Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Velký mentální reset: Cesta do otroctví přes covid, klima a migraci. To hlavní je lidi zblbnout. Normální člověk to svinstvo snadno prohlédne. Válka proti lidskému mozku vrcholí. Špinavé plány WEF

Velký mentální reset: Cesta do otroctví přes covid, klima a migraci. To hlavní je lidi zblbnout. Normální člověk to svinstvo snadno prohlédne. Válka proti lidskému mozku vrcholí. Špinavé plány WEF

9. 4. 2024

Tisk článku

Patricia Harrityová komentuje výsledky výzkumu molekulárního genetika, který odhaluje mechanismus indoktrinace lidských mozků

Molekulární genetik Dr. Michael Nehls odhalil dosud neznámý neurobiologický mechanismus indoktrinace, který zásadně mění osobnost.

V rozhovoru se známým americkým novinářem Tuckerem Carlsonem hovořil o svých alarmujících zjištěních o bezprecedentním útoku na duševní svobodu, ke kterému došlo během pandemie covidu. Tvrdí, že "tichá válka" proti lidskému mozku již probíhá.

Podle doktora Nehlse se jedná o "radikální, plánovanou transformaci miliard životů" a je nezbytnou podmínkou Velkého resetu, který Světové ekonomické fórum (WEF), mnozí političtí představitelé a další technokraté předpokládají do roku 2030.

Dr. Nehls tvrdí, že před přijetím jejich zotročení muselo dojít k Velkému mentálnímu resetu, který zcela zruší naše soukromí a vlastnictví a povede nás k dystopické existenci.

NENECHTE SI UJÍT!

pp

Další rozhovor Petra Hájka s bezpečnostním expertem Michalem Svatošem se zaměří především na válku Západu proti Rusku na Ukrajině, kterou kyjevský režim prohrává, ale také na to, co se v tomto ohledu nyní bude dít u nás a v celém chřadnoucím bruselském panství.

Uvede Protiproud TV ve středu 10. 4. od 18:00.

Co Dr. Nehls zjistil

Dr. Nehls je uznávaným autorem knihy The Indoctrinated Brain (Indoktrinovaný mozek), která popisuje tento z velké části neznámý neurobiologický mechanismus. Ten byl pro tento nelidský proces indoktrinace zneužit způsobem, který je stejně perfidní jako geniální.

Dr. Nehls na své stránce Substack píše:

"Ohromující množství důkazů naznačuje, že boj proti neustálým pandemiím (podle zprávy WEF Risk Report 2023 byl Covid-19 jen začátkem), bezuzdné klimatické změně a státním hranicím jsou aspekty jediné, skryté války proti lidskému mozku."

Skutečným bojištěm je naše autobiografická paměť, a tím i mentální imunitní systém naší společnosti. Prudký pokles duševního zdraví ve všech věkových skupinách není jen vedlejším produktem chybné strategie boje proti Covid-19, ale logickým vyústěním skrytého a sofistikovaného procesu neuropatologické indoktrinace.

Cílem tohoto procesu je "velký mentální reset", který lidstvo donutí "dobrovolně" přijmout nový totalitní systém od samého počátku, navzdory jeho zásadní neslučitelnosti s lidskou přirozeností."

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Dobytí lidské mysli

Během nedávného rozhovoru se Tucker Carlson zeptal doktora Nehlse: "Proč, když se ukázalo, že mRNA vakcíny nezastavují přenos infekce, je vlády nadále prosazují mezi obyvatelstvem?".

Dr. Nehls odpověděl, že nejde o zdraví lidí ani o vydělávání peněz.

"Šlo o ovládnutí mysli lidí. A to je ještě horší než podkopávání schopnosti myslet. Pokud tedy zastavíte produkci nových nervových buněk a přinutíte hipokampus, aby si zapamatoval všechny nově předkládané příběhy vyvolávající strach, pak se tyto příběhy skutečně dostanou do mozku. Lidé si je v hipokampu zapamatují, ale za určitou cenu: přepíší již existující vzpomínky."

"Takže se stane to," pokračoval Nehls, "že s novými příběhy o strachu, technokratickými příběhy, přepíšete své již existující vzpomínky, svou individualitu nebo osobnost, a to všechno změníte."

"Kdyby to bylo úmyslné, byla by to ta nejhorší věc, jaká kdy byla udělána," odpověděl Carlson.

"Rozhodně," souhlasil Nehls.

Poznámka

Zdá se, že vzhledem k tomu, že Carlson i Nehls věřili v existenci covidu jako takového, byli i oni do jisté míry oběťmi té nejhorší věci, která se kdy stala.

Výňatek z rozhovoru Tuckera Carlsona s doktorem Michaelem Nehlsem si můžete prohlédnout níže (celý rozhovor najdete na webových stránkách Tuckera Carlsona): 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Slovenské volby a česká politika: Fialoví oblíbenci západní vrchnosti. Volby jako referendum o Ficovi? Hysterie aktivistů a politiků Sorosovy kavárny. Jako v padesátkách. Lokajové a hulváti. S „podučiteli“ se zase roztrhl pytel

Slovenské volby a česká politika: Fialoví oblíbenci západní vrchnosti. Volby jako referendum...

Obrázek jak učebnice: Bratři si berou svou zemi zvolna zpět. My tu naší rychle ztrácíme. Proč? Noc dlouhých ksichtů. Nebojujeme jen proti tělu a krvi. Patří korunovační kříž Kapitule, nebo státu a lidu? Přenese se slovenský oheň k nám?

Obrázek jak učebnice: Bratři si berou svou zemi zvolna zpět. My tu naší rychle ztrácíme....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky