Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Horká zóna před západním prahem: Jsou černoši morčata a lidstvo „planetární nemoc“? Je ebola umělá? Budeme o jídlo škemrat u „státního spasitele“?

Horká zóna před západním prahem: Jsou černoši morčata a lidstvo „planetární nemoc“? Je ebola umělá? Budeme o jídlo škemrat u „státního spasitele“?

24. 10. 2014

Tisk článku

Mike Adams , známý americký komentátor a propagátor zdravé výživy, poukazuje na jednu opomíjenou knihu a v této souvislosti hodnotí současnou smrtící epidemii

V nezávislém tisku je současná epidemie eboly předmětem mnoha naléhavých úvah. Sami jsme již na téma současné „metly“ číslo jedna napsali mnohé. Je třeba vzdorovat řevu „mediální Niagary“, která nám buší do mozků, aby do nás vtloukla oficiální, na hlavu postavenou historku: ebola je nevyléčitelná, o jejím původu nic nevíme a navzdory tomu, že je smrtelně nebezpečná, nemá cenu se nijak specificky chránit, protože nám vlastně zas až tak moc nehrozí.

Čtěte ZDE: Co máme znát o ebole, dřív než k nám dorazí: Šíří se i vzduchem? Proč si vláda USA virus v roce 2010 patentovala? Rusové prý již vakcínu mají. Možností léčení je víc. Proč to nesmíme vědět?

Čtěte ZDE: Ebola: Kdo má zájem na vypuknutí pandemie? Zachránce hlav bankovního sektoru a kat všech ostatních: Budeme se nadšeně vrhat do náruče diktátorů?

Přitom je ve všech částech tohoto tvrzení zřejmě pravý opak pravdou. Množí se nejen „protistátní“ recepty, jak se chránit či bránit proti vysoce nakažlivým a smrtícím chorobám počínaje ebolou a konče dýmějovým morem (které „medicínské autority“ pronásledují se skutečným zápalem pro věc, narozdíl od viru, který naopak blatantně zanedbávají), tak závažná vědecká prohlášení:

Již několik vědců nezávisle na sobě totiž tvrdí, že je ebola umělá.

Made in Hollywood?

Samozřejmě to zatím nelze říci jistě – je však rozhodně zajímavé si v této souvislosti připomenout jak pokusy o laboratorní výrobu „superviru“, jakým zřejmě byla takzvaná prasečí chřipka z roku 2009, tak fakt, že Hollywood (ve volném slova smyslu), klasický to manažer „zastřelovací přípravy“ publika na věci budoucí, již minulý rok vyrobil (a letos odvysílal) seriál Last Ship, zabývající se katastrofou apokalyptických rozměrů, která je následkem šíření geneticky upraveného (v tomto případě chřipkového) viru.

Mike Adams však objevil ještě zajímavější – protože nikoli fiktivní – dokument, který staví ebolu a její počátky do pozoruhodně (a hrozivě) nového světla:

Velmi horká zóna

Kdo nečetl knihu z roku 1994 jménem Horká zóna (The Hot Zone) Richarda Prestona,  má značnou nevýhodu při rozkrývání pravdivého pozadí příběhu jménem ebola.

Kniha odhaluje o viru eboly mnoho „neuvěřitelných“ fakt, která byla mezitím zamlčena či rovnou pohřbena moderním establishmentem, jenž ohledně viru zatlouká, jak to jen jde.

Neexistuje nevyvratitelný důkaz, že je současná epidemie eboly záměrným spuštěním „apokalyptické zbraně“, která má snížit světovou populaci. Zato ale existuje řada dobrých důvodů, proč zkoumat, zda tomu tak skutečně není.

Mluví o množství případů, kdy se některý z kmenů eboly šířil pouze vzdušnou cestou a to u opic, držených v oddělených místnostech laboratoře americké armády s nejvyšším stupněm biologické ochrany. Fakt, že se ebola šíří vzduchem, byl běžně znám v devadesátých letech. Nyní se nám ale CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci nakažlivých nemocí, americký úřad, sloužící jako extendované „ministerstvo zdravotnictví“, pozn. red.) snaží namluvit, že se to kmenu eboly, který se šíří v současnosti, netýká. Je to nesmysl.

Pan Netopýří lejno a šíření eboly

Horkou zónu napsal Richard Preston na základě desítek rozhovorů s virology, lékaři a dalšími vědci, kteří zasvětili svůj život pátrání po původu eboly v „první linii bitvy“ v pralesích Afriky. (Jeden z nich věnoval tolik času pátrání po přirozených přenašečích eboly v jeskyních, že mu kolegové přezdívali „doktor Netopýří lejno“.) Kniha také zachycuje epidemii eboly kmenu Reston v americké armádní laboratoři, provádějící testy na primátech, a heroické úsilí, s nímž bylo šíření nemoci zamezeno.

Ale jedna z nejznepokojivějších a současně nejzajímavějších pasáží se objevuje na straně 310 v paperbackovém vydání. Zdá se, že názory tam vyjádřené jsou jakýmsi shrnutím názorů vědců, s nimiž Preston o ebole hovořil. Dodejme, že v době, kdy knihu psal – tedy na začátku devadesátých let – bylo lidí na světě zhruba pět miliard. Zrovna se objevil virus AIDS a celosvětové znepokojení smrtícími virovými epidemiemi rostlo.

PP koláž

Čtěte ZDE: Čekání na smrtící epidemii: Lék na chřipku si lze vyrobit doma. Lze „vysílat“ léky rozhlasem? Co udělat, když zkolabuje zdravotnický systém?

Smrtící virus – lidstvo...

Preston píše: „To, že se vynořila AIDS, ebola a další nemoci z pralesů se zdá být přirozeným důsledkem ničení tropické biosféry. Nové hrozby se zdají pocházet z ekologicky poškozených míst na Zemi...

Svým způsobem můžeme říci, že Země začíná vyvíjet imunitní reakci na lidský druh. Začíná reagovat na parazita, zvaného člověk, záplavu infekce jménem lidský druh, mrtvých, zabetonovaných míst po celém světě, rakovinné sněti Evropy, Japonska a Spojených států, kde se houfy primátů (míněno lidí) nekontrolovatelně množí, jejich kolonie se zvětšují a hrozí biosféře masovým vymíráním druhů.

Možná, že se biosféře „nelíbí“ představa pěti miliard lidí. Také bychom mohli říci, že extrémní rozmnožení lidské rasy, kterého jsme svědky v posledních zhruba sto letech, zničehonic vygenerovalo velké množství masa, které všude po biosféře jen tak sedí a možná se nebude schopno bránit před formou života, která by ho ráda zkonzumovala...

Imunitní systém Země tedy, dalo by se říci, právě zaznamenal nemoc: lidský druh. A teď začíná reagovat. Země se snaží zbavit infekce lidským parazitem.“

Musíme snížit populaci?

Pokud vám to celé zní jako něco z trilogie Matrix, není ani divu: Agent Smith (počítačový program, určený k likvidaci „neposlušných“ obyvatel „systému“ a současně jedna z hlavních záporných postav celé série, pozn. red.) totiž v jedné scéně říká téměř doslova totéž Morfeovi (jednomu z hrdinů): „Lidská rasa je nemoc. A MY jsme lék!“ (Tím „my“ přitom myslí stroje, které se v Matrixu velmi úspěšně snaží ovládat svět.)

Hodnocení lidského rodu jako „infekce“, kterou svět onemocněl, je až pozoruhodně rozšířené mezi mnoha dnešními vědci a environmentalisty. Podle nich je nemožné pozorovat globální ničení biosféry, plundrování přírodních zdrojů a ubývání přirozených rezervoárů pitné vody, aniž by člověk došel k závěru, že na planetě je zkrátka příliš mnoho lidí, konzumujících vzácné zdroje.

Je to právě tento hluboce rozšířený názor, který poskytl živnou půdu současným spekulacím o tom, že momentálně aktivní kmen eboly je biologickou zbraní, vytvořenou za účelem radikálního snížení světové populace. Koneckonců, někteří nejvlivnější lidé na světě – jako Bill Gates nebo Ted Turner – stále otevřeně volají po drastické redukci počtu žijících lidských bytostí proto, abychom planetu „zachránili“ před destruktivním chováním lidské rasy.

Ebola je umělá!

Se znepokojivým prohlášením vystoupil expert na ebolu dr. Michael Osterholm: tvrdí, že současný kmen eboly je mnohem nebezpečnější než jakýkoli předchozí. Zde se můžete podívat na video, v němž vysvětluje, čím se „dnešní“ ebola liší od svých předchůdců a proč může představovat mnohem větší nebezpečí.

Ze strategického hlediska není sporu o tom, že velmoc jako Spojené státy musí pokračovat ve vývoji kapitálu, který pro ni biologické zbraně představují. Zákaz výzkumu prezidentem Nixonem byl jen signál pro veřejnost, případně pro diplomacii – asi stejně, jako jsou neustálé hovory o nukleárním „odzbrojení“, během nichž se vyvíjejí nové a nové prototypy hlavic.

S podobným varováním o zvýšené nebezpečnosti současného ebolaviru vystoupil veřejně i dr. Jahrling, virolog, pracující pro Armádu Spojených států. Jak informuje server WashingtonsBlog.com:

Další z předních odborníků na ebolu – vedoucí vědecký pracovník Národního institutu Spojených států pro alergie a infekční nemoci, objevitel eboly kmene Reston, dr. Peter Jahrling – konstatoval minulý týden, že kmen viru, který se nyní šíří, se jeví mnohem nakažlivější než kmeny, s nimiž jsme se dosud setkali, a rychleji se také v zasaženém organismu množí.

Černoši = morčata

Je možné, že je „momentální“ ebola tak nebezpečná proto, že si s ní někdo pohrál a učinil z viru biologickou zbraň – s jasným záměrem?

Teorii, že ebola je geneticky vytvořenou „superzbraní“, rozvíjel i přední liberijský vědec, dr. Cyril Broderick, v článku, který se právem dostal na titulní stranu novin Liberian Observer. Obsahuje dechberoucí prohlášení, že „ebola je geneticky modifikovaný organismus (GMO)“.

Článek je zatím stále na internetu – zde – a Broderick v něm tvrdí, že americké Ministerstvo obrany používá především africké ženy a děti jako „morčata“ při vývoji biologických zbraní. Mluví o „existenci amerického zbrojně-medicínského průmyslu, který provádí testy biologických zbraní tak, že údajně ‚očkuje‘ populaci „aby zabránil šíření nemocí a zlepšil stav afrického veřejného zdraví.“

PP koláž

Čtěte ZDE: Zločincem snadno a rychle: Účinný lék na ebolu se nesmí ani vyzkoušet. Uvězní americká vláda lidi s dobrou imunitou? Nebo jde o testování biologické zbraně hromadného ničení?

Jak přesunout virus „offshore“

Kniha Horká zóna přiznává, že infekční nemoci jako ebola byly dříve vyvíjeny jako biologické zbraně Armádou Spojených států, ale zdůrazňuje, že podobný výzkum byl postaven mimo zákon prezidentem Nixonem v roce 1969.

Což by ovšem současně vysvětlovalo, proč se jejich vývoj mohl přesunout do Afriky: z dohledu zvědavých očí amerických novinářů mohou být podobné operace prováděny dál a cokoli, co by uniklo na veřejnost, lze prostě popřít.

Ze strategického hlediska není sporu o tom, že velmoc jako Spojené státy musí pokračovat ve vývoji kapitálu, který pro ni biologické zbraně představují. Zákaz výzkumu prezidentem Nixonem byl jen signál pro veřejnost, případně pro diplomacii – asi stejně, jako jsou neustálé hovory o nukleárním „odzbrojení“, během nichž se vyvíjejí nové a nové prototypy hlavic.

Žádný národ na světě si totiž nemůže dovolit být zcela nepřipraven, pokud jde o útok pomocí eboly, takže je jasné, že výzkum viru jako biologické zbraně musí pokračovat – i kdyby sloužil jen k obraně a nikoli k útoku. Jediný rozumný závěr zní, že Pentagon testy neskončil, ale prostě je „outsourcoval“ do Afriky.

Kdo je sériový vrah?

Lepší kontinent na podobné testy abyste pohledali: pokud vám virus z laboratoře uteče a vypukne nějaká ta epidemie, vždycky to můžete svést na opice a netopýry. Ebola v afrických savcích přirozeně žije. Když experiment selže, prostě to hodíte na „Matku Přírodu“, o níž ostatně mnoho vědců prohlašuje, že je „největší sériový vrah“.

Neexistuje nevyvratitelný důkaz, že je současná epidemie eboly záměrným spuštěním „apokalyptické zbraně“, která má snížit světovou populaci. Zato ale existuje řada dobrých důvodů, proč zkoumat, zda tomu tak skutečně není.

Do podobných závěrů se nikomu nechce. Některé „vedlejší příznaky“ jsou ale pozoruhodné: Tak například si vezměte pozoruhodnou tvrdohlavost americké vlády, která odmítala pozastavit lety z ohrožených území nebo kontrolovat pozemní hranice Spojených států. Nebo absurdní přístup úřadů v Dallasu, který už snad je něčím horším než hloupostí či nekompetentností a zavání „úmyslným selháním“. (Protože jak jinak si u všech všudy vysvětlit, že někdo nařídí sestře, která pečuje o pacienta s nemocí, která má stupeň biologické ochrany čtyři, aby si oblékla ochranné pomůcky pro stupeň tři?)

Blížící se dluhový kolaps americké i světové ekonomiky, zhroucení státu Kalifornie, kterému pomalu docházejí zásoby vody, nedostatek potravin a napětí ve společnosti jsou důležitými signály pro vládu: ví, že se občané vymykají zpod kontroly.

Z pohledu totalitní vlády tudíž řeší smrtící epidemie eboly hned několik problémů najednou: zmenší počet (pro ni) neužitečných „hladových krků“ na sociálních dávkách, jejichž majitelé jsou také obvykle nejnáchylnější k provozování pouličních nepokojů. Kromě toho je nutno okamžitě vyhlásit „zdravotní“ stanné právo. A konečně je najednou vláda vnímána jako „spasitel“ a zachránce civilizace, který si může nárokovat absolutní poslušnost svých poddaných. Ti budou o karantény, očkování a potraviny brzy přímo žadonit.

Zatím neumíme odpovědět jistě na otázku, zda jde o epidemii uměle vyvolanou, a nemáme ani, jak podobnou věc spolehlivě zjistit. Pokud se ale zeptáme, komu by „umělá“ epidemie prospěla, stane se odpověď rázem více než zřejmou.

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky