Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Šílenství se stupňuje: Válka EU proti Rusku i bez USA a NATO? Hra s ohněm. Američtí šikulové radí Bruselu: Jděte do toho, Putin blufuje, jaderné tlačítko nezmáčkne! A když, tak USA se to netýká. Odskáčou to hloupí Evropané

Šílenství se stupňuje: Válka EU proti Rusku i bez USA a NATO? Hra s ohněm. Američtí šikulové radí Bruselu: Jděte do toho, Putin blufuje, jaderné tlačítko nezmáčkne! A když, tak USA se to netýká. Odskáčou to hloupí Evropané

26. 4. 2024

Tisk článku

Petr Akopov se zamýšlí nad jednou významnou "analýzou" ukrajinského konfliktu, která ukazuje stupňovanou zvrácenost myšlení západních mocenských kruhů, jež si hrají s myšlenkou, že neřešitelné krize, do nichž své země vlastní vinou dostaly, by mohl vyřešit "sólo útok" koalice evropských států na Rusko

Evropa tomu příliš nevěří, ale stále zůstává v řadách atlantické solidarity - o to zajímavější je, co už začínají naznačovat někteří američtí analytici:

"Příliš mnoho politiků a publicistů v USA a Evropě opakuje Putinova prohlášení a varuje, že jakýkoli vnější zásah na Ukrajině povede ke třetí - jaderné -světové válce. Ve skutečnosti by vyslání evropských vojsk bylo normální reakcí na konflikt tohoto druhu."

"Konflikt narušil regionální rovnováhu sil a Evropská unie má zásadní zájem na tom, aby tuto nerovnováhu napravila. Zřejmým způsobem, jak toho dosáhnout, je poskytnout záchranné lano ukrajinské armádě, kterou by Spojené státy mohly opět ponechat svému osudu. A nejlepším záchranným lanem by byli evropští vojáci."

"Evropští představitelé se nemusí řídit diktátem stále nespolehlivějších Spojených států, pokud jde o způsob boje na Ukrajině; mohou a měli by sami rozhodnout, jak nejlépe zajistit svobodu a bezpečnost kontinentu."

Vykonejte sebevraždu!

Toto je citace z obsáhlého článku "Europe, But Not NATO, Should Send Troops to Ukraine" (Evropa, ale ne NATO, by měla poslat vojáky na Ukrajinu), který byl tento týden zveřejněn v časopise Foreign Affairs.

Tři z jeho autorů nejsou vysokými americkými úředníky, ale mají váhu v odborné komunitě, neboť působili v různých think tancích zabývajících se strategickými otázkami: plukovník ve výslužbě Alex Crowther, současný podplukovník amerického letectva Jahara Matisek a Phillips O'Brien z University of St Andrews.

To, co navrhují, není nic jiného než otevřená provokace: Snaží se přesvědčit Evropu, že se musí zapojit do bojů na Ukrajině, aniž by se obrátila na Spojené státy. Ano, zapomeňte na NATO a USA ("evropští lídři přece nemohou dovolit, aby americká politická dysfunkce diktovala evropskou bezpečnost"), jednejte na vlastní pěst. Pošlete na Ukrajinu vojáky raději dříve než později a ničeho se nebojte - Putin s jadernými zbraněmi pouze blafuje!

"Evropské jednotky by se mohly účastnit nebojových i bojových misí, aby zmírnily tlak na Ukrajinu. Nebojová mise by se ve většině hlavních měst EU prodávala nejsnáze. Evropské jednotky by mohly Ukrajincům ulevit tím, že by plnily logistické funkce, jako je údržba a opravy bojových vozidel."

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX 
objednávejte zde.

 

Ale "nebojová mise" je jen začátek, něco, co se Evropanům skutečně "snáze prodává" (je to jedna z mnoha lží: průzkumy veřejného mínění ukazují negativní postoj k přímému k vyslání vojáků na bojiště ve většině zemí EU) - po ní bude následovat plnohodnotné zapojení do války:

"Jedna z takových misí by mohla zahrnovat posílení ukrajinské protivzdušné obrany vysláním personálu, poskytnutím vybavení nebo dokonce převzetím velení a řízením celého ukrajinského systému protivzdušné obrany."

"Nasazení evropských jednotek by bylo normální reakcí na konflikt tohoto druhu. Další bojovou úlohou, která stejně jako mise protivzdušné obrany pravděpodobně nebude zahrnovat ruské síly, je hlídání těch částí ukrajinské hranice, kde nejsou rozmístěny ruské síly, jako je pobřeží Černého moře, hranice s Běloruskem a Podněstří."

"Jedním z potenciálních cílů Ruska je Oděsa, hlavní ukrajinský přístav, přes který jde většina vývozu země. Pokud by se ruské jednotky přiblížily k městu, evropské síly v okolí by měly právo bránit se palbou na postupující vojska."

Smrtící rady

Samozřejmě, abyste něco takového ospravedlnili, musíte veřejnost co nejvíce vyděsit - a v článku je roztroušeno mnoho známých absurdních tvrzení o údajné ruské hrozbě pro Evropu:

"Není důvod očekávat, že by se Putin zastavil u Ukrajiny. Už řekl, že všechny bývalé sovětské republiky by měly být vráceny Rusku. Další na řadě by mohly být pobaltské státy a po nich Finsko a Polsko, které byly knížectvími v rámci předsovětského ruského impéria."

Netřeba dodávat, že to všechno je naprostá lež. Jenže The Foreign Affairs není bulvár, ale jedno z nejvlivnějších amerických médií. Jeho autoři vyučují na amerických vojenských univerzitách a radí úřadům ve Washingtonu.

V tomto případě je jejich úkolem přesvědčit evropské představitele o nutnosti přímého zapojení jejich zemí do války s Ruskem, ale je vysoce pravděpodobné, že sami věří tomu, co říkají - tedy máme co do činění se zcela zmanipulovaným vnímáním reality. Globalistická atlantistická část americké elity věří, že Putinovo Rusko se chystá dobýt část Evropy, aby ji odebrali Americe. A protože USA se potácejí v období vnitropolitických turbulencí, vyzývají Evropu, aby převzala odpovědnost a sama bojovala proti Putinovi na území Ukrajiny. Protože "Ukrajina je Evropa:"

"Rusko upíná své naděje na vítězství pouze k tomu, že Evropa vnímá Ukrajinu jako oddělenou od zbytku kontinentu. Zatím se jeho naděje naplňují. Evropští představitelé tolerují konflikt na Ukrajině, který by vyvolal jednotnou evropskou reakci, kdyby k němu došlo v kterékoli zemi NATO nebo EU. Tento postoj umožnil Rusku zahájit na Ukrajině vojenský konflikt, protože si je jisté, že zbytek Evropy si zachová odstup."

"Příchod evropských vojsk na Ukrajinu tuto kalkulaci změní. Moskva se bude muset smířit s tím, že evropská eskalace by mohla vojenskou konfrontaci učinit pro Rusko nevýhodnou."

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Šavlování

Takže Evropa by měla jít do přímého vojenského konfliktu s Ruskem a zcela ignorovat hrozbu, že střet rychle přeroste v jadernou válku? Samozřejmě! A co skutečnost, že tato teze je v rozporu s tezí předchozí, tedy s domnělými plány Ruska na obsazení části Evropy? Nic - strašíme Rusko, když se nám to hodí, a blafujeme, když se nám to hodí:

"Skutečnou otázkou je, zda Rusko skutečně použije jaderné zbraně, pokud evropská vojska vstoupí na Ukrajinu. To se zdá být vyřešenou otázkou, vzhledem k tomu, že na Ukrajině už v současné době operují západní jednotky speciálních operací - a Rusové po jaderných zbraních zatím nesáhli."

"Moskva pravidelně chrlí agresivní rétoriku proti členům NATO, ale zatím jen štěká, nekouše, vyhýbá se kontaktu s jednotkami NATO a soustředí se na sousední země mimo alianci, jako je Gruzie a Ukrajina, do kterých si může bezpečně kopnout."

"Putin již v roce 2014 pohrozil útoky na Polsko, Rumunsko a pobaltské státy a v průběhu několika následujících let pohrozil útokem na Finsko a Švédsko za vstup do NATO, na Norsko za přijetí dalších amerických vojáků, na Polsko a Rumunsko za rozmístění zařízení protiraketové obrany a na "všechny evropské země", které by povolily rozmístění amerických raket na svém území."

"V uplynulém desetiletí a půl Kreml vyhrožoval nebo prováděl válečné hry simulující použití jaderných zbraní proti Dánsku, Polsku, Švédsku, Ukrajině, Spojenému království, pobaltským státům, Evropské unii jako celku a samozřejmě NATO a Spojeným státům."

"V určitém okamžiku musí evropští představitelé ignorovat Putinovo šavlování, které není ničím jiným než propagandou založenou na nepodložené představě, že NATO chce napadnout Rusko."

Rada je tedy jednoduchá: Evropa by měla Putinova varování ignorovat, protože už dlouho vyhrožuje, že zaútočí na země NATO (nevadí, že jsme si taková varování kompletně vymysleli), ale nikdy se k tomu neodhodlal. Takže klidně nasaďte vojska na Ukrajině (což není Rusko, ale Evropa, na to nezapomínejte) - žádná jaderná válka nebude! A když, tak určitě ne v USA.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Díry do hlav

Celé toto šílenství je ozdobeno jednou přímo rozkošnou tezí:

"Reakce vedená Evropou by navíc znemožnila ruskou propagandu, že zásahy NATO na Ukrajině jsou jen americkou hrou, která má podkopat Rusko."

"Tvrzení, že NATO je vždy agresor, je bohužel populární v mnoha částech světa. Ale protože evropské armády budou oficiálně operovat mimo NATO a mimo území států NATO, případné problémy nevyvolají reakci podle článku 5 a nebudou se týkat USA. Protivníkem Ruska formálně nebude NATO, ale koalice evropských zemí - které se pouze snaží vytvořit protiváhu ruskému imperialismu."

No jistě, pokud se válka oficiálně netýká NATO, ale zemí Severoatlantické aliance - není to válka Ruska s NATO, ale válka s jednotlivými zeměmi Evropské unie! Takový nesmysl není třeba komentovat. Jen připomeňme, že v další fiktivní realitě se prý NATO může rozpadnout, pokud nebude reagovat na výzvu, kterou pro něj představuje Moskva na Ukrajině (nezapomeňme, že Rusko pak přece zaútočí na Pobaltí!).

Všechny tyto spletité výmysly by byly k smíchu, kdyby si nepohrávaly se skutečným ohněm a skutečnou válkou, která se vede na území ruského světa a s životy jeho obyvatel na Ukrajině. Evropští lídři, kteří si přečtou rady The Foreign Affairs, v nich však nejspíš neuvidí návod k jednání, ale potvrzení svých nejhorších obav:

Zámořští atlantisté definitivně uvízli ve slepé uličce a nyní se z ní chtějí dostat tak, že vyvrtají díru do hlav svých evropských kolegů. I kdyby došlo k nejhoršímu, Spojených států se jaderná válka týkatn nebude. Je to jednoduchá úvaha.

Jenže mylná.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Špionážní komedie s Patem a Matem pokračuje: Po návštěvě Koudelky a Fialy v centrále CIA jsou tu záhadní manželé. Jejich akce ve Vrběticích. Pomocníci Čepigy a Miškina. Jak dlouho si z nás ještě budou dělat srandu?

Špionážní komedie s Patem a Matem pokračuje: Po návštěvě Koudelky a Fialy v centrále CIA...

20 let v bruselském vězení: Na Blaník! Nechutné zacházení moci s výročím osvobození sovětskou armádou. Otec čínské covidové vakcíny je už ve vazbě. Blíží se americký útok na Rusko? Je Západ v koncích? Zázračné účinky CBD

20 let v bruselském vězení: Na Blaník! Nechutné zacházení moci s výročím osvobození sovětskou...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky