Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zdraví patří nám: Jak na jarní únavu? Podivuhodné houby: Dřevo kazí, zdraví a životy zachraňují. Muž, který se zbavil rakoviny. Případy mluví za vše. Jedna lžička denně. Příliv energie. Pro zdravé i nemocné. Pomozme sobě i Protiproudu!

Zdraví patří nám: Jak na jarní únavu? Podivuhodné houby: Dřevo kazí, zdraví a životy zachraňují. Muž, který se zbavil rakoviny. Případy mluví za vše. Jedna lžička denně. Příliv energie. Pro zdravé i nemocné. Pomozme sobě i Protiproudu!

18. 3. 2023

Tisk článku

Protiproud TV uvádí první díl nového pořadu, který ukazuje cesty, prostředky a metody jak si uchovat zdraví v době, která tvrdě cenzuruje informace i v oblasti pro každého nejcennější: servis rad a skvělých zkušeností nejen pro nepodvolené, kteří vědí, že jejich zdraví nepatří státu a farma-gigantům

Chcete udělat něco pro své zdraví v duchu tématu tohoto pořadu? Můžete objednávat zde:

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky