Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Otazníky nad Bratislavským Hradem: Je prezident Kiska agentem scientologické církve? Prodavač sendvičů odmítl 400 000 podpisů občanů. Kdy vypukne Slovenské národní povstání?

Otazníky nad Bratislavským Hradem: Je prezident Kiska agentem scientologické církve? Prodavač sendvičů odmítl 400 000 podpisů občanů. Kdy vypukne Slovenské národní povstání?

2. 10. 2014

Tisk článku

Svätoboj Clementis , náš slovenský spolupracovník, analyzuje současnou podivnou politickou situaci na Slovensku, která v českých médiích vypadá jako selanka

Na Slovensku vládne jedna strana. Strana Smer. Vždy keď na Slovensku vládla jedna strana vytvoril sa jednoliaty bordel. Tak bolo za čias KSS a tak je to aj dnes.

Tin-pin?

Opozíciu sa podarilo našej štátostrane doslova zlikvidovať.  Kresťanskodemokratická strana (KDH) sa po odchode  J. Čarnogurského jednoducho potáca medzi cirkvou a svetskou mocou. Sorosom postavená  Strana demokratickej a kresťanskej únie (SDKÚ) po splnení svojich úloh - privatizácii, vstupe do NATO a EÚ – končí svoju pozemskú púť.  Akási strana Obyčajných ľudí (rovnako  prihlúpych ako obyčajných)  slúži na okrasu parlamentu. Novovzniknutá Sieť (NET-angl.) poslanca Procházku, ktorý chcel byť Františkom Jozefom I. svoje siete napínala, ale praskajú jedna radosť. A ešte je tu tradičný Béla Bugár s Mostom – Hidom, čo je akože maďarsko-slovenská strana  so slovenskými janičiarmi v nej, ktorí - keby sa objavila strana Tiň-pin - tak vstúpia aj do nej.

PP

Slovenský parlament je niečo na spôsob ukrajinského, len sa tu o niečo menej mlátia. Strana Smer  zozbierala po Slovensku oddaných prívržencov, ktorých nalákala vo  svojich začiatkoch na akúsi „ tretiu cestu“ (o ktorej nič nevedeli ani tí čo to tvrdili a už  vôbec nič tí, čo na to skočili). Z „ tretej cesty“ sa nakoniec vykľul prívlastok SD - čo je sociálna demokracia. Vidiečania, ktorým trčala z čižmy slama, sa naučili nosiť biele košele,  obleky, kravaty  a dnes tvoria tvrdé jadro tejto strany.

Neprekonateľne jednotná strana, ako tvrdí jej predseda, teda vládne k spokojnosti slovenských ovečiek nahnaných do  košiara na salaši zvanom Slovensko.  Predseda ako hlavný manažér denného a nočného vartovania (jednoducho vartáš) EÚ na Slovensku urobil ešte za čias svojej prvej vlády nesmierne cennú službu Bruselu. Schengenskú hranicu  na 96 kilometrovom úseku s Ukrajinou, cez ktorú vraj neprenikne ani vtáčik (ale nedávno tam objavili tunel, cez ktorý sa všeličo pašovalo  a možno niekde existujú aj medené rúrky, cez ktoré tečie vodka, na Slovensku je jej dnes toľko, že by sme opili aj čínsku armádu).

Jeho Žandár zo Saint Tropez, minister vnútra,  div  si nohy nedolámal, aby to v rekordnom čase zvládol. Nasledovalo poťapkanie po pleci v Bruselu od všetkých socialistov,  komisárov, vrátane Barossa. Zaujímavé je, že podobný Schengen sa neudial na poľskej hranici s Ukrajinou, kde v súčasnosti  možno prehnať aj stádo slonov. Ako cez  tento MÚR pôjdu Ukrajinci, ktorí sa div nezbláznia z európskych hodnôt, do Európy, nevedno. Ale sú učenliví, chcú postaviť takýto MÚR  na hranici s Ruskom, teda nový Schengen?

Smer - Brusel

Zapáčil sa teda Smer Bruselu natoľko, že ani epizódna vláda I. Radičovej s podporou USA  to nezmenila. Brusel vrátil SMER späť do hry. A hra na sociálnu vládu mohla pokračovať.

Česká televízia venovala veľkú pozornosť voľbe Andreja Kisku, asi nie náhodou, pretože to celé vyzeralo, že nám  na Slovensku ktosi „ vydodal“ prezidenta, ktorý pred dvadsiatimi rokmi predával vo Philadelfii sendviče.

Najkrajším aktom  tejto sociálnej vlády bola solidárnosť. Bývalý tvrdý komunista na čele ministerstva práce a sociálnych vecí presadil, aby všetci dostali rovnaké dôchodky a tí, čo majú málo  Vianočný príspevok. Funguje to takto: Vianočný príspevok na tento rok bude  u niektorých aj 100 eur, okrem toho dostanú ako všetci na budúci rok po 5 eur mesačne.   Teda 100 eur na  Vianoce plus 12x5 eur po celý rok 2015, to je dohromady 160 eur. Ten dôchodca, čo robil poctivo 40 a viac rokov, dostane  len tých 60 eúr, oná stovka ho minie lebo má dôchodok viac ako 400 eúr. Inak povedané, načo si robil ty hlupák, mohol si sa flákať a budeš na tom lepšie. Úžasná solidarita, len čo je pravda! Samozrejme, táto solidarita je namierená na veľkú voličskú základňu strany SMER – slovenských Rómov.

Ludia poznajú pravdu

V minulom roku prijal slovenský parlament zákon o pozemkových spoločnostiach (urbariát). Celá strana SMER hlasovala za tento zákon, ktorý je inak na úrovni JRD III. typu. Klasický zákon o urbariátoch za I. ČSR  sa stal iba snom o kolektívnom duchu tohto zákona, kde bolo zakotvene nemenné vlastníctvo lesov, polí a lúk. Po znárodnení to  samozrejme padlo, ale po roku l989 sa urbariáty začali obnovovať. Nový zákon z dielne SMERU ich vlastne znova znárodňuje, do rúk väčšinových vlastníkov, živnostníkov zo strany SMER, ktorý skúpili podiely a tvoria v pozemkovom spoločenste (urbariáte) väčšinových vlastníkov a dozoruje to štát prostredníctvom  štátneho podniku Lesy SR. Živnostníci skupujú podiely a nakoniec ovládnu urbariát a môžu si robiť čo  chcú. Aj robia.

Po voľbe prezidenta išli do Bieleho domu, hlavný vartáš EÚ Fico, žandár zo Saint-Tropez, minister vnútra Kaliňak a Solanov pomocník, minister zahraničia Miroslav Lajčák. Oficiálne hovorili o Sýrii a neoficiálne sa im dostalo poďakovania  za  splnený  „americký sen“ Andreja Kisku.

Z Gemera dennodenne kamióny s prívesom vozia tony dreva, čuduj sa svete do Maďarska. Na železničnej stanici v maďarskom mestečku Ózd je dreva z Gemera plno. Kam to ide? – pýtam sa železničiara. Do Nemecka,  Rakúska a bohvie kde ešte, odpovedá.  Potom sa smeje a dodáva, že šéfovia vravia, to nám dodáva sem Fico, aby sme nevyhlásili autonómiu na juhu Slovenska...  Sú to rovnakí beťári, aj Orbán aj Fico, dozvedám sa na železničnej stanici. A tak musíme kričať: „ Slováci, berte drúky, utekajú lesy, lúky“

Jednoduchí ľudia poznajú pravdu, alebo ju vedia vycítiť. Orbán nedávno zo stanice v mestečku Nyregyiháza vypravil na Ukrajinu 58 tankov T-62  za zlomok trhovej ceny. Keď ich vykladali  známy bloger vlády Kyjeva „straty nie sú žiadne“ – Tymčuk“ oznamoval v blogu – niekoľko desiatok ruských tankov postupuje na Donbas. 

Kto koho klame

No a 11.septembra sa udiala krásna vec, minister zahraničných vecí, onen pomocník Solanu na Balkáne  Miroslav Lajčák, odovzdal na Ukrajine šek na 10 tisíc eur detskému neurochirurgickému centru. V rámci svojej návštevy priniesol aj tri tony humanitárnej pomoci, ako informovala slovenská tlač, išlo  prevažne o zdravotnícky materiál. V  ten istý deň informovala ukrajinská agentúra UNIAN  v článku s titulkom „ Vláda Slovenskej republiky priniesla zložkám Pohraničnej služby a zložkám Ministerstva obrany, ktoré sa nachádzajú v zóne ATO viac ako 2,5 tony humanitárnej pomoci“. Ako píše UNIAN  na odovzdaní pomoci ATO prijal účasť atache obrany SR Ivan Bella (to je ten slovenský kozmonaut, ktorý letel na ukrajinskej vzducholodi do vesmíru) a atache polície SR Jozef Jankovič. Ako píše v článku UNIAN ide“ o spacie vaky, obuv, dezinfekčné prostriedky a zdravotnícke  pomôcky a ďalšie“.

Kto koho klame nevedno. Robert Fico vyhlasuje, že je proti sankciám voči Rusku a potom ich podpíše. Krúti kohútikom reverzného plynu na Ukrajinu. A vyhlasuje, že žiadne základne NATO na Slovensku nebudú.  Fakt? V máji na exkluzívnom výcvikom priestore Lešť cvičila niekoľko týždňov špeciálna jednotka z Dánska, ako informovala slovenská tlač vraj podobné priestory v Dánsku nemajú, ale žiadne fotografie sa neobjavili. Ľudia z tamojšieho muničného skladu tvrdili, že síce pili ako Dáni, ale Dáni to neboli.

Už v septembri slovenská vláda oznámila, že ruší muničný sklad v Lešti, kde je zamestnaných asi 70 ľudí, lebo „ tí, čo tu budú cvičiť si materiál dovezú sami“. Tomu sa hovorí odstránenie svedkov  a je jasné kto tu bude cvičiť v budúcnosti, lebo je to od letiska Sliač len na skok. Medzitým oznámili, že logistické centrum NATO bude  Poprade, kde sa hneď zdvihla vlna odporu. Inak je to v rodnom meste nového slovenského prezidenta. Vajatala hora, porodila myš.

PP koláž

Čtěte ZDE: Je nový banskobystrický „hejtman“ Marian Kotleba neonacista? Jaké má šance v parlamentních volbách? Co se to vlastně děje za naší východní hranicí?

Americký sen Andreja Kisku

Česká televízia venovala veľkú pozornosť voľbe Andreja Kisku, asi nie náhodou, pretože to celé vyzeralo, že nám  na Slovensku ktosi „ vydodal“ prezidenta, ktorý pred dvadsiatimi rokmi predával vo Philadelfii sendviče. Ten úsmev predajcu sendvičov má stále. Po voľbe prezidenta išli do Bieleho domu, hlavný vartáš EÚ Fico, žandár zo Saint-Tropez, minister vnútra Kaliňak a Solanov pomocník, minister zahraničia Miroslav Lajčák. Oficiálne hovorili o Sýrii a neoficiálne sa im dostalo poďakovania  za  splnený  „americký sen“ Andreja Kisku.

Pred pár dňami bol na zasadnutí OSN a potom z New Yorku letel až do San Diega. Nešiel sa teda pozrieť na miesta , kde predával sendviče, ale pri San Diegu je aj Santa Barbara, sídlo Hubbartovej scientologickej sekty ergo spoločnosti, do ktorej naháňal ako podnikateľ svojich ľudí, aby sa učili podnikaniu. Asi si ju nevybral náhodou. Ale na tej ceste sa zasekol vo výťahu, potom jeho americká ochranka havarovala, svätá Barbora mu kládla polená pod nohy. Smola či osud ?

A takto si žijeme na Slovensku, jediným svetielkom v tomto bordeli je Aliancia pre rodinu, ktorá zozbierala v petícii vyše 400 tisíc podpisov a prezident ju odkázal na Ústavný súd. Slovensku hrozia jednopohlavné manželstvá a možno aj incest, teda európske hodnoty. Niekto silou mocou chce, aby na  kresťanskom Slovensku vypuklo skutočné Slovenské národné povstanie.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky