Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vakcinace proti pravdě: Demokracie podle Orwella znovu zasahuje. Není (dez)informace jako informace. FetiSchiffta likviduje svobodnou diskusi. 85% procent nemocných se dalo očkovat. Fakta, která neuvidíme?

Vakcinace proti pravdě: Demokracie podle Orwella znovu zasahuje. Není (dez)informace jako informace. FetiSchiffta likviduje svobodnou diskusi. 85% procent nemocných se dalo očkovat. Fakta, která neuvidíme?

26. 2. 2019

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková upozorňuje na další důležité téma, na něž si již brousí zuby novodobí cenzoři elektronické komunikace nejen proto, že se okolo toho točí obrovské peníze

Je to stále stejné: Ať jde o Česko, nebo Ameriku, spalničky, nebo léčitele: Svobodná debata o veřejném zdraví je prostě pro stávající systém nebezpečná.

Ještě aby ne, když globální zisk z prodeje farmaceutických drog v roce 2017 přesáhl jeden bilion amerických dolarů! To už je pořádná tržní síla. Kdyby se stávající pacienti začali léčit jinými způsoby, neřkuli se vyléčili, znamenalo by to pro výborně promazané soukolí tohoto hyperprůmyslu značné ztráty.

PP

Co s tím? Raději zakázat, co je jen možno, a udržet stávající systém co nejdéle v chodu. Že stále většímu počtu lidí začíná být jasné, že s nemocí, léčením a vyléčením se to má ještě trochu jinak, než nám "bílá lobby" běžně tvrdí? Žádný problém: v prvním kroku je znevěrohodníme. Označíme je pěkně po orwellovsku za zmanipulované ovce, nebo za "konspirační teoretiky". A ty, kdo  alternativu poskytují, rovnou za "šarlatány". Jakýkoli nesouhlasný názor potlačíme. A když to nepůjde už ani zesměšněním, ani pomluvami, tak je prostě cenzurujeme. Nejlépe vidět je to v případech očkování, které sice podle mnoha indicií nefunguje, zato však jsou zlatým dolem na astronomické zisky.

Je veřejným tajemstvím, že některé informace (třeba tu výše zmíněnou) prostě dnes na Googlu nenajdete. "Algoritmy" jsou nastaveny tak, že to prostě nejde. Úplně stejně to samozřejmě platí o některých politických tématech - jak o tom píše spolupracovník Mikea Adamse ze serveru Naturalnews.com Ethan Huff v následujícím článku. Mimochodem - NaturalNews jsou jeden ze zámořských serverů, které jako Protiproud trvale vzdorují dezinformační palbě manistreamu, a v době, kdy Google už dávno není "univerzálním" vyhledavačem a fondy k provozování podobných "kontrarevolučních" ohnisek se tenčí, se stávají jedním z možných zdrojů alternativních informací. Na jak dlouho? To ukáže čas. "Studená občanská válka" v USA, vedená mezi establishmentem a a stále významnější a početnější částí veřejnosti, která nastupující totality už má plné zuby, každopádně zuří na plné obrátky. 

Ethan Huff: Jak FetiSchiffta zakázal informace o očkování

Na pobídku kalifornského až fetišiticky levičáckého kongresmana Adama Schiffa oznámila nedávno sociální síť Facebook, že brzy začne zavádět do praxe nová pravidla. Ta dále aktivně cenzurují obsah, jejž její platfoma nabízí. Cenzura se tentokrát má týkat jakýchkoli názorů, které třeba jen naznačují, že by dětská očkování nemusela být stoprocentně bezpečná a efektivní.

Adam Schiff k dalšímu omezení svobodné debaty využil několik nedávných epidemií spalniček v USA. Vypustil do oběhu absurdní prohlášení, že za tyto epidemie mohou také “anti-vakcinační informace” dostupné online. Schiff zřejmě věří, že aby “ochránil” lid před mnoha nakažlivými nemocemi (především samostatným myšlením), je třeba, aby soukromá společnost v propojení se státem aktivně vedla své uživatele pouze k obsahu, který podporuje pouze tu politiku, již on sám zrovna schvaluje. 

Čtěte ZDE: Profesorka Strunecká: Kádrováci, děkuji vám za nové přátele. BlBové již nevypadají jako lejna? Lstivost a omezenost ve službách mainstreamu. Tady se fair play nehraje. Dostala Harpyje chřipku? Protiproud sílí

Pravda - pardon, dezinformace - vyšla najevo

Sám přitom svými slovy nechtěně dává najevo, jak se ve skutečnosti věci mají. Stačí, když citujeme jeho vyjádření: “Máme k dispozici přesvědčivé důkazy o tom, že (trend menší proočkovanosti mezi americkými dětmi) je alespoň částečně způsoben z lékařského hlediska neodbornými poznatky, které vycházejí najevo na mnoha internetových strákách, z nichž si mnoho našich amerických krajanů zvyklo čerpat informace.” 

Schiff tak nejen prozrazuje, že takzvaně “neodborné” informace nejsou výmysly, ale cosi, co “vychází najevo”. Současně dlužno dodat, že necituje ani čárku z oněch “přesvědčivých důkazů”, na něž se odvolává. Místo toho raději dodává: “Algoritmy, které umožňují Facebooku poskytovat jeho služby, nerozlišují mezi kvalitními informacemi a informacemi zavádějícími, což je velmi znepokojivé z hlediska veřejného zdraví.” Tím jinými slovy říká, že pouze informace o tom, že dětská očkování jsou efektivní a bezpečná, jsou informace kvalitní - protože o tom rozhodl všemocný zlobovaný establishment.

Jeho - dodejme, dosti “neodborně" napsaný - dopis zakladateli a šéfovi Facebooku Marku Zuckerbergovi vyvolal odezvu společnosti, v níž se píše (alespoň podle toho, co mluvčí firmy sdělil zpravodajskému kanálu Bloomberg), že společnost “v současnosti zkoumá další opatření, která by mohla přijmout, aby s problémem co nejlépe bojovala”. Tato “opatření” pak mají zahrnovat odstranění ideově “závadného” obsahu “ze seznamu ‘doporučení', která Facebook svým uživatelům nabízí, a to včetně doporučení diskusních skupin, k nimž by se měli přidat (Groups You Should Join) a záměrného odsouvání výsledků vyhledávání s podobnými tématy na méně prominentní pozice.”

Rusové a spalničky

Podobný dopis dostal od Schiffa i Google, který na rozdíl od Facebooku nereagoval ihned. Možná, že ani nemusí: už minulý měsíc totiž Googlem vlastněná společnost provozující server YouTube přijala opatření, která ve výsledcích vyhledávání znevýhodňují “dezinformace” o očkování. YouTube v této souvislosti vydal prohlášení, hovořící o videích, která “propagují nedůvěryhodný zázračný lék na závažné nemoci”. Asi netuší, že tím tak trochu současně hovoří o očkování samotném, které ovšem zakazovat nechce…

Je dobré si připomenout, že kongresman Schiff je týž Adam Schiff, jenž se stal primární hlásnou troubou teorie “ruského spiknutí” kolem prezidentských voleb v roce 2016. Ačkoli stále chybí jakýkoli důkaz, že se Trumpova kampaň jakkoli “pikla” s ruským prezidentem Putinem, aby “ukradla volby”, Schiff o tom nadále hlasitě plácá, jako by šlo o nezpochybnitelný fakt.

Podobně je tomu s vakcínami. Schiff chce, aby všichni Američané nadále konzumovali jen propagandu, přičemž svobodnou výměnu názorů označuje za “nebezpečnou propagandu”. Noční můra orwellovského ražení se stává denní praxí.

Schiff a jeho demokratická falaga jsou evidentně toho názoru, že musejí prosazovat “vyšší dobro”, i kdyby se mělo někomu ublížit - a naprosto záměrně ignorují fakt, že v minulosti mnoho epidemií spalniček vypuklo v populacích, které byly zcela proočkovány.

Server zpravodajské stanice Bloomberg, který o věci informoval, dodává, že první výsledek, který člověku vypadne z internetového vyhledavače, pokud zadá slovo očkování (vaccines), je “nestranné” video, zachycující debatu mezi odpůrci a příznivci očkování. Na čtvrtém místě je pak jeden díl populárního seriálu Pravda o očkování (The Truth About Vaccines), který má zhruba 1,2 milionu zhlédnutí. Zatím tedy ještě máme možnost se něco dozvědět.

Nejspíše by se tedy hodilo zakončit tento článek jednou informací, kterou již brzy nebudete mít možnost (na Facebooku, ani nikde jinde) “pro své vlastní dobro” zahlédnout: “Momentální epidemie spalniček v Kalifornii se stala největší epidemií této nemoci všech dob od doby, kdy byly spalničky takzvaně ‘vymýceny očkováním’. Úřady si nejsou jisty, jak ve věci postupovat, protože téměř 85% postižených jsou osoby, které byly proti nemoci očkovány,” vzpomíná aktivistka Catherine J. Frompovich na pozoruhodnou zprávu v místním rádiu KYW během kalifornské spalničkové krize v roce 2014.

Ale to víte - toho si není třeba všímat - to je jen taková proruská propaganda. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky