Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Další následky vakcinace: Nespavost, úzkosti, panika, změna osobnosti. Již i lékaři, kteří nevěřili, doznávají: Může za to vakcína. Kdy se vypořádáme s původci šílených pokusů na lidech? Nebo nás dříve stačí vybít?

Další následky vakcinace: Nespavost, úzkosti, panika, změna osobnosti. Již i lékaři, kteří nevěřili, doznávají: Může za to "vakcína". Kdy se vypořádáme s původci šílených pokusů na lidech? Nebo nás dříve stačí vybít?

14. 10. 2023

Tisk článku

Ethan Huff přináší nové informace o dalších důsledcích zločinné covidové vakcinace, které vedle známých fyzických problémů přinášejí také mimořádné strasti v oblasti, kde bolest a utrpení zdánlivě nejsou vidět - ale o to více kosí své oběti

Obrovské množství lidí, kteří byli naprosto zdraví, jsou nyní více nemocní než kdy jindy. Příčina je jasná a prokazatelná: Byli "očkováni" proti koronaviru.

Jedním z "plně očkovaných" lidí, kteří už ani nemohou vykonávat svou práci, je i šedesátiletý neurolog MUDr. Patrick William Slater. Před masovou očkovací kampaní vedl Slater v Austinu (USA) úspěšnou praxi na plný úvazek. Ve volném čase rybařil a aktivně se věnoval turistice. Dnes však již nemůže.

Panika "odnikud"?

V říjnu 2021 Slatera postihla mozková ataxie, onemocnění, které ovlivňuje pohyb. Najednou se již nemohl bez pomoci najíst ani dojít na toaletu. Vzhledem k jeho profesi se mu podařilo obstarat farmaceutické přípravky, které mu pomohly tento stav relativně zvládnout. Je tu však jedna věc, kterou Slater nezvládá - nečekané bezprecedentní záchvaty paniky.

Téměř každou noc Slater zažívá intenzivní záchvaty paniky, které jsou pro něj doslova zničující. Bolest a utrpení jsou tak intenzivní, že již několikrát uvažoval o tom, že si vezme život.

Nikdo z lékařské komunity nebyl schopen přijít s žádným vysvětlením Slaterových příznaků. Jiní neurologové i psychiatři odmítli klasifikovat jeho příznaky jako úzkost. On sám si je však jist: Skutečnou příčinou je mRNA "vakcína" proti covidu, kterou užil - dvě úvodní dávky a následně i posilovací dávku. 

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 16. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

"O příčinách svých zdravotních problémů nepochybuji," říká doktor Slater o stále se zhoršující vlně příznaků, které se jednoznačně stupňovaly po každé další injekci mRNA.

Související: Podívejte se na dokumentární film "Neviditelná krize", kde se dozvíte více o ničivých účincích "očkování proti kovidu".

Nevěřila, teď už nepochybuje

Počet psychiatrických diagnóz se od začátku očkování radikálně zvyšuje. Slater není sám. Od konce roku 2020, po zahájení očkovací kampaně proti covidu, lékaři všude zaznamenávají stálý nárůst neobvyklých psychiatrických onemocnění.

Psychiatrička doktorka Amanda McDonaldová uvedla, že má mnoho pacientů, kteří se po "očkování" propadli do labilních panických nervových uzlů. Kvůli tomu, co tyto "vakcíny" udělaly s jejich psychikou, nyní trpí halucinacemi. "Nemohla jsem zprvu přijít na to, proč," říká McDonaldová. "Moji pacienti měli do té doby stabilní zdravotní stav."

Po zahájení očkovací kampaně McDonaldová sledovala, jak její ordinaci začali "bez zjevného důvodu" zaplavovat pacienti s příznaky nespavosti, deprese a úzkosti. Když se McDonaldová snažila svým trpícím pacientům pomoci předepisováním léků a dalšími terapiemi, mělo to jen malý účinek. Stěžují si, že zažívají atypické záchvaty paniky, které se obvykle stupňují večer a vrcholí v noci.

McDonaldové trvalo více než rok, než vůbec začala uvažovat o tom, že by viníkem mohly být právě covidové "vakcíny". 

"Když pandemie vypukla, měla jsem určitý počet pacientů, u nichž jsem tyto projevy znala," říká. "Jenže to, co jsem viděla, byly zjevně projevy po očkování v této populaci pacientů."

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Změna osobnosti

MUDr. Diane Counceová, neuroložka a neuroradioložka říká, že u svých pacientů vidí v podstatě totéž. Ale je tu něco ještě hrozivějšího: "Lidé si mi stěžují, že se jim změnila osobnost. Dokonce i jejich rodiny říkají, že jsou z nich úplně jiní lidé."

Zdravotní sestra Scott Marsland dokládá, že úzkosti, deprese, panika a nespavost patří nyní mezi nejčastější příznaky, se kterými se ve své práci setkává.

Ačkoli neexistuje žádný obecně uznaný test, který by s těmito příznaky jednoznačně spojil aplikaci covidové "vakcíny", načasování náhlého nástupu těchto dramatických psychických onemocnění se dokonale shoduje se začátkem masového očkování.

Vědci z All India Institute of Medical Sciences ve své zprávě o příznacích, které pozorují u pacientů, napsali, že "psychiatrické vedlejší účinky mohou pravděpodobně souviset s vakcínou".

Není sporu: Vedle známých fyzických problémů často s fatálními následky napadá "vakcína" u mimořádně významného počtu lidí také jejich psychiku, často dokonce mění osobnost.

A přesto k nám stále dovážíme další a další "vakcíny". A neinformovaní či propagandou vystrašení lidé si je stále nechávají aplikovat.

Vedlejší účinky očkování proti kovidu jsou závažné. Více informací se dozvíte na stránkách ChemicalViolence.com.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky