Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bergogliovské Světové dny mládeže nepřekvapily: Děsivé zprávy z Lisabonu. Papežské spací párty a tance jako v nočním klubu. Duhové ornáty a punk rocková show. Posvátné nádoby na oltáři bez dozoru. Klanění se modlám?

Bergogliovské Světové dny mládeže nepřekvapily: Děsivé zprávy z Lisabonu. Papežské spací párty a tance jako v nočním klubu. Duhové ornáty a punk rocková show. Posvátné nádoby na oltáři bez dozoru. Klanění se modlám?

27. 8. 2023

Tisk článku

Louie Verrecchio popisuje atmosféru a skandální události Světových dnů katolické mládeže, které se letos konaly od 1. do 6. srpna v portugalském Lisabonu a v souvislosti s blížící se Synodou, od níž mnozí očekávají další drastický útok na Kristovu církev zevnitř, doufá, že mnozí konečně satanův záměr prohlédnou

Většina čtenářů již četla děsivé zprávy z Lisabonu, které detailně popisují různé svatokrádeže a zneuctění, které se odehrály na Světových dnech mládeže.

Seznam urážek katolické víry je dlouhý

Kdo by očekával něco jiného, když jako hostitel i hlavní hvězda vystupuje Jorge Bergoglio (papež František). Konec konců je to papež Pačamamy, tentýž muž v bílém, který léta tvrdošíjně odmítá poklekat před (údajnou) Svátostí oltářní na Novus Ordo stole, který však horlivě padá na kolena, kdykoliv se objeví vhodná zaranžovaná fotografická příležitost.

Seznam urážek, které se staly na Světových dnech mládeže, je příliš početný, abychom jej vypočítávali celý. Následuje jen hrstka některých zpráv, které šokují nejvíc, byly však převzaty z důvěryhodných zdrojů:

pp

Papežská spací párty 

V noci před velkou papežskou mší mnoho mladých lidí (což oficiálně zahrnuje muže a ženy ve věku do 35 let) tábořilo ve stanech a spacácích při něčem, co světský tisk nazval „papežskou spací párty“. Mnohé bylo vidět, jak „dovádějí“ na veřejnosti… No a u toho zůstaňme.

Samotné papežské mše se ve velkém počtu účastnily mladé ženy v mikro-mini sukních, s nahým břichem a v různém stupni neoblečenosti – včetně bikin – a tančily jako by byly v nočním klubu nebo na venkovní plážové párty nebo na rockovém koncertě.

Když mluvíme o koncertech, Světové dny mládeže zahrnovaly dvacet pět pódií, kde se odehrálo zhruba pět set vystoupení – včetně punk rockové show – které byly přizpůsobeny spíše zábavě a rozdmýchávání emocí návštěvníků, než oslavě Boha a podněcování lásky ke katolické víře.

pp

Duhové ornáty a požehnání od šamana

Navzdory násilným homo-deviantním útokům na Církev a společnost obecně si mnozí biskupové oblékli ornáty, které troufale vystavovaly velkou duhu, symbol tohoto bezbožného hnutí.

Při papežském uvítacím ceremoniálu obdržel … „Svatý otec“ požehnání od domorodého šamana.

Armáda „mimořádných služebníků“ roznášela při papežské mši Svátost oltářní v plastikových kelímcích a odevzdaně podávala Svaté přijímání každému účastníkovi, který natáhl ruku.

pp

Pokoncilní náboženství

Po skončení papežské mše zůstaly na oltáři bez dozoru četné posvátné nádoby. Dav se vyrojil a začal si plnit tašky a kapsy zbývajícími Hostiemi. Někteří dokonce namáčeli prsty do kalichů a jejich obsahem si označovali čelo, pravděpodobně jako akt žehnání.

Jak jsme poznamenali výše, kdo by s Jorgem Bergogliem u kormidla očekával něco jiného? Poučení z příběhu, je známé: Problémem není František a obecněji bergogliovský režim. Světové dny mládeže nejsou ničím jiným než produktem falešného náboženství, které se zrodilo z „nových letnic“ obvykle nazývaných Druhý vatikánský koncil, což je událost, která svým podněcujícím duchem, duchem Mistra klamu, vtiskla duši koncilnímu náboženství.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 28. 8. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Blíží se děsivá Synoda: Prohlédnou slepí?

Jorge Bergoglio je jen posledním v řadě mužů, kteří se věnují udržování tohoto klamu. Na koncilní světovou scénu brzy vstoupí Synoda o synodalitě. I když se mnoho upřímných katolíků – Bůh žehnej jejich naivní duši – modlí a povzbuzuje i ostatní, aby se modlili, aby Synoda věrně prosazovala katolickou nauku, se mnou nepočítejte.

Pokud jde o mě, já doufám v pravý opak, totiž, že satanova domýšlivost pohne Synodu a její náhražkovou papežskou hlavu dostat se do rozporu s pravou vírou tak mimořádným způsobem, že i  slepí nakonec uvidí pokoncilní církev takovou, jaká je.

Jako padělek.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky