Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Už sami přiznávají: Všechno byly jen podvody a lži! Covidový teror byl čirým zločinem. Pozor, očkování ubližuje a zabíjí. Skoro všichni naletěli a podrobili se. Vezmeme na ně konečně karabáč? Pohádka o káčátku

Už sami přiznávají: Všechno byly jen podvody a lži! Covidový teror byl čirým zločinem. Pozor, očkování ubližuje a zabíjí. Skoro všichni naletěli a podrobili se. Vezmeme na ně konečně karabáč? Pohádka o káčátku

29. 7. 2022

Tisk článku

Radomír Malý si všímá, že covidová lež začíná být definitivně neudržitelná, a konstatuje, že značná část lidstva naletěla a zbaběle se podvolila mocným zločincům

Deník Právo dne 23.7. přinesl rozhovor s nejpovolanější osobou covidové politiky: s nikým menším než samotným ministrem zdravotnictví prof. Vlastimilem Válkem. Nevěřil jsem vlastním očím. Mluvil tak, že ještě na jaře letošního roku by za tyto své výroky byl mainstreamovými médii pranýřován jako "dezinformátor", "manipulátor", "agent ruské rozvědky" apod.

Přiznal totiž otevřeně, že lockdowny u nás i ve světě nepřinesly ze zdravotnického hlediska vůbec žádný pozitivní efekt, jen samé škody. Opatrný byl i ohledně očkování. Prohlásil doslova, že "je lží tvrdit, že vakcíny nemají vedlejší účinky", které mohou být dle něj i velice závažné. Přesto ale proti vší logice vakcinaci obhajoval jako optimální řešení tváří v tvář nadcházející vlně covidu, i když se vyslovil proti povinnému očkování.

Nelze utajit

Pan ministr Válek není sám, kdo přiznává totální selhání anticovidových opatření. Že lockdowny byly z medicínského hlediska absolutně zbytečné, je jasně průkazné pouhým srovnáním covidových údajů zdravotnických komplikací a úmrtí v zemích, kde lockdowny byly zavedeny, a kde nikoliv. Žádný rozdíl, ba naopak země bez lockdownů byly na tom často lépe. Vlády toto nemohou již déle tajit.

Logické a podle právního řádu by ovšem bylo, kdyby - když už se prokázala nulová účinnost lockdownů v boji proti covidu - tytéž vlády volaly k zodpovědnosti všechny osoby, které z pozice své moci a "odborné kvalifikace" si tato opatření vynucovaly. Jenže nic z toho se nedělo a neděje. Milí občané, podváděli jsme vás a lhali vám, na základě vylhaných a smyšlených informací jsme vám zničili lockdownovými opatřeními obchody a živnosti, poškodili jsme vaše zdraví, někteří to odnesli i smrtí, ale zapomeňte! Život jde přece dál.

Čtěte ZDE: Falešná záminka k omezení svobod: Norimberský proces 2 s covidovými podvodníky. Dostaví se na lavici obžalovaných? Když se přestřelí, dočasně uklidníme pravdou. Zločiny proti lidskosti. Přijdou s novou fintou?

Vražedná vakcinace

Dnes už se rýsuje, že něco podobného budou muset nakonec vlády přiznat i o vakcinaci. Statistická data se nedají utajit. Již před více jak půl rokem MUDr. Soňa Peková na videu zveřejnila oficiální data vrcholných zdravotnických institucí z USA, která jasně ukazují prudký nárůst úmrtí lidí po očkování. Rakouský měsíčník Glaube und Kirche ve svém čísle 6/2022 uvádí na základě přímo oficiálních informací, že v Rakousku o 25 procent vzrostl počet úmrtí mladých a zdravých lidí na neurologická a kardiovaskulární onemocnění. Všichni byli očkovaní proti covidu. Ještě vyšší je procentuální nárůst těch, kteří sice přežili, ale zůstaly u nich trvalé zdravotní následky ve formě vážného poškození vnitřních orgánů.

Časopis publikuje otřesné případy dvou mladých lidí ve věku 17 let, kteří přijali vakcínu. Prvnímu musela být operativně odňata slezina, druhému začala vytékat z nosu mozková tekutina. Otec dvou malých dětí zemřel v noci ihned po očkování. U řady mladých lidí nastoupilo po vakcinaci ochrnutí obličeje nebo i celého těla. Kojenci, jejichž matky se nechaly očkovat, se často narodili s postižením pohybových ústrojí.

Mnoho známých lékařských kapacit (prof. Bhakdí, prof. Wodarg a řada jiných) upozorňovalo ještě před zavedením vakcinace, že k těmto újmám na zdraví i na životech lidí bude hojně docházet. Byli pranýřováni jako šiřitelé fake news. Dnes již samotná oficiální místa musejí, byť neochotně, přiznat, že oni měli pravdu, neboť fakta jsou neúprosná.

Čtěte ZDE: Covidový a vakcinační teror: Likvidace obecného dobra. Proti zlu stokrát větším zlem. Dáte se pro šnycl napíchat jedy? Tři tresty pro lidstvo. Zklamání na celé čáře. Pevná důvěra však trvá

Totální selhání

Jenže stane se totéž, co s lockdowny. Řekne se, že určitá zdravotní rizika tady skutečně existovala a existují, i když ještě donedávna se popírala. Za smrt a vážné poškození zdraví mnoha lidem nikdo nebude volán k zodpovědnosti, i když všechny argumenty ve prospěch očkování se ukázaly jako lži.

Nejprve tvrdili, že stačí jedna dávka, aby se nikdo nenakazil, a když se přece jen nakazí, tak nebude mít vážný průběh nemoci. Potom, když se to ukázalo jako nesmysl, tak postupně zvyšovali na další a další dávku, teď už nehovoří o nemožnosti nakažení, ale o mírnějším průběhu nemoci covid po očkování atd. Nicméně i toto se stále více zračí jako humbuk a blamáž, ještě závažnější jsou ale výše uvedené strašlivé vedlejší účinky.

Takže totální selhání všech těchto ve skutečnosti zločinných opatření, k němuž se musí vlády přiznat. Jenže vyvodí z toho vlády - a především WHO - ty správné důsledky ve formě alespoň slibů, že žádné další lockdowny nebudou, nebo že se upustí od očkování nebezpečnými vakcínami? Nic z toho. WHO si nárokuje absolutní celosvětovou vládu ve zdravotnickém rezortu a již dnes její šéf Tedros Ghebreyesus straší dalšími prý nebezpečnými vlnami epidemií a nutností zavádět blíže nespecifikovaná omezující opatření. Že lockdowny a očkování budou součástí toho, je nabíledni.

Čtěte ZDE: Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

Vypráskat je

Když se vrátím k rozhovoru s ministrem Válkem pro Právo, tak mi to připomíná pohádku o káčátku a lišce. Káčátko jí věří, že chce jeho dobro a jde s ní do lesa. Teprve v lese přijde na to, že liška je chce vlastně sežrat a řekne jí to. Liška odpoví: "Samozřejmě tě sežeru, když jsi bylo tak hloupé a uvěřilo mi." Prof. Válek, který přiznal, že očkování vyvolává vážné zdravotní problémy, ale zároveň říká: budeme a chceme očkovat dál, se podobá této lišce. A spolu s ním i jiní zdravotničtí potentáti, na prvním místě WHO.

Ano, milí občané světa, samozřejmě všechny ty lockdowny a vakcinace nebyly k vašemu prospěchu, ale k vaší škodě, jenže je to vaše chyba, když jste nám hned na počátku naletěli a podrobili se tomu všemu. Teď už se nemusíme ničím tajit a otevřeně říkáme: chceme vás zlikvidovat. Tuto moc máme, neboť tím, že jste se našim covidovým nařízením podřídili, jste nám ji dali přímo na stříbrném podnose. Gates, Schwab a další globalizátoři se už vůbec netají tím, že jejich záměrem je drasticky snížit populaci planety.

Ještě ale zdaleka není vše ztraceno. Káčátko z pohádky zachrání nakonec hospodář, který lišce vypráší kožich. Miliardy lidí, kteří prohlédli, se nakonec, když se rozhodnou k akci, mohou stát tímto "hospodářem" a vzít na všechny ty Gatese a Ghebreyesuse pořádný karabáč. Kéž se tak stane - a co nejdřív!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky