Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Slováci se pochlapili: Manželství je svazek muže a ženy, řekli zákonodárci. Organizátoři Nového světového řádu šílí. Slovensko prý směřuje do středověku. Závidíme mu!

Slováci se pochlapili: Manželství je svazek muže a ženy, řekli zákonodárci. Organizátoři Nového světového řádu šílí. Slovensko prý směřuje do středověku. Závidíme mu!

7. 6. 2014

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad schválením novely slovenské ústavy, která statečně vrací alespoň kousek světla přirozeného světa do soumraku západní civilizace

Slovenští poslanci napříč politickým spektrem schválili novelu, která do ústavy zakotvuje po tisíciletí známou definici manželství jako svazku muže a ženy. „Manželstvo je jedinečným zväzkom medzi mužom a ženou. Slovenská republika manželstvo všestranne chráni a napomáha jeho dobru.“ Tato „převratná“ formulace rozdráždila všechny „lidskoprávní ochranáře“ téměř k nepříčetnosti. Není přece možné, aby pracně budované „dílo“ destrukce rodinných hodnot, které se novým revolucionářům daří prosazovat v celé Evropě bylo ohrožováno „reakčními“ silami v jednotlivých zemích.

pp

Dohoda napříč politickým spektrem

Příklad Slovenska by totiž mohl inspirovat i další země, které již mají „lidskoprávní homosexualistické“ diktatury plné zuby. Výsledek nedávných evropských voleb by k tomu mohl být v některých zemích dobrým impulsem. Novela ústavního zákona, schválená ústavní většinou ve slovenském parlamentu v sobě však nese pro NWO ještě další neméně „nebezpečné prvky“, kterých se neomarxisté spolu s libertariány bojí jako čert kříže. Ukazuje na věcný rozměr politiky a možnost domluvit se napříč politickým spektrem na základních otázkách – jakou je právě ochrana tradiční rodiny. Právě tento prvek je tím nejzajímavějším a z hlediska režisérů Nového světového řádu (NWO) také „nejnebezpečnějším“.   

I když novela zdaleka nejde tak daleko, jak by si přirozený řád a ochrana tradiční rodiny vyžadovaly, přesto můžeme racionální změnu slovenské ústavy považovat za krok správným směrem. Je to po dlouhé době dobrá zpráva, pro všechny normální lidi na Slovensku i u nás

Aby se pro zákon našla ústavní většina, muselo dojít k dohodě mezi vládnoucími sociálními demokraty ze strany SMER premiéra Roberta Fica a opozičními křesťanskými demokraty z KDH, od nichž prorodinná formulace vzešla. Novela, kterou navrhl poslanec Pavol Hrušovský, vstoupí v platnost v září. 

pp

Čtěte ZDE: Trestní oznámení na biskupy: Stojí Slovensko před válkou? A kdo se u nás postaví do čela? Bitva za „normální svět“ proti Dienstbierům a Marksovým začíná

Machův Sulík pro homosexuály

Ze 128 přítomných poslanců hlasovalo pro 102, proti 18 a zdrželo se či nehlasovalo 8.  Hlasování a rozprava v parlamentu ukázala ještě další věc, která je pro konzervativního voliče na Slovensku, ale i u nás hodná zaznamenání. Nejaktivněji proti schválení novely vystupovali nejbližší partneři naší Strany svobodných občanů „euroskeptičtí“ liberálové ze strany Svoboda a Solidarita Richarda Sulíka, který byl, podobně jako Petr Mach, zvolen do Evropského parlamentu. Předseda Svobodných Sulíka často označuje za nejbližšího politického přítele a hodlá s ním úzce spolupracovat. Byla to přitom právě Sulíkova SaS, která se snažila eliminovat tuto potřebnou novelu dokonce návrhem na zavedení registrovaného partnerství pro homosexuály, kterému se dosud Slovensko úspěšně brání.  

prohlášení,které SaS k novele vydala se uvádí: „Ústavné ukotvenie manželstva ako zväzku muža a ženy pokladáme za chybný krok. SaS bude pracovať pre to, aby takýto bigótno-populistický tandem Slovensko neviedol.“

Novelu naopak přivítali zástupci katolické církve a prorodinných organizací. Předseda Konference biskupů Slovenska Mons. Stanislav Zvolenský vydal prohlášení, ve kterém říká: „Chci ocenit tuto skutečnost a zároveň poděkovat těm poslancům NR SR, kteří tuto novelu svým hlasováním podpořili. Ústavní ochranu manželství považujeme za hodnotný příspěvek pro rozvoj naší společnosti do budoucna.“

„Lidskoprávníci“ z novely šílí

Hysterický jekot se pochopitelně ozval od lidskoprávních aktivistů, Evropské unie a představitelů sodomistické lobby. Představitelka tzv. LGBT komunity Romana Schlesinger označila tento krok k přirozenému světu  za „nejodpornější kšeft v politice od vzniku samostatného Slovenska“. Sodomité se prý chtějí obrátit k Ústavnímu soudu. „Novela není ani sociální, ani demokratická, a ani křesťanská. Řekla bych, že je to jedna z nejneschopnějších, nejnedemokratičtějších a nejnekřesťanštějších věcí, jaká se mohla stát,“ uvedla pro agenturu SITA. „Navíc se to vymyká progresivnímu vývoji zemí EU jakož i západních zemí, k nimž se chceme řadit,“ dodala soudružka Schlesingerová, nepochybně demokratka a křesťanka.

Jinakost Amnesty International

Představitel iniciativy „Jinakost“ Martin Macko označil schválení novely za smutnou zprávu o stavu demokracie na Slovensku, pokud se poslanci snaží „chránit“ rodinu před domnělou hrozbou ze strany menšiny. Pozadu nezůstala ani hlásná trouba NWO Amnesty International, která novelu považuje za diskriminační.

Podle těchto „strážců lidských práv“ je nyní ústava v rozporu s mezinárodním právem a právem Evropské unie v oblasti lidských práv a „LGBT lidé“ budou podle nich diskriminováni na základě své sexuální orientace. Médiím tento "patafyzický protest" sdělila Jela Dobošová z Amnesty International Slovensko. "Přijetí tohoto zákona představuje pro Slovensko jasný krok zpět v jeho povinnosti bojovat proti všem formám diskriminace a je v rozporu s pozitivními opatřeními, která byla přijata právě ke splnění tohoto cíle," uvedla Dobošová. Jaké cíle při "diskriminaci většiny" mají, ani nezastírá.

Odvolává se i na to, že „diskriminaci na základě sexuální orientace“ zakazuje i Evropský soud pro lidská práva v článku 14 Evropské úmluvy o lidských právech: "Odejmout párům stejného pohlaví možnost uzavřít manželství může vést k diskriminaci v jiných oblastech života, včetně přístupu ke zboží a službám,“ dovozuje poněkud záhadně Dobošová. Možná má na mysli nějaké sexuální služby a "zboží".

Členy Amnesty International Slovensko přitom znepokojil podle ní i proces změny ústavního zákona, který se podle nich konal bez celospolečenské diskuse a za nepřítomnosti těch, kterých se to nejvíce týká. "Menšiny byly v případě novely ústavního zákona o ochraně manželství zcela vynechány," dodává AI ve svém stanovisku.

Nejásejme předčasně, jedno je však nepochybné: I když novela zdaleka nejde tak daleko, jak by si přirozený řád a ochrana tradiční rodiny vyžadovaly, přesto můžeme racionální změnu slovenské ústavy považovat za statečný krok správným směrem. Je to po dlouhé době dobrá zpráva, pro všechny normální lidi na Slovensku i u nás. Jekot organizací Nového světového řádu jenom potvrzuje, jak jsou šokovaní, že "mlčící většina" po dlouhé době promluvila. Doufejme, že tento „malý krok pro člověka“ povede k větší aktivitě konzervativních sil i v naší zemi.

Zatím můžeme Slovákům pouze závidět.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky