Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mrzne až praští: Meteorologové (nejen) v ČT mají napilno. Tohle nám to globální oteplování nemá dělat! Vše způsobil zločin baronky Thatcherové. Také Obama byl meteorolog. Počasí a klima jsou dvě různé věci. Přijde jaro? Přijde!

Mrzne až praští: Meteorologové (nejen) v ČT mají napilno. Tohle nám to globální oteplování nemá dělat! Vše způsobil zločin baronky Thatcherové. Také Obama byl meteorolog. Počasí a klima jsou dvě různé věci. Přijde jaro? Přijde!

7. 1. 2024

Tisk článku

Petr Hájek se tentokrát nechce věnovat už vlastně "banálním" zločinům levičácké fialové vlády, a už vůbec ne nechutnostem s Jurečkovými "večírky" (za naše peníze), ale míří ke zločinu zcela zásadnímu, který má na svědomí naopak ikona pravičáctví, což dokazuje, že lež a korupce se nakonec nikdy nevyplatí

Mrzne až praští, sněží – prostě normální zima v lednu. Ostatně sněhu a mrazu i v nížinách jsme si užili docela dost i v listopadu – který byl režimní politickou lobby zvanou krycím kódem „meteorologové“ – označen (stejně jako prosinec a vlastně celý minulý rok) za údajně nejteplejší rok na Zemi za dobu měření teplot.

Prostě „globální oteplování způsobené člověkem“ je potvora, teď kvůli němu asi zmrzneme. Aby se tak nestalo, je tu Zelený úděl (Green Deal) nadiktovaný Bruselem, což je zase krycí kód pro konspirační metodu zničení průmyslu a zemědělství členských zemí 4. říše - což má opět na svědomí globální oteplování. Z důvodů, které vidíme právě kolem sebe, se tomu už říká raději neutralisticky „klimatická změna“. Důvod je prostý, stále tentýž a platný ve všech ostatních přímo či nepřímo souvisejících globalistických zvěrstvech – od vakcinačního vraždění domácích, až po válku Západu proti Rusku v tomto případě zatím krmené ukrajinskou krví:

Ač se totiž korporátní média a zločinecké mafie takzvaných klimatologů (korumpovaných vládami a obřími nadnárodními korporacemi) snaží podvod „klimatické lži“ zakrýt jakkoli masívní propagandou, mnozí lidé si dosud uchovali schopnost důvěřovat víc své zkušenosti a zdravému rozumu. To ovšem už je – a stále více bude – „ideologická diverze“ stíhaná jako kriminální „ideo-zločin“.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Zmrznutí a další katastrofy

Žádné „globální oteplování způsobené člověkem“ se samozřejmě nekoná. Znovu si připomeňme, že tento fantaskní pohádkový projekt vznikl vlastně už v šedesátých a sedmdesátých letech z relativně „vědečtějších“ příčin: Tehdy začalo strašení „globálním ochlazováním“ a právě založený Římský klub zločinců vydal první hrůzostrašné předpovědi o brzkém vyčerpání světových zásob uhlí, ropy a plynu. Už jsme podle toho měli být přes dvacet let bez uhlovodíků, proti nimž dnes táž mocná skupina a její následovníci „bojují“ už rovnou zákazy a grýndýly, protože ložiska ropy, plynu a všech ostatních minerálů se stále rozšiřují. 

Ke globálnímu ochlazení mělo údajně dojít kvůli slabé sluneční aktivitě. To dávalo napohled mnohem větší smysl, protože klima i počasí na naší planetě se pochopitelně od aktivity naší „řídící hvězdy“ odvíjejí především. Strašlivé ochlazení a zmrznutí se však nekonalo – což je ostatně pravidelný osud všech alarmistických „předpovědí“ blízkých klimatických katastrof (obvykle se tak má stát za 10 až 20 let). Jakmile termín uplyne, „mediálně“ se na něj „zapomene“ – a nějaká celebrita (Al Gore, princ Charles, dnes král Karel III. atd. atd.) přijde s dalším termínem a dalším strašením.

Nutně tuto zrůdnou ideologii pro své plány na ovládnutí planety a její podstatné odlidnění potřebují. Hlavní roli v tom hrají staří i noví levicoví ideologové, jimž zatím selhaly všechny předchozí pokusy na "revoluční" diktatury. A přesto...

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 8. 1. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Barončin zločin

Za globální oteplování může paradoxně asi předposlední významný pravicový politik (posledním byl Václav Klaus) na evropském kontinentě - Margaret Thatcherová (britská premiérka v letech 1979 – 1990). Je to její jediný, ale zato parádní „zločin“: V polovině osmdesátých let bojovala totiž s hornickými odbory. A protože se jí nedařilo je zlomit (kvůli nim ostatně George Orwell naspal svůj dnes tak často citovaný dystopický román 1984), rozhodla se prostě doly v Británii zavřít.

K tomu ovšem potřebovala nějaký "vnější" argument. Proto v roce 1988 dala docela značné sumy skupině meteorologů (byli prodejní tehdy jako dnes), aby místo strašení globálním ochlazováním (s modely "zauhlení" zemských pólů) naopak dokázali, že právě využíváním uhlí (další uhlovodíky přišly na řadu až později) se zemské klima nebezpečně otepluje. Podařilo se jim to "dokázat" za tři měsíce – a baronka vyhrála. Odbory i uhlí padly.

Jenže tím vznikl „panel IPCC" (1988) – k němuž se přidala stejně zlobovaná a zkorumpovaná Světová meteorologická organizace (WMO). A pochopitelně také OSN, která rovněž potřebovala vykázat nějakou aktivitu – neboť právě tehdy se rodil globalismus – a nebezpečí zničení planety lidskou činností a sodovkovým plynem (CO2) bylo na světě. Nesmírně to vyhovovalo především rodícím se technologickým gigantům a korporacím, které s "vědeckou" pomocí chtěly dominovat – jenže bohaté těžařské koncerny a průmysl na ně navázaný jim stály v cestě.

Podle stejně úspěšného modelu to pak proběhlo v řadě dalších odvětví: Klesající odbyt alkoholu (především piva a vína) vedl k absurdní (s tou "vědeckou" lží už dnes prakticky nelze polemizovat ani s nepodvolenými) kampani proti kouření cigaret. Úvaha spočívala v tom, že když jediná povolená „droga“ bude postupně vytěsněna, převezme uvolněné prostředky na trhu jiná – daleko nebezpečnější – alkohol.

Skoro se to povedlo, jenže mladé generace (žádný plán nikdy nevyjde) začaly sahat spíš po marihuaně a dalších měkkých i tvrdých drogách. Právě tak ptačí chřipky řešily klesající prodej hovězího, nemoc šílených krav to ale vzápětí opět vyrovnala - a tak dále. Stále stejný model s narůstajícími technologickými možnostmi manipulace pořád úspěšnější. Všechno jsou to sice nesmysly, jenže snadno manipulovatelná veřejnost jim již hluboce věří. S klimatem je to právě tak.

Čtěte ZDE: Osm důležitých faktů: Celý podvod s globálním oteplováním je jen manipulací médií, politiků a zkorumpovaných „vědců.“ Byznys za biliony dolarů a jeho otec Al Gore. Žádné vědecké důkazy neexistují. Chtějí vyvolat hladomory

Meteorologové pod falešnou vlajkou

Jde o klasické „operace pod falešnou vlajkou“, které se později skvěle uplatnily v mezinárodní politice především imperiálních Spojených států. Ta klimatická má však rozměr globální a směřuje k nastolení Nového světového řádu a jediné “světové“ vlády (její zárodky jsou v G7, G20 atd.) - pod americkým velením.

Je ostatně docela příznačné, že významná teroristická organizace v USA se jmenovala Weatherman, (Meteorologové) později Weather Underground Organization. V sedmdesátých letech měla na svědomí nejméně dvacet bombových útoků po celé Americe – a připomeňme, že jejím členem byl (nikoli mimochodem) i pozdější černoch v Bílém domě Barack Obama. To mu ale v jeho prezidentské kariéře – vzhledem ke správné barvě pleti (černý rasismus právě nabíral na síle) – nikdo nepřipomínal. Proč také, když ani nevadilo, že se nenarodil v USA (což odporuje tamní ústavě)?

Tihle ultralevičáčtí „Meteorologové“ si dali jméno podle jedné písně Boba Dylana, v níž zpívá „Nepotřebujete meteorologa, abyste věděli odkud vítr fouká“. Pro epochu vzniku absurdního klimatického zločinu to bylo docela výstižné. Pokud by se dnes někdo na slova této písně odvolával „kontrarevolučně“ z hlediska zdravého lidského rozumu, zardousí ho (přinejmenším společensky) stejní terorističtí "zelení meteorologové". 

„Klimatická“ operace pod falešnou vlajkou dnes dosahuje svých zničujících výšin ve všech grýndýlech, konferencích proti sodovkovému plynu a podobných smrtících „válkách“ usilujících o zchudnutí blahobytem zpitomělého obyvatelstva Západu. A většina – i když jí zcela otevřeně navlékají oprátku na krk – své zotročení fascinovaně "dobrovolně" přijímá. Zvláště když mladé generace, uvězněné v digitální paralýze sociálních sítí, jdou v prvních řadách tohoto" pokroku" do koncentráku, jaký žádný diktátor předtím nevymyslel.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Přijde jaro, přijde...

Udeřila zima a „meteorologové“ (dnes hlavní skupina zkorumpovaných „vědců“ – těsně před „zdravotníky“) mají plné ruce práce, aby se s výkladem poprali. Žnou jedovaté plody své vlastní dračí setby. Donedávna bylo pokládáno za jednoznačný (snadno dokazatelný) fakt, že počasí a klima jsou dvě zcela odlišné věci.

Na „naší straně barikády“ by proto bylo docela snadné argumentovat stejně: Jako třeba úvodem zmíněný "bonmot", že to globální oteplování je ale mrcha, protože kvůli němu zmrzneme – protože „ONI“ tak skutečně mluví. Kvůli tomu přece změnili termín na „klimatickou změnu“, takže teď všechno – včetně ostrých mrazů – má příčinu v sodovkovém plynu. A opět je to stejné:

Stejně jako vakcinace smrtelně nebezpečným očkováním proti covidu má příčinu v uměle vyrobeném a rozšířeném viru. Sice se „bohužel“ nepovedl tak, jak "ideoví otcové" předpokládali, ale na smrtelnějších verzích v amerických laboratořích na Ukrajině „vědci“ intenzivně pracují.

Stejně jako bratrovražedná válka dvou největších slovanských národů má prý příčinu v „ruské agresi“. Nikoli gedy v pokusu úplně obklíčit Rusko americkými poddanými v NATO – a v ruském „měkkém podbřišku“ instalovat jaderné rakety – a dostat tak největší stát světa na kolena (a pak ho vydrancovat, aby Západ ještě pár roků mohl existovat). Nikoli v krvavém státním převratu v Kyjevě v roce 2014 – zorganizovaném administrativou „meteorologa“ Obamy.

Jenže na té „naší straně“ – na rozdíl od té teroristické „meteorologické“ pořád ještě platí, že lež zůstává lží. Proto víme, že ani současné mrazy nejsou projevem „změny klimatu“ (bylo by to docela nepříjemné, lepší je oteplování, než zmrznutí – když nám navíc vyrážejí z ruky uhlovodíkové prostředky na zahřátí). Je to prostě nevyzpytatelné počasí, nikoli klima - to je o něčem úplně jiném (Slunce, magnetický pól a spousta dalších věcí, na něž nemá člověk absolutně žádný vliv).

Žádné měřící stanice – které "meteorologové" umísťují do teplých měst a dalších míst, aby dostali požadovaná „data“, když ta zfalšovaná napřímo (a postupně odhalovaná) už nelze tak snadno použít – to nezachrání.

Mrzne. V povětří i v politice. Ale my víme, že "Přijde jaro, přijde," jak zpívá česká lidová.

Báječný Dylan měl v té své "umělé" písni sice pravdu – ale je to Američan. A nám nezbývá než věřit, že možná se také u nás přece jen brzy objeví vláda, jejíž ministr bude mít tolik odvahy jako jeden současný izraelský (že by se u něj inspirovala Černochová - Fialová navzdory její otrocké oddanosti Izraeli určitě nehrozí), který odmítl opatrnou americkou kritiku vraždění tisíců palestinských civilistů v Gaze slovy:

„Nejsme hvězda na americké vlajce.“




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky