Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vymítač ďábla: Ráj, očistec a peklo? Samozřejmě! Satan útočí. Ví, že mu už zbývá málo času. Drogy jako otevřené dveře? Spása: Všichni, nebo jen mnozí? Odstraněný Mozart se aspoň pokusil. Každý má svobodu rozhodnutí. Bojujme!

Vymítač ďábla: Ráj, očistec a peklo? Samozřejmě! Satan útočí. Ví, že mu už zbývá málo času. Drogy jako otevřené dveře? Spása: Všichni, nebo jen mnozí? Odstraněný "Mozart" se aspoň pokusil. Každý má svobodu rozhodnutí. Bojujme!

7. 1. 2023

Tisk článku

Protiproud TV v pořadu Alfa a Omega (tentokrát střídá Tea Party) uvádí rozhovor s významným exorcistou, doktorem Jaroslavem Brožem, který patří mezi hrstku českých kněží, pro něž je souboj s Luciferem a jeho padlými anděly každodenní prací při pomoci napadeným bližním


Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění.Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.  

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky