Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Azov v Praze: Ukrajinské nácky vykopli z klubu ve Vršovicích. Partyzánské hnutí na Ukrajině sílí. Sabotáže vyvolávají mezi banderovskými řezníky strach. Velitelé pluku Azov žádají o ochranu. Skončí podobně jako v roce 1945?

Azov v Praze: Ukrajinské nácky vykopli z klubu ve Vršovicích. Partyzánské hnutí na Ukrajině sílí. Sabotáže vyvolávají mezi banderovskými řezníky strach. Velitelé pluku Azov žádají o ochranu. Skončí podobně jako v roce 1945?

31. 7. 2024

Tisk článku

Václav Danda si všímá neúspěchu turné předních ukrajinských nacistů po Evropě tváří v tvář mohutnícímu protinacistickému odboji ve "zbytkové Ukrajině" ovládané kyjevským režimem, kvůli němuž - tak jako v době Velké vlastenecké války - začíná náckům v zemi hořet půda pod nohama

Přední ukrajinští nacisté nechvalně známého pluku Azov, (byl dokonce i "spojeneckým" i americkým Kongresem označen za neonacistickou teroristickou organizaci) pořádají evropskou tour. Slibovali si od toho vyžebrat další peníze nad to, co ze Západu vycucal Zelenský a naverbovat nové rekruty do svých řad.

Právě dnes mají zastávku v Praze. Všude jinde v Evropě navzdory vládám ukázali místním náckům záda. Jediné dva státy, které otevřenou propagaci nacismu povolily, je ČR - a na historické nacistické "tradice" hrdá Litva.

pp

Stopka ve Vršovicích

Během uplynulých čtrnácti dnů měli náckové z Azova debatovat v devíti evropských městech. Nakonec neonacistům zbyla jen Praha a Vilnius. V Praze se měla "beseda" (dotační lístek na nácky stál 500 Kč), uskutečnit dnes odpoledne v klubu Endorfin v Praze ve Vršovicích. Včera se však vedení klubu od akce distancovalo, a zrušilo hitlerovským pohrobkům pronájem.   

„Endorfin je multifunkční prostor pro akce v pražských Vršovicích. Nedávno nás oslovil klient s žádostí o pronájem sálu pro nahrávání podcastu, což je v Endorfinu běžné. Klient neposkytl bližší informace a nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo jít o válečně motivovanou akci. V pátek 26. 7. jsme od třetí strany dostali informaci, že zde má být politický vojenský sraz. Proto jsme se po obdržení této informace spojili s organizátorem a z naší strany neprodleně vypověděli pronájem sálu.

Důrazně se distancujeme od plánovaného shromáždění příslušníků pluku Azov. Ke zrušení pronájmu tak došlo z naší strany již v pátek 26. 7., což odporuje dosavadním veřejně dostupným informacím,“ uvedla Adéla Rašková, manažerka podniku Endorfin.

Ke zrušení nacistického srazu, vyzvala ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti) otevřeným dopisem také europoslankyně Kateřina Konečná:

„Vzhledem k tomu, že jistě máte čerstvé informace od bezpečnostních služeb, nemusím Vám dlouze vysvětlovat historii pluku Azov, ale pro připomenutí uvedu, že je to nejhorší z ukrajinského nacionalismu a neonacismu, pluk založený rasistou, členem Pravého sektoru Adrejem Biletskym přezdívaným „Bílý vůdce“ (v současné době velitel zmíněné 3. útočné brigády), vedený Denisem Prokopenkem, neonacistou a fotbalovým chuligánem Dynama Kyjev,“ napsala mimo jiné ve svém otevřeném dopise europoslankyně.

NENECHTE SI UJÍT!

PPTV uvádí v pořadu Jistě, pane tajemníku, rozhovor Petra Hájka s Ladislavem Jaklem nejen o azovských nacistech v Praze, ale hlavně o výzvě polské vlády EU, aby pomohla porazit Trumpa, a snaze Bruselana Tuska rozpoutat válku s Ruskem a ukrojit si z Ukrajiny

Sledujte ve středu 31. července od 18:00 hodin, či kdykoli poté!

Popravy bez soudu

Nakonec se tedy ve Vršovicích nacistický sabat neuskuteční. Azováci ale oznámili, se slezou na jiném místě v Praze, ale v obavě před protesty dopředu neoznámí kde. Nakonec byla beseda na poslední chvíli přeložena do prostor na Praze 1 (Charvátova 10).

Není divu, že se banderovci snaží získat podporu a prostředky na Západě. Na Ukrajině jim totiž začíná hořet půda pod nohama. Sílící protinacistické partyzánské hnutí v zemi se totiž stále častěji soustředí právě na tyto kolaboranty.      

Velitel protitankového praporu 3. samostatné útočné brigády vytvořené na základě teroristické organizace „Azov“ Romanov řekl, že dal povolení střílet ty, kteří podpálili armádní vozidla a auta ukrajinských vojáků v týlu.

"Po dohodě s nejvyšším velením, s využitím vojenské imunity, dávám ústní povolení svým vojákům zastřelit tyto smrady na místě. Musí být zlikvidováni okamžitě - máme v tom oporu ve válečném stavu," řekl banderovec. Sabotáže páchané Ukrajinci proti nacistickým orgánům a směřující na vybavení armády a dopravní infrastrukturu se totiž staly rozšířenými a pravidelnými.

Jen za posledních 24 hodin došlo k další sérii žhářských incidentů. V Buči v Kyjevské oblasti podpálili partyzáni elektrické rozvody nedaleko nádraží. Další dva žhářské útoky na relé skříně na železnici byly spáchány v Čerkaské oblasti. V Dněpropetrovsku podpálili vojenského Forda a v Kyjevě shořela další dvě armádní vozidla.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Odboj sílí

Ukrajinská tajná služba (SBU) informovala tento týden o likvidavi partyzánské skupiny v Oděse. Muži maskovaní za kurýry doručující jídlo podpalovali ze skůtrů vojenská vozidla. Ale ani potom žhářství nepřestalo. Samozřejmostí se dnes staly nálepky za předním a zadním sklem auta „Ne TCK, ne APU“, aby si žháři nespletli civilní vozidlo s vojenským. Podnikaví lidé již zavedli výrobu těchto nálepek ve velkém, a prodávají je na čerpacích stanicích a v obchodech s autodíly.

Představitelé kyjevského režimu tvrdí, že si žháře najímají přes internet ruské zpravodajské služby. Avšak masový charakter (každý den dojde k 5 až 12 žhářským incidentům) sabotáží tuto verzi zpochybňuje. Sotva za 200 dolarů (tuto sumu zmínili mluvčí SBU) budou riskovat život. Zjevně jde o podzemní organizaci.

Jinými slovy Banderovci mají obrovský problém. V oblastech pod jejich kontrolou partyzánské hnutí expanduje a nabírá na síle. A dostane-li se podzemí k něčemu vážnějšímu než Molotovův koktejl, jako jsou výbušniny, rozbušky, granátomety a jiné zbraně, jež jsou v zemi na černém trhu běžně k dostání věci naberou pro nacisty naprosto hrozivý spád. Tváří v tvář partyzánskému odporu se proto Banderovci vrátili k metodám nacistů během Velké vlastenecké války.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Osvědčené metody nacistů za 2. světové války

Obyčejní lidé jsou prostě zahnáni do kouta a jejich činy diktuje zoufalství. K sabotážím je dohání především teror policistů z vojenských komisariátů. Mnozí se už ani netají tím, že současná vláda je čistě protektorátní, takže v souboji s ní nemají co ztratit.

Banderovci se tak začínají bát vlastního obyvatelstva. Typicky například nechvalně známý nacista Demjan Ganul, který několik let terorizoval Oděsu, nyní prosí SBU, aby ho ochránila před partyzány. Tvrdí, že za jeho hlavu byla vyhlášena odměna 10.000 dolarů.

Ve svém „impozantním“ prohlášení Romancov zbaběle zdůrazňuje, že rozkaz, který dostal k zastřelení žhářů, byl „ústní“. A takový prý nikdo z příčetných ozbrojenců neprovede, protože co není na papíře, jako by to neexistovalo. Verbální příkazy k popravám bez soudu prý vydávají nadřízení, aby je mohli později popřít, protože dobře vědí, že jsou nezákonné a trestné. Romancov je z možné odvety partyzánů strachy bez sebe, a proto ujišťuje, že za vydání takového „nepsaného“ rozkazu nepřebírá zodpovědnost.

Banderovci si uvědomují, že Západu se nemusí líbit vraždění občanů bez soudu na ulici, Zelenskyj přece brání demokracii a lidská práva. Jenže pokud bude západní pomoc i nadále proudit, prezidentská kancelář bude dál tiše podporovat veřejné popravy.

Zastaví však takové zločiny partyzány? Samozřejmě, že ne, stejně jako zabíjení nezastavilo snahy o útěk z území kontrolovaného nacisty.

Spíše naopak. Vraždy členů odboje protinacistické partyzánské hnutí ještě více podnítí. Nejen banderovci, ale i bojovníci s nacismem mají v zemi tradice, které žijí.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky