Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Už i mainstream říká: Dezoláti měli pravdu. Smyslem byla totalita a likvidace zdraví. Kdo velel německým sadistům? Ničivá vakcinace. Záněty srdce, potraty, ochrnutí. Bojovníci o informace u nás i za mořem jdou dál

Už i mainstream říká: Dezoláti měli pravdu. Smyslem byla totalita a likvidace zdraví. Kdo velel německým sadistům? Ničivá vakcinace. Záněty srdce, potraty, ochrnutí. Bojovníci o informace u nás i za mořem jdou dál

4. 4. 2024

Tisk článku

Karel Bek přináší dvě zprávy, které ukazují postupné odhalování covidového teroru v Evropě i v zámoří jen díky tomu, že existuje řada odhodlaných organizací a statečných nepodvolených, kteří krok za krokem ženou zodpovědné před soudy

A je to snad konečně tady: nejen německé ‚renomované‘ noviny, jako BILD nebo WELT, ale i rakouský deník Heute přinesl text s titulkem Dezoláti měli pravdu  Corona-Protokoly – Výbušná fakta o vedlejších účincích vakcín (článek byl poté stažen, jak se můžete přesvědčit - pozn. PP).

Vědecká fasáda totality se hroutí

18. března zveřejnil německý portál Multipolar dosud utajované protokoly krizového týmu Institutu Roberta Kocha (RKI), který pomocí údajů o aktuální incidenci ‚odborně dirigoval‘ téměř celou Evropu. Alternativní portál Multipolar získal RKI-protokoly až po dvouletém soudním procesu. Z protokolů jasně vyplývá, že např. náhlé zpřísnění hodnocení rizik Corony z „mírného“ na „vysoké“, oznámené v březnu 2020, které bylo základem všech dalších opatření, omezujících volný pohyb osob a dalších zločinných totalitních omezení – nebylo založeno na odborném vědeckém posouzení ze strany RKI, ale na politickém pokynu externího aktéra. Jehož jméno? V protokolech začerněno, jak jinak?.

To potvrzuje, že Institut RKI sloužil jenom jako vědecká fasáda pro neuvěřitelnou represivní politiku, která ignorovala celou řadu občanských práv a svobod prakticky všech evropských zemí. Vláda nás nutila nosit nesmyslné masky, akceptovat zákaz setkání s rodinou, s přáteli, zákaz chodit ven, sportovat, cestovat, zákaz návštěv v nemocnicích a pečovatelských zařízeních, dokonce zákaz školní výuky – to vše pak bylo možno zmírnit jen pod jedinou podmínkou: Dát se očkovat…

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Mlžící ministr

Konkrétní protokoly konzultací krizového týmu RKI obsahují téměř 1000 stran textu, z něhož byla většina prostě začerněna. Obdobně jako smlouvy o nákupu milionů super-vakcín, které zorganizovala paní Von der Leyenová. Zdá se, že uzavírat smlouvy nebo psát oficiální protokoly, které se v případě potřeby prezentují jenom ve značně zredukované – začerněné verzi, se všude v bruselské 4. říši prosadí jako spolehlivý standard.

Takže i v mainstreamu se konečně objevily alespoň částečné informace o možném politickém vlivu na pandemická opatření. Protokoly RKI obsahovaly kromě jiného i informace o tom, jak, kdy a komu doporučovat jednotlivé vakcíny, tématem jsou i jejich vedlejší účinky. Drobný problém je jenom v tom, že začerněna nejsou jenom osobní jména účastníků jednání, ale celé stránky – rozpoznatelná jsou pouze jednotlivá slova nebo části vět.

Na dotaz řady německých médií se k tomu ministr zdravotnictví Karl Lauterbach vyjádřil v tom smyslu, že zde jde o ‚ochranu osobních údajů‘. Nicméně už teď se začíná německá vláda dohadovat o tom, kdo, kdy a za co nesl odpovědnost – samozřejmě, že tendence směřuje k řešení ‚nikdo za nic nemůže, protože to nařídilo WHO, EU, EMA atd..‘

Alternativní portál Multipolar se ale rozhodl zažalovat Institut RKI znova – na zveřejnění celého textu, včetně začerněných pasáží. Naděje umírá poslední, takže se možná i v ČR jednou dozvíme, kdo celou tu akci ‚v zájmu ochrany našeho zdraví‘ organizoval.

Zdrcující pravda, jak se zdá, vyplouvá na hladinu i v zámoří:

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

Zlomek poškozených

Již asi před měsícem byla zveřejněna první várka informací, které měly zůstat před veřejností skryty. Nicméně – podobně jako v případě dokumentů ze studií Pfizeru, které měly být utajovány 75 let – soud rozhodl, že zprávy o vedlejších účincích, které občané zasílali do systému VAERS, musí být zveřejněny.

Ovšem zdaleka ne všichni měli náladu něco hlásit, takže jde skutečně jen o zprávy od lidí, kteří považovali za nutné své problémy nahlásit, což může být jen zlomek poškozených.

Dále je třeba si také uvědomit, že z těch, kteří případné problémy nenahlásili, si mnozí vzhledem k nekonečné propagandě o „bezpečných a účinných vakcínách,“ ani neuvědomili souvislost mezi jejich zdravotními problémy a genovou injekcí.

Americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) zveřejnilo dříve skryté zprávy o ochrnutí obličeje a dalších nežádoucích účincích po očkování proti Covid-19. Těchto 780 000 hlášení bylo přijato krátce po zavedení vakcín proti Covid-19 a ukazuje, že lidé zažili širokou škálu postvakcinačních problémů, včetně zánětů srdce, potratů a záchvatů.

„Ztráta vědomí a záchvat bezprostředně po injekci. Jel jsem sanitkou na pohotovost,“ uvedl jeden člověk.

„Dnes mi byla diagnostikována Bellova obrna kvůli levostranné necitlivosti obličeje a paralýze,“ řekl další.

Lidé podávali hlášení do V-safe, systému textových zpráv vytvořeného CDC za účelem sledování možných vedlejších účinků vakcín proti Covid-19.

 

Čtěte ZDE: Vakcíny proti COVID-19 jsou oficiálně nejsmrtelnějším lékem v historii: Gates, Fauci a další zločinci připravují nové vraždy. Státy hlásí klesající porodnost a rekordní nadúmrtnost. Zbavili se již první miliardy z plánovaných šesti?

Stavy na sebevraždu

CDC po léta odmítalo zveřejnit údaje o V-safe a místo toho publikovalo studie, které popisovaly zprávy obsahující ujištění o bezpečnosti injekcí.

Podle údajů zveřejněných v roce 2022 však téměř 8 procent z 10 milionů uživatelů vyžadovalo po očkování lékařskou péči nebo nemocniční péči a mnoho dalších uvedlo, že chyběli ve škole, v práci nebo při jiných běžných činnostech. Tyto údaje pocházely z průzkumů, ve kterých respondenti zaškrtávali políčka.

Tentýž soudce, který nařídil zveřejnění těchto dat, v lednu nařídil agentuře, aby zveřejnila volné textové záznamy z jiné sekce, kde jednotlivci mohli popsat své zkušenosti.

Americký okresní soudce Matthew Kacsmaryk, jmenovaný bývalým prezidentem Donaldem Trumpem, odmítl argumenty vlády, že zpracování odpovědí a redigování citlivých informací by vyžadovalo příliš mnoho práce. První dvě tranše, které zahrnují 780 000 hlášení od přibližně 523 000 lidí, zahrnují desítky hlášení o zánětu srdce, stovky hlášení o ochrnutí obličeje a tisíce hlášení o tinnitu. Mnoho lidí uvedlo, že situace byla tak špatná, že se potýkali se sebevražednými myšlenkami.

„Celých 24 hodin po injekci jsem byl tak unavený, že jsem nemohl zůstat vzhůru. Měl jsem také velmi silné sebevražedné myšlenky. Nulová chuť k jídlu,“ napsal jeden člověk. Jiná osoba uvedla, že pociťuje příznaky alergické reakce. „Četl jsem, že tato vakcína by neměla být podávána nikomu, kdo je alergický na PEG – a já jsem alergický na PEG. Bylo by neuvěřitelně uklidňující, kdyby mi někdo zavolal, protože jediné, na co narážím, jsou slepé uličky,“ řekl.

Volná textová část průzkumů byla jediným místem, kde lidé mohli hlásit nežádoucí účinky, včetně zánětu srdce, i když CDC vědělo, že injekce mohou tyto příhody způsobit, jak ukázaly dříve zveřejněné dokumenty. Další dokumenty ukázaly, že CDC se dozvědělo o vakcínách, které mohou způsobovat myokarditidu nebo zánět srdce a související stav zvaný perikarditida na začátku roku 2021, ale skrylo to před veřejností.

 

Čtěte ZDE: Další covidová lež vyplouvá na hladinu: Odmítli jste nechat se očkovat? Zkoušejí to na nás jinou cestou. SV40 způsobuje rakovinu. Geneticky očkovaná zvířata se neuvádějí. Záměrná díra v zákonech? Zločinci z WHO to už klidně přiznají

Co dalšího skrývají?

Příkaz soudce Kacsmaryka byl vydán v rámci soudního sporu zahájeného neziskovou organizací Informed Consent Action Network (ICAN), která si od začátku pandemie Covid-19 vynutila zveřejnění řady vládních spisů.

„ICAN musel žalovat Centrum pro kontrolu nemocí, aby získal přístup k údajům o nežádoucích účincích vakcíny Covid-19 V-safe, což je další ostudná kapitola v desetiletí dlouhé historii federálních zdravotnických úředníků, kteří se snaží zakrýt rizika očkování ignorováním vzorců příznaků reakce na vakcíny ve zprávách pro vládu,“ říká Barbara Loe Fisher, spoluzakladatelka a prezidentka Národního informačního centra pro vakcíny.

„Když lidé po podání biologického produktu znovu a znovu hlásí stejné příznaky – v tomto případě dušnost a bušení srdce, což jsou oba příznaky myokarditidy, která byla kauzálně spojena s injekcemi mRNA Covid – veřejnost by měla být varována, nikoli držena v nevědomosti. Vyvolává to otázky, co dalšího vládní zdravotničtí úředníci skrývají,“ dodala.

Položky s volným textem nejsou datovány. Elizabeth Brehmová, právnička zastupující ICAN, uvedla, že skupina se snaží získat data zpráv od CDC. Skupina ví, že tyto záznamy jsou první, které CDC obdrželo. V-safe byl uveden na trh s koncem roku 2020, kdy byly vakcíny zavedeny. Očekává se, že ostatní položky budou vytvářeny průběžně. Mluvčí CDC odmítla odpovědět na mnoho otázek, včetně těch, které se týkaly dat zápisů.

„Účastníci, kteří uvedli, že jim byla po očkování poskytnuta lékařská péče, byli vyzváni, aby předložili zprávu VAERS. Pokud podali zprávu VAERS a nežádoucí účinky byly klasifikovány jako závažné (jak je definováno v Kodexu federálních předpisů), CDC se pokusilo získat další informace (lékařské záznamy, nemocniční záznamy atd.) o hlášené nežádoucí příhodě,“ řekla mluvčí pro The Epoch Times.

„Všechna data shromážděná z VAERS jsou zpracovávána a analyzována na neobvyklé vzorce nebo neobvykle vysoký počet vzácných a závažných nežádoucích účinků po očkování.“ Řekla, že informace z VAERS pomohly odhalit problémy, o kterých agentura nyní uznává, že jsou způsobeny vakcínami, včetně myokarditidy.

Zdroj: 1, 2.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky