Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Democida: Jak vlády za covidu vyhladily 47 milionů lidí. Prošli jsme bioterorem a izolací. Smířili jsme se s tím? Totalitní politika, lékařské podvody a hysterie. Má někdo výčitky svědomí? Vraždily víc lockdowny nebo očkování? Pamatujme

Democida: Jak vlády za covidu vyhladily 47 milionů lidí. Prošli jsme bioterorem a izolací. Smířili jsme se s tím? Totalitní politika, lékařské podvody a hysterie. Má někdo výčitky svědomí? Vraždily víc lockdowny nebo očkování? Pamatujme

20. 8. 2024

Tisk článku

Lance D. Johnson shrnuje výsledky další významné studie, která potvrzuje zločinné jednání většiny vlád (Babišovu nevyjímaje) za hrůzostrašné covidové operace - "tréninku" na vyvraždění většiny světové populace - kterému se většina lidí na všech kontinentech poslušně podvolila a nepodvolení byli kriminalizováni

V přelomové studii, na které se podíleli vědci z organizace Correlation Research in the Public Interest, se zjistilo, že vakcíny proti Covid-19 měly mizivý vliv na snížení úmrtnosti. Naopak přispěly minimálně k 17 milionům úmrtí na celém světě.

Komplexní globální analýza podrobně zkoumala nadměrnou úmrtnost ve 125 zemích, a zpochybnila tak neustálá tvrzení mainstreamu, že vakcíny byly klíčové pro zvládnutí údajné pandemie.

Bioteror

Dr. Joseph Hickey, Ph.D., prezident společnosti Correlation a spoluautor studie, diskutoval o těchto zdrcujících výsledcích v pořadu „The Defender In-Depth“. Podle výzkumu (vyhodnocoval údaje o úmrtnosti v letech 2015 až 2023) se vzorce nadměrné úmrtnosti neshodují s šířením viru Covid-19. Zato úzce korelují s restrikcemi, které nařídily vlády - a především s mnohdy téměř násilným zaváděním vakcín.

Hickey a jeho tým použili metodiku „P-skóre“, která upravuje proměnné, jako je věk a zdravotní stav. Jejich analýza odhalila významnou souvislost mezi nadměrnou úmrtností a socioekonomickými faktory (typicky třeba chudoba). Tvrdí, že vládní restrikce - zejména lockdowny - prohloubily biologický stres a nepříznivě ovlivnily nejzranitelnější skupiny obyvatel.

Pojem biologický stres zahrnuje například povinnou izolaci lehce nemocných osob a jejich napojení na sedativa či ventilátory. Jde také o úmyslné poškození způsobené nařízenými vakcínami a lockdowny, které lidem poškodily kariéru, stravovací návyky a řadu dalších věcí, které si (doufejme) ještě dobře pamatujeme.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Studie odhalila, že restrikce související s pandemií jsou spojeny s přibližně 30 miliony úmrtí na celém světě, zatímco vakcíny proti covidu jsou spojeny se 17 miliony úmrtí. Hickey a jeho tým tvrdí, že tato zjištění dokazují, že vyhlášení pandemie a následná izolační opatření měla na celosvětovou úmrtnost nesrovnatelně větší vliv než samotný virus.

Život v neustálém strachu, izolaci a neustálém stresu způsobeném vládní tyranií a společenskými otřesy měl dalekosáhlé účinky na duševní a fyzické zdraví, což vedlo ke zbytečným úmrtí zvláště u lidí s jiným chronickým antiinfekčním onemocněním.

Bez výčitek

Hickey zdůraznil, že výsledky této klasicky provedené studie nepodporují tvrzení o covidu jako obzvláště virulentním patogenu, který by zůstal nebezpečný po celé měsíce a roky. Zjištění, zato přesvědčivě dokazují vinu totalitní státní politiky, lékařských podvodů a hysterických opatření jako na hlavní příčiny nadměrného počtu úmrtí v průběhu covidu. Studie zpochybňuje tvrzení, že virus byl hlavní příčinou zvýšené úmrtnosti, a naznačuje, že daleko škodlivější byl vliv politických a zdravotnických zásahů, včetně lockdownů a nařízeného očkování.

Nadměrná úmrtnost během pandemie proto také nebyla rovnoměrná. V některých zemích došlo k jejímu prudkému nárůstu - který se přesně shodoval se zavedením restrikcí nebo zahájením očkování. Naproti tomu v jiných zemích nebyla nadměrná úmrtnost zaznamenána až do zavedení vakcín. Ve skutečnosti se v zemích s vyšším zavedením vakcín vyskytovala přetrvávající nadměrná úmrtnost až do roku 2023.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Hickey poukázal na možné problémy s vakcínou a jejími dnes už dokázanými nežádoucími účinky. Přesto namísto řešení těchto závažných problémů veřejného zdraví byly v mnoha zemích nesmyslně doporučeny další posilovací dávky. Například v Austrálii došlo k abnormálnímu nárůstu úmrtnosti ve stejné době, kdy byla nařízena posilovací vakcína Covid-19. V této souvislosti byla také zpracována hromadná žaloba, soud však ještě neproběhl.

Svět netrpěl pandemií, ale DEMOCIDOU: Termín vytvořený politologem R. J. Rummelem pro „vraždu osoby nebo lidí provedený vládou, zahrnující genocidu, likvidaci politických odpůrců a masovou vraždu“. Rummel vytvořil tento termín, aby zahrnoval i formy vládní vraždy, které nepokrývá definice genocidy.

Tato zjevná Democida byla podpořena lékařskými podvody, korupcí, propagandou, biologickým terorismem, psychologickým vštípením germafobie (vytvořením strachu ze vstupu do otevřených prostor), masovou hysterií, podřizováním se, adorací takzvaných vakcín a nedostatkem znalostí o tom, jak funguje imunitní systém a předevší - co lze skutečně udělat pro léčbu nemocí.

Skandál Covid-19 odhalil nejen neslýchanou astronomickou korupci v lékařském a farmaceutickém průmyslu. Především odhalil snahy vlád jednat zákeřně proti vlastním občanům. A svědomí? Jak vidíme dodnes:

Bez výčitek.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější testy v historii. Proč doktoři označili pacienty s rakovinou za nemocné covidem? Chystají teď stejný cirkus s ptačí chřipkou a spol.?

PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější...

Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními mRNA vakcínami. Katastrofální následky pro zdraví těch nejmenších. Mafie v další fázi útoku. Jim jde hlavně o špinavé prachy. Nám o krk

Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními...

NEJČTENĚJŠÍ

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií....

Na začátek stránky