Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rozhovor roku: Esoterická tajemství mezi Putinem a Carlsonem? Proč posedlí tak běsní? A proč naopak normální lidé na Západě Putinovi stále lépe rozumějí? Formuje se světová internacionála normálních?

Rozhovor roku: Esoterická tajemství mezi Putinem a Carlsonem? Proč "posedlí" tak běsní? A proč naopak normální lidé na Západě Putinovi stále lépe rozumějí? Formuje se světová internacionála normálních?

12. 2. 2024

Tisk článku

Andrej Perla se z jiného úhlu vrací k "rozhovoru roku" a nalézá v něm mnohá na první pohled nezřetelná poselství, kterým rozumějí normální lidé, ale pro "posedlé" rusofobní politické a mediální "elity" na Západě jsou zcela nepochopitelné- právě tak jako rostoucí Putinova popularita v Internacionále normálních

Rozhovor Vladimira Putina s Tuckerem Carlsonem vyděsil Západ natolik, že začal dokonce říkat pravdu. Ta pravda je jednoduchá: Putin si v západních zemích vytváří obrovskou skupinu příznivců - vlastně takovou "pátou kolonu" obránců tradičních hodnot normálního světa.

Vyučování Západu

Televizní pořady, které sledují lidé po celé planetě, jsou nesmírně vzácné. Rozhovory, o kterých bez nadsázky mluví celý svět, o kterých píší všechna světová média bez výjimky, téměř nevidět. Interview Vladimira Putina s Tuckerem Carlsonem je jednou z těchto vzácných výjimek. Padesát milionů zhlédnutí jen během prvních pěti hodin, dál už je zbytečné počítat miliony komentářů, tisíce článků.....

Pro domácí v Rusku však mohlo být paradoxně sledování a poslouchání prezidenta vlastně až trochu nudné. Z jejich pohledu totiž Vladimir Putin neřekl téměř nic nového. Nic, co by neřekl už dříve. A pokud jde o "edukativní" části jeho poselství, nešlo o nic, co by každý Rus neznal ze školních lavic,

Známe dějiny starověkého Ruska a jeho křest. Známe dějiny Ukrajiny i peripetie Západem zorganizovaného státního převratu v této nešťastné zemi. Víme, že oboje by nebylo možné bez přímého zapojení Spojených států a že válečné akce skončí, jakmile se zastaví dodávky zbraní ze Západu, který přes Ukrajinu vede s Ruskem nepřímou válku.

pp

Čtěte ZDE: Carlson naboural zeď: Zděšení z prvního otevřeného rozhovoru s Putinem. Z čeho ten strach? Cenzurou mystifikovaná západní veřejnost se konečně dozvěděla pravdu. Příčina? A jak válka na Ukrajině skončí? Proč Rusko nikdy neustoupí?

Média jedou jako flašinet

Nicméně právě proto si můžeme v Putinově rozhovoru s Carlsonem všimnout skrytých významů. Přesněji řečeno, můžeme se pokusit odpovědět na otázku, koho Vladimír Putin především oslovil a čeho chtěl debatou s populárním a nyní brutálně skandalizovaným novinářem dosáhnout.

Hodně pomůže reakce západních médií - především těch, která jsou nejvíce nepřátelská vůči Rusku a nejvíce podporují globalismus a Demokratickou stranu USA. Jedou jako flašinet.

Putinův rozhovor je jimi jednoznačně chápán jako přímé vměšování do voleb amerického prezidenta. Washington Post píše, že Putin mluví přímo k hnutí MAGA (Make America Great Again - Trumpovci) a pomáhá Trumpovi:

Ruský prezident chtěl využít příležitosti a oslovit příznivce MAGA v republikánské straně. To by mohlo zvýšit šance Donalda Trumpa na znovuzvolení a přesvědčit republikány, aby nadále blokovali vojenskou pomoc Ukrajině.

CNN zase soudí, že "Putin z rozhovoru s Tuckerem Carlsonem odchází s propagandistickým vítězstvím" a dodává: "Carlson poskytl Putinovi platformu pro šíření jeho propagandy mezi celosvětovým publikem..... Bylo to velké propagandistické vítězství Putina, který nyní může - a bude - setkání využívat ve svůj prospěch."

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Deník New York Times jde ještě dále. Píše, že Putinův rozhovor ukazuje slabiny americké politiky a to, jak se republikáni změnili - už prý nejsou v čele konfrontace s Ruskem, nyní jsou pro sebeizolaci.

Hillary Clintonová však byla pochopitelně nejdivočejší - se snahou znovu vzbudit mccarthismus z padesátých let minulého století. Tucker Carlson prý udělal velmi nebezpečný rozhovor: To je znamení, že ve Spojených státech jsou nyní lidé, kteří jsou pátou kolonou Vladimira Putina.

Celkově hlavní poselství amerických "velkých médií" zní: Putin velmi vážně ovlivňuje naši domácí politiku - a je třeba s tím něco dělat. Nezbývá než přiznat, že "naši západní partneři" mají vlastně naprostou pravdu. Ale jen málokteří z nich si rozsah této "katastrofy" uvědomují.

Světová internacionála normálních?

Putin má na Západě obrovské publikum a mezi normálními lidmi je nesmírně populární. Ale mnohem důležitější je, že se nyní ukázal jako politik, který pracuje s veřejným míněním a navzdory veškeré dunící antiruské propagandě a cenzuře může významně působit na další vývoj západního světa.

Carlsonův rozhovor byl epochální nikoli proto, že by odhalil nějakou novou, Západu neznámou pravdu. Ale proto, že Putin tímto rozhovorem dost možná položil základy pro vytvoření autentické Internacionály: Světové internacionály normálních lidí.

Totiž - kdo je to ten "normální" člověk? Ten, kdo sdílí tradiční hodnoty. Kdo chce žít ve světě s normálními zákony a normálními státy (ne nutně přátelskými), což je pro něj důležitější než vládnoucí nadnárodní korporace a jejich zájmy.

V tomto normálním světě normální lidé jako muž a žena zakládají normální rodiny, aby měli normální děti a pracovali na lepším životě. Jenže právě tuto normalitu se Západ rozhodl zničit. Proto normální člověk v šílejícím západním světě nutně "rozumí Putinovi". Normální člověk v moderním světě je proto v tomto smyslu nutně proruský.

NENECHTE SI UJÍT, NEPODVOLENÍ!

Protiproud TV v pondělí 12. 2. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou "poradu" šéfredaktora Protiproudu s tvrdým jádrem nepodvolených o aktuální situaci v naší těžce zkoušené vlasti.

Do pořadu můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Západ se již dlouho bojí takové "internacionály", která rozumí Rusku. Nejvíce ze všeho se obával toho, že Rusko bude mít v zemích dekadentního Západu stále větší množství příznivců. Již ve 20. století byl tento strach ztělesněn v několika válkách. V 21. století to přichází znovu. Jenže - ať dělají, co dělají - tato nová internacionála Západ krok za krokem proměňuje.

Reakce na rozhovor ukazuje, že na Západě je obrovská část lidí - fakticky většina - stále docela normálních.  Jak jinak si vysvětlit, že Carlson - odevšad vyhozený, prakticky vyvrhel - je stále tak populární?

Ze stejného důvodu jako je Marine Le Penová ve Francii politickou jedničkou s 36 % hlasů. Ze stejného důvodu jako v Německu, kde Sarah Wagenknechtová, která vyzývá k nevedení války s Ruskem, den po založení vlastní strany dokázala, že ji jistě dovede do parlamentu. Ze stejného důvodu, proč má v Americe "nenormálními elitami" nenáviděný Donald Trump už 47 % voličů a v jeho cestě za návrat do Bílého domu se ho všemi skandalizacemi nedaří zastavit.

Všichni tito politici a jejich voliči určitě nejsou zrovna přáteli Ruska - nebo alespoň většina z nich. Ale jsou to normální lidé jako my. Proto Putinovi naslouchají a v některých věcech s ním souhlasí.

Dostane rodící se "nová internacionála normálních" nějaký formální rámec a statut? Nebo zůstane něčím, o čem všichni vědí, ale na co nikdo nemůže sáhnout? A je to vůbec důležité? Těžko říci. I když příznivcům chápání skrytých významů doporučuji pozorně sledovat "hnutí rusofilů", o kterém nejednou psal Tsargrad. Sapienti Sat (chytrému napověz), jak se již od latinských dob říká.

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Je to až komické. Demokraté z druhé strany oceánu už mimo jiné stihli Carlsonovi vytknout, že prý klade Putinovi "esoterické" otázky. Podle definice je esoterika zhruba totéž, co mystika. Něco jako duchovní mystické poznání, kterému rozumějí jen zasvěcení. Skryté významy napohled normálních věcí, chcete-li.

O čem to tedy jeho hysteričtí kritici mluví? Vždyť v tom, o čem Putin s Carlsonem hovořili, rozhodně žádná mystika nebyla. Jde však o to, že odpůrci normálního světa neměli odvahu vysloviti to nahlas: Bůh, víra, církev - to je děsí. Téměř už nedokážou vyslovit ani slovo křesťanství.

Je to velmi podobné, jako když člověk posedlý ďáblem nedokáže vstoupit do kostela. A tihle posedlí nedokážou už ani parafrázovat duchovně zbarvené otázky položené Putinovi. Protože je to pro ně nelíčeně děsivé.

Zatímco "normální konzervativec" Carlson položil ruskému prezidentovi normální otázku: Jak můžete jako křesťan nařídit vojákům, aby zahájili útok? A od křesťanského politika dostal stejně normální odpověď:

Při obraně vlasti nejen můžete, ale musíte. A dále promluvil o ruské duši a o Dostojevském. To je pro rusofobní Anglosasy nepochopitelné. A specificky pro americké Demokraty je zcela nepochopitelné, jak je vůbec možné v politickém rozhovoru mluvit o duchovnu.

Tyto hodnoty jsou pro ně zcela ztracené.

Také proto je Rusko "odsouzeno" k vítězství.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky