Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními mRNA vakcínami. Katastrofální následky pro zdraví těch nejmenších. Mafie v další fázi útoku. Jim jde hlavně o špinavé prachy. Nám o krk

Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními mRNA vakcínami. Katastrofální následky pro zdraví těch nejmenších. Mafie v další fázi útoku. Jim jde hlavně o špinavé prachy. Nám o krk

25. 7. 2024

Tisk článku

Baxter Dmitry přináší informace o pokračujícím tažení vakcinačních zločinců, kteří - po zveřejnění části hrůz spojených s covidovým očkování - na chvíli zvolnili, ale nyní tuto část plánů na odlidnění planety znovu startují, a míří pochopitelně především na ty, kteří představují budoucnost lidské populace

Špičkoví lékaři bijí na poplach ohledně plánů Billa Gatese proočkovat do roku 2030 nejméně 500 milionů dětí celou paletou experimentálních vakcín, které stále nechává vyvíjet. A už se s tím nemazlí: uskuteční to prý buď se souhlasem rodičů, nebo i bez něj.

pp

Lidé to prokoukli? Tak to půjde násilím!

Světoznámý pediatr a výzkumník Dr. Paul Thomas varuje, že Gates nyní investuje 11,9 miliardy dolarů do očkovací kampaně prostřednictvím Globální aliance pro vakcíny (GAVI), globalistické instituce propojené se Světovou zdravotnickou organizací (WHO). Oběma organizacím poskytuje "filantrop" - s programem snížení počtu lidí na planetě na "zlatou miliardu" otroků - většinu prostředků k jejich financování.

Gates se rozhodl napumpovat další miliardy dolarů do očkování půl miliardy dětí na celém světě po zveřejnění zprávy WHO, která odhalila, že celosvětová míra očkování rapidně klesá. Důvodem je skutečnost, že rodiče se stále častěji (protože po covidu poučeně) rozhodují odmítnout vakcíny, které považují za zbytečné, respektive škodlivé pro své děti.

Podle zprávy WHO zveřejněné minulý týden se celosvětová míra proočkovanosti dětí zastavila, navzdory neúnavné propagandě globálních institucí, včetně UNICEF a různých dalších agentur WHO. Vzhledem k těmto okolnostem se Bill Gates domnívá, že má právo tyto děti „násilím napíchat“, říká Dr. Thomas. Statečný lékař varuje, že plán GAVI zahrnuje očkování 500 milionů dětí do roku 2030 nejen stávajícími, ale i novými experimentálními mRNA vakcínami, které Gatesovy laboratoře dál vyvíjejí.

NENECHTE SI UJÍT!

pp

PPTV uvádí v pořadu Rub a líc neobvyklý rozhovor Petra Hájka se známým zpěvákem, kytaristou a frontmanem skupiny Kamelot Romanem Horkým. Z repertoáru známého countrymana zaazní také ve světové premiéře čtyři zbrusu nové písně, 

Sledujte v sobotu 27. července od 18:00 hodin či kdykoli poté!

Podaří se zmrzačit či zabít další miliony dětí?

Dr. Thomas je kromě jiného autor studie srovnávající zdravotní stav očkovaných a neočkovaných dětí. Portálu Defender řekl, že Gatesův plán v hodnotě několika miliard dolarů bude mít katastrofální následky pro zdraví dětí na celém světě: „Platí to zcela obecně: Čím méně očkujeme, tím je populace zdravější."

Upozornil současně, že globální očkovací programy nadále používají nebezpečnou celobuněčnou verzi vakcíny DTP (proti záškrtu, černému kašli a tetanu) namísto o něco méně rizikové acelulární verze.

O co jde vysvětluje Expose News: "Celobuněčná DTP vakcína, která zahrnuje celou bakterii Bordetella pertussis (černého kašle) a ne jen její části, je již od 30. let 20. století spojena s neurologickým poškozením dětí. I když byla tato vakcína v roce 1997 na Západě postupně vyřazena, nadále se používá v zemích s nízkými a středními příjmy, což může mít za následek doživotní poškození či smrt milionů dětí.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Ne vakcínám, ano výživě!

Dr. Thomas nesouhlasí s postojem WHO k spalničkám. Generální ředitel WHO Tedros Adhanem Ghebreyesus říká, že spalničky jsou kanárkem v uhelném dole, který odhaluje a využívá mezery v imunizaci dětské populace a jako první zasáhnou ty nejzranitelnější.

Podle Dr. Thomase nejsou spalničky hrozbou pro dobře živené, zdravé děti a zaměření se na vakcíny jako jediné řešení ničí imunitní systém očkovaných dětí. "Důraz by měl být kladen na to, aby děti na celém světě měly přiměřenou výživu a přiměřený příjem vitamínů, především A, D a C," uvedl.

Zpráva WHO zcela bezostyšně tvrdí, že zaznamenala „pokrok“ v některých oblastech "globální imunizace" (příznačný je i typický orwellovský jazyk, pozn. PP), včetně "přijetí" HPV vakcíny. Právě HPV vakcínu však Dr. Thomas označuje za „nejnebezpečnější na planetě, hned druhou po vakcínách proti covidu“ a tvrdí, že měla být stažena z trhu už dávno.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

„Snaha o zvýšení proočkovanosti dětí je současně hlavně o penězích,“ říká Dr. Thomas. Vysvětluje, že GAVI a další, kteří se podílejí na financování a opětovném zvyšování distribuce nebezpečných vakcín, jsou součástí problému, nikoli jeho řešením. Vyzývá k úplné změně uvažování:

„Představte si zdraví, svobodu a štěstí, které bychom si mohli užívat po celém světě, kdybychom mohli využít ty desítky a stovky miliard úplně jinak. Kdybychom se zaměřili na zdravou výživu a přistupovali ke zdraví už konečně trochu poučeně. Především v tom, že při jakékoli lékařské intervenci bychom sledovali - a zveřejňovali - všechny její zdravotní následky,“ konstatuje Dr. Thomas.

To by ovšem zkorumpovaná západní medicína a média společně živená velkými farmaceutickými giganty - nejen Gatesem - se musela vrátit ke svému původnímu smyslu: Sloužit veřejnosti.

Bez boje se to nestane.

Zdroj.

pp 

Tagy článku

Doporučujeme

PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější testy v historii. Proč doktoři označili pacienty s rakovinou za nemocné covidem? Chystají teď stejný cirkus s ptačí chřipkou a spol.?

PCR testy zabily miliony: Obrovské množství lidí zemřelo zcela zbytečně. Nejnebezpečnější...

Democida: Jak vlády za covidu vyhladily 47 milionů lidí. Prošli jsme bioterorem a izolací. Smířili jsme se s tím? Totalitní politika, lékařské podvody a hysterie. Má někdo výčitky svědomí? Vraždily víc lockdowny nebo očkování? Pamatujme

Democida: Jak vlády za covidu vyhladily 47 milionů lidí. Prošli jsme bioterorem a izolací....

Na začátek stránky