Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Politický vězeň Donald Trump: Sorosův soudce vynesl verdikt. Vinen ve všech obviněních. USA jsou nyní banánová republika. Rozsudek se plánuje 4 dny před sjezdem Republikánů. Vymění Deep state Bidena za černošku Obamovou?

Politický vězeň Donald Trump: Sorosův soudce vynesl verdikt. Vinen ve všech obviněních. USA jsou nyní banánová republika. Rozsudek se plánuje 4 dny před sjezdem Republikánů. Vymění Deep state Bidena za černošku Obamovou?

1. 6. 2024

Tisk článku

Nikolaj Starikov se zamýšlí nad tím, jak ovlivní prezidentské volby v USA rozsudek nad Donaldem Trumpem, kterého porota složená výhradně z voličů demokratů uznal vinným ve všech bodech absurdní obžaloby, která nemá se spravedlivou justicí dávno nic společného - jako už dnes nikde na Západě

Manhattanský soud uznal bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa za vinného ve všech obviněních. Vzápětí Trump komentoval rozhodnutí soudu: „Moje občanská práva byla zcela porušena tímto jednoznačně politickým, protiústavním a do voleb zasahujícím honem na čarodějnice. Našemu zkrachovalému státu se směje celý svět!”

pp

Soudce vynese rozsudek nad Trumpem 11. července. Výstižný je názor části Američanů: „Amerika je nyní banánová republika. Už nejsme právní stát. Co si myslíte o odsouzení Trumpa? Ať už se na to díváte jakkoli, je zjevné, že Rubikon totality byl překročen.”

Trumpa propustili bez kauce až do vynesení rozsudku, a on pak krátce vystoupil před novináři:

„Byl to zmanipulovaný proces, ostuda. Skutečný rozsudek vynese americký lid 5. listopadu. Každý ví, co se tady stalo. Postavili mě před Sorosem podporovaného okresního prokurátora (Soros soudci platil jeho volební kampaň, pozn. PP), a tak je úplně jedno, že jsem neudělal nic špatného.”  Pak odešel, aniž by odpověděl na jedinou otázku.

Vyhlášení rozsudku je naplánováno na 11. července 2024 v 10:00, tedy "shodou okolností" jen čtyři dny před začátkem předvolebního sjezdu Republikánské strany. Podle různých spekulací je prý možné, že Trump bude podmíněně odsouzen, nebo mu bude uloženo domácí vězení. Převažující názor však zní: „Gratulujeme, demokraté (všichni členové poroty byli voliči Demokratů, pozn. PP), právě jste zaručili další vítězství prezidenta Trumpa. Teď bude mít ještě větší podporu než dosud.”

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 3. 6. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Může jít do vězení fakticky na doživotí

Porota uznala Trumpa vinným z plateb „peněz za mlčení“ pornoherečce pod záminkou soudních poplatků. Porota v USA může obviněného odsoudit nebo osvobodit, ale o podobě trestu rozhoduje soudce. Vyhlášení rozsudku 4 dny před sjezdem Republikánské strany, na kterém má být Trump oficiálně nominován na kandidáta na prezidenta USA, samozřejmě není náhoda.

Jak se v případě odsouzení zachovají delegáti sjezdu, není zcela jasné. Faktem je, že každé z obvinění, jedno za každý z 11 účtů, 11 šeků a 12 poukázek souvisejících s platbami Cohenovu právníkovi, stanovuje až čtyři roky vězení. To teoreticky znamená, že bývalému prezidentovi hrozí až 136 let vězení!

Agentura Reuters však tvrdí, že je nepravděpodobné, že Trump by mohl být odsouzen k trestu odnětí svobody, protože jde o první případ, kdy je politik stíhán, navíc za nenásilný trestný čin. Obvykle jsou osoby odsouzeny za podobné trestné činy v New Yorku  k pokutě nebo podmíněnému trestu.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

I kdyby zjevně zaujatý soudce Merchan vynesl přísnější trest, Trumpovi pravděpodobně hrozí maximálně domácí vězení nebo zákaz vycházení, soudí agentura. Ani to by mu však v kampani nezabránilo. Trump již prohlásil, že se odvolá. A první odvolací stání se s jistotou neuskuteční před dnem prezidentských voleb 5. listopadu.

Formální záznam v rejstříku trestů, a dokonce ani případný absurdní trest vězení však Donalda Trumpa nijak nezastaví v boji o post prezidenta Spojených států. Naopak. V americké ústavě neexistují žádná ustanovení, která by odsouzenému zakazovala ucházet se o nejvyšší úřad ve státě. A bude-li Trump zvolen prezidentem Spojených států, může… omilostnit sám sebe.

Vymění Bidena za Obamovou?

Potenciální trest odnětí svobody pro bývalého prezidenta je zcela bezprecedentním případem. A má proto souvislosti, s nimž žádný zákonodárce nepočítal. Namátkou: Podle amerických zákonů jsou všechny bývalé hlavy státu střeženy členy americké tajné služby. To znamená, že by museli jít bodyguárdi do vězení spolu s Trumpem, upozorňuje dokonce i "vládní deník" New York Times.

Současně by musel být držen odděleně od ostatních vězňů a v jeho blízkosti by byli nepřetržitě přítomni ozbrojení agenti, kteří by například i pravidelně kontrolovali jeho jídlo, bránili vězně před napadením dozorci, teoreticky by ho na jeho pokyn museli z vězení prostřílet - prostě nikdo si nic takového neumí představit.

Progresivistická mafie tím zmanipulovaným politickým procesem dostala boj proti Trumpovi do kulis absurdního divadla (jistě by se líbilo Václavu Havlovi a jeho současným fialovým dědicům, pozn. PP).

Jeho dalším dějstvím se snadno může stát ještě další "absurďák": Demokratická strana totiž nominuje svého kandidáta téměř o měsíc později než Republikáni, až v polovině srpna. Stane se tak po prvním (červencovém) televizním "souboji" Biden - Trump, který může přinést skutečný výbuch. Dementní Biden totiž - navzdory všem speciálním podmínkám, které si pro souhlas s debatou stanovil - může v přímém přenosu svou mentální neschopnost demonstrovat více než názorně.

To by pak pravděpodobně znamenalo, že Deep State Demokratické strany vymění Bidena například za černošku Michelle Obamovou (zatím takovou možnost odmítá, pozn. PP), nebo za kohokoli příčetného, a doufat pak s většími šancemi ve vítězství nad "starým, zločineckým a otravným" Trumpem.

Zvláště pokud "tvůrčím způsobem" inovují v předchozím případě tak úspěšné volební podvody...

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Když dva dělají totéž: Budapešť a Praha. Orbán a Vrabel. Zločinci v palácích plánují zkázu města i lidu. Kus tvrdé gumy sjednotí? Golemové v antonu. Nepodvolený odchází. S námi je pravda. A kdo ještě? Přijde?

Když dva dělají totéž: Budapešť a Praha. Orbán a Vrabel. Zločinci v palácích plánují zkázu...

Šachová partie kolem Ukrajiny: Rusko hraje s černými. Začala střední fáze hry. Rozumíme správně válečnické řeči? Putinova strategie s globálním Jihem. Někdo se tu přepočítal. Evropany to může bolet. Nastane rovnováha sil?

Šachová partie kolem Ukrajiny: Rusko hraje s černými. Začala střední fáze hry. Rozumíme...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky