Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Česká záhada: Fenomén Babiš by neodhalil asi ani Tucker Carlson. Léčba Putinem platí jen pro standardní svět. Brněnská mafie vs. Rakušanova vs. Slovákova? Bruselské vepřové ve vlastní šťávě. Starosti s nevděčnými otroky

Česká záhada: Fenomén Babiš by neodhalil asi ani Tucker Carlson. Léčba Putinem platí jen pro standardní svět. Brněnská mafie vs. Rakušanova vs. Slovákova? Bruselské vepřové ve vlastní šťávě. Starosti s nevděčnými otroky

11. 2. 2024

Tisk článku

Petr Hájek si je sice vědom, že rozhovory Protiproud TV nevzruší svět jako Carlsonovo interview s ruským prezidentem, ale přesto je přesvědčen, že jen u nás lze zahlédnout tajemnou podstatu šílenství, které využívá 4. říše ke své neuskutečnitelné záchraně

Západním světem doznívá otřes, který způsobil rozhovor Tuckera Carlsona s Vladimírem Putinem. Hvězdný Američan, po vyhazovu z televize FOX News vpravdě nezávislý, se podle tamních korporátních médií neomaleně vměšuje do houstnoucí předvolební kaše ve své vlasti.

Rozhovor – skoro tak dobrý jako ty na Protiproudu (kdybychom se jen pokusili naznačit zájem o něco „carlsonovského“, už bych bručel) doporučuji všem, kdo ho neviděli (u nás včera s českými titulky).

 

A do toho vpadl Donald Trump, který na předvolebním shromáždění v Conway nejen zopakoval, že jako prezident nebude skrze NATO bránit ty "spojenecké" země, které dost neplatí americkým zbrojovkám, ale naopak bude prý „povzbuzovat Rusko“, aby si s takovým neplatičem dělalo, "co se mu zlíbí". Povzbuzovat by nejspíš musel hodně, protože Vladimír Putin zopakoval, že ho pobaltští či polští trpaslíci naprosto nezajímají – pokud skrze ně NATO Rusko nenapadne. 

Ani nelegitimní bruselská klika Bidenových poskoků neví, kam dřív skočit. Blíží se volby do takzvaného Evropského parlamentu a v guberniích to vře. Nejen masovými protesty zemědělců. V Německu zvažují, že jako výraz "vývozní demokracie" zakážou AfD - protože už je na druhém místě v (i tak cinknutých) preferencích. V Rakousku zase jasně vedou Svobodní, kteří chtějí aplikovat Orbánův model. Slovensko po té cestě již s novou Ficovou vládou jasně vykročilo. Jen u nás je situace – jako vždy – „specifická“.

Čím to?

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Podívejte se na rozhovor Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti 

Léčba Putinem

Carlsonův úder byl mířen přímo na mordu globalistické mafie v médiích i v politickém provozu na obou stranách Atlantiku. A ta zareagovala přesně podle objevu jistého sovětského vědce Pavlova, když demonstroval „podmíněné reflexy“ u psí smečky: Když jim dáváte žrát a současně rozsvítíte, stačí pak jen rozsvítit – a i když žrádlo nikde, začne intenzivně slinit.

Téhle smečce už dlouhá leta její pánové z temného přítmí v zákulisí servírují k přežvýkání pro veřejnost lži a dezinformace při výstavbě fašounského koncentráku s nápisem na průčelí „Liberální demokracií ke svobodě“ – a vždycky přitom „rozsvítí“ korupčními reflektory (především koryta v trafikách a prachy). Na Carlsonův rozhovor jim proto intenzivně tekly z huby sliny – aniž ho ještě viděli. A což teprve potom!

A ještě v konfrontaci se „shodou okolností“ právě zveřejněnou Zprávou zvláštního vyšetřovatele Roberta Hura, který sice zjistil, že prezident Biden chová protiprávně ve své garáži přísně tajné dokumenty, ale nemá smysl ho prý za to obvinit (jako obvinili Trumpa), protože soud by ho vzhledem k zjevné demenci stejně určitě osvobodil (mají to ale v té Americe stále zajímavější interpretace spravedlnosti - coby vzor pro naši fialovou realitu).

„Biden si nepamatuje, kdy zemřel jeho syn nebo kdy byl viceprezidentem, a Putin odříkává z hlavy dějiny devátého století!“ komentoval to Trumpův syn.

Ale ona celá ta „léčba Putinem“ má být zřejmě využita jako záminka pro již dlouho chystanou výměnu dementního Bidena za někoho příčetnějšího. Úvaha, že by jím měl být třeba Gavin Newsom (guvernér Kalifornie, který tenhle kdysi bohatý stát proměnil v trosky aktuálně těsně před bankrotem, takže boháčské krysy už jako první prchají do jiných koutů USA), nebo Michelle Obamová (přivedla svého poslušného Baracka do řad teroristické organizace Wheatermen – a pak logicky do Bílého domu), je pokud jde o příčetnost současných amerických levičáckých elit vcelku příznačná.

NENECHTE SI UJÍT, NEPODVOLENÍ!

Protiproud TV v pondělí 12. 2. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou "poradu" šéfredaktora Protiproudu s tvrdým jádrem nepodvolených o aktuální situaci v naší těžce zkoušené vlasti.

Do pořadu můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Brusel ve vlastní šťávě

Rozhodně nedoporučuji tuhle toxickou konzervu „bruselského vepřového ve vlastní špíně“ ani otevírat. Už jen puch může nepodvoleného člověka těžce poškodit. Line se ostatně v mírně zředěné a předžvýkané podobě (viz popsaný mechanismus výše) denně z ČT a dalších médií „pavlovovského korporátu“. V principu je určena ke konzumaci nešťastným zpitomělým jedincům, kteří (podle Schwabovy a Lejnové gríndýlové odtučňovací kůry davoského střihu) jsou tak jako tak určeni k pokrokové depopulaci v rámci Velké klimatické lži, nebo v lepším případě ke službě v řadách „zlaté miliardy“ otroků. 

Kupodivu však ne všichni po tak krásné budoucnosti touží. Ukazují to stále narůstající a sílící bouře „bruselským puchem probuzených“ prakticky ve všech guberniích (dříve členských státech) potácejícího se impéria. 

A protože Brusel je ve skutečnosti jen kódové označení pro Berlín a takzvaná "unie" je fakticky jen 4. říše v pokračování té předválečné Třetí, tak se opět chystá vyřešit své problémy tradičním způsobem: Útokem na Rusko a vírou, že jeho vyrabováním získá nekonečné zdroje surovin (a otroků) k prodloužení své "nadčlověčenské" existence. 

Starosti s nevděčnými otroky

Proto kancléř Scholz, jemuž už raší pod nosem typický knírek, vyrazil za moře zjistit, nakolik si může na ukrajinském bojišti s "Bundesnato" dovolit přitlačit, aby udržel při životě skomírající spřátelený nacistický režim v Kyjevě.

Moc to nevyšlo. Dozvěděl se, že zrovna teď na něj nemají zrovna náladu, protože sami nevědí, která válka je pro ně zrovna důležitější: Jestli vraždění Palestinců v Gaze (sionistickýma rukama), nebo bombardování Hútiů, kteří jim komplikují byznys, nebo příprava útoku na bohatou Persii (Írán), nebo bombardování Sýrie a Jordánska.

No prostě typické starosti s "udržením míru", zatímco "válečný zločinec Putin" čelí sankcím, protože si dovolil odmítnout vyvražďování ruskojazyčných spoluobčanů na východě Ukrajiny po krvavém státním převratu v Kyjevě, kde náckové - podle amerických not a za jejich prachy - svrhli demokraticky zvoleného prezidenta - a otevřeli ruský "měkký podbřišek" generálům NATO.

A teď ti nevděční Evropané a Američané dobrosrdečným Davosanům připravují další starosti. Nakonec by snad chtěli zpátky ten svůj ohavný svět, v němž jsou dostupné energie, fungující průmysl a zemědělství a lidé se dělí na muže a ženy - no to typické zpátečnictví Kremlu.   

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Specifika brněnské vlády

Naštěstí aspoň u nás je klid. Vaří se to ve zmíněném Německu, připravuje v Rakousku, Orbán hrozí "demokracií bez přívlastků" v Maďarsku, pořádek si udělali Slováci (údajné masové protivládní protesty jsou jen zbožným přáním a mystifikacemi ČT a spol.), jak vypadá demokratické převzetí moci předvádějí Tuskovi Poláci, když vítěze voleb (PiS) zlikvidovali "fialovou metodou" spojením pytle blech. I tam jsou zemědělci  na traktorech - a ještě nejspíš není dobojováno. 

"Specifikum" situace Zemí koruny české probíhá v režii Fialovy brněnské vlády - doplněné pražskou kavárnou a bruselskými Piráty (o lidovcích už netřeba ztrácet jediné slovo). Patří dnes k úhelné laboratoři 4. říše, v níž se zkouší, jak násilím udržet moc -  a přitom stínovat, že jde o "vůli lidu" (navzdory skutečnosti, že premiér je nejméně oblíbeným předsedou vlády na celém světě).

Laboratorní výsledky jsou však ve zbytku Říše neaplikovatelné. Mají totiž neopakovatelné jméno: Andrej Babiš. Uhranutost tímto jménem totiž nejprve způsobila spojení nespojitelného pod vedením brněnského somnambula Fialy - a následně vytvořila ve značné části "nefialové" veřejnosti představu, že majitel Agrofertu je v opozici k vládnoucí mafii. On je ale pouze kmotr její jiné větve. To je skutečně "česky specifický fenomén": slovenský miliardář v konfliktu s brněnskou mafií vedenou Donem Pablem (v křesle ministra "spravedlnosti") a její druhou větví vedenou českým Rakušanem (v křesle ministra vnitra). 

Tohle je prostě nezopakovatelné.

A tak zatímco naši sousedé řeší vlastně docela známou rovnici kontrarevoluce (jak vyrvat z rukou moc revolucionářům - dědicům Trockého verze světové revoluce), u nás se potýkáme se záhadou "specifika brněnské vlády". 

Copak tomuhle může někdo na světě porozumět? 

Když ani my ne.

Možná by měl přijet na interview s Babišem Tucker Carlson. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky