Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější testy v historii. Proč doktoři označili pacienty s rakovinou za nemocné covidem? Chystají teď stejný cirkus s ptačí chřipkou a spol.?

PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější testy v historii. Proč doktoři označili pacienty s rakovinou za nemocné covidem? Chystají teď stejný cirkus s ptačí chřipkou a spol.?

30. 8. 2024

Tisk článku

Vernon Coleman přináší další šokující informace o zneužití testů při umělé a vylhané pandemii covidu a varuje před možným návratem celého děsivého představení, jež se v jiném "obalu" již intenzivně připravuje, protože "odlidňování" teprve začalo

PCR testy jsou zodpovědné za více úmrtí, než kterýkoli jiný medicínský test v historii. Šlo o rozhodující záležitost při nesprávné diagnóze milionů pacientů. Chřipka z roku 2019 byla vybrána a propagována jako hlavní hrozba pro lidstvo a následná falešná pandemie covidu se stala poprvé zbraní ve vykonstruované válce, která nás měla přivést k uhlíkové neutralitě a Velkému resetu, jehož součástí je "odlidnění".

Mají být v žaláři

PCR test byl preferovanou zbraní všech zdravotních zločinců, kteří vyvolávali strach. Ospravedlňoval nesmyslné ničivé lockdowny, zlovolné a marné nošení dusivých roušek, a především toxické a zbytečné očkování. Lékařské veřejnosti při tom bylo všeobecně známo, že PCR test nefunguje. A už vůbec ne pro zjišťování stvořené verze sezónní chřipky pojmenované Covid-19.

Důkazy od začátku jasně ukazovaly, že PCR testy jsou při stanovování diagnóz naprosto zbytečné. Ve skutečnosti to bylo ještě horší. Právě ony vytvořily fikci epidemie - pomocí falešných pozitivních výsledků. Žádný zdravotní test v historii nebyl nikdy tak zneužit či použit takto zlomyslně. Dnes existují jednoznačné důkazy, že právě PCR testy zabily mnoho lidí. Důkazy naleznete v mém článku s názvem „PCR vás může zabít…“, který najdete na mém webu.

Každý, kdo použil nebo propagoval PCR test s tvrzením, že jde o diagnostiku covidu, nebo kdo jej dokonce stále ještě používá, nebo pro tento účel propaguje, by měl být zatčen a obviněn z účasti na spiknutí s cílem lhát, manipulovat a zabíjet.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Každý, kdo někdy použil PCR test jako diagnostickou pomůcku, je zločinec. Ti, kteří PCR testy nadále používají nebo v minulosti použili, jsou prokazatelně vinni ze dvou druhů trestných činů – úmyslného způsobení újmy či trestného činu opomenutí. PCR test je nejsmrtelnějším testem v historii medicíny a nyní je již čas pokusit se posoudit rozsah škod, které jimi byly způsobeny.  

Vraždili strachem

Nejprve se podívejme na zločiny trestného činu úmyslného způsobení újmy. Milionům pacientů na celém světě byla v důsledku PCR testu falešně diagnostikována nemoc covid, tedy přejmenovaná chřipka. A obrovské množství lidí bylo týráno a často i zabíjeno nevhodnými a nebezpečnými léčebnými procedurami. Nikdy se například nedozvíme, kolik lidí bylo zabito nasazením plicních ventilátorů.

Většina lidí, kteří dostanou chřipku, se uzdraví odpočinkem a používáním osvědčených léků. V šestiměsíční chřipkové sezóně lze počet lidí, kteří dostanou chřipku, počítat ve stovkách milionů, a počet lidí, kteří zemřou na běžnou sezónní chřipku, může být kolem 650 000.

Porovnejte tato čísla se skutečnými čísly o covidu (lze je snadno zjistit z oficiálních statistik) a je jasno: Uměle vytvořený covid nebyl nic jiného než běžná chřipka. Specifická léčba nabízená - respektive vystrašným lidem vnucená - byla nejen nevhodná, ale v miliónech případů i smrtelná.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Nikdy se nedozvíme, kolik lidí, kterým byl diagnostikován Covid-19 prostřednictvím PCR testu a kteří mohli nebo nemuseli mít chřipku, zabili lékaři, kteří jim předepisovali nebezpečné a nevhodné léky. Bylo to vraždění těch nejzranitelnějších.

Nacpali tam všechno - i havárie na silnici

Trestné činy opomenutí však byly ještě mnohem závažnější. Problém byl v tom, že mnozí rovněž vystrašení nebo zmatení lékaři, si prostě zapomněli přečíst i ty nejzákladnější pokyny, a proto považovali výsledky PCR testů za definitivní. Opakuji: Jako historik medicíny mohu potvrdit, že nikdy v celé historii neexistovaly zbytečnější a nebezpečnější testy než PCR.

Výsledkem bylo, že stamiliony pacientů, kteří měli vážné ale léčitelné nemoci, byly kvůli použití PCR testů nesprávně diagnostikováni a katastrofálně "léčeni". Ti, kteří byli přijati do nemocnice kvůli pozitivnímu PCR testu, nebo kteří měli pozitivní PCR test po přijetí do nemocnice, byli léčeni (pokud to tak lze nazvat), jako kdyby měli pouze chřipku (covid). To byla jediná diagnóza. Další příznaky a symptomy nebyly nikdy zjišťovány, zkoumány - a proto ani léčeny.

Pacientům s jasnými příznaky rakoviny, srdečních chorob, mrtvice, gastrointestinálních poruch nebo neurologických problémů bylo odmítnuto řádné vyšetření nebo léčba, protože byli nesprávně považováni za „nemocné covidem“. Dokonce i oběti dopravních nehod a pouliční kriminality byly diagnostikovány jako „pacienti s covidem“.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

A tak se nesprávně aplikovaný PCR test stal největším zabijákem v historii. Kolik pacientů bylo nesprávně diagnostikováno a posláno domů, aniž by byli vyšetření nebo léčeni v jiných medicínských souvislostech, nebo prostě zemřeli - a byli označeni jako „úmrtí na covid“? Netuším já, ani nikdo jiný. Ale to číslo bude obrovské.

Za poslední čtyři roky byl PCR test zodpovědný za více úmrtí než většina známých nemocí, kterých se lidé obávají. Ani toxická (a v mnoha případech smrtelná) vakcína proti Covidu-19 nezabila více lidí než PCR test (neberu ale v úvahu, že počet úmrtí na vakcínu teprve nyní rychle narůstá - ale to už se s ní nespojuje). Co je ale nejvíce znepokojivé, že to stále pokračuje. Všichni to vědí, a přesto PCR testy se stále považují za standard pro testování na Covid-19.

Korupce s tisíci a jednou variantami

Jak dlouho to bude pokračovat? Jak dlouho ještě budou lékaři a zdravotní sestry ignorovat fakta, nadále nesprávně diagnostikovat a týrat pacienty používáním zdiskreditovaného a naprosto zbytečného testu? S jistotou mohu říci jen tolik, že po tomto článku budu samozřejmě ještě více očerňován, napadán a skandalizován. Už jsem byl předmětem minimálně jednoho zdokumentovaného pokusu o vraždu, který naštěstí selhal. Ale mlčet nemohu.

Nikdo není ochoten se mnou diskutovat v televizi nebo jiných hlavních médiích. Tím spíš, že vědí, že mám pravdu a oni v nejlepším případě jen zbaběle mlčí - nebo jsou prostě zkorumpováni. Nikdo v BBC nemá odvahu diskutovat o této životně důležité otázce. Establishment udělá vše pro to, aby ochránil PCR testy, které jsou nedílnou součástí genocidního plánu.

Cirkus byl úspěšný - proč ho nezopakovat?

Samozřejmě, o nic jiného nejde. Nic z toho se nestalo náhodou. Bylo to záměrné. Strategie zabíjení je součástí politiky velké klimatické lži, a tedy uhlíkové neutrality a Velkého resetu. Lékaři a zdravotní sestry, kteří se podílejí na této genocidě, to dělají z malé části z neznalosti, ale ve většině případů jsou prostě zkorumpováni. Za mlčení a souhlas je odměňují vysokými částkami. A nejvíc je asi těch, kteří jsou prostě líní a lhostejní. Těžko říci, která z těchto možností je větším zločinem.

A tak budou PCR testy základní zbraní i pro dvě nadcházející potenciální pandemie: Ptačí chřipku a Opičí neštovice. V tom druhém případě s tím zatím mají potíže. Ale ta první je docela reálná.

Takže vážení spoluobčané. Pokud celý ten pandemický cirkus vypukne znovu, ignorujte PCR testy, a nikdy nedovolte, aby vás jimi testovali!

Jakkoli to může být při nátlaku obtížné - to umějí skvěle!. Ale je to menší obtíž, než nechat se zabít.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Na začátek stránky