Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mocenské hry Rothschildů a Rockefellerů: rozhodující faktor ukrajinské krize a tlaku na Rusko. Sledujeme rozpad starých struktur NWO a vytváření nových?

Mocenské hry Rothschildů a Rockefellerů: rozhodující faktor ukrajinské krize a tlaku na Rusko. Sledujeme rozpad starých struktur NWO a vytváření nových?

11. 7. 2014

Tisk článku

Benjamin Fulford informuje o hře velkých finančních korporací na Ukrajině, Středním východě, ale i v Británii – a ptá se: Začala válka velkých hráčů Nového světového pořádku (NWO)?

Geopolitická šachová partie, která se rozvíjí mezi západními oligarchy a jejich loutkovými vládami ve světě, ukázala velké pohyby na šachovnici, a to především na políčkách Ukrajiny, Středního Východu a Britského království. Všechny tyto akce se snaží zatlačit ruského prezidenta Vladimíra Putina do defenzívy a zachránit dolar jako světovou rezervní měnu.

pp

Proč zemřel Richard Rockefeller?

Hra, která se rozvíjí na Ukrajině, a ve které jsou zapojeny jednotky žoldáků a agentů, kteří pracují pro Rockefellery a syndikát Federálních Rezerv, má jasně viditelný cíl: postupně přerušit dodávky ruského plynu do Evropy. Nová loutková vláda FEDu na Ukrajině nejprve odmítla platit Rusku za plyn, a jakmile hrozilo, že se přeruší dodávky do Evropy, vyletěl do povětří plynovod jako jasné varování.

Soukromé vojenské jednotky vládců Federálních Rezerv přerušily dva velké transportní kanály pro vývoz ruské energie – jeden na Ukrajině, druhý v Iráku. To vedlo ruské vedení k tomu, aby začalo jednat o vytvoření silné aliance proti FEDu.

To byla odpověď FEDu na akci Gazpromu, která měla změnit 90% plateb exportu ruského plynu do Evropy na eura, rubly ale také jiné měny, které nejsou vytvářeny tiskárnami Federálních Rezerv. A nešlo jenom o tohle. Podle francouzské rozvědky bylo loutkové vládě v Kyjevě dodáno určité množství nukleárních zbraní s tím, aby je použila jako výhrůžku, jestliže se Rusko rozhodne proti ní vojensky zakročit. To v podstatě znamená, že rodiny Federálních Rezerv prostřednictvím hrozeb i násilnými akcemi drží německý plyn a platby v ruských devízách jako rukojmí dolaru.

pp

Čtěte ZDE: Kyjev zabředá do „vietnamského scénáře“: Doněck se připravuje na vleklou válku. Demonstrace před ukrajinskou ambasádou v Praze. Naše média o tom mlčí

Také z tohoto důvodu se minulý měsíc konaly v Německu demonstrace právě proti FEDu. Stejný důvod byl příčinou požadavku ekonomického poradce Vladimíra Putina, který poprvé veřejně promluvil o založeni antidolarové aliance. Rovněž to ukazuje na pravděpodobný motiv vraždy Richarda Rockefellera v pátek 13. června.

                                          Německé demonstrace pro FEDu                                     

Aliance proti dolaru

Rothschildové vzápětí na vlastní pěst podnikli akci proti dalšímu ropovodu, kterým proudí plyn skrze Sýrii a Irák. Soukromá žoldácká armáda ISIS (ISIL), která je řízena jedním ze saúdských princů a používá zbraně dodávané z USA, má v současnosti reálné kapacity na přerušení dodávek plynu, které jdou právě přes území, které kontroluje. A výsledkem je, že Nathaniel Rothschild začal exportovat ropu z území nového státu Kurdistánu, na severní hranici území ovládaného ISIS (ISIL), přes území Izraele.

pp

Čtěte ZDE: Ke světovládě v plných obrátkách: Spojené státy Al-Kajdu stvořily a dnes za ně opět bojuje. Příprava Velké války probíhá nyní nejen na Ukrajině, ale i v Iráku

Čtěte ZDE: Petrodolar mrtev? Ukrajinská válka, sankce, břidlicový plyn a Transatlantická zóna volného obchodu: „Svaty grál“ záchrany dolaru. EU jako manufaktura na čínský způsob

Dalším viditelným a mohutným geopolitickým finančním posunem byla návštěva čínského premiéra Li Kche-čchianga ve Velké Británii. Li přislíbil, že Čína by importovala 2 biliony dolarů ročně v různých produktech, a naopak by v průběhu příštích pěti let investovala ročně 100 miliard dolarů do zahraničí. Taktéž slíbil, že čínská vláda bude směřovat hlavně k rozvoji a podpoře dvou hlavních témat: ochraně životního prostředí a rozšiřování a aplikaci nových energetických technologií.

Šéf Britsko-čínské obchodní komory James Sasoon uspořádal pro pana Li a jeho doprovod slavnostní večeři pro 650 osob. Hlavní téma rozhovorů? Britové nabízeli dodat Číně moderní technologie a obchodní “know-how” výměnou za transfery peněz z Číny na britské ostrovy. Podle zdrojů z MI5, ale i jiných, by výsledkem mělo být obchodování libry přímo v čínských jüanech. Londýn by se tak stal největším obchodním a finančním centrem čínské měny na Západě.

Čtěte ZDE: Podpis obřího plynového kontraktu: Rusko vrací úder. Zároveň spouští akci Dvouhlavý zlatý orel. Dolar běží o život. Západu začalo odpočítávání před další velkou krizí

Odpovědí „majitelů“ FEDu na hrozbu této ohromující finanční a obchodní anti-petrodolarové operace byly - za použití jejich armády žoldáckých agentů – opětovné výhrůžky Londýnu jaderným teroristickým útokem.

Takže abychom to sečetli: soukromé vojenské jednotky vládců Federálních Rezerv přerušily dva velké transportní kanály pro vývoz ruské energie – jeden na Ukrajině, druhý v Iráku. To vedlo ruské vedení k tomu, aby začalo jednat o vytvoření silné aliance proti FEDu. Němci, Francouzi, Rakušané a jiní vyjádřili už této myšlence podporu. Ve stejném čase Britové udělali opravdu velký krok vpřed směrem k tomu, aby čínský jüan nahradil americký dolar, což by byla pro finanční londýnské trhy absolutně klíčová záležitost.

pp

Čtěte ZDE: Jsou současné události v Sýrii výsledkem plánu Iluminátů z 19. století? Války a revoluce dosud probíhaly přesně podle jejich tajných dokumentů. Čtvrtý díl seriálu

Čtěte ZDE: Akta Rockefeller – struktura novodobé politické moci: Významné odhalení jednoho z center Nového světového řádu je nyní k dispozici v češtině

Neklid i ve Spojených státech

Připomeňme, že Richard Rockefeller, který zemřel 13. června, byl šéfem "Lékařů bez hranic", tedy globalistické skupiny, která se zkompromitovala tím, že chtěla vakcinovat všechny děti na světě mladší 5 let. Pokud rozumíme malthusiánské dezinformační propagandě, kterou po léta provádějí Rockefellerovy think-tanky, o údajné nutnosti redukce světové populace, je zjevné, že Richard nechtěl vakcinovat děti na celé planetě proto, aby počet jejích obyvatel zvýšil.

Ostatně právě rodiny majitelů americké centrální banky (FED) prosadily nejenom zavádění chemikálií zabíjejících sperma do běžných domácích přípravků denní potřeby jako jsou třeba šampony, mýdla, zubní pasty atd., ale i přidávání rakovinotvorných látek do základních potravin. Zdravotní systém Spojených států proměnili ve vraždící stroj, který ozařováním a chemickými „léky“ pak dobíjí pacienty s rakovinou. Totálně tím ovlivnili celý vzdělávací a politický systém.

Mnoho Američanů si to konečně začíná uvědomovat a je skutečně rozzlobených. Někteří otevřeně mluví o povstání. Guvernér Louisiany prohlásil, že se pomalu rodí skutečná občanská revolta proti Washingtonu, zatímco Republikánská strana z Jižní Dakoty již přímo požaduje odvolání prezidenta Obamy.

Jsme svědky začátku nové globální politické partie?

(redakčně kráceno)

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky