Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tečkované příběhy: Lidé, kterým covid vakcína zničila život. Nový dokument. Odborníci a oběti: Každou dávkou je to horší. Drsné svědectví Marty Kubišové. Ordinace se rychle plní. Jak dlouho vydrží vakcinační mafie zapírat?

Tečkované příběhy: Lidé, kterým covid vakcína zničila život. Nový dokument. Odborníci a oběti: Každou dávkou je to horší. Drsné svědectví Marty Kubišové. Ordinace se rychle plní. Jak dlouho vydrží vakcinační mafie zapírat?

10. 9. 2022

Tisk článku

Mária Magotsová upozorňuje na film o negativních účincích očkování proti covidu, který doufejme přispěje k tomu, že se bude o tomto kolosálním podvodu mluvit zase o něco hlasitěji, protože zdaleka není skončen, pouze zakryt dalším super-podvodem - umělou energetickou, hospodářskou a politickou krizí

Očkovací kampaň v České republice se nesla ve znamení „tečky,“ tedy tečky po injekci, která udělá jen maličký vpich na vaší kůži a ochrání vás navždy před covidem. Ale, ups! Chybička se vloudila. Čeští filmaři totiž našli lidi, kterým „tečka“ způsobila vážné zdravotní problémy – a natočili o tom mimořádně zajímavý dokument.

Autoři dokumentárního filmu s názvem Tečkované příběhy říkají, že jejich cílem bylo sesbírat informace o problematice, o které se mlčí. Pro respektovaný deník The Epoch Times řekl režisér Viktor Baroš, že zfilmovali příběhy lidí postižených následky očkování, jakož i výpovědi odborníků z různých vědních oborů, kteří k tomuto tématu mají co říci. Chtějí tak rozproudit diskusi a doufají, že jejich film uvidí co nejvíce lidí. „Ať si každý divák udělá vlastní názor,“ dodává režisér Viktor Baroš.

Filmaři na svých stránkách uvádějí, že když měli natočených 9 příběhů, a chtěli dělat finální střih dokumentu, dozvěděli se o dalších lidech, kteří onemocněli po vakcinaci. Jejich příběhy byly natolik závažné, že museli v natáčení pokračovat. „Kromě Petry a Radky, u kterých se po 'tečce' objevily velmi vážné diagnózy, jsme se setkali také s neuroložkou MUDr. Jaroslavou Chlupovou. Mimo jiné nám řekla, že se v ordinaci každý den setkává s lidmi s různými následky po vakcinaci. Rozhovor s ní je natolik zajímavý, že jej pravděpodobně zveřejníme i samostatně,“ uzavírají tvůrci filmu.

Čtěte ZDE: Už sami přiznávají: Všechno byly jen podvody a lži! Covidový teror byl čirým zločinem. Pozor, očkování ubližuje a zabíjí. Skoro všichni naletěli a podrobili se. Vezmeme na ně konečně karabáč? Pohádka o káčátku

Slepá důvěra k "bílým plášťům"

Kromě lidí se zdravotními problémy v dokumentu účinkují i známí vědci, právníci, lékaři či novináři, jako například prof. Jaroslav Turánek, MUDr. Vladimír Čížek, Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová, investigativní novinářka Markéta Dobiášová, JUDr. Ondřej Dostál, MUDr. Chlupová, dr. Urbánek a také Ing. Juraj Orsag, biomedicínský odborník a manažer, který říká, že je velmi důležité, aby toto poselství bylo dostupné širokému spektru lidí.

„Věřil jsem lékařům, ale moje důvěra k bílým plášťům je navždy pryč,“ říká pro dokument od Redakce NF Svědomí národa pan Orság s tím, že ještě ne tak dávno žil velmi aktivně, ale po vakcíně se u něj podle jeho slov projevily vážně zdravotní problémy. "Očkování mi poradili všichni moji lékaři, kteří věděli o mých diagnózách. Jednoznačně mi všichni říkali, že je bezpečné," vzpomíná v dokumentu Juraj Orság s tím, že o svém zdravotním stavu informoval také paní, která ho očkovala. I ta ho ujistila, že je to v pořádku.

150 vs 15: Úspěch?

Poprvé zkolaboval ihned po aplikaci přímo před zraky lékařů. Po druhé dávce se mu zdravotní stav zhoršil tak, že začal ztrácet kontrolu nad vlastním tělem. Začalo mu kolabovat i dýchání a jak říká, od toho dne už nebyl schopen postarat se sám o sebe. „Jednou jsem šel vynést smetí a zkolaboval jsem, soused hasič mě musel vynést nahoru. Nebo když jsem měl konferenční hovor s lidmi ze zahraničí, náhle jsem zapomněl anglicky, prostě zapomněl jsem mluvit,“ říká pro Tečkované příběhy a dokládá, že ztrácel vědomí i 150krát denně a trpěl silnými migrénami.

Pan Orság tedy začal navštěvovat lékaře a stěžoval si na zdravotní problémy, které se u něj projevily po vakcinaci. „Nikdo mi nepomohl, konverzace končila ve chvíli, kdy jsem řekl, že ty problémy mám z očkování,“ říká. Naštěstí po čase našel neurologa, který mu nasadil vhodnou léčbu a ta alespoň částečně zabrala. Vědomí už pan Orság ztrácel pak „pouze“ 15krát denně.

Čtěte ZDE: Covidistický obrat o 180 stupňů: Nejvíc nakažliví jsou třikrát očkovaní! Po denní dávce dezinformací i dnes někteří jdou potřetí pod jehlu. Co takhle vyhlásit pro změnu lockdown pro očkované? Chcete zdraví? Nevěřte mediálním expertům!

Plná ordinace podobných případů…

Podobnou zkušenost má i veterinární lékařka MVDr. Petra Miklišová. „Byla jsem očkována vakcínou Comirnaty, a od té doby mi nebylo dobře. Začala se mi točit hlava, bolely mě svaly, hlavně stehenní, záda, v autě během řízení jsem najednou přestala vidět na jedno oko,“ říká Petra, která se proto objednala na specializovaná vyšetření k neurologům a imunologům. Dozvěděla se, že její problémy prý s vakcinací nesouvisejí, že si všechno asi vsugerovala.

Její stav se však zhoršoval, dokonce se už nezvládala ani vstát z postele nebo dojít na toaletu. Kontaktovala tedy jiného specialistu z Prahy, který jí potvrdil, že podobných případů jako je ona, má plnou ordinaci. Slova Petry Miklišové v dokumentu potvrzuje i neuroložka MUDr. Jaroslava Chlupová: „Počítala jsem, kolik lidí denně mi přijde s podobnými problémy do ordinace a je to 10 - 20 %. Takoví tři až čtyři lidé denně.“

Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, DSc., vakcinolog, imunolog, farmakolog, v dokumentu konstatuje: „Říkal jsem to už před dvěma lety. Čím více se bude aplikovat těch dávek, tím budou ty příznaky horší. Přisuzuji to mimo jiné tomu, co se používá v těch vakcínách. Jde o kationické lipidy, které jsou samy o sobě cytotoxické a mohou způsobit autoimunitu vůči nervovému systému.“

Marta Kubišová se více očkovat nedá

V Česku se při tématu očkování momentálně řeší kromě tohoto závažného dokumentu i kauza zpěvačky Marty Kubišové, která rovněž poslušně poslouchala pokyny lékařů, a nechala si píchnout tři dávky vakcíny proti covidu. Nyní ale pro portál extra.cz promluvila o tom, že na čtvrtou dávku ji nikdo nedostane, a z té třetí měla dlouho zdravotní problémy. „Asi půl roku a jsem pak měla jakoby chřipku. Lechtalo mě v uších, oči mi slzely v naprosto nevhodných momentech a cítila jsem se fakt celkově špatně. Přijala jsem to nakonec jako svůj úděl, ale byla jsem z toho vážně půl roku rozložena“ – říká pěvecká legenda.

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Dokument Tečkované příběhy se momentálně na internetu těší velké popularitě. Během prvních pěti dnů od premiéry se o něm dozvědělo už více než půl milionu lidí. Webové stránky dokumentu naleznete zde.

A jelikož o dokument je již velký zájem i v zahraničí, vznikla také verze s anglickými titulky.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky