Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vražedné vakcíny: To jim nesmí projít! Chystají vrazi další vlnu? Mrtví žalovat nemohou. Vědci obviňují farma giganty a vlády. Hlavní zbraň? Cenzura! Proč zakázali Ivermektin? Tajné dohody s farmabyznysem. Tohle ne!

Vražedné vakcíny: To jim nesmí projít! Chystají vrazi další vlnu? Mrtví žalovat nemohou. Vědci obviňují farma giganty a vlády. Hlavní zbraň? Cenzura! Proč zakázali Ivermektin? Tajné dohody s farmabyznysem. Tohle ne!

11. 7. 2024

Tisk článku

Karel Bek přináší komentář k další vzpouře významných lékařů a vědců ohledně smrtících covidových vakcín a připojuje dva zajímavé případy boje proti sanitární diktatuře ve východní Asii

V poslední době byla zveřejněna řada studií, které potvrzují, že genové injekce spoustě lidem ublížily. Mezitím se horlivě připravují další mRNA „vakcíny“ proti ptačí chřipce. Lze očekávat, že tyto „vakcíny“ budou lidem v budoucnu vnucovány v případě, že se rozběhne „plandemie 2.0“ v podobě zmutované (laboratorně upravené) ptačí chřipky.

Průběžně před genovými injekcemi varovalo mnoho lékařů a dalších odborníků, kteří se nakonec spojili a nyní vyzývají k úplnému zákazu těchto vakcín, které mnoha lidem poškodily zdraví a jsou příčinou mnoha úmrtí.

Proto nyní další skupina - více než 1 600 lékařů, vědců a akademiků - podepsala prohlášení vyzývající k „okamžitému pozastavení“ mRNA vakcín Covid. Prohlášení nazvané „Dohoda naděje“ bylo podepsáno před pár dny (3. července). Jeho nejvýznamnějšími signatáři byli diagnostická patoložka Dr. Clare Craigová, lékař a youtuber Dr. Suneel Dhand a evoluční biolog a podcaster profesor Bret Weinstein.

Prohlášení získalo celkem 26 281 podporovatelů, včetně 811 lékařů, 2.102 dalších zdravotnických pracovníků a 867 vědců a akademiků.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu! 

Alarmující maření životů

„Rostoucí množství důkazů naznačuje, že rozsáhlé zavádění nových produktů mRNA vakcíny Covid-19 přispívá k alarmujícímu nárůstu invalidity a nadměrných úmrtí,“ začíná prohlášení.

„Pozorovaná souvislost mezi zaváděním vakcíny a těmito znepokojivými trendy je nyní podpořena dalšími významnými zjištěními.

Patří mezi ně objev věrohodných biologických mechanismů poškození prokázaných v laboratorních a pitevních studiích, stejně jako vysoká míra nežádoucích účinků pozorovaných v randomizovaných klinických studiích a národních sledovacích programech.

Dohromady tato pozorování naznačují příčinnou souvislost,“ uzavírá skupina odborníků.

Eroze svobod

„Této nové technologii bylo uděleno povolení k nouzovému použití k řešení situace, která již neexistuje,“ pokračuje prohlášení.

„Do budoucna bude důkazní břemeno ležet na těch, kteří tyto produkty stále obhajují, aby přesvědčivě prokázali, že nevedou k čisté škodě. Dokud nebudou takové důkazy předloženy, regulátoři by měli pozastavit jejich používání jako součást standardního lékařského preventivního opatření.“

Vědci si stěžují, že během covidové krize „byly pod záminkou nouzové situace ignorovány základní a uctívané principy lékařské etiky.“

„Patřilo mezi ně: ‚především neškodit‘, informovaný souhlas, tělesná autonomie a představa, že dospělí chrání děti – ne naopak.

Obzvláště znepokojující byla také eroze svobody projevu – demokratického principu, který podporoval schopnost zpochybňovat nevyzkoušené intervence a zároveň zajišťoval, aby byly dodržovány jiné principy.

Důsledkem bylo vystavení veřejnosti, zejména zdravých mladých lidí – včetně dětí – nepřijatelným rizikům újmy,“ uvedli odborníci.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

„Lékařská profese musí jít příkladem a přiznat, že jsme sešli z cesty,“ uvedla skupina lékařů a dalších akademiků.

„Doufáme, že tím, že upozorníme na tyto lékařské a etické problémy spojené s reakcí na Covid-19, potvrdíme a posílíme výzvu ke zjištění relevantních faktů a zajištění zásadních ponaučení.

Je zapotřebí poctivého a důkladného vyšetřování, které se zaměří na základní příčiny, které nás dovedly až sem, včetně institucionálního skupinového myšlení, střetu zájmů a potlačování vědecké debaty.

V konečném důsledku usilujeme o obnovení závazku k základním principům etické medicíny a návrat do éry, ve které usilujeme o transparentnost, odpovědnost a odpovědné rozhodování v oblasti medicíny a veřejného zdraví,“ uzavírají odborníci.

Jak poukázali lékaři v „Dohodě naděje,“ přesvědčivé důkazy ukázaly, že experimentální injekce proti Covidu způsobily miliony úmrtí a vážných zranění, a nedávné dramatické prohlášení bývalého ministra japonské vlády, který se za taková úmrtí omluvil:

Ministr se omlouvá

Pozoruhodný je projev Kazuhiro Haragučiho, bývalého ministra vnitra a komunikací Japonska a současného člena Sněmovny reprezentantů, který s velkým ohlasem vystoupil s omluvou za postup japonské vlády při zavádění "vakcíny" Covid-19 a vyjádřil lítost nad těmi, kteří zemřeli na následky "vakcíny".

"Omlouvám se vám všem. Tolik lidí zemřelo, a nemělo," prohlásil a dodal:

"Když jezdím po různých oblastech, vidím ty, kteří nemohou stát, nemohou chodit, nemohou chodit do školy, nemohou chodit do práce. Mohli jsme těmto zraněním zabránit, ale neudělali jsme to."

Haraguči šel ještě dál a odvážně vyzval své posluchače, aby "svrhli současnou vládu", což bylo přijato bouřlivým potleskem. 

"Porazme tyto démonické síly," vyzval Haraguči a volal po odpovědnosti vlády a institucí.

Haraguči prozradil osobní podrobnosti o svém vlastním boji po "očkování". Například uvedl, že onemocněl rychle postupující formou rakoviny.

DOPORUČUJEME:

pp

Zdraví v Protiproudu: Báječná Třetí říše: Houbový Indiana Jones. Jsou víc, než se zdají být? Sbírat a jíst i s podhoubím? Kombinace, které v lese nenajdeme. Zdroj zázračných látek. Výživa není magie: Jsme tím, co jíme. Houba nejen pro šachisty

Vyváženou kombinaci tří hub - TRITON MRL - objednávejte zdeBalíček HERICOR MRL (hericium a coriolus) a CHAGA MRL - objednávejte zde.

"Loni touto dobou jsem neměl ani obočí, ani vlasy. Dvě ze tří údajných vakcín, které jsem dostal, byly smrtelné dávky," prozradil.

Haraguči odsoudil japonský zákaz ivermektinu, léku vyvinutého japonským lékařem Satošim Omurou, který podle Haragučiho mohl sehrát rozhodující roli v boji proti Covid-19. V této souvislosti uvedl, že v Japonsku se v minulosti ivermektin používal. Vláda tento lék raději zakázala, což Haraguči vysvětluje jednoznačně.

"Proč jej zakázali? Protože jsou (ivermektinové léky) levné. Nechtějí je, protože by narušily prodej vakcín," konstatoval a opět sklidil bouřlivý potlesk.

Temná dohoda

Podobně na nedalekých Filipínách proběhla ve filipínské Sněmovně reprezentantů intenzivní diskuse o alarmujícím nárůstu více než 290 000 nadměrných úmrtí způsobených "vakcínami" COVID-19.

Advokátka Tanya Lat za to viní vládu:

Filipínci už mají dost toho, jak nás ministerstvo zdravotnictví zklamalo, odmítlo přiznat, že lidé umírají, zavíralo oči před lidmi, kteří onemocněli turbo-rakovinou, myokarditidou, dětmi, které jsou najednou nemocné, jako by jim bylo 60, 70 let. Díváme se jim do očí, nezdá se, že by měli soucit s lidmi, kteří zemřeli, s lidmi, kteří jsou nyní kvůli těmto vakcínám tělesně postižení.

Kongresman Zia Alonto Adiong upozornil na skandální první pojistky, které chrání farmaceutické giganty produkující covidové "vakcíny":

"Existuje skutečně dohoda, že nemohou být žalovány. Neskutečné! Proč asi farmaceutická společnost trvala na tom, že ji nelze žalovat? No protože věděla, že její "vakcíny" způsoví zranění, invaliditu a smrt. A vlády obelhávaly občany.

Kdo za to ponese odpovědnost?"

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější testy v historii. Proč doktoři označili pacienty s rakovinou za nemocné covidem? Chystají teď stejný cirkus s ptačí chřipkou a spol.?

PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější...

Democida: Jak vlády za covidu vyhladily 47 milionů lidí. Prošli jsme bioterorem a izolací. Smířili jsme se s tím? Totalitní politika, lékařské podvody a hysterie. Má někdo výčitky svědomí? Vraždily víc lockdowny nebo očkování? Pamatujme

Democida: Jak vlády za covidu vyhladily 47 milionů lidí. Prošli jsme bioterorem a izolací....

Na začátek stránky