Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pandořina skříňka: GMU kukuřice vadí, GMU lidé nevadí? Kdo zneužívá korona-krizi? Byznys tisíciletí. Proč byli čeští experti zadupáni do země. Hysterii je třeba živit. Očkovací ruská ruleta začíná. Bod bez návratu

Pandořina skříňka: GMU kukuřice vadí, GMU lidé nevadí? Kdo zneužívá korona-krizi? Byznys tisíciletí. Proč byli čeští experti zadupáni do země. Hysterii je třeba živit. Očkovací ruská ruleta začíná. Bod bez návratu

22. 9. 2020

Tisk článku

Václav Hrabák se zabývá řadou podezřelých okolností aktuálního vývoje koronavirové hysterie a varuje před hrozbou plošného očkování nebezpečnými vakcínami

Koronavirová akce, tedy medicínsko-politicko-mediální kampaň, postupně odhaluje své skryté účely. A ten jistě nebyl pouze jeden. Ať už virus někdo vypustil kvůli konkrétnímu záměru, ostatní na vlnu rychle naskočili, protože promarnit takovou šanci by bylo do nebe, nebo spíše do pekla volající plýtvání příležitostí. Nelze s určitostí rozhodnout, jestli „vypuštění“ mají na svědomí protivníci Trumpa, protivníci Číny, vakcinační průmysl anebo jiná zájmová skupina, ale všechny zmíněné vložily ohromné úsilí i spoustu peněz, aby „pandemii“ do posledního puntíku zúročily.

Ono je často bezpečnější využít příležitost, než přímo danou situaci inscenovat od začátku. A i kdyby tento umělý virus unikl z nějaké laboratoře omylem (což je asi nejméně pravděpodobná varianta, nicméně ji nemůžeme vyloučit), celé následné divadlo bylo pomocí různých organizací a médií velmi sofistikovaně režírované. A o tom, že za jednu otěž zuřivě tahá i vakcinační průmysl, nelze pochybovat.

O co se stará ministerstvo

Pokud tomu ještě před půl rokem někdo nevěřil, stačilo pár měsíců počkat na oficiální postoje úřadů zodpovědných za očkování a pochyby se začnou postupně rozplývat. Ministerstvo zdravotnictví (MZ) připravilo k připomínkám dokument Národní strategie očkování proti nemoci covid-19. V době, kdy vakcíny procházejí teprve testováním bezpečnosti a na větší vzorek testovaných se zatím chystá první Rusko, a tedy nikdo nemůže ani náhodou tušit, jestli bude vakcína plošně skutečně fungovat, MZ píše hned v první větě: „Nejúčinnějším nástrojem kontroly současné pandemie nového onemocnění covid-19 je očkování,“ a následně: „Dosud není k dispozici žádný účinný lék, proto se také výzkum zaměřuje na vývoj vakcíny.“ 

Tyto prosté věty nám zpětně vysvětlují, proč oficiální „medicína“ nejen prostřednictvím MZ tak sveřepě bojovala proti jakékoliv nadějné léčbě, jak konvenční, tak nekonvenční. Několik terapií má prověřenou účinnost i bezpečnost, ale oficiálně se o nich nedozvíme, lékaři se o tom dokonce již bojí mluvit. Ale oficiální medicína bojuje nejen proti léčbě. Řada terapeutů nekonvenčních léčebných metod velmi úspěšně odzkoušela v praxi mnoho preventivních postupů (zástupci nekonvenční medicíny již v květnu zveřejnili Výzvu zdraví a svoboda) a přitom mainstreamová média i MZ, které by se mělo starat o zdraví obyvatel této země, o nich zarytě mlčí.

Tedy od začátku bylo nutné držet se scénáře: není lék, nikdy nebude a zachrání nás jedině očkování. Tvrzení, že nějaké očkování funguje bez jakýchkoliv důkazů, přitom není v oblasti vakcinace žádnou novinkou. Dosud například nebylo prokázáno, že by očkování proti HPV skutečně snížilo výskyt rakoviny děložního čípku. V některých případech dokonce rakovinu přímo vyvolává, a tak je dokonce možné, že statisticky výskyt rakoviny zvyšuje. Přesto je doporučováno jako očkování „proti rakovině“.

Čtěte ZDE: Očkování: Chobotnice farmabyznysu to má pevně v chapadlech. Odpůrci jsou pronásledováni. Fanatismus zastánců. Jednotlivci neuspějí. Je třeba bojovat společně. Všechny nás nezlikvidují

Mediální boj

To, že mainstreamová média hlásají téměř výhradně postoje oficiální medicíny, není překvapující. Oficiální medicína již dávno není lékařským uměním, ale prodlouženou rukou farmaceutických firem, ať se to lékařům líbí, či nelíbí. A farmaceutické firmy jsou jedním z hlavních inzerentů a tvůrců PR článků v médiích. Jakmile se v médiích objeví cokoliv o očkování, kritici současného stavu očkovací politiky obvykle dostanou prostor tak 5 procent, aby to vypadalo, že vyjádřit se mohou obě strany, následně jsou tyto názory zesměšněny nebo jinak devalvovány a závěr patří vždy vakcinační lobby. Pokud se o téma očkování někdo více nezajímá, nesnaží se číst mezi řádky a nemá sám strašlivé zkušenosti s očkováním, nabyde dojmu, že očkování je v podstatě neoddiskutovatelné blaho.

Naštěstí mainstreamová média, přes ohromné sumy, které do nich farmaceutické firmy sypou, ztrácejí vliv. Lidé mají s očkováním totiž čím dál více špatných zkušeností, což si nenechávají pro sebe. Děti jsou po očkování najednou neustále nemocné, některým se zastaví vývoj, některé jsou již navždy retardované, některým se rozjede neurologické onemocnění (jako například epilepsie) nebo se objeví poruchy autistického spektra. A přitom lékaři v médiích donekonečna opakují mantru, že očkování nezpůsobuje autismus, že to je vyvrácený mýtus a podobně. Těmto prohlášením se však směje čím dál více lidí. Je to však velmi hořký smích, protože je za ním mnoho utrpení.

Ještě závažnější je další citát z připravovaného dokumentu. „Jako nejvíce nadějné se zatím jeví vakcíny druhé generace (proteinové, rekombinantní, vektorové) a třetí generace (genetické vakcíny). Nejnadějnější se jeví vakcína německé firmy BioNTech-Pfizer (genetická mRNA vakcína), americké firmy Moderna (genetická mRNA vakcína), firmy Astra Zeneca - Univerzity of Oxford (vektorová vakcína) a americké firmy Novavax (rekombinantní vakcína).“

Kukuřice a lidé

Princip genetických vakcín je sám o sobě natolik děsivý, že dosud nebylo jejich užívání nikdy povoleno. Jejich princip spočívá v tom, že se do těla vpraví gen, tedy DNA nebo RNA, podle kterého samo tělo začne tvořit nějakou bílkovinu, jež je pro virus specifická, a následně tělo začne vytvářet protilátky.

První z mnoha problémů (méně závažný) je ten, že tento mechanismus je přesně podstata autoimunitních nemocí. Organismus vytváří látky, které spouštějí imunitní reakci. U jakékoliv vakcíny testy probíhají na zdravých lidech. U takto narychlo upečené vakcíny, která se začne hromadně vpichovat do milionů lidí, nemůžeme vůbec dohlédnout, co to udělá s těmi, kteří jsou nějak oslabení nebo mají sklony k autoimunitním nemocem. Mezi imunology je například veřejným tajemstvím, že roztroušená skleróza se často objeví po očkování v dospělosti, například na klíšťovou encefalitidu či žloutenku, což jsou přitom očkování klasická, nikoliv genetická. Roztroušená skleróza se však neobjeví hned po očkování. Zpravidla po několika měsících, často až po půl roce. Během půl roku se však může novou vakcínou naočkovat jen v ČR několik milionů lidí. Když se po půl roce zjistí, že jsme očkováním vyvolali nevratný problém u 5 % lidí, bude už pozdě.

Další, ještě větší problém genetických vakcín, je ten, že cíleně uměle měníme lidský genom. Je to něco jako Pandořina skřínka, kterou by lidstvo skutečně nemělo otvírat, zvláště ne kvůli nemoci, kterou drtivá většina lidí, pokud vůbec nějaké symptomy zaznamená, pociťuje jako nepříjemnou chřipku. Na jednu stranu se vedou ostré diskuse, zda by se měla geneticky modifikovat kukuřice, ale když přijde na řadu genetická modifikace lidstva, nikoho, ani novináře, to nezajímá? I když to MZ oficiálně vyvěsí na svůj web? Genetické vakcíny zatím nebyly nikdy schváleny pro plošné preventivní užití. A teď je použijeme poprvé a přitom rovnou pro celý svět? Vlastně bychom před farmalobby a její PR měli smeknout. Před pár lety by nikoho nenapadlo, že je něco takového vůbec proveditelné.

Čtěte ZDE: Koronavirus: Voda na mlýn Billu Gatesovi. Hlavní sponzor depopulace planety? Krajně podezřelý úspěch Microsoftu. V povinném očkování tekuté nanočipy? Globální digitální koncentrák. Veslo po Rockefellerovi

Češi si neškrtnou

Zatím nevíme, proč je jedním z cílů korona-akce globální vakcinace. Víme jen to, že pár nadnárodních farmafirem si mezi sebe nikoho nepustí a chtějí tak mít globální vakcinaci pod kontrolou. Rusko si udělalo vakcínu svojí, což v tomto kontextu nikoho nepřekvapí. Nesmělé špitnutí, že si ČR vytvoří vakcínu sama, bylo ihned rozmetáno ohromným mediálním útokem. Byl však tento záměr skutečně tak směšný, jak nám média ihned předkládala?

V Česku se vakcíny dříve vyvíjely a vyráběly, mnozí vědci, kteří se na nich podíleli, zde ještě stále jsou. Exministr Adam Vojtěch to jistě neměl z vlastní hlavy, musel mu to doporučit tým odborníků, jinak by s tím nešel do médií. Ale prof. Prymula, šéf české vakcinační lobby (České vakcinologické společnosti), v té době Vojtěchův náměstek, který se v korona-akci zároveň proslavil jako šéf krizového štábu, při dotazu na „českou“ vakcínu zbledl, a poté prohlásil, že o tom vůbec nevěděl. Farmaceutické firmy, které ho platí, ho za chystanou akci exministra jistě nepochválily.

Razantní mediální odpor proti české vakcíně byl tak agresivní, že jen stěží můžeme pochybovat, že to nebyl placený organizovaný mediální útok farmalobby. Jedním z argumentů bylo, že bychom nemohli udělat vakcínu tak moderní, jako to dokážou nadnárodní mega-farma firmy. A nejde tedy právě o tu modernost? Totiž o to, aby vakcína byla "nejmodernější" - tedy genetická. A jako zázrakem najednou ministr Vojtěch rezignuje a jeho místo obsazuje prof. Prymula. Je všechno jenom náhoda?

Příčina globální vakcinace může být velmi prostá: špinavé peníze. Proočkování půlky planety přinese astronomické zisky. Globální vydírání a následné globální výkupné se může někomu opravdu velmi vyplatit. Je však za tím ještě něco jiného? Můžeme se jen dohadovat. To, že má v globální vakcinaci prsty „mecenáš“ Bill Gates, který v podstatě ovládá WHO, je již samo o sobě alarmující. Například u již dříve zmiňovaného očkování proti HPV se objevila důvodná podezření, že ženy, které se proti HPV nechaly očkovat, mají sníženou schopnost otěhotnět. V Africe se pomocí očkovacích programů přímo prováděly cílené sterilizace. V genetických vakcínách může být naprogramováno v podstatě úplně cokoliv - a nikdo nemá šanci zjistit co přesně. To je samo o sobě dosud nevídaná hrozba.

Čtěte ZDE: Megakšeft s Covidem už se peče: EU objednává vakcíny za stamiliardy. Nikdo se na nic neptá. Pustí nám žilou jak nikdy? Globální panika a kratší konec provazu. Karty na stůl, a hned!

Bod bez návratu

Jsme svědky uměle vyvolávané hysterie u onemocnění, které mezitím už samo přirozeně snižuje svoji agresivitu. To je ostatně přirozený průběh všech epidemií. Jak se s ním populace setkává a ještě navíc se virus „pasážuje“ přes jednotlivé nositele, nemoc postupně ztrácí svou sílu. O tom se však z médií také nedozvídáme. Dnes je virus mnohem méně nebezpečný, než byl před půl rokem. Ale hysterie jede pořád dál, ba naopak se stupňuje.

Proč? No protože „Nejúčinnějším nástrojem ... je očkování.“ Je nutné hysterii stále živit, aby lidé nepřišli na to, že se z koronaviru postupně stává banální onemocnění. Kdo by potom chtěl o několik řádů nebezpečnější vakcínu? V celém kontextu začíná dávat smysl i velmi silná proočkovací mediální kampaň posledních pěti let, která je celosvětově koordinována, mimo jiné i WHO. Podobné operace se plánují řadu let dopředu. Není tedy vůbec nepravděpodobné, že tato celá akce probíhá již více než 5 let, aniž by ji někdo zpozoroval.

Z těchto reálných faktů jednoznačně vyplývá, zda se nechat očkovat, či nikoliv. I kdyby vakcína nebyla genetická, lze ji přirovnat k ruské ruletě. Současné vakcíny nejsou genetické, a přestože jsou mnohem více odzkoušené, přinášejí velmi výrazná rizika, která oficiální představitelé zcela banalizují. S genetickými vakcínami se však riziko ještě o řád zvyšuje, je totiž možné do nich naprogramovat naprosto neodhalitelné „cokoliv“. Lidé již naštěstí po vlastních zkušenostech očkování věří čím dál méně.

Podle průzkumů by se naočkovat nechala jen polovina obyvatel. Za takovýchto okolností by na MZ byli blázni, pokud by uvažovali o očkování povinném. Polovinu vzbouřených lidí by zřejmě nezlomili. Ale farmalobby bude jistě vyvíjet tlak jakoukoliv salámovou metodu, jak lidi k očkování přinutit pomocí různých výhod, respektive nevýhod: Třeba nenošení roušek, možnosti cestování a podobně.

Pokud by k čemukoliv podobnému mělo dojít, je nutné, aby lidé, kteří tato nebezpečí vnímají, odpověděli, a to pevně a hlasitě. Jakýkoliv nátlak směrem k očkování, které se může stát hrozbou celé populace, je nutné z principu jednoznačně odmítnout, jinak se můžeme dostat za bod, ze kterého už není návratu.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky