • Výzvy, abychom hlavně nepátrali po tom, jak to skutečně bylo se střelbou (a střelcem) na FF UK. Vyšetřování skončilo, zapomeňte!
  • Vyhrožování nepodvoleným, aby si dávali velkého majzla na „sociálních sítích“ (obecně v internetovém prostoru), protože je Rakušanova tajná policie (formálně v rukou americko-britského agenta Koudelky) intenzivně sleduje a v rámci ústavně zaručené svobody slova bude stíhat
  • Nechutný útok na exprezidenta Zemana (Politruk Kolář ho zjevně pořád nemůže spolknout)
  • Komický útok na opozici, která prý přece měla vládě navrhnout, jak vládnout, abychom se nezřítili do propasti – takže za tu fialovou demolici ve skutečnosti může ona
  • Výročí (20. a 25.) našeho pozření NATO a EU, zatímco, jak již řečeno výročí samostatné ČR Sto sedmičce za zmínku nestálo
  • Absurdní plk o mistrovství světa v hokeji a biatlonu – malá ale přesvědčivá stopa využití tzv. umělé inteligence (která sice neexistuje, ale počítačová iluze její existence – ač sice o několik řádů nad Robotovou – je stále připitomělá, a vyrábí dorty dle receptu Pejska a Kočičky)
  • Rektální alipinismus vůči „mladým generacím“. Ty nějaký papalášův novoroční projev samozřejmě absolutně nezajímá, jenže bývalý komunistický rozvědčík má ideu „mládí vpřed!“ pevně vrytou do několika mála zbývajících mozkových závitů, jimiž disponuje
  • Propagace vystudované plukovnice-politručky „po jeho boku“, aby se nezdálo, že jediné, k čemu se zatím zmohla, je útrata několika miliónů (z našich daní) při luxusním znovuvybavení prezidentské (Lumbeho) vily, protože po Zemanovi to tam asi bylo moc „lidové“

A tak dále a tak dále. Přesně, jak to k nám již včera „propadlo škvírou v časoprostoru“: Plky, lži, výhružky, banality.

Velmi nebanální je pouze „výstřel z euro-Aurory“. Výhrůžka, že nás již brzy chtějí úplně odzbrojit – a vrhnout už bez jediné možnosti obrany do chřtánu Berlína (Bruselu) a Washingtonu.

To nám ten čtyřiadvacátý pěkně začal!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky