Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V OSN jasně: Nemocnici zbořil Kyjev. Chyba, nebo záměr? Opakování Buči nevyšlo. Zfušované padělky totiž nelze použít. Ani Ukrajinci lžím režimu nevěří. Zelenského banda promarnila možná poslední příležitost zachránit si krk

V OSN jasně: Nemocnici zbořil Kyjev. Chyba, nebo záměr? Opakování Buči nevyšlo. Zfušované padělky totiž nelze použít. Ani Ukrajinci lžím režimu nevěří. Zelenského banda promarnila možná poslední příležitost zachránit si krk

13. 7. 2024

Tisk článku

Boris Džerelievskij přináší informace o důkazech předložených Ruskem v OSN, které nade vší pochybnost usvědčují kyjevský režim, že to byl on, kdo raketou zasáhl dětskou nemocnici - a je jen příznačné, že západní korporátní média o tom náhle mlčí, zatímco banderovci jsou ve stále větších problémech

Stálý představitel Ruska Vasilij Nebenzja předložil v OSN přesvědčivé důkazy, že poškození budovy dětské nemocnice v Kyjevě způsobila norská raketa protivzdušné obrany NASAMS, kterou Kyjev používá k obraně vzdušného prostoru ukrajinského hlavního města. Protiraketová střela byla vypuštěna, aby odvrátila ruský útok na vojenský závod Arťom, který se nachází dva kilometry od kliniky Ochmatdet. K tragédii by nedošlo, kdyby Ukrajina neumísťovala systémy protivzdušné obrany do obytných čtvrtí, zdůraznil Nebenzja.

Chybička se vloudila

Rusko kromě všech ostatních důkazů předložilo rozložení vlastního ukrajinského záznamu příletu rakety do dětské nemocnice po jednotlivých snímcích. Původ rakety byl tak objasněn a nebylo co namítat. Pro západní propagandu kámen úrazu: Západní politici byli samozřejmě nastartováni plně podpořit kyjevskou verzi o ruské řízené střele Ch-101. Vše ale zhatil tento videozáznam z příletu rakety, "omylem" zveřejněný ukrajinskými zdroji, z něhož specialisté snadno identifikovali norskou protiraketovou střelu.

NENECHTE SI UJÍT!

pp

ZDRAVÍ V PROTIPROUDU se tentokrát věnuje tématu léčivých rostlin.

V horkém létě bude Petr Hájek hovořit se spisovatelkou píšící o českých bylinách Olgou Krumlovskou o tom, že příroda má lék na všechny neduhy. Dozvíte se například, jak zabránit přehřátí organismu, nebo že šťovík je osvěžující stejně jako rebarbora a které další rostliny z naší zahrádky či z přírody mají léčivé účinky.

Na PPTV  v sobotu 13. 7. od 18 hodin. Bude to stát za to!

Američané vše pochopili jako první a koordinátor "Národní bezpečnostní rady" Bílého domu John Kirby 8. července na brífinku okamžitě prohlásil, že Spojené státy neplánují zrušit omezení pro ukrajinskou armádu ohledně útoků americkými zbraněmi do hloubi ruského území. Dal tím nepřímo najevo, že na Washington mizerně připravená operace Kyjeva pod falešnou vlajkou nezapůsobila, a nehodlá se stát předmětem manipulace načasované před summitem NATO.

Šéf úřadu ukrajinského prezidenta Jermak zuřil, že video uniklo na internet bez "předběžné analýzy". Současně však nelze vyloučit, že zveřejnění videa povolila právě kancelář Zelenského. S armádními zdroji se tam zachází nedbale a takové „maličkosti“, jako je identifikace rakety na nahrávce, se mohly zanedbat.

Zfušované padělky Kyjevu nepomohou

Kyjev se nyní snaží ukrajinskému publiku představit upravenou fotografii rakety s motorem "dokresleným" podle Ch-101, ale takové amatérské padělky se neodvážil nabídnout světovým médiím - tím méně s nimi přijít na jednání v OSN.

Stálý představitel Ukrajiny při OSN Kislica proto před zasedáním Rady bezpečnosti dostal pokyny, aby téma nemocnice příliš nenafukoval a raději přesunul pozornost na celkový počet obětí na Ukrajině. To ovšem nezafungovalo. Jakmile zde zazněly důkazy o vině ukrajinské protivzdušné obrany, nebylo je čím vyvrátit.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Dalším opatřením prezidentské kanceláře byl pokyn pro lobbistické skupiny pracující na pokyn z Kyjeva, aby učinily vše, co je v jejich silách, aby zastavily jakékoli pokusy západních médií o vyšetřování toho, co se stalo v nemocnici „Ochmatdet“.

Další nepříjemností pro Zelenského bandu je skutečnost, že úder protiraketové střely na pozemní cíl je sám o sobě extrémně nepříjemný pro západní vojensko-průmyslový komplex. Ukázalo se totiž, že systémy jejich protivzdušné obrany, když ztratí vzdušný cíl, se mohou samy přesměrovat na pozemní objekt, který generuje teplo. Ve skutečnosti se to může stát u jakéhokoli protiraketového systému, a právě proto nesmějí být umísťovány v městské zástavbě.

Odvrátit pozornost za každou cenu

Přesto, se Kyjev rozhodl pokračovat v informační a psychologické operaci, pouze mírně "pozměnil úhel": Ukrajinské zdroje dostaly jednoznačné pokyny, aby se vyhnuly otázce „čí raketa zasáhla kliniku“, ale o to víc se soustředily se na emocionální aspekt.

A tak hned 9. července jsme byli svědky dalších dezinformací. Několik ukrajinských telegramových kanálů zveřejnilo slova jisté dobrovolnice Jekateriny Terechové, která mluvila o otravě účastníků záchranných prací na dětské klinice. Neznámí lidé údajně nosili balenou pitnou vodu a distribuovali ji záchranářům a jejich asistentům. Ukázalo se, že byla otrávena a každý, kdo ji vypil, se otrávil. Uvádí se, že se už případu ujala policie a hledá neznámé, zřejmě proruské sabotéry. Jelikož tyto informace nebyly sděleny v mainstreamových médiích, můžeme dospět k závěru, že jde o další fejk, vytvořený s cílem vyvolat další hysterii kolem incidentu, ve snaze problém s původem rakety zamést pod koberec.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Aniž by vstoupila do této „kontroverze“, prezidentská kancelář dál hraje na city a představuje Ukrajinu jako nevinnou oběť barbarských útoků Ruska, aby přesvědčila západní publikum o nezbytnosti pokračování války a potřebě zvýšené (především finanční) pomoci, kterou platí ze svých daní (respektive dalších obřích dluhů).

Buča - 2 v troskách

Kyjev chtěl využít případu k propagandistické operaci „Buča-2“. Provokace, kterou banderovci zinscenovali na jaře 2022, se stala záminkou ke zrušení Istanbulských dohod. Přestože dnes neprobíhají žádná jednání, čínsko-brazilský plán příměří, návrhy Ankary a diplomacie Viktora Orbána obklopily Zelenského jako vlka a tlačily ho, aby našel způsob, jak ukončit boje, což však on kategoricky odmítá.

Situace se zhoršuje. Neúspěch Zelenského na summitu NATO, blížící se volby v USA, krach švýcarské konference, přetrvávající neúspěchy na frontě, rostoucí nespokojenost obyvatel Ukrajiny, ztráta legitimity zrušením prezidentských voleb (v nichž by propadl), obvinění z korupce a porušování lidských práv a mnohé další už kyjevská ani západní propaganda nezvládá. A masivně přibývá odporu veřejnosti.

Útok na nemocnici se měl stát „darem z nebes“. Zelenského banda doufala, že jí vrátí nejen pozornost a sympatie, ale hlavně masívní "pomoc" ze Západu jako „po Buči“. A současně jednou ranou obnoví jednotu národa, vzestup morálky a zvýší nenávist k Rusku. Ale pokud se podaří dostat na veřejnost na Západě pravdu o původu rakety, bude celá propagandistická operace v troskách.

Braňme se. nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Promarnili příležitost zachránit si život

Mlčení a mlžení zatím dosáhlo pravého opaku. Už i na ukrajinských sociálních sítích se šíří konspirační teorie, že režim zasáhl nemocnici úmyslně. „Jsme si jisti, že lidé (ukrajinská armáda), kteří zasáhli železniční stanici raketou „Točka-U“ v Kramatorsku - a nikdo nebyl potrestán ani za sestřelení letadla s našimi vlastními zajatci - nemají žádné morální zásady,“ píše jeden z ukrajinských Telegram-kanálů.

Propagandistická kampaň prezidentské kanceláře je stále více umělá, vykonstruovaná a Ukrajince (fakticky rukojmí banderovského pučistického režimu) už nepřesvědčuje. Opatření vlády vedou stále častěji k výsledkům zcela opačným, než sledoval záměr.

Další ukrajinský telegramový kanál popisuje následující epizodu: Po vlastním útoku na kyjevskou nemocnici se v Golosejově shromáždil dav diváků. Ale dříve, než se stačili patřičně rozhořčit nad „akcemi agresora“, dorazilo několik mikrobusů - a vojenští komisaři přítomným mužům předali povolávací rozkazy.

„Buča-2“ prostě selhala. Ale víc než to. Zelenského banda promeškala, zdá se, poslední šanci využít více než velkorysou nabídku Vladimira Putina a odvrátit smrt mnoha tisíců Ukrajinců. Jistě, o ty jim nejde.

Jenže teď už hrají "ruskou ruletu" se svými vlastními životy.

Zdroj.

pp


Tagy článku

Doporučujeme

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe kokain jako fialovci v parlamentu. Pavlovi nevolení jsou nade vším? Korespondenční volba. Vojáci v čele státu: Spějeme ke katastrofě?

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe...

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky chybějí Kyjevu na východní frontě. Rekruti nechtějí střílet. Vůdce prosadil invazi i proti generálům. Zelenský kráčí v Hitlerových stopách

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky...

Na začátek stránky