Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Přání do Nového roku: Boj o svobodu. Pražská kavárna zahájila kampaň proti slavnému cestovateli a rybáři. Bdělý soudruh Přibáň: Vágner se prý stal nástrojem desinformátorů. Nakonec vyhrají rozumní lidé. Nebo ne?

Přání do Nového roku: Boj o svobodu. Pražská kavárna zahájila kampaň proti slavnému cestovateli a rybáři. Bdělý soudruh Přibáň: Vágner se prý stal nástrojem desinformátorů. Nakonec vyhrají rozumní lidé. Nebo ne?

5. 1. 2024

Tisk článku

Nikola Bornová komentuje poslední mediální lynč havlistů, kteří přímo psychoticky útočí na každého, kdo by projevil jiný názor, než ten povolený bruselský a multikulturní, což tentokrát odnesl známý lovec velkých ryb a cestovatel Jakub Vágner

Jakub Vágner, filmař, cestovatel, spisovatel a nejznámější český rybář napsal 31. prosince milé, a hlavně vlastenecké přání do roku 2024. Přečtěte si ho sami, podle mě je velice trefné a já sama bych ho do puntíku podepsala. Jakub v něm na nikoho neútočí, jen smutně popisuje realitu v zahraničí a to, jakou oázou klidu ještě pořád jsou země české, i přes ten obrovský tlak ze zahraničí.

Vágnerovo přání do nového roku

“Celý den mi chodí stovky zpráv a všude se píše šťastný Nový Rok…mohl bych tu napsat pár sladkých vět, dostat pár set či tisíc laiků ale raději vám však napíšu, co mě trápí a co bych si opravdu moc přál…Vždy si na sklonku roku kladu otázku, zda to byl dobrý rok. Podle čeho však soudit? Je to pro mě podle množství ulovených ryb? Počtu dnů strávených na rybách? Úspěšnosti mých rybářských filmů nebo podle počtu prodaných knih a produktů? To vše, když se daří, je určitě fajn. Je to však něco, co si člověk odpracuje, a tak logicky v životě slaví úspěch. To neúspěchy nás ale činí lepšími. Nutí nás na sobě pracovat, zlepšovat se, uvědomovat si i své lidské a pracovní chyby. Vítězství jsou sladká, omamná, ale zároveň i nebezpečná.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Uspávají naši mysl, ducha a můžeme mít zdánlivě pocit, že se nám bude takto dařit již navždy. Prohry, zklamání a nakonec i utrpení jsou tedy pro náš osobní rozvoj mnohem důležitější. Stejně tak je ale velmi důležité stát si za svým názorem a nebát se mluvit i v dobách, kdy je svoboda slova velmi ohrožena. Protože tak se posouváme nejenom jako jedinci, ale i jako celý národ. To jsem vždy miloval na té naší malé, ale nádherné zemi. Má v sobě tolik krásy. Žije zde úžasné množství výjimečně nadaných lidí. I když jsme byli historií mnohokrát těžce zkoušeni, náš národ vždy vstal, oklepal se z tvrdých ran a zrodil se silnější. Procestoval jsem svět a viděl věci dobré i zlé.

Necháváme si ukrást naši identitu

Často i věci, kdy jsem si znovu a znovu opakoval, jak jsem šťastný, v jak malebné a bezpečné zemi to vlastně žiju. Stejně tak jsem ale díky svému dědečkovi věděl, že to náš národ nedostal zadarmo. Bylo to vykoupeno potem, dřinou, krví a životy mnoha odvážných lidí, kteří nám předali takto překrásnou a klidnou zem. Byl a je to ten největší dar, který jsme od našich předků dostali. Čím více jsem cestoval, tím jasnější mi bylo, že Česká republika je skutečným rájem na zemi. Na svých cestách vidím jen pomalý, ale zcela zřetelný kolaps naší “vyspělé” západní civilizace. Bohužel nikoli jen na cestách v dalekých krajích, ale na cestách po Evropě. Pomalu ale jistě si necháváme krást naši identitu, naši kulturu, naši historii, naše tradice a necháváme extrémistické menšiny a lidi bez respektu k lidskému životu rozhodovat o většinové populaci.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Našich osudech, našich rodinách, naší budoucnosti. Nechápu ale proč. Proč musíme tolerovat něco, co bude zcela jistě ohrožovat budoucnost našeho národa? Je to plivnutí do tváře našich předků. Rozumím, asi máme mlčet. Má nám být jedno, že se dnes na území Evropy běžně znásilňují mladé ženy, je ubližováno dětem na ulicích a kdokoli se ozve je ihned nazván rasistou a xenofobem. Je to pak měřítko normálnosti? Chceme mít opravdu násilí v těchto podobách jako běžný kolorit našich životů? Chceme, aby podobné činy byly oslavovány, brány jako možné příklady a přenášeny i do naší kultury a dějin? Já bych si totiž moc přál, aby Česká republika byla neustále tak krásnou, klidnou a bezpečnou zemí, kterou nám může ještě stále závidět celý svět… to přeji nám, a hlavně našim dětem. A tak tedy šťastný Nový Rok, a hlavně ve zdraví, prosím. Váš Jakub”

Skvělý příspěvek od přemýšlivého člověka, co myslíte? Jenže v textu je jedna zásadní chyba – normálně popisuje realitu a navíc se pozitivně vyjadřuje o naší vlastní zemi. To je pro poskoky současného sebedestruktivního režimu a různé pokrokáře jak rudý hadr pro býka. Reakce na sebe tedy samozřejmě nedala dlouho čekat – okamžitě se objevil internetový bojovník Dan Přibáň, který snad u sociálních sítí i spí.

Tento Social Justice Warrior, který se svým trabantem vjíždí režimu a České televizi do zadečku tak usilovně, že mu už nevykukuje snad ani jeho vlastní výfuk, je také filmař a cestovatel. Ale takový…jiný. Posuďte sami, jestli si hezké přání Jakuba Vágnera zaslouží takovouhle přepálenou reakci, která skoro jako kdyby vypadla z ústního otvoru řeporyjského prasete nebo z vrchního českého dezinformátora Cempera.

pp

Čtěte ZDE: Svoboda slova musí být zlikvidována kompletně: EU zavádí další cenzorský zákon. Jourová, osvědčená bruselská sekernice, je pod ním podepsána. Původně proti Muskovi, když přebíral Twitter - a "pohrozil", že nebude cenzurovat. Kdy ty zločince smeteme?

Daniel Přibáň: Vágner se stal nástrojem desinformátorů

„Věřím vám, že jste tento post psal upřímně, byť je to smutné čtení. Potíž je, že vy nejste neznámý nástěnkář místní organizace SPD, která takové texty pouští do světa už roky. Jste mediálně známá osoba a tímto jste se stal nástrojem těch, kteří naší zemi, kterou máte tak rád, škodí nejvíce.

Nástrojem kolaborantů, dezinformátorů, lhářů a obchodníků se strachem. Zde v komentářích vás chválí poslanec za fašistickou SPD Kettner, senátorka Hamplová, stálice kolaborantské dezinfo scény vás hájí a loví na váš účet podporu pro sebe, totéž dělá pan Rajchl, v současné době nejodpornější obchodník se strachem u nás, a s nimi další a další, kteří si z vás udělali nástroj pro podporu své agendy, která škodí naší zemi.

Visí na vás to nejhorší, co lze v naší společnosti vidět, a zneužívá vaši popularitu ke zvyšování popularity své. Jste jejich kapitální úlovek a tihle vás rozhodně nepustí a nenechají plavat. Právě jste se postavil na pomyslné podium vedle kapely Ortel a zahrál na stejnou notu.“

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v redakci v Opletalově ulici (pár kroků od Václavského náměstí).

Bdělý soudruh Přibáň

Co myslíte, je taková přepálená reakce, plná argumentačních faulů, opravdu na místě? Proč Přibáň neustále oblézá účty známých osobností, které si dovolují myslet nezávisle, a úmorně na ně útočí svým pseudo-argumentačním slizem? Proč tak visí třeba na účtu známého a racionálně myslícího herního vývojáře Daniela Vávry a spousty dalších svobodomyslných lidí? Proč se snaží dělat takový humbuk kolem každého názoru a informace, které nebyly schváleny současným demoličním režimem?

Jedno jisté – (proti)Česká televize Přibáňovi vždy ráda odvysílá a zpropaguje jeho sérii o ježdění v trabantech. A o to tu asi jde především, že? Získat si svým agresivním aktivismem pro sebe co nejvíc výhod (a pak z vlastního hříchu obviňovat ostatní).

Zajímavé je i to, že odpověď Daniela Přibáně má jen 213 reakcí (z toho jen 129 lajků), ale jeho odpověď je na Facebooku přesto zařazena na první místo. Až pod jeho výblitkem jsou reakce, které mají i přes 1 200 lajků (z toho vše palce nahoru či srdíčka).

pp

Příspěvky režimních poskoků mají vysoký sociální kredit

Na umístění příspěvků a odpovědí v kalifornských sociálních sítích se v tuto chvíli samozřejmě počítá to, kolik lidí na text dál odepíše a jestli na reakci odepsal autor profilu…ale to je jen doplňující „skóre“ pro řazení příspěvku. Na Facebooku totiž zcela očividně funguje i nějaká forma „rankingu“, kdy příspěvky režimních poskoků mají vysoký „sociální kredit“ a řadí se vždy nahoru, a naopak „nepohodlní“ se řadí níže, a zobrazují se méně lidem. Pokud jejich „social kredit“ klesne ještě víc, dostanou tzv. „shadowban“ (nezobrazují se skoro nikomu) a nakonec je účet myslícího člověka úplně zablokován. Jinými slovy – vše je pokřivené, a tak se není co divit, že to křiví i celou společnost.

A to je vše – vypichuji to jen proto, že tu je na dvou příspěvcích na (a)sociální síti Facebook dokonale vidět dělicí linie ve společnosti, která je tak nadšeně podporována našimi mainstream médii i většinou politiků. Protože rozdělování společnosti za pomoci moderních technologií i různých režimních poskoků se všemi těmi jejich dezinformacemi a argumentačními fauly je přesně to, co parazitické struktury potřebují a co je živí.ppNakonec vyhrají rozumní lidé jako Vágner

Já osobně jen doufám, že u nás v současném společenském boji nakonec vyhrají sebevědomí a rozumní lidé jako je Jakub Vágner, Dan Vávra, Petr Staněk, Jiří Havel atd. Ne jedovatí hadi a tupouni jako Daniel Přibáň, Jan Cemper, Luděk Staněk, Dana Drábová, většina politiků s MSM novináři a tisíce dalších oportunistů.

Protože pokud v současném boji myslí vyhraje ta druhá skupina, bude to konec nejen pro naši krásnou zemi plnou šikovných a mírných lidí, ale i pro naši svobodu, budoucnost a nakonec i život.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky